Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 spetses mini marathon
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 8

Pheidias
Forum-Runner

Greece


125 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  15:40:42  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Pheidias Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ε ναι ρε παιδιά, πίνουμε δυο γουλιές και το πετάμε το μπουκάλι, τι να τό κάνουμε, συγγνώμη κιόλας από τους φίλους δρομείς που δεν έβρισκαν μετά, αλλά τι να κάνουμε, πραγματικά νιώθω τύψεις πετώντας ολόκληρο μπουκάλι ισοτονικό γεμάτο, έχοντας πιει μια-δυο γουλιές (πίνω και λίγο εγώ γενικά), αλλά κούρσα τρέχουμε, όσοι χτυπάμε χρόνο δεν κουβαλάμε φορτίο όπως στους δρόμους βουνού (ούτε έχουμε άλλους δίπλα να τό δώσουμε), μια-δυο γουλιές εν κινήσει και ζβουπ...

Πάντως αλάτι για πρώτη φορά είχανε, νομίζω. (Ούτε τό έχω δει σε άλλους αγώνες εν Ελλάδι.)

Τι άλλο; Πολύ πορτοκαλί έπεσε στο μπλουζάκι (σχεδόν δεν βλέπεις Σπέτσες στο μπλουζάκι, αντίθετα από αυτό που έδιναν παλιά). Αυτό που μού αρέσει περισσότερο είναι το πορτοκαλί πετσετάκι - τό παίρνω όταν πηγαίνω για προπόνηση.

Ο Γύρος των Σπετσών, πάντως, κλασικά έχει λιώσιμο στην ζέστη (πλην του πρώτου-πρώτου που είχε γίνει με βροχή και κρύο - σε όλους τους επόμενους λιώσιμο) και στις ανηφόρες, αλλά αξίζει κατά την γνώμη μου. Το ότι είναι ολόκληρος γύρος νησιού, και ωραίου νησιού, είναι κάτι μοναδικό. Το αγαπημένο μου τελευταίο δυνατό τεστ πριν τον Μαραθώνιο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  15:43:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 : 15:24:48 Εμφάνιση Προφίλ Στείλτου Email Απάντηση σε αποστρόφους

Εγκλημα με τα νερα για τη διοργανωση...εγκλημα με τη μεταφορα στην Κοστα απ το δημο...
Παρεπιπτοντως αποδειξη πληρωμης πηρε κανεις;

______________________________________________

πλήρώσατε την μεταφορά στην Κόστα από Σπέτσες όσοι πήραν μέρος στον κολυμβητικό αγώνα το Σάββατο και διέμεναν στις Σπέτσες??
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  16:06:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είναι τρομερό waste τα μπουκάλια με το ισιτονικό-να μην πω και το νερό. Κι εώω πίνω 2 γουλιές και το πετάω. Κρίμα είναι! Και είναι τόσο απλό να έχουν ποτηράκια!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zakis
Forum-Runner

149 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  16:12:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

Zakis, συγχαρητήρια.
Πάντως με 3χλμ κολύμπι ΣΑΒ απόγευμα πολύ αμφιβάλλω αν έχει προλάβει κάποιο σώμα (εκτός από τους ελιτ ή τους τριαθλητές ή όσους έχουν γερή επαφή με το κολύμπι) να επανέλθει για να κάνει σωστά τον αγώνα.
Θέλω να πω στην δυσκολία έπαιξε και αυτό σημαντικό ρόλο γιατί ήσουν, θεωρώ, χρεωμένος.



Σε ευχαριστώ πολύ @deorum. Σίγουρα με είχε χρεώσει και το κολύμπι αλλά δεν είχα σκοπό να το πάω αγωνιστικά το 25άρι και βάσει φετινών προπονήσεων με το συγκεκριμένο ρυθμό, οι παλμοί έπρεπε να είναι 10-15 bpm χαμηλότεροι.

Παρεμπιπτόντως φέτος δεν είδα "επίσημους" φωτογράφους (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια). Πέρσι είχαν τους marathon-photos παρακαλώ...

quote:
Originally posted by geopa


πλήρώσατε την μεταφορά στην Κόστα από Σπέτσες όσοι πήραν μέρος στον κολυμβητικό αγώνα το Σάββατο και διέμεναν στις Σπέτσες??



