Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Πολιτικό καφενείο
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 186

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/10/2020 :  17:09:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ρίγκο
φασίστας δεν γεννιέσαι, γίνεσαι.
Αν η ζήτηση ήταν καθοριστικός παράγων τότε δεν θα υπήρχε διαφήμιση για την προσφορά, υπάρχει όμως!

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/10/2020 :  21:47:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

"Δεν θα είχαμε καν δίκη αν το σκοτεινό 2013 ο Δένδιας δεν έκανε την κίνηση-ματ να συγκεντρώσει όλα τα εγκλήματα των χρυσαυγιτών μαζί, καλώντας τη Δικαιοσύνη να την εξετάσει ως οργάνωση. Και πιο πριν ήταν ο Καμίνης που όρθωνε μόνος το ανάστημά του στο πεδίο της μάχης για τη Δημοκρατία, τις γειτονιές της Αθήνας. Και μετά ήρθε ο Πύρρος... Πηγή: Protagon.gr"
https://www.protagon.gr/themata/aftoi-pou-stathikan-apenanti-sti-xrysi-avgi-44342136694

Respect μεγάλο σε Αντώνη Σαμαρά και Νίκο Δένδια, χωρίς αυτούς θα συγκυβερνούσαν οι μαύροι φασίστες με την προηγούμενη κυβέρνηση αριστερών και λαϊκοδεξιών...



Ξεχασες τον Μπαλτακο.



http://www.topontiki.gr/article/409640/katadiki-tis-hrysis-aygis-oi-eponymoi-poy-stirixan-toys-dolofonoys-neonazi-videos






Εισαι κ εσυ απο αυτους που πιστευουν οτι οι 'αγανακτισμενοι πολιτες' που επι δεκαετιες ηταν μαζι με τα ΜΑΤ δρουσαν ερημην της εκαστοτε πολιτικης ηγεσιας του υπουργειου?



Και ενα αποσπασμα (επι του θεματος) παλι κλεμενο απο το φμπ

Ποιος μπορεί ωστόσο να ξεχάσει ότι ο Δένδιας ήταν Υπουργός Δημόσιας Τάξης το 2012, όταν ύστερα από ειρηνική μοτοπορεία κατά της ΧΑ, συνελήφθησαν και βασανίστηκαν στη ΓΑΔΑ 15 αντιφασίστες από χρυσαυγίτες με στολή. Και τι έκανε ο Δένδιας; Κάλυψε πλήρως τους βασανιστές και επιπλέον, απειλούσε με μήνυση τη βρετανική εφημερίδα Guardian επειδή αποκάλυψε τον βασανισμό!
Ας το επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά, η δεξιά και το ακραίο κέντρο δεν κινήθηκαν κατά της Χρυσής Αυγής από κάποια δημοκρατική ευαισθησία. Τέτοια άλλωστε δεν επέδειξαν όταν επί τρεις δεκαετίες έκαναν τα στραβά μάτια στη δολοφονική δράση της ΧΑ, ούτε όταν το δεξί χέρι του Σαμαρά, ο Μπαλτάκος, οργάνωνε με τον Κασιδιάρη τη συνεργασία της ΝΔ με της ΧΑ στη βουλή, ούτε όταν ζητούσαν να επέμβει ο στρατός για να καταστείλει τις μαζικές κινητοποιήσεις το 2008 και το 2010-12.
Κινήθηκαν όταν με τη δική τους ανοχή και πολλές φορές υποστήριξη, η ναζιστική συμμορία έφτασε να διεκδικεί την ηγεμονία στη «δεξιά πολυκατοικία», όταν οι δημοσκοπήσεις το καλοκαίρι του 2013 έδειχναν τη ΝΔ στο 19% και τη ΧΑ, μια ανάσα πίσω της στο 18%. Όταν οι ναζί έχτιζαν παράλληλη εξουσία στους δρόμους με τα τάγματα εφόδου και έδερναν υπουργούς της ΝΔ στον Μελιγαλά, μπροστά στα αδιάφορα βλέμματα των αστυνομικών. Το ένστικτο πολιτικής επιβίωσης και το μικροκομματικό όφελος έστρεψαν την ηγεσία της δεξιάς κατά των ναζί και όχι η πίστη στα δημοκρατικά ιδανικά.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/10/2020 :  22:07:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο Χρυσοχουντιδης και οι υφισταμενοι του δεν νομιζω να χαρηκαν με την αποφαση,τοσες δεκαετιες παρεα στους δρομους ενστολοι και ναζι...


