Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Tinos Running Experience 2017
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

lenin67
Advanced Forum-Runner

Greece


406 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 24/05/2017 :  11:54:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μετά την ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν τα τρια προηγούμενα χρόνια οι αγώνες δρόμου TINOS RUNNING EXPERIENCE 2014, 2015 και 2016 και πάντα μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας της προώθησης, της ανάπτυξης και της οικονομικής ευημερίας της Τήνου, το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου διοργανώνει και φέτος το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 τους αγώνες δρόμου 4ο TINOS RUNNING EXPERIENCE 2017 σε συνεργασία με την εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.


Σκοπός και στόχος του Συλλόγου μας ήταν η διοργάνωση αυτή να γίνεται κάθε χρόνο και να καθιερωθεί ως ένα ετήσιο αθλητικό γεγονός για το νησί, προσελκύοντας αθλητές από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό καθώς και άτομα που ασχολούνται με τον αθλητισμό, αναπτύσσοντας με αυτό τον τρόπο ένα εξίσου σημαντικό είδος τουρισμού, τον αθλητικό τουρισμό. Δίνεται έτσι η ευκαιρία σε όσους συμμετέχουν να γνωρίσουν τα πανέμορφα, γραφικά χωριά και τα αμέτρητα μουσεία, τη φύση και τις παραλίες, τον πολιτισμό και την τέχνη της Τήνου.
Σκοπός και στόχος επετεύχθη, καθώς οι αγώνες δρόμου TINOS RUNNING EXPERIENCE έχουν γίνει θεσμός και έχουν καθιερωθεί ως ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, όχι μόνο για την Τήνο.

Οι διαδρομές του 4ου TINOS RUNNING EXPERIENCE είναι :
TINOS RUNNING EXPERIENCE: Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου
TINOS FUN RUN: Αγώνας δρόμου 10 χλμ.
TINOS FUN RUN: Αγώνας δρόμου 5 χλμ.
TINOS KIDS RUN: Αγώνας δρόμου 1 χλμ. για παιδιά Χώρα Τήνου
TINOS SPECIAL RUN: Αγώνας δρόμου 100 μ. για άτομα με ειδικές ανάγκες

Ο κύριος αγώνας του προγράμματος είναι ο ημιμαραθώνιος. Η εκκίνηση θα γίνει από το υπαίθριο θεατράκι του πανέμορφου χωριού Βώλακα. Χωριό που το χαρακτηρίζει το μοναδικό τοπίο παγκόσμιας φυσικής ομορφιάς που σαγηνεύει με την ιδιομορφία του.
Η διαδρομή διασχίζει τα χωριά Σκαλάδος, Κρόκος, Κώμη και Καλλονή με τερματισμό τη Χώρα της Τήνου.
Παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο θα πραγματοποιηθούν στη χώρα της Τήνου αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 1 χλμ. και 100 μ. με στόχο να δώσουν την ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους του νησιού και τους επισκέπτες καθώς και σε άτομα με ειδικές ανάγκες, ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο και την φυσική τους κατάσταση , να πάρουν μέρος στην μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή.
Στο τέλος όλων των αγώνων πραγματοποιείται η απονομή των επάθλων και η τελετή λήξης των αγώνων με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό του Συλλόγου μας ‘’Σπονδή Τηνίων’’ και ρίξη βεγγαλικών.

Το βράδυ της παραμονής των αγώνων, ημέρα Παρασκευή, διοργανώνεται το Pasta Party για τους αθλητές που θα αγωνιστούν στους αγώνες δρόμου του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ και των ΤINOS FUN RUN 10 χλμ. & 5 χλμ. Το Pasta Party κάθε χρόνο γίνεται και σε ένα διαφορετικό χωριό της Τήνου. Το 2014 έγινε στο χωριό Στενή, το 2015 στο χωριό Αγάπη, το 2016 στο χωριό Κώμη και το 2017 στο χωριό Φαλατάδος. Οι εκπολιτιστικοί σύλλογοι των χωριών με την πολύτιμη βοήθεια των κατοίκων και ιδιαίτερα των γυναικών μαγειρεύουν με τηνιακά προϊόντα παραδοσιακές συνταγές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των αθλητών, προσφέρουν άφθονο ντόπιο κρασί και ρακί και ζωντανή νησιώτικη μουσική, δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλητές και στους συνοδούς τους να γνωρίσουν τα χωριά, τη γαστρονομία, το κέφι και τη φιλοξενία της Τήνου και των κατοίκων της.