Όχι. Το κόστος μετάβασης των κολυμβητών των 3χλμ από τις Σπέτσες στην Κόστα ήταν δωρεάν (δηλαδή μέρος της συνδρομής μας) και επιβιβαστήκαμε όλοι στο ferry boat 40 λεπτά πριν την εκκίνηση.

Α, ναι. Άλλο ένα φάουλ της διοργάνωσης ήταν ότι όσοι συμμετείχαμε σε κολύμπι και τρέξιμο, ενώ πληρώσαμε κανονικά για 2 συμμετοχές χωρίς καμία έκπτωση, λάβαμε μόνο ένα μπλουζάκι και μάλιστα χωρίς επιλογή μεταξύ λευκής (κολυμβητές) και πορτοκαλιάς (δρομείς) μπλούζας. Μικρή λεπτομέρεια αλλά την καταθέτω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nikosgalan
Forum-Runner

51 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  17:56:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
για τη μεταφορα, εννοω οτι την κυριακη (μετα το περας του τριημερου) λογω απαγορευτικου για τα καικια περιμεναμε κοντα 2 ωρες σε μια ουρα 1000 ατομων για να μας μεταφερει θαλασσιο ταξι. Οι οδηγοι ταξι αγνοουσαν σε ποσοστο 95% την ουρα και αραζαν αλλου για να παρουν τηλεφωνικα ραντεβου με διπλη ταριφα. Ρωτησαμε το λιμενικο και λαβαμε την απαντηση: εχεις καποιον γνωστο για να σου κλεισει ραντεβου;. Καμια απολυτως ενημερωση ουτε απο το λιμενικο ουτε απο το δημο για την ολη κατασταση, μεχρι να ερθει επιτελους το φερυ, το οποιο μεχρι να πλησιασει στις σπετσες μας ελεγαν οτι θα φυγει μετα απο 3 ωρες.

Edited by - nikosgalan on 12/10/2015 18:13:02
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nikosgalan
Forum-Runner

51 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  17:57:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
για τις αποδειξεις πληρωμης, ρωταω αν πηρε κανεις αποδειξη για την καταθεση του κοστους συμμετοχης, γιατι εγω δεν πηρα...και ηταν βαρβατο το κοστος συμμετοχης

Edited by - nikosgalan on 12/10/2015 17:58:29
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasKon
Newbie Forum Runner

Greece
40 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  19:49:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεύτερη συμμετοχή μου (μετά το 2013) στο αγώνα των 25χλμ. Παρα το γεγονός ότι από τότε έχω βελτιώσει το χρόνο του μαραθωνίου κατά 30 λεπτά και νομίζω ότι βρίσκομαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ο χρόνος μου ήταν 1.5 λεπτό πιο αργός από το 2013 (2 ώρες 16 λεπτά περίπου). Η ζέστη και η υγρασία με διαλύσανε. Ευτυχώς εγώ είχα την τύχη να βρω παντού νερό. Είναι πάντως απαράδεκτο αυτό που έγινε και αδικαιολόγητο καθώς ξέρανε ακριβώς τον αριθμό των δρομέων.
Όσο αφορά το σκηνικό με τα θαλάσσια ταξί στην επιστροφή το λιμενικό έχει τεράστια ευθύνη. Κατά τη γνώμη μου πιο μεγάλη από τους διοργανωτές (που σαφώς φταίνε). Το λιμενικό (υπήρχαν 3 τουλάχιστον λιμενικοί) αδιαφορούσε προκλητικά για αυτά που συνέβαιναν. Τα θαλάσσια ταξί αδιαφορούσαν για την τεράστια ουρά και έπαιρναν ανθρώπους με διπλασια ταρίφα (νταβατζιλίκι) και οι λιμενικοί τους κάλυπταν!!! Μόλις κάποιοι άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα και δικαιολογημένα (η ζέστη ήταν ανυπόφορη) είδα λιμενικό να παρεκτρέπεται και να σπρώχνει άνθρωπο! Απίστευτο αλλά καλύπτανε την απαράδεκτη συμπεριφορά των ταξί. Η διοργάνωση μετά από 5 έτη εμπειρίας και λόγω της αναμενόμενης μεγάλης κοσμοσυροής όφειλε να είχε προσθέσει έξτρα δρομολόγιο για το φέρρυ μποτ και να μην υποχωρήσει στους οδηγούς των θαλάσσιων ταξί που προφανώς θέλανε να βγάλουνε κέρδη για όλο το χρόνο.
Είναι κρίμα να χαλάει ένα τόσο ωραίο Σαββατοκύριακο από 2 λεπτομέρειες που τόσο εύκολα μπορούσαν να αποφευχθούν.