https://www.news247.gr/koinonia/to-vinteo-toy-news-24-7-diapseydei-tin-anakoinosi-tis-gada-gia-ta-epeisodia.9011206.html
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/10/2020 :  23:13:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μεχρι και το in.gr ξεμπροσταζει τον ψευτη και τους επι σειρα ετων συνεργατες των ναζι.


n.gr/2020/10/07/greece/pos-egine-aprokliti-epithesi-ton-astynomikon-stous-diadilotes-sto-efeteio-vinteo-ntokoumenta/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

andrem
Senior Forum-Runner

482 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/10/2020 :  23:16:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
https://www.in.gr/2020/10/07/greece/pos-egine-aprokliti-epithesi-ton-astynomikon-stous-diadilotes-sto-efeteio-vinteo-ntokoumenta/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

RiffRaff
Senior Forum-Runner

Greece
826 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/10/2020 :  10:45:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα σε όλους εκτός των καθαρμάτων (που έλεγε και μία ψυχή).

@andrem χαρά στο κουράγιο σου.

@deorum με εξέπληξες θετικά.

Αλιευμένο όχι από FB, αλλά από ένα άλλο φόρουμ, στο οποίο ανταλλάσσουν απόψεις "αποβράσματα" της κοινωνίας κατά το μέσο "νοικοκύρη"...

"Η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε, αλλά δεν ήρθε το τέλος του φασισμού, της μισαλλοδοξίας, της ασέβειας στη διαφορετικότητα. Η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε επειδή πλέον δεν χρειάζεται να υπάρχει. Τη δουλειά του συστήματος πρόλαβε και την έκανε (αν και δεν πρόλαβε να κάνει τη δική της δουλειά, στο βαθμό που θα ήθελε). Και εξηγώ:

Μετά από τα μνημόνια που υπέγραψε ο πρώην αντιμνημονιακός Σαμαράς, ο λαός αγανάκτησε και κατέφυγε στην “αριστερά”. Καλύτερος εκφραστής της “αριστεράς” εκείνη την ώρα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑς, ο οποίος με τον φρέσκο Αλέξη Τσίπρα ήρθε να εκφράσει το νέο, την αλλαγή, την ελπίδα. Δεν κατάφερε, βέβαια, να καταργήσει τα μνημόνια με έναν νόμο και ένα άρθρο (δεν είχε μπαταρία το λάπτοπ για να γράψουν τον νόμο). Ούτε κατάφερε να go back kyria Merkel. Παρʼόλα αυτά, προσπάθησε και ο λαός το αναγνώρισε, ώστε τον ψήφισε ξανά (κι ας τα γύρισε με το δημοψήφισμα).

Ο ΣΥΡΙΖΑς επίσης δεν κατάφερε να λύσει το μεταναστευτικό και αν δεν ήταν η ΕΕ, τώρα θα ήταν εντελώς άθλια τα πράγματα και για εμάς και για τους κατατρεγμένους/πρόσφυγες/μετανάστες/εισβολείς. Εκεί ήρθε η Χρυσή Αυγή να παίξει πατριωτική μπαλίτσα και να πείσει πως οι ροές των ξένων απειλούν την εθνική ομοιογένεια και την ειρήνη στους ελληνικούς δρόμους. Αρωγός της κάποια ΜΜΕ (λίγα τότε, πχ Ελεύθερη Ώρα) που διόγκωναν κάποια περιστατικά βίας, ώστε η κοινή γνώμη να τεθεί απέναντι στη κυβέρνηση και στο πλευρό του κύριου εκφραστή πως απειλείται η πατρίδα, τη ΧΑ.

