Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Ήμασταν κάποτε παρέα.
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Next Page
Συγγραφέας  Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 2

ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece


6135 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 03/02/2023 :  21:15:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καθώς τριγυρναω συχνά πυκνά στο φόρουμ, βλέπω δυστυχώς, αραιά και που,κάποιους από τους παλιούς,φίλους,συντρεχτες και συνοδοιπόρους στο παλιό καθημερινό μας κους κους.
Μάλλον οι καταστάσεις μας έχουν απομακρύνει.
Πριν 10 περίπου χρόνια τα λέγαμε κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Τώρα.....
Ποιοί μείναμε,έστω και στο αραια και που.?

Μήπως,έτσι για πλάκα και καλαμπουρι να δειναμε παρών οι 'καπως'πιο παλαιό το φόρουμ.....




nectarios
Forum-Runner

60 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/02/2023 :  18:42:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα Αναστάσιε,καλησπέρα παλιοί φίλοι συντρέχτες.
Όπως ακριβώς το είπες φίλε μου,οι καταστάσεις μας έχουν ωθήσει να απομακρυνθούμε όχι μόνο από το forum,αλλά και από τους φίλους μας,τους συγγενείς μας,τους συνανθρώπους μας γενικότερα.Κακώς βέβαια.
Όσο για μένα έχω απομακρυνθεί και από τους αγώνες τα τελευταία 3-4 χρόνια.
Την αγάπη μου και τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλους τους γνωστούς και άγνωστους φίλους δρομείς και φίλους των μεγάλων αποστάσεων.
Να είμαστε καλά και να ανταμώνουμε στην αφετηρία και στον τερματισμό.
Και εδώ στο φιλόξενο forum,που για πολλούς από εμάς αποτέλεσε σχολείο γνώσης και ενημέρωσης εδώ και πολλά χρόνια.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/02/2023 :  09:02:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Την καλημέρα μου Τάσο!!
Δυστυχώς ισχύει αυτό που λες. Ο βασικότερος θεωρώ είναι ότι κάποιος/α δεν έχει την ανάγκη προφανώς να επικοινωνήσει και εξίσου σημαντικό η δημιουργία αρκετών forum σε σχέση με πριν 10 χρόνια
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece


1111 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/02/2023 :  11:46:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα στην παρέα !!
μπορεί να μην γράφω αλλά βλέπω κλεφτά το φόρουμ σχεδόν κάθε μέρα αν υπάρχει κάτι που με απασχολεί και όταν πρέπει δίνω το παρόν μου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geodi
Newbie Forum Runner

Greece
5 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/02/2023 :  13:41:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ταπεινή μου γνώμη είναι πως το μεγαλύτερο μέρος του forum έχει καταληφθεί από μικρές αγγελίες και εξηγούμαι:πριν από 13 περίπου χρόνια που άρχισα να χαζοτρέχω κι εγώ μου σύστησε το running.gr κάποιος γνωστός .Διάβαζα τις ιστορίες σας,τους αγώνες σας ,τις περιγραφές σας ,τις προπονήσεις ,τα ταξίδια σας και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που έγιναν για μένα πηγή έμπνευσης και οδηγός. Σταδιακά όμως όλα τα προηγούμενα έδωσαν τη θέση τους αρχικά σε θέματα που αφορούσαν παπούτσια, ρούχα, μπλουζάκια,ρολόγια,ποιά είναι καλύτερα,ποιά ακριβότερα και εντέλει κυριάρχησε μια επιδειξιομανία που είχε σαν αποτέλεσμα οι παλιοί και ρομαντικοί δρομείς και γράφοντες να σταματήσουν να ασχολούνται με το φόρουμ.Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν ενοχλώ κάποιους αλλά αυτή την αίσθηση αποκόμισα ως αναγνώστης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παλιούς (Σταμάτη,Κυριλλίδη,etien,trexantiri,Αμαλία,Γιάννη Αθανασίου,Μπάμπη Σεμερτζίδη, Παναγιώτη skyrunner κ.α.) που με τα κείμενά τους όλα αυτά τα χρόνια με καθοδήγησαν ,με ενέπνευσαν,με συνόδευσαν,με παρακίνησαν και με συντρόφευσαν σε όλη αυτή την υπέροχη πορεία.




Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geodi
Newbie Forum Runner

Greece
5 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/02/2023 :  13:50:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by geodi

Ταπεινή μου γνώμη είναι πως το μεγαλύτερο μέρος του forum έχει καταληφθεί από μικρές αγγελίες και εξηγούμαι:πριν από 13 περίπου χρόνια που άρχισα να χαζοτρέχω κι εγώ μου σύστησε το running.gr κάποιος γνωστός .Διάβαζα τις ιστορίες σας,τους αγώνες σας ,τις περιγραφές σας ,τις προπονήσεις ,τα ταξίδια σας και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που έγιναν για μένα πηγή έμπνευσης και οδηγός. Σταδιακά όμως όλα τα προηγούμενα έδωσαν τη θέση τους αρχικά σε θέματα που αφορούσαν παπούτσια, ρούχα, μπλουζάκια,ρολόγια,ποιά είναι καλύτερα,ποιά ακριβότερα και εντέλει κυριάρχησε μια επιδειξιομανία που είχε σαν αποτέλεσμα οι παλιοί και ρομαντικοί δρομείς και γράφοντες να σταματήσουν να ασχολούνται με το φόρουμ.Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν ενοχλώ κάποιους αλλά αυτή την αίσθηση αποκόμισα ως αναγνώστης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παλιούς (Σταμάτη,Κυριλλίδη,etien,trexantiri,Αμαλία,Γιάννη Αθανασίου,Μπάμπη Σεμερτζίδη, Παναγιώτη skyrunner κ.α.) που με τα κείμενά τους όλα αυτά τα χρόνια με καθοδήγησαν ,με ενέπνευσαν,με συνόδευσαν,με παρακίνησαν και με συντρόφευσαν σε όλη αυτή την υπέροχη πορεία.Αποτέλεσμα όλων αυτών αυτή τη στιγμή που γράφω από τα 25 θέματα του forum τα 18 να είναι αγγελίες αγοραπωλησιών.






Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

el Cid
Advanced Forum-Runner

Greece


412 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/02/2023 :  10:32:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα κι από μένα σε Τάσο, Παναγιώτη κι όλη την παλιοπαρέα. Άλλαξε το στυλ και το περιεχόμενο του forum, όπως επισημαίνει κι ο geodi, χάθηκε το ενδιαφέρον. Κουτσά-στραβά συνεχίζω να τρέχω, τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.

__________________________
"practice makes perfect"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

giannis1970
Forum-Runner

137 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/03/2023 :  13:19:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
μεγαλη ευγνωμοσυνη για τους συντρεχτες που μας εδωσαν ετοιμη γνωση μεσα απο το φορουμ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Veteran84
Senior Forum-Runner

Greece


426 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 25/03/2023 :  16:10:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γεια σας φιλοι μου...συμφωνω με τα λεγομενα σας...Ομως υπαρχουν και αλλοι λογοι...τα χρονια περνανε...μεγαλωσαμε...καναμε οικογενειες & πολλα τα προβληματα σημερα...Ηδη του χρονου-2024-κλεινω τα σαραντα χρονια με το αγαπημενο μου χομπυ, το τρεξιμο...Κοιταζω στα αποτελεσματα των αγωνων να δω φιλους που τρεχουν ακομα, αλλα ματαια, ελαχιστοι εως καθολου...Μπορει να κανω προπονηση σχεδον καθε μερα αλλα οχι αυτα που εκανα παλια, εξ αλλου δεν υπαρχει & λογος. Τωρα απλα για την υγεια μας. και καπου καπου μπαινω & σε καποιο αγωνα & πιο πολυ το εχω ριξει στο ορεινο τρεξιμο....Μια ευχη: να ειμαστε καλα & οσο μπορει ο καθενας μας να τρεχει & μην ξεχνατε, το τρεξιμο ειναι και ψυχοθεραπεια...γεια χαρα...Γιωργος Τριανταφυλλου...Αιγαλεω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/03/2023 :  01:37:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είχα καιρό να μπω στο φόρουμ, μπήκα τώρα και δες θέμα που πέτυχα!

Νομίζω ότι κάποιοι χαθηκαν/καμε διότι είναι φυσιολογική πορεία κάπου να βαρεθείς....τα ίδια και τα ίδια. Προσωπικά, μετά από 12 χρόνια μαραθωνίων και αγώνων και φόρουμ, βαρέθηκα. Όλα τα είπαμε, πολλές προπονησεις κάναμε, σε πολλούς αγώνες τρέξαμε, δώστου πάρτου τα tempo, τα intervals, τα long,κάποια στιγμή είπα "πάλι τα ίδια". Τώρα τρέχω για να μην σκουριάσω. Όχι ότι δεν μου λείπει το πρωινό ξύπνημα για να προλάβω να τρέξω πριν πάει 40 βαθμούς η θερμοκρασία και γενικώς η πειθαρχία, αλλά καλα είμαστε και έτσι..