ΥΓ. Ούτε εγώ πήρα απόδειξη πληρωμής.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  20:58:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Λοιπόν, 5η φορά στις Σπέτσες, όμορφο δρομικό weekend με παρέα μεγάλη. Το νησί αγκαλιάζει όλο το event, μέχρι και ο ...Κοκός ήταν εκεί, είναι ένα weekend φτιαγμένο και προσαρμοσμένο στα μέτρα των δρομέων, φυσικά με κάποιο κόστος. Οι Σπέτσες είναι όμορφο αλλά και ακριβό νησί ούτως ή άλλως. Κόσμος, εθελοντές, διάφορα ωραία παντού. Εγώ απροπόνητος με μηδέν χιλιόμετρα για όλο το δίμηνο Ιουλίου Αυγούστου.

Εκκίνηση και γιατρός να μας λέει τα προφανή. Ξέρουμε ότι νερά θα έχει από το 2.5, υγρασία και πάλι πολλή, άπειροι γνωστοί, ξεκινάμε με τον Gypaeto και αρχίζει ο όμορφος δρομικός χαβαλές με κόσμο, χειροκροτήματα και σκέψεις για τα επόμενα χιλιόμετρα. Νερό γιοκ στα 2.5χλμ, παίρνω από κάτω, έχω συνηθίσει. Νερό γιοκ στα 5 χλμ, τα ίδια. Για πρώτη φορά στις Σπέτσες τέτοιο πρόβλημα. Τους λέω να στείλουν παπάκια (τα ...μηχανάκια εννοώ) με νερά, το έκαναν και άλλες χρονιές. Λίγο πριν τον τρίτο άδειο σταθμό, ήρθαν νερά, τα πήρα από τους εθελοντές.

Όλοι οι εθελοντές ευγενέστατοι και εξυπηρετικότατοι, ένα μεγάλο μπράβο.

Πιο κάτω έχουν αφήσει ισοτονικά όρθια στο δρόμο, για να τα πάρουμε, κάποιοι δρομείς σκέφτηκαν και τους συναθλητές τους. Να τονίσω εδώ ότι δεν έχει άδικο ο Pheidias πιο πάνω. Επίσης οι ευθύνες των δρομέων δεν καλύπτονται από τα λάθη της διοργάνωσης, ούτε και αντίστροφα. Μα πόσο δύσκολο είναι να υπάρχουν ποτηράκια παράλληλα με τα μπουκάλια, μισογεμάτα ίσως αλλά και μερικά γεμάτα, ώστε να παίρνει ο κάθε ένας, γρήγορος ή μη, όσο θέλει; Σε κάθε περίπτωση, είναι απόλυτα απαράδεκτο και ασυγχώρητο να μην βρίσκει δρομέας νερά σε σταθμό, όπως αναφέρεται στην προκύρηξη. Ειδικά σε έναν τέτοιο δύσκολο αγώνα, όπου και φέτος 2 ασθενοφόρα πέρασαν με σειρήνα, μεταφέροντας 2 δρομείς, αν κατάλαβα καλά.

Στη συνέχεια, περπάτησα σε όλες τις ανηφόρες, περπάτησα γρήγορα στο ίσιωμα και έτρεξα τις κατηφόρες. Είχε και αέρα στα νοτιοανατολικά, ταλαιπωρήθηκα σφόδρα λόγω απροπονησιάς αλλά έκανα σχεδόν 2' λεπτά κάτω από το 2014.

Το λινκ: https://connect.garmin.com/modern/activity/925215319 (άργησα κατά 23" να πατήσω το stop!)