Η άποψη ότι η χώρα απειλείται άμεσα από τους ξένους που ήρθαν κι έρχονται, άρχισε να βρίσκει ολοένα και περισσότερους οπαδούς. Η ΧΑ βγήκε 3ο κόμμα στις εκλογές. Η ΝΔ είδε στη ΧΑ ένα δεκανίκι (όπως ήταν οι ΑΝΕΛ για τον ΣΥΡΙΖΑ) με το οποίο θα μπορούσε να παίξει αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ. Αρκετά στελέχη της ΝΔ (Άδωνις, Βορίδης) και διάφοροι επιφανείς ΝΔκράτες (Sakis Ρουβάς) άρχισαν να χαϊδεύουν τη ΧΑ, αλλά δειλά, σαν να είναι αρχή πρώτου ραντεβού. Ο κόσμος που αγανάκτησε με το χειρισμό του μεταναστευτικού από τον ΣΥΡΙΖΑ, πλέον είχε την πιο ακραία επιλογή της ΧΑ, αλλά και τη “κοστουμάτη” μετριοπαθή ΝΔ που όμως ήταν ανοιχτά αντίθετη με τη κυβέρνηση, βέβαια.

Παρʼόλα αυτά, στη ΧΑ επήλθε η έπαρση και άρχισε να χάνει το μανδύα του ατίθασου που όμως σέβεται τους κανόνες της δημοκρατίας. Έχασε την αυτοσυγκράτησή της και πλέον ούτε μπορούσε, ούτε ήθελε να κρύψει τον χαρακτήρα της. Η φάπα του Κασιδιάρη στη Κανέλλη, διάφορα μπινελίκια και απειλές στη Βουλή (θυμίζω το “φρουρά, φρουρά!”) και φυσικά η πολιτικά χρωματισμένη δολοφονία του Φύσσα. Αυτό δεν ενόχλησε τους οπαδούς της ΧΑ, αλλά ενόχλησε τα πιο μετριοπαθή (ή πιο φρόνιμα) “δεξιά” ξαδέρφια της στη ΝΔ και τον λαό που ψήφισε ΧΑ γιατί δεν έβρισκε κάτι πιο κοντά στα πιστεύω του εκείνη τη περίοδο. Πλέον ο ΧΑυγίτης ψηφοφόρος σφίχτηκε και άρχισε να σκέφτεται τη ΝΔ που πλέον άλλαξε αρχηγό και έχει έναν πρόεδρο με το σωστό ΝΔκρατικό επίθετο, μια καλύτερη βιτρίνα (εμφανισιακά) για το κόμμα από τον Μεϊμαράκη που έμοιαζε σαν θαμώνας του τσιπουράδικου στο 50-50.

Και ήρθε η στιγμή που πυροδοτήθηκε μια βόμβα που ήταν έτοιμη από τα ʼ90s. Το Μακεδονικό έσκασε στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑς δεν ήταν μ@λ@κ@ς. Ο μισθός βουλευτή είναι γλυκός και φυσικά ήθελαν να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, για να μην χάσουν τη καρέκλα και διαπραγματεύτηκαν μία συμφωνία με όσο καλύτερους όρους μπορούσαν για την ελληνική πλευρά (γεωγραφικός προσδιορισμός, απαγόρευση ελληνικών συμβόλων στη γειτονική χώρα, αλλαγή των βιβλίων ιστορίας κτλ). Καλό είναι να θυμηθούμε και τους χειρισμούς της ΝΔ στο ζήτημα, στα μακρινά ʼ90s.

Η Νέα Δημοκρατία όμως ήταν έτοιμη να παίξει επικοινωνιακή μπαλίτσα επιπέδου Champions League.
Έχοντας δεδομένη την επιρροή ήδη σε κάποια τηλεοπτικά κανάλια και ΜΜΕ, έφερε μπροστά τις δικές της θέσεις επί του ζητήματος, οι οποίες φυσικά ήταν (και “όφειλαν” να είναι) αντίθετες με αυτές τις κυβέρνησης. Το έργο της ήταν εύκολο, τόσο που η ήδη υπόδικη ΧΑ δεν της χρειαζόταν.