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

stratos_al
Elite Forum-Runner

Greece


1776 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2023 :  09:13:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα στους συντρέχτες.
Όλοι πάνω κάτω τα δίκια τους έχουν για το πώς χαθήκαμε.
Σημασία έχει το να είμαστε καλά, να απολαμβάνουμε το χόμπι μας κι όταν συναντιόμαστε σε κάνα αγώνα να τα λέμε όπως παλιά.
Είναι αλήθεια ότι έχουμε γράψει τόνους υλικού που μπορούν να βοηθήσουν τον καθένα μας από τους πιο νέους στο σπορ μέχρι τους πιο έμπειρους πλέον.
Από τη μεριά μου θα ήθελα να πω ότι μέσα από ηο φόρουμ γνώρισα πολλούς και σημαντικούς ανθρώπους που με χαρά επικοινωνώ ή και συναντώ εκτός αγώνων.
Γενικά το φόρουμ όπως το γνωρίσαμε οι παλιότεροι πρόσφερε πολλά.

Κωπηλασία...μπες στον ρυθμό.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nassos
Forum-Runner

Greece
72 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2023 :  15:37:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χαιρετώ την παρέα. Είπα να δώσω το παρών αφού για αρκετά χρόνια διάβαζα συχνά και συμμετείχα περιστασιακά στο φόρουμ. Μέσα από αυτόν το χώρο πήρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες από τα έμπειρα μέλη.
Συμμετείχα σπάνια σε αγώνες, έτρεχα και συνεχίζω να τρέχω για την σωματική, κυρίως όμως για την ψυχική μου υγεία. Θεωρώντας τη συνήθεια αυτή ως πολύτιμο μέρος της καθημερινότητας μου, καταθέτω τη δική μου βιωματική αλήθεια · προσέχουμε για να έχουμε.
Εύχομαι ολόψυχα υγεία σε όλους και να συνεχίσουν να γράφουν τα κοντέρ μας για πολλά-πολλά ακόμα χρόνια.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MARIOS2020
Advanced Forum-Runner

275 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/03/2023 :  16:17:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δυστυχώς το φόρουμ εκφυλίστηκε, με ευθύνη ίσως και της ιστοσελίδας, και αυτός είναι πιστεύω ο κύριος λόγος που τα σοβαρά μέλη την έκαναν με αλαφρά πηδηματάκια. Στις 50 δημοσιεύσεις οι 48 ασφορούν αγγελίες, η μία θέμα του στυλ γιατί υπάρχει αντίτιμο σε αγώνες και ίσως να υπάρχει μια δημοσίευση που να αξίζει κάπως. Πριν από 10 χρόνια δόθηκε και πάρθηκε όλη η γνώση πάνω σε αγώνες, παπούτσια, αλλά και σε άλλα θέματα ενδιαφέροντος, οπότε ο κύκλος έκλεισε.
Να μην ξεχνάμε, και ότι κάποια εξαιρετικότατα μέλη του φόρουμ, ο Νίκος Κατσαρός και ο Νίντος πλήρωσαν με την ζωή τους την αγάπη τους στο τρέξιμο..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Paimon
Newbie Forum Runner



2 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/05/2023 :  16:12:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γεια σας,

Καταλαβαίνω την ανησυχία σας για την απομάκρυνση ορισμένων παλιών φίλων και συντρόφων από το φόρουμ. Ο χρόνος περνά και οι καταστάσεις μπορεί να αλλάζουν, καθιστώντας δυσκολότερη τη συνεχή συμμετοχή όλων.

Ωστόσο, το φόρουμ συνεχίζει να είναι εδώ για να συναντηθούν οι ανθρώποι, να μοιραστούν απόψεις και να ανταλλάξουν ιδέες. Αν εσείς και άλλοι παλαιοί χρήστες θέλετε να δείξετε παρουσία και να ξαναζήσετε την αίσθηση της παλιάς παρέας, μπορείτε να ξεκινήσετε συζητήσεις, να απαντήσετε σε θέματα και να διαδραματίσετε ενεργό ρόλο στο φόρουμ.