Την επόμενη των αγώνων, ημέρα Κυριακή, θα υπάρχει για τους αθλητές και τους συνοδούς τους μία προαιρετική δράση : να περπατήσουν σε ένα από τα πολλά αναγνωρισμένα μονοπάτια του νησιού, γνωρίζοντας και απολαμβάνοντας τη φύση του μέσα από ένα άλλο είδος τουρισμού που αναπτύσσεται στην Τήνο, τον περιπατητικό τουρισμό.

Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου παρέχει στους αθλητές που θα πάρουν μέρος στους αγώνες και στους συνοδούς τους ειδικές τιμές σε εισιτήρια πλοίων, διαμονή, σίτιση, διασκέδαση, ενοικιαζόμενα οχήματα κ.α. Η μεταφορά των αθλητών μέσα στο νησί θα είναι δωρεάν.

Για την ενημέρωση των αθλητών και για όλα όσα τους ενδιαφέρουν (προκήρυξη αγώνων, αποτελέσματα αγώνων, χάρτες και πληροφορίες για τις διαδρομές, φωτογραφίες, πληροφορίες για τις παροχές κ.α.) έχει δημιουργηθεί το site www.tinosrunningexperience.gr .

lenin67
Advanced Forum-Runner

Greece


406 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/05/2017 :  11:56:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το σκεφτόμουν από πέρυσι, φέτος θα το συνδυάσω με τη θέληση της κας lenin να προσκυνήσει τη Χάρη Της και έκλεισα ήδη δωμάτιο, για να τρέξω και στο 10άρι.
Αν το έχει τρέξει κανείς από εδώ, ας ενημερώσει για ανηφόρες-κατηφόρες...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

rafdesipris
Forum-Runner

95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/05/2017 :  21:30:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο αγώνας της χρονιάς (πριν τον Μαραθώνιο) για εμάς τους Τηνιακους.
Μετά τα πρώτα ήπια αναφορικά 700Μ, έντονη κατηφόρα για τα επόμενα 4-5χλμ. Μετά το χωριό της Κωμης, ίσια για 1-2 χλμ. Το δύσκολο κομμάτι ξεκινάει περίπου από το 7-8 εως το 13, ανηφόρα. Μετά ήπια κατηφόρα μέχρι τον τερματισμό, με λίγες μικρές σε διάρκεια αλλά κάπως ανηφόρες κοντά στο τέρμα. Διαδρομή αξέχαστη
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

lenin67
Advanced Forum-Runner

Greece


406 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/05/2017 :  07:52:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δυστυχώς δεν είμαι για ημι... Αν το επιχειρήσω θα μείνω μόνιμα στο νησί φοβάμαι... Το 10άρι που από ότι είδα είναι παραλιακή διαδρομή (Χώρα-Βρέκαστρο-Κιόνια) ελπίζω να είναι φλάτ...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

markador
Forum-Runner

Greece


76 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/05/2017 :  22:42:40  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όσον αφορά το 10αρι, το πρώτο μισό είναι εντελώς flat, είναι 2,5 χλμ πήγαινε-έλα απο την χώρα-ελικοδρόμιο-χώρα, μετά περνάει την χώρα και πηγαίνει αριστερά για άλλα 2,5χλμ προς το χωριό Κιονια, αυτό είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδρομής με έντονη ανηφόρα και μετά φυσικά επιστροφή, θέλει προσοχή αν και μόνο ένα 10αρι είναι, εάν παρασυρθείς στην αρχή θα δυσκολευτείς μετά στο 2ο μισό.
Πέραν αυτού, είναι ένας υπέροχος αγώνας, πολύ καλά οργανωμένος και μια πολύ όμορφη εμπειρία γενικά, το σύνολο της διοργάνωσης, είχα πάει πέρσι και εάν όλα πάνε καλά θα είμαι εκεί και φέτος.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

rafdesipris
Forum-Runner

95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/06/2017 :  00:49:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κρίμα που ο αγώνας μας δεν είναι στη στήλη "επόμενοι αγώνες" του runningnews.gr
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

lenin67
Advanced Forum-Runner

Greece


406 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/06/2017 :  14:27:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όμορφος αγώνας, καλή συμμετοχή, πολλοί ήταν αυτοί που συνδύασαν ένα ταξιδάκι με προσκύνημα, αγώνα και επιστροφή (μεταξύ αυτών κι εγώ). Η διαδρομή που έκαναν οι ημι-μαραθωνοδρόμοι πρέπει να ήταν φανταστική και ζηλεύω που αρκέστηκα στο 10άρι. Ακόμα και για αυτή όμως, είχε δίκιο ο φίλος που προειδοποίησε για το κομμάτι από Χώρα προς Κιόνια - ανηφοροκατηφόρες. Μόνο αρνητικό η υπερβολική ζέστη το Σάββατο και η κακοκαιριά με βροχή κατά την επιστροφή...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000