Η ΧΑ είχε ήδη τεθεί στο περιθώριο σαν το κακό παιδί της τάξης που καπνίζει από τα 12, δέρνει τους αδύναμους και ενοχλεί τα κοριτσάκια πετώντας τους τσίχλες από το τελευταίο θρανίο. Η αντιπολιτευτική ρητορική δεν χρειαζόταν να ακούγεται ΚΑΙ από την στιγματισμένη, φανερά εγκληματική και ακραία, Χρυσή Αυγή. Η ΝΔ, με τη βοήθεια του κουμπάρου της Ντόρας Μπακογιάννη ήδη ήλεχγε τόσα ΜΜΕ που δεν χρειαζόταν να προσπαθήσει πολύ. Φρόντισε, μάλιστα, να έχει στις τάξεις της ανθρώπους που ήταν, μεν, ακραίοι, αλλά ακραίοι “κυριλέ”.

Οι ακραίοι του σαλονιού και της γραβάτας όπως ο Πλεύρης, ο Βορίδης, ο Άδωνις και ο Μπ0γδ@νος ήταν αρκετοί ώστε να πάρουν κόσμο από την αχρείαστη, πλέον, ΧΑ και να τον φέρουν στη “δεξιά” γαλάζια αγκαλιά της ΝΔ.

Η Χρυσή Αυγή αυτοκτόνησε. Θα μπορούσε να φτάσει να κυβερνήσει (όπως συνέβη σε αρκετές χώρες τα προηγούμενα χρόνια στην ΕΕ), εκμεταλλευόμενη το θιγμένο πατριωτικό αίσθημα χιλιάδων Ελλήνων, αλλά έχασε τον έλεγχο. Δεν ήταν ποτέ πολιτικό κόμμα και δεν κατάφερε να γίνει, διότι το κοστούμι δεν ήταν αρκετό να καλύψει τα όσα γίνονταν στους δρόμους και πίσω από τις κάμερες. Χρησιμοποιήθηκε πανέξυπνα από τη ΝΔ σαν πολιτικό εργαλείο και μόλις επιτέλεσε το σκοπό της, μπήκε στη μπουζού όπως ήταν αναμενόμενο. Μη ξεχνάμε, άλλωστε, ποιοι κυβερνούν. Σήμερα δεν νίκησε η δημοκρατία. Σήμερα νίκησε το αυτονόητο.

Παρʼόλη τη καταδίκη της ΧΑ, βλέπουμε στα social media, στα καφενεία, στις παρέες, στη Βουλή, να εκφράζονται θέσεις που κάποτε εξέφραζε η ίδια. Μπορείς να καταδικάσεις έναν άνθρωπο, μπορείς να καταδικάσεις ένα κόμμα. Μία ιδέα όμως δεν φυλακίζεται, όποια ιδέα κι αν είναι αυτή. Η ΧΑ καταδικάστηκε, αλλά όχι η μισαλλοδοξία, όχι η κακία, το μίσος, η ασέβεια στη διαφορετικότητα. Δεν βασίλεψε σήμερα η ανθρωπιά. Θέλει δουλειά πολλή για να νικηθεί ο φασισμός. Θέλει παιδεία, θέλει βιβλία, θέλει χρόνο. Οι μεγαλύτερες κοινωνικές αλλαγές έτσι έρχονται, σταδιακά.

Ένας φωνακλάς γεμάτος μίσος, είναι εύκολο να εντοπιστεί στα έδρανα της Βουλής, σε ένα τηλεοπτικό πάνελ, οπουδήποτε εκτίθεται δημόσια . Τι γίνεται στο δρόμο, στη παρέα, στη διπλανή πόρτα, στο σπίτι σου;

ΥΓ: Περιμένω τη καταδίκη του γόνου γνωστής πολιτικής οικογένειας, που έκανε ντήλια με Siemens. Περιμένω καταδίκη συνεργών στην υπόθεση της μεγαλύτερης ποσότητας ηρωίνης που βρέθηκε να εισάγεται στην Ευρώπη (2.1 ή 3 τόννοι ηρωίνης). Περιμένω καταδίκες για δημόσιο χρήμα που δόθηκε σε λάθος τσέπες, από το 1830 μέχρι σήμερα. Περιμένω καταδίκη παιδεραστών της Βουλής, αλλά και της διπλανής πόρτας. Αλλά μάταια περιμένω."