Όσον αφορά την πλάκα και το καλαμπούρι, είναι πάντα ευπρόσδεκτα στο φόρουμ. Αν θέλετε να προσφέρετε κάποια αστεία ή να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι, μπορείτε να το κάνετε και να δημιουργήσετε μια ανάλογη συζήτηση.

Ελπίζω ότι θα ξαναβρεθείτε με παλιούς και νέους φίλους στο φόρουμ και θα απολαύσετε την επικοινωνία και την ανταλλαγή από

ίσως γνωρίζετε τις διευθύνσεις των φίλων σας στο φόρουμ και μπορείτε να τους υπενθυμίσετε τον εαυτό σας παραδίδοντας λουλούδια
https://expressflowers.gr/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/08/2023 :  17:06:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by ANASTASIOS

Καθώς τριγυρναω συχνά πυκνά στο φόρουμ, βλέπω δυστυχώς, αραιά και που,κάποιους από τους παλιούς,φίλους,συντρεχτες και συνοδοιπόρους στο παλιό καθημερινό μας κους κους.
Μάλλον οι καταστάσεις μας έχουν απομακρύνει.
Πριν 10 περίπου χρόνια τα λέγαμε κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Τώρα.....
Ποιοί μείναμε,έστω και στο αραια και που.?

Μήπως,έτσι για πλάκα και καλαμπουρι να δειναμε παρών οι 'καπως'πιο παλαιό το φόρουμ.....








Είχα εξαιρετικά πολύ χρόνο να κοιτάξω το forum και για δες ένα νήμα όπου ‘πέτυχα’ τόσο κόσμο από τα παλιά (μια συγκίνηση την έχω, δεν το κρύβω 😃 )
Όπως έγραψε και ο geopa:
Φόρουμς αρκετά,
«Φατσοβιβλίο» και λοιπά άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,
Σύντομες κουβέντες ανταλλάσσονται μέσα από τις ίδιες τις πλατφόρμες των ρολογιών τρεξίματος αλλά και από το Strava.

Βέβαια αν θέλω να είμαι αυστηρός κανένα από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικά Strava και παρόμοιες πλατφόρμες κοινοποίησης προπονήσεων, δεν προσφέρεται για σοβαρές και ολοκληρωμένες συζητήσεις για την αγαπημένη μας ενασχόληση του τρεξίματος!

Πάντως Αναστάσιε όπως θα έχεις καταλάβει στο ίδιο το τρέξιμο ‘του δίνω και καταλαβαίνει’ 😝


Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/08/2023 :  17:09:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by geodi

Ταπεινή μου γνώμη είναι πως το μεγαλύτερο μέρος του forum έχει καταληφθεί από μικρές αγγελίες και εξηγούμαι:πριν από 13 περίπου χρόνια που άρχισα να χαζοτρέχω κι εγώ μου σύστησε το running.gr κάποιος γνωστός .Διάβαζα τις ιστορίες σας,τους αγώνες σας ,τις περιγραφές σας ,τις προπονήσεις ,τα ταξίδια σας και πολλά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που έγιναν για μένα πηγή έμπνευσης και οδηγός. Σταδιακά όμως όλα τα προηγούμενα έδωσαν τη θέση τους αρχικά σε θέματα που αφορούσαν παπούτσια, ρούχα, μπλουζάκια,ρολόγια,ποιά είναι καλύτερα,ποιά ακριβότερα και εντέλει κυριάρχησε μια επιδειξιομανία που είχε σαν αποτέλεσμα οι παλιοί και ρομαντικοί δρομείς και γράφοντες να σταματήσουν να ασχολούνται με το φόρουμ.Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν ενοχλώ κάποιους αλλά αυτή την αίσθηση αποκόμισα ως αναγνώστης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παλιούς (Σταμάτη,Κυριλλίδη,etien,trexantiri,Αμαλία,Γιάννη Αθανασίου,Μπάμπη Σεμερτζίδη, Παναγιώτη skyrunner κ.α.) που με τα κείμενά τους όλα αυτά τα χρόνια με καθοδήγησαν ,με ενέπνευσαν,με συνόδευσαν,με παρακίνησαν και με συντρόφευσαν σε όλη αυτή την υπέροχη πορεία.








Ελπίζω να συνεχίζεις πάντα ακάθεκτος την υπέροχη δρομική σου πορεία!

(έστω και αν κάποιοι έχουν εξαφανιστεί από το φόρουμ αυτό!)

Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 2  Θέμα Επόμενο Θέμα  
Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000