Άλλα θέματα:
1. Αν επαληθευτεί και φέτος αυτό που έχει παρατηρήσει ο Orcatattoo, θα γαμ****με στον αυθεντικό φετος...
2. Για πρώτη φορά πήγα οδικώς. Άφιξη στην Κόστα λίγο πριν τις 9 την Παρασκευή βράδυ, καϊκάκι που γέμισε στα 5' και με eur 2 ανά άτομο πήγαμε απέναντι. Απόδειξη σε όλους με φορητή μηχανή, άντε με το καλό και POS για ανέπαφες συναλλαγές. Στην επιστροφή, γύρω στις 5:45 από Σπέτσες, υπήρχε ευγενέστατη λιμενικός που φρόντιζε να γεμίζουν τα ταξί με 8 άτομα και να μην φεύγουν με 2-3, οπότε το eur 2.5 ανά άτομα είναι λογικότατη τιμή. Απόδειξη επίσης. Γενικά παντού έκοβαν απόδειξη στο νησί, μέσα στον φάκελλο συμμετοχής υπήρχε και η απόδειξη των eur 20 του αγώνα.

Πρώτα νά'μαστε καλά, θα ξαναπάω του χρόνου, καλύτερα προπονημένος (ή έστω προπονημένος) να κάνω και το 10ρι!

Πάντως, έχουμε καταντήσει τα νερά να είναι πρόβλημα σχεδόν στους μισούς αγώνες, κάτι πρέπει να γίνει για αυτό.

edit: Πάλι μπανανόφλουδες στη μέση του δρόμου (μα σκ... έχουν στο κεφάλι τους μερικοί;;; ) αλλά αυτή τη φορά είδα και ...προφυλακτικό στο φακελάκι του! Τι να το κάνει κάποιος στον αγώνα;;;;;

Edited by - Rigelian on 12/10/2015 21:34:32
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

m.sfakianos
Newbie Forum Runner

1 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  22:30:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Kαλησπερα στην παρεα. Ευχομαι το πρωτο μου μηνυμα να ηταν για κατι πιο ευχαριστο (εξαλλου χτες ετρεξα το πρωτο μου 25αρι) αλλα νομιζω οτι τα παρακατω χριζουν επισημανσης.

1. To θεμα με το νερο ειναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ. Τρεχοντας τα 25 χλμ πρωτη φορα ηπια νερό στα 10χλμ αφου ειχα αφυδατωθει πληρως οπως και ολοι γυρω μου. Πιναμε μικρες γουλιες απο μπουκαλια που βρισκαμε μισοαδεια κατω. Στους σταθμους ανεφοδιασμου λεγανε συνεχως οτι θα βρουμε στον επομενο νερο (ματαια)

2. Στην κολυμβηση 3 χλμ και 5 χλμ οι κολυμβητες διασταυρονόντουσαν μετωπικά, αφου δεν ειχε προβλεφθει διευλευση και απο τις δυο μεριες των σημαδουρων

3. Τα θαλασσια ταξι περνουσαν κοντα στους κολυμβητες δημιουργόντας συνεχως κυμματα

4. Πληρώνοντας διπλη συμμετοχη (κολυμπι και τρεξιμο - 45€) μας δωσαν μονο την μπλουζα της κολυμβησης. Απαντηση υπαλληλου οταν ρωτησαμε γιατι γινεται αυτο: "Γιατι ετσι"

5. Παρολο που προπληρωσει και επιβεβαιωσει την πληρωμη μεσω mail, ο φακελος μου ηταν μαρκαρισμενος ως "απληρωτος" και εψαχνα να βρω το email για να το δειξω στην κοπελα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/10/2015 :  23:34:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τελικώς αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει να πάρει 2 μπλούζες αν εχει λάβει μέρος κ στο κολύμπι κ στο τρέξιμο, δεν τον ενδιαφέρει να πάρει απόδειξη, εχει σκάφος να περάσει απο την Κοστα στις Σπέτσες και κουβαλάει κ ο ίδιος νερό, ο αγώνας είναι τέλειος!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Agiofws
Forum-Runner

176 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/10/2015 :  07:23:16  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Agiofws Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
"τι να κάνουμε, τι να κάνουμε.... ας διοργανωσουμε και εμείς έναν αγώνα..."
Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν 1) το κέρδος μπαίνει πάνω από την πρoσωπική ασφάλεια των αθλητών 2) Όταν δεν υπάρχει σωστη τεχνογνωσία για την διοργάνωση ενός αγώνα. 3)Οταν γενικά δεν υπάρχει διοργανωση.
Πρoσωπικά είμαι και ο ίδιος παθών σε αγώνα 20.800m όπου με μέσο ρυθμό ~4:17’ τα πρώτα νερά τα είχανε στα 10 χιλιομετρα και ηταν 750ml!το καθε μπουκαλι.
Ενω σε επόμενο σταθμό προς το τέλος δεν είχε προλάβει να πάει το νερό...