--------------------------
Run-time Error
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/10/2020 :  10:46:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα Ανδρέα!

Οι αγανακτισμένοι πολίτες ήταν το παρακράτος της μετεμφυλιακής δεξιάς, αλλιώς "η καρφίτσα" επειδή φορούσαν μια καρφίτσα στο πέτο για να αναγνωρίζονται. Φαντάζομαι γνωρίζεις (όλοι θα έπρεπε) ποιοι ήταν οι Γκοτζαμάνης και Εμμανουηλίδης όπως και ποιος ήταν ο Μανώλης Χατζηαποστόλου...

Αντίστοιχος εσμός τσιριζαυγιτών μόλυνε την πλατεια και τη Δημοκρατία το 2011, προσπάθησαν μάλιστα να μπουν στο Κοινοβούλιο το οποίο προστάτεψε το ΚΚΕ, το τιμούμε όλοι οι δημοκράτες πολίτες που σκεφτόμαστε ελεύθερα και είμαστε περήφανοι γι αυτό. (είναι στιγμές που θέλω να γίνω Ορθόδοξος Κομμουνιστής, αλλά μάλλον μεγάλωσα γι αυτό...)

Είναι συγκλονιστικό που πήραν και αποδέχθηκαν αυτόν τον χαρακτηρισμό (αγανακτισμένοι), δείχνει τέτοια άγνοια του πρόσφατου παρελθόντος ή κάτι άλλο;

Η συνεργασία των τσιπροκαμμένων σε κάθε επίπεδο με τη χρυσή αυγή ήταν αδιανόητη. Σε κορυφαίο επίπεδο, εντός και εκτός Βουλής.

ΥΓ: Ο καμμένος που συγκυβέρησε με τους τρίπρες τόσα χρόνια τι ήταν; Πιο ακροδεξιός από τον (βάζελο ) Μπαλτάκο, χρυσαυγίτης με άλλο όνομα, μην τρελλαθούμε τώρα!

ΥΓ2: Προφανώς η ΝΔ δεν αποκομίζει μέγιστο πολιτικό και ψηφοθηρικό όφελος διαλύοντας τη χρυσή αυγή. Δυστυχώς είχε φτάσει τρίτο κόμμα με αδιανόητα υψηλά ποσοστά σε λαϊκές γειτονιές, ψήφοι που πήρε από όλο το πολιτικό φάσμα.

Edited by - Rigelian on 08/10/2020 11:06:21
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/10/2020 :  11:02:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα RiffRaff!

Συγκυβέρνησε η χρυσή αυγή με άλλο όνομα (διάβαζε ΑΝΕΛ) με τους αριστερούς του σύριζα για 4.5 χρόνια.

Βασική και θεμελιώδης αλήθεια: Τίποτα δεν θα ήταν η χρυσή αυγή αν δεν την ψήφιζαν οι πολίτες. Από εκεί να ξεκινήσουμε την όποια ανάλυση, τα υπόλοιπα είναι σαν να κρύβουμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλί.

ΥΓ: Περιμένω την δίκη και καταδίκη των συκοφαντών, των επίορκων δικαστικών, και όποιου άλλου κρίνει ένοχο η Δικαιοσύνη για το δήθεν σκάνδαλο Novartis. Περιμένω ειδικό δικαστήριο για Παυλόπουλο, Τσίπρα, Βαρουφάκη για Εσχάτη Προδοσία για το κλείσιμο των τραπεζών το 2015. Περιμένω δεύτερο ειδικό δικαστήριο για Παυλόπουλο, Τσίπρα, Καμμένο για Εσχάτη Προδοσία επίσης, για την υπόθεση Μητρετώδη και Κούκλατζη (θυμάστε την ξεφτίλα; με χουντικές τιμές και αντίστοιχο show επέστρεψαν στην Ελλάδα...). Επίσης Στρατιωτικά Διακστήρια με την ίδια κατηγορία για τους ίδιους και ολόκληρη την τότε στρατιωτική ιεραχία μέχρι τον τότε ΑΓΕΕΘΑ. Αν δεν τα κάνει η Βουλή και η Κυβέρνηση σήμερα, θα είναι υπόλογοι.

Σαμαρά, αγωνίσου μέχρι τέλους!

Edited by - Rigelian on 08/10/2020 11:05:12
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

RiffRaff
Senior Forum-Runner

Greece
826 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/10/2020 :  11:06:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συμπληρωματικά, πάλι με λόγια τρίτων, τα credits της χθεσινής ημέρας έχουν δύο ονοματεπώνυμα. Μάγδα Φύσσα και Δήμητρα Ζώρζου. Αλλά για να δούμε τι θα πει και ο ΣΚΑΙ...

"Ας θυμηθουμε τον Μανώλη Αναγνωστάκη:

Φοβᾶμαι τοὺς ἀνθρώπους ποὺ ἑφτὰ χρόνια ἔκαναν πὼς δὲν εἶχαν πάρει χαμπάρι καὶ μία ὡραία πρωία μεσοῦντος κάποιου Ἰουλίου βγῆκαν στὶς πλατεῖες μὲ σημαιάκια κραυγάζοντας «δῶστε τὴ χούντα στὸ λαό».

Αυτή η ημέρα είναι μεγάλη νίκη και για τη Δήμητρα Ζώρζου μια γυναίκα θαρραλέα. Δεν ανήκει σε αυτούς που φοβόταν ο Αναγνωστάκης.

Η Δήμητρα Ζώρζου το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα καθόταν σε ένα διπλανό παγκάκι και τα είδε όλα.
Η Δήμητρα Ζώρζου σε πείσμα της Αστυνομίας που την παρότρυνε να μην εμπλακεί, των νυκτανθρώπων που την παίρναν τηλέφωνα και την απειλούσαν επί τρία χρόνια κατάθεσε στη Δίκη της Χρυσής Αυγής και αναγνώρισε πρόσωπα.

Θα μπορούσε εύκολα και ανώδυνα να έχει πάει σπίτι της.
Να κάνει ότι δεν είδε. Να επιστρέψει στην "κανονικότητα". Να μη φοβάται για τη ζωή της. Να γυρίσει το βλέμμα από την άλλη.

Όμως η Δήμητρα επέλεξε το δρόμο της σύγκρουσης και στάθηκε παλικαρίσια ως το τέλος της δίκης, όρθια όπως της υπαγόρευσε η συνείδησή της.
Αυτή λοιπόν η μέρα είναι και δική της."

--------------------------
Run-time Error
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/10/2020 :  11:10:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χαίρομαι που βλέπω Μανώλη Αναγνωστάκη να αναγνωρίζει, να αναγνωρίζεται και να αναγνωρίζετε, ότι η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων ανέχτηκε, όταν δεν συναργάστηκε με, τη χούντα. Η οποία, ας θυμηθούμε, δεν έπεσε από καμία ..."λαϊκή" και "μαζική" αντίδραση, αλλά από τα εγκλήματα που έκανε στην Κύπρο... (η οποία κείται μακράν, όπως έλεγε ένας άξεστος σερραίος)

Edited by - Rigelian on 08/10/2020 11:23:04
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/10/2020 :  11:22:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by gargadua

Ρίγκο
φασίστας δεν γεννιέσαι, γίνεσαι.
Αν η ζήτηση ήταν καθοριστικός παράγων τότε δεν θα υπήρχε διαφήμιση για την προσφορά, υπάρχει όμως!

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.




Καλημέρα Βασίλη!

1. Πολύ μεγάλη κουβέντα, δεν είμαι σίγουρος. Τείνω να θεωρήσω ότι άνθρωποι που ασπάζονται ολοκληρωτικές ιδεολογίες, θρησκείες κτλ, που έχουν "ανάγκη" από πατερούληδες (είτε Στάλιν είτε Χριστός είτε Χίτλερ είτε όποιον θέλεις) μάλλον έχουν κάποια γονιδιακή προδιάθεση...