http://trailrun4u.blogspot.com

Edited by - Agiofws on 14/10/2015 17:04:02
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ptrspar
Forum-Runner

Afghanistan


140 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/10/2015 :  08:17:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έκανα κολύμπι 3 κ run 25. Προσωπικά μου άρεσε πολύ η διοργάνωση και πέρυσι
Αλλά και φέτος. Το θέμα μα το νερό ήταν ανεπίτρεπτο (απορώ πως το έκαναν), αλλά κ σε αυτή την περίπτωση πήρα απο κάτω κ όλα οκ. Στο κολύμπι ερχόταν κόσμος απο το 5αρι πάνω σου...αλλά δεν βρίσκω κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν γι αυτό οπότε έκανα Ζιγκ ζαγκ λίγα μέτρα κ ολα οκ(είχε κ πλάκα ).
Τα ταξί στις Σπέτσες είναι απαράδεκτα (ούτως η άλλως).,.αλλά λίγο το ότι όλοι αποφάσισαν να φύγουν νωρίς, λίγο ο καιρός που έριξε απαγορευτικό διμιούργησε τεράστιες ουρές(ήμουν σε μια απο αυτές).θετικό ότι άμεσα έβαλαν κ δεύτερη παντόφλα (εκτός 14:30 νομίζω κ 16:30)οπότε μετα το θέμα πήγε καλύτερα . Απόδειξη στην εγγραφή ζήτησα κ μου έδωσαν( κ σε άλλους άκουσα ωστόσο ότι δεν είχε -κακώς).
Του χρόνου πάλι εκεί ...ας ελπίσουμε με καλύτερο καιρό.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/10/2015 :  09:19:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Διάβασα παραπάνω σε κάποια post (μπορεί να κατανόησα λάθος) ότι οι δρομείς πίνουν δυο γουλιές από το μπουκάλι (νερό ή ισοτονικό) και το πετάνε δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνουν να το "πλύνουν" και να το αφήσουν να το πάρει ο επόμενος δρομέας. Ο κάθε αθλητής παίρνει την συσκευασία που του δίνουν δεν ζητάει κάτι ιδιαίτερο.
Για τους θαλασσοταρίφες @#$$#@%&^ και λίγα γράφω
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

cranfield
Advanced Forum-Runner

Greece
344 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/10/2015 :  09:26:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Υπάρχουν απλές λύσεις ποτήρια πλαστικά μιας χρήσης όχι ολόκληρο μπουκάλι σε όλους τους αγώνες στο εξωτερικό (μαραθώνιους) είναι σχεδόν πάγια τακτική.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/10/2015 :  10:02:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by ptrspar

Έκανα κολύμπι 3 κ run 25. Προσωπικά μου άρεσε πολύ η διοργάνωση και πέρυσι
Αλλά και φέτος. Το θέμα μα το νερό ήταν ανεπίτρεπτο (απορώ πως το έκαναν), αλλά κ σε αυτή την περίπτωση πήρα απο κάτω κ όλα οκ. Στο κολύμπι ερχόταν κόσμος απο το 5αρι πάνω σου...αλλά δεν βρίσκω κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν γι αυτό οπότε έκανα Ζιγκ ζαγκ λίγα μέτρα κ ολα οκ(είχε κ πλάκα ).
Τα ταξί στις Σπέτσες είναι απαράδεκτα (ούτως η άλλως).,.αλλά λίγο το ότι όλοι αποφάσισαν να φύγουν νωρίς, λίγο ο καιρός που έριξε απαγορευτικό διμιούργησε τεράστιες ουρές(ήμουν σε μια απο αυτές).θετικό ότι άμεσα έβαλαν κ δεύτερη παντόφλα (εκτός 14:30 νομίζω κ 16:30)οπότε μετα το θέμα πήγε καλύτερα . Απόδειξη στην εγγραφή ζήτησα κ μου έδωσαν( κ σε άλλους άκουσα ωστόσο ότι δεν είχε -κακώς).
Του χρόνου πάλι εκεί ...ας ελπίσουμε με καλύτερο καιρό.



Απλά δεν κάνεις τους 2 αγώνες συγχρόνως.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 8 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000