2. Μα ακριβώς επειδή υπάρχουν η διαφημίσεις των εμπόρων, αυτή είναι η απόδειξη ότι η ζητηση καθορίζει διότι αυτό προσπαθούν να κανουν: Να δημιουργήσουν ζήτηση! Θα το κάνω 50ράκια: Αν υπάρξει ζήτηση για "κάτι", θα βρεθούν ατοί που θα το δίνουν. Αν κάποιοι δίνουν "κάτι" με τις καλύτερες διαφημήσεις κτλ, θα πεθάνει αυτό το κάτι όταν κανένας δεν το πάρει.

Έναν χρόνο μετά τη δολοφονία Παύλου Φύσσα, ένας τους 10 ψηφοφόρους ψήφισε χρυσή αυγή. Να το ξανακάνω copy paste, να το συνηδειτοποιήσετε και να μας προβληματίσει:

Έναν χρόνο μετά τη δολοφονία Παύλου Φύσσα, ένας τους 10 έλληνες ψηφοφόρους ψήφισε χρυσή αυγή.

9.3% το ποσοστό της στις ευρωεκλογές του 2014...

ΥΓ: Αν φτάσω κάποτε στη ζωή μου να εξυμνήσω (ή/και να αναζητήσω) πατερούλη, δεν θα είναι άλλος από τον τεράστιο ηγέτη (γεννήθηκε ηγέτης, δεν έγινε, και ήταν υπαρκτό πρόσωπο) Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι.

Edited by - Rigelian on 08/10/2020 11:28:41
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/10/2020 :  11:25:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
α, και μην ξεχνάμε: η προηγούμενη κυβέρνηση άλλαξε τον ποινικό κώδικα και οι ποινές για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης μειώθηκαν κατά πολύ, για να προστατέψει τους καμμένους (και) τους χρυσυαγίτες συνεταίρους της...

Edited by - Rigelian on 08/10/2020 11:27:58
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/10/2020 :  12:40:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γονιδιακή προδιάθεση στο φασισμό; Κωστή το χάσαμε!!!!!!!!!!!!!! Μήπως υπάρχει και γονιδιακή προδιάθεση προς τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ;
Ωραίος ο Riff raff αλλά συνεχίζεις Κωστή να μην απαντάς παρά να πετάς τη μπάλα σε άλλο γήπεδο.
Μπαλτάκο ζεις, εσύ μας οδηγείς!
Νομίζω ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ(μάλλον) θα κατεβάσει στις εκλογές κάποια μανούλα... Σέβομαι ΑΠΟΛΥΤΑ τον πόνο του κάθε γονιού όχι όμως την σπέκουλα, ειδικά τη πολιτική....
Ελπίζω Κώστα να έχεις την ικανότητα να απαγορεύσεις το δικαίωμα του "εκλέγειν" στο πλήθος, καθότι οι λαϊκές απόψεις δεν τυγχάνουν ιδιαίτερης σημασίας και πιθανόν να χαλιναγωγούνται από γονιδιακές προδιαθέσεις.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/10/2020 :  13:16:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όχι βρε Βασίλη, πού δεν απάντησα; Πού πέταξα τη μπάλα στην εξέδρα; Πότε μίλησα για να απαγορέψω το δικαίωμα του εκλέγειν; Τουναντίον!

Να παραθέσω κάτι πολύ ενδιαφέρον:

Η απάντηση στο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής είναι διαφορετική, αλλά ακουμπάει ευαίσθητες χορδές και γι’ αυτό δεν μας πολυαρέσει. Το οξυγόνο, το νερό και το λίπασμα που φούντωσε την Χρυσή Αυγή είναι ο αντισυστημισμός που πούλαγαν χύδην άλλοι πολιτικοί χώροι, τελείως διαφορετικοί από την ΧΑ.

Η Αστική Δημοκρατία δέχθηκε σφοδρή επίθεση τα τελευταία χρόνια πριν τη γιγάντωση της Χρυσής Αυγής. Παρουσιάστηκε ως ο μεγάλος ασθενής που ευθύνεται για όλα τα κακά της μοίρας μας. Η αλήθεια είναι ότι όντως είχαμε φτάσει σε μια κατάσταση όπου σαν χώρα πάσχαμε ταυτόχρονα από στένωση αορτής, κίρρωση του ήπατος και χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Στις περιπτώσεις αυτές, όμως, η σοφή επιλογή είναι να προσφύγεις στους γιατρούς με πτυχίο Πανεπιστημίου. Αντ’ αυτού οι δυνάμεις του λαϊκισμού πρότειναν μια εναλλακτική λύση. Χοντρικά μας είπαν πως διέθεταν κάτι «γνωστούς» που είχαν παρακολουθήσει όοοοολους τους κύκλους του Gray’s Anatomy και έτσι ήξεραν πως θα μας κάνουν αμέσως καλύτερα.

Αυτό ακριβώς το κύμα καβάλησε και η Χρυσή Αυγή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι εκείνη την εποχή χιλιάδες άνθρωποι στοιχήθηκαν πίσω από έναν απίθανο τύπο ο οποίος ισχυριζόταν πως είχε στην κατοχή του μετοχές μιας τράπεζας της Ανατολής, που άξιζαν τρισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι το κακό του λαϊκισμού. Είναι σαν το οξυγόνο. Δεν τρέφει μόνο τα υγιή κύτταρα, αλλά και άρρωστα. Και κάπως έτσι η Χρυσή Αυγή βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει τον εαυτό της σαν μία ακόμα «εναλλακτική λύση».

Η αλήθεια, όμως, είναι εξαιρετικά απλή. Η χειρότερη Αστική Δημοκρατία, η απολύτως χειρότερη, είναι απείρως καλύτερη από τον καλύτερο φασισμό. Συνεπώς, αν μας έχει απογοητεύσει δεν την καταργούμε. Η Δημοκρατία παραπατά, λερώνεται και λερώνει, αιμορραγεί και ματώνει αλλά παραμένει Δημοκρατία. Συνεπώς, για όποιον έχει πέντε δράμια μυαλό αποτελεί μοναδική επιλογή. Δεν την τσαλακώνεις, δεν βυσσοδομείς εναντίον της, δεν την χρησιμοποιείς α λα καρτ. Γιατί σε αυτή την περίπτωση μπορεί να καταλήξεις με μια Εγκληματική Οργάνωση, σε ρόλο ρυθμιστή του πολιτεύματος.

Και κάτι τελευταίο για όσους «μπατριώτες» έχουν κοντή μνήμη. Η Ελλάδα μίκρυνε επί Χούντας, όχι επί Δημοκρατίας. Όταν δηλαδή η Βουλή ήταν ένα αδειανό πουκάμισο. Να το θυμούνται καλά όταν στην επόμενη κρίση θελήσουν να συγκεντρωθούν μπροστά στο Ιερό Μνήμα του Άγνωστου στρατιώτη για να βροντοφωνάξουν «να καεί, να καεί το μπ@@@@@@ η Βουλή».

Πηγή: https://www.andro.gr/apopsi/golden-dawn-history/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/10/2020 :  13:24:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μαζί παρατάσσονταν στην ίδια πλατεία εκμεταλλευόμενοι τον πόνο των συμπολιτών μας στο ξεκίνημα της οικονομικής κρίσης.

Μαζί μπλόκαραν το 2014 την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας για να ανατρέψουν την Κυβέρνηση Σαμαρά.

Μαζί πόζαραν στο Καστελόριζο σε επικοινωνιακές πατριδοκάπηλες επισκέψεις.

Μαζί ψήφισαν τη διενέργεια για το δημοψήφισμα – παρωδία που τόσο στοίχισε στη χώρα μας και όλους τους Έλληνες.

Μαζί ψήφισαν και τον νόμο για την απλή αναλογική υποστηρίζοντας μάλιστα (με δήλωση του Προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση στις, 30 Ιουνίου 2016) ότι «στη Βουλή δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι.

Πηγή:https://www.tovima.gr/2020/10/08/politics/apokalypseis-kontoni-na-apantisei-o-tsipras-zita-o-petsas/


Edited by - Rigelian on 08/10/2020 13:25:42
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 186 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000