Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Ευρύτερος Αθλητισμός
 Υπόλοιπα Αθλήματα
 bye bye!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 5

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 21/04/2008 :  11:12:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν δεν δικαιωθεί η αεκ στο cas, να μην παίξει στα πλέι οφς ούτε στο πλέι στέισον ούτε στο πλέιμομπίλ σύστεμ. Επίσης να αποσυρθούμε από το ΝΑΤΟ (τουλάχιστον από το στρατιωτικό σκέλος - μέρα που είναι), την ΕΕ, την Γρινπις και να προσφύγουμε στο διαπλανητικό δικαστήριο, στο Supreme Court και στο Ειρηνοδικείο Κάτω Κωλοπετεινίτσας.

O Ribo να εγκατασταθεί σε μια καλύβα στη ζούγκλα του Αμαζονίου και στον Ζήκο να δίνουν πέναλτυ μέχρι να το βάλει.

Αλήθεια, ο Ντέμης θα δώσει το πριμ τίτλου;;;;


Fintel
Forum-Runner



200 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  12:03:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ, ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

Δεν ειδα καμια ανακοινωση απο τους παικτες του θρηνου οτι τα παιχνιδια πρεπει να παιζονται μεσα στα γηπεδα ...

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

DMP
Forum-Runner

Greece


209 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  13:27:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γιατί όπως είναι γνωστό,στον Ολυμπιακό μετά τα "ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ" συνέχεια είχαν κι έχουν τα "ΠΕΤΣΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ttsog
Senior Forum-Runner

Greece


835 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  14:27:54  Εμφάνιση Προφίλ  Visit ttsog Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Εγώ μέσα σε όλη αυτή την υποκρισία ένα θέλω να ρωτήσω: Αν το ίδιο γινόταν σε παιχνίδι της ΑΕΚ, ο κος Ντέμης θα το έκανε γαργάρα; Και μην μου πείτε για τον Φυντανίδη κλπ. Νομίζω θα κοίταζε το συμφέρον της εταιρείας του, που τέτοια είναι η ΑΕΚ (και ο Ολυμπιακός και όλοι) για αυτούς που την διοικούν. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας λοιπόν. Γιατί αγαπητοί μου δεν φωνάζατε έτσι όταν σκανδαλωδώς χαριζόντουσαν τα υπέρογκα χρέη της ΑΕΚ ελέω άρθρου 44; Όπως επίσης σκανδαλωδώς χαρίζονται σε όλες τις ΠΑΕ τόσα χρόνια, γεγονός απαράδεκτο! Και εμείς οι ταλαίπωροι μισθωτοί τρέμουμε μη κάνουμε κανα λάθος στο Ε1! Όπως δεν άκουσα κανέναν "αγνό" οπαδό της ΑΕΚ να φωνάζει όταν προ ετών έπεφταν καπνογόνα από την σκεπαστή και έκλειναν τα φώτα στην Ν.Φιλαδέλφεια! Βέβαια τότε επί Μελισσανίδη δεν υπήρχε παράγκα... Πόσο εύκολα ξεχνάμε...

Ας κοιτάξει ο Ντέμης που τα αρπάζει από τα διαρκείας και τα εισιτήρια (και καλά κάνει) να κάνει καμιά επένδυση και καμιά μεταγραφή της προκοπής για να έχει μετά απαιτήσεις από την ομάδα του για πρωταθλήματα.

------------------------------------------------------
"Πιο δύσκολο είναι να το σκεφτείς, παρά να το κάνεις..."
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fintel
Forum-Runner



200 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  15:19:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
ttsog Posted - 21/04/2008 : 14:27:54
Ας κοιτάξει ο Ντέμης που τα αρπάζει από τα διαρκείας και τα εισιτήρια (και καλά κάνει) να κάνει καμιά επένδυση και καμιά μεταγραφή της προκοπής για να έχει μετά απαιτήσεις από την ομάδα του για πρωταθλήματα.


Ενω ο "θειος", ο ¨κοκκαλιαρης", ο εθνικος προμηθευτης ελεω ΟΤΕ & ΟΠΑΠ, που του χαρισε η πολιτεια για 50 χρονια το καραϊσκακη κανει super μεταγραφες
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

stibens
Senior Forum-Runner

Greece


928 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  15:43:16  Εμφάνιση Προφίλ  Visit stibens Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν δικαιούται να μιλάει κανένας,πόσο μάλλον οι μεγάλοι της Αθήνας που έχουν καταλύσει κάθε έννοια νόμου και όποτε τους βολεύει τον επικαλούνται,το πρωτάθλημα αναγκαστικά πρέπει να το πάρει κάποιος,με τη μπάλα που έπαιξαν φέτος μόνο για πρωτάθλημα δεν αξίζουν,λεφτά δεν δίνουν για αγορές αλλά αφού γεμίζουν τα γήπεδα και κονομάνε οι πρόεδροι καλά κάνουν.
Στο θέμα της Καλαμαριάς την ευθύνη την έχει η Επο που έβγαλε το δελτίο στον παίχτη.
Στο CAS έχουμε γίνει ρεζίλι πολλές φορές απο τις προσφυγές παικτών που προσπαθούν να πάρουν τα χρήματα τους απο ελληνικές ομάδες,αλλά οι δικοί μας εδώ στον κόσμο τους.

Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ttsog
Senior Forum-Runner

Greece


835 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  16:21:01  Εμφάνιση Προφίλ  Visit ttsog Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Εγώ προσωπικά απέχω πολλά χρόνια από τα γήπεδα γιατί βαρέθηκα το δούλεμα που τρώμε όλοι! Πολλά χρόνια διαρκείας του Ολυμπιακού, με το που άρχισε το καραγκιοζιλίκι με τα μέλη κλπ ούτε να πατήσω δεν θέλω! Δεν το έχετε καταλάβει ότι οι "πρόεδροι" στην καμπούρα μας παίζουν; Απλά δεν αντέχω και αυτή την υποκρισία στην οποία λόγω τύφλωσης και οπαδισμού πέφτουμε όλοι. Δηλαδή να καταργήσουμε τους νόμους και τους κανονισμούς και ο καθένας να παίζει στα "δικά" του πρωταθλήματα; Επίσης δεν συμφωνώ φίλε stibens όσον αφορά στα της εύνοιας των "μεγάλων" της Αθήνας. Δηλαδή οι "μεγάλοι" της Θεσ/νίκης δεν έχουν ευνοηθεί; Ο Άρης και αυτός με το άρθρο 44, ο ΠΑΟΚ που χρόνια τώρα έπρεπε να παίζει στην Δ' γιατί παραπονιούνται; Τι μεταγραφές και τι επενδύσεις έχουν κάνει όλοι αυτοί που χρόνια τώρα φωνάζουν; Όλες αυτές οι συζητήσεις δεν καταλήγουν ποτέ πουθενά και μια ζωή θα λέμε τα ίδια και τα ίδια και άλλοι θα κονομάνε ...

------------------------------------------------------
"Πιο δύσκολο είναι να το σκεφτείς, παρά να το κάνεις..."
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  18:58:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οι αγώνες πρέπει να παίζονται στο γήπεδο, αυτό έχει γίνει καραμέλα. Αλλά κανείς δεν λέει ότι υπάρχουν και κανόνες οι οποίοι πρέπει να τηρούνται.

Δείτε και: http://hades740.blogspot.com/2008/04/blog-post_20.html
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  19:07:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=893593&lngDtrID=246
Ενας καλός τρόπος είναι να βάλουν τη γάτα τους να κλαίει!
Ή να κρατήσουν την αναπνοή τους μέχρι να σκάσουν!

ΥΓ: Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν είναι σοβαρή υπόθεση, μόνο για χαβαλέ και να κάνουμε την πλάκα μας!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kostis
Forum-Runner

160 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/04/2008 :  19:23:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τόσο ξεφτίλα πρωτάθλημα ούτε στο Μαλάουι!Από τον Σεπτέμβριο ξέρουμε τους πρώτους τρείς, όταν χάσει κάποιος από καμιά άλλη ομάδα τρίζουν καρέκλες προπονητών,
πέφτουν κατάρες από τις οπαδοφυλλάδες,απειλές από προέδρους κλπ.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η μεγάλη πλάκα είναι όταν τσκώνονται μεταξύ τους για την διαιτησία (πρώτα βέβαια έχουν σφάξει όλους τους υπόλοιπους),λές και δεν υπάρχει άλλη ομάδα στη χώρα!Ενδεικτικά αναφέρω ότι για να ασχοληθεί χθές η Αθλητική Κυριακή με την 4η και 5η ομάδα έπρεπε να περάσουν 4 ώρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

stibens
Senior Forum-Runner

Greece


928 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/04/2008 :  10:44:07  Εμφάνιση Προφίλ  Visit stibens Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο

Άλλο πρωτάθλημα από τις 03/02/2008 και μετά…

www.sport-fm.gr / Γκαραγκάνης Λάμπρος

Όποιος νοιώθει πρωταθλητής να σηκώσει το χέρι… Η υπόθεση Ρόμαν Βάλνερ έκρινε τον τίτλο φέτος στην Ελλάδα και αυτός που δεν μπορεί να το καταλάβει δεν απέχει και πολύ από τη στρουθοκάμηλο. Αγωνιστικά, κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου της ελληνικής Σούπερ Λιγκ, οι περισσότεροι που καλούνταν να σχολιάσουν είτε δημόσια είτε μεμονωμένα τις τρεις μεγάλες ελληνικές ομάδες συμφωνούσαν σε τούτο: πως καμία δεν είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, καμία δεν πείθει με την απόδοσή της και πως η μεταξύ τους «διαμάχη» για την πρωτιά θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Μία από αυτές και μάλιστα σε περίοπτη θέση στη λίστα ιεράρχησης είναι η παράνομη ή όχι συμμετοχή του Αυστριακού διεθνούς στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008. Το αρχικό λάθος σε όλη την υπόθεση το κάνει ο ίδιος ο παίκτης, όσο και αν αυτό αποτελεί κάτι ξένο σε σχέση με αυτά που διαβάζει και ακούει καθημερινά ο κόσμος. Στην περίπτωση που πήγαινε εξ αρχής στη FIFA (η Παγκόσμια Ομοσπονδία λειτουργεί πάντα υπέρ του ποδοσφαιριστή, τον οποίο θέλει να προστατέψει) και εξηγούσε ό,τι πέρασε στη Σκωτία δεν υπήρχε ούτε μία πιθανότητα να μην πάρει το ελεύθερο να συνεχίσει όπου επιθυμούσε την καριέρα του.

Αν εξηγούσε στη FIFA πως η Φόλκερκ τον έδωσε δανεικό για ένα μήνα στη Χάμιλτον και κατόπιν τον άφησε ελεύθερο, αν εξηγούσε εκ των προτέρων πως είναι διεθνής παίκτης (μάλιστα με τη συνδιοργανώτρια του Euro 2008, Αυστρία) και πως ουσιαστικά μένει έξι μήνες σε απραξία, τίποτα από αυτά δεν θα είχε γίνει. Για τον Βάλνερ φαίνεται πως ενδιαφέρθηκαν και άλλες ελληνικές ομάδες, όπως οι Βέροια, Λάρισα, Λεβαδειακός και Εργοτέλης, χωρίς καμία να προχωρήσει στην απόκτησή του κάτι που τόλμησε η Καλαμαριά. Τους λόγους που οι υπόλοιποι ελληνικοί σύλλογοι δεν τον απέκτησαν, μάλλον, τους γνωρίζουμε, όπως είμαστε απολύτως βέβαιοι πως οι Θεσσαλονικείς γνώριζαν την ιδιαιτερότητα του Βάλνερ.

Άλλωστε η υπόθεσή του είχε κολλήσει για ένα διάστημα, αφού ο Απόλλωνας δεν μπορούσε να βρει τη φόρμουλα απόκτησής του. Ανατρέξτε σε εφημερίδες του Ιανουαρίου να διαπιστώσετε πως υπάρχουν δημοσιεύματα, τα οποία δείχνουν σήμερα πως ο Απόλλωνας γνώριζε πως ο Βάλνερ έχει παίξει σε δύο ομάδες, μέσα στην ίδια σεζόν. Βασιζόμενος, μάλλον, πως η θητεία του στη Χάμιλτον ήταν εκτός μεταγραφικής περιόδου και πως δεν θα προσμετρηθεί (όπως συμβαίνει στη Μεγάλη Βρετανία) προχώρησε στη συμφωνία μαζί του. Το δελτίο του από την ΕΠΟ εκδόθηκε κανονικά και εκεί είναι το δεύτερο σημείο αναφοράς. Σημαίνει κάτι που το δελτίο του παίκτη βγήκε κανονικά; Ενημέρωσε η ΕΠΟ την Καλαμαριά, σε αντίθετη περίπτωση, πως ναι μεν η έκδοση του δελτίου θα γίνει, αλλά ο παίκτης δεν έχει δικαίωμα ν΄ αγωνιστεί γιατί υπάρχουν κυρώσεις;

Η ενημέρωση αυτή δεν έγινε ποτέ προς την Καλαμαριά, αλλά έγινε κανονικότατα στον Ολυμπιακό (είναι ηλίου φαεινότερο) ίσως και πριν τη διεξαγωγή του 1-0 στο «Καυταντζόγλειο» της Θεσσαλονίκης. Και λίγη ώρα μετά την άθλια εμφάνιση και φυσιολογική ήττα των «ερυθρολεύκων» σε εκείνη την αναμέτρηση, έσκασε η βόμβα! Είναι και η στιγμή που αλλάζει το πρωτάθλημα σε απόλυτο βαθμό. Προσωπικά δεν συμμερίζομαι πως ηθική πρωταθλήτρια είναι η ΑΕΚ, πως ο Ολυμπιακός πήρε τίτλο στα χαρτιά ή το οποιοδήποτε άλλο, εκ των υστέρων, σενάριο. Υποστηρίζω πως από τις 3 Φλεβάρη 2008 βλέπουμε ένα αλλοιωμένο πρωτάθλημα, που άλλη εικόνα θα είχε και πιθανώς άλλο πρωταθλητή αν δεν υπήρχε η υπόθεση Βάλνερ. Ναι μεν υπάρχουν κανονισμοί που πρέπει να τηρούνται, υπάρχουν όμως και απορίες.

Όπως και σφάλματα απ΄ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έπρεπε από τότε να ενδιαφερθούν τόσο θερμά όσο τώρα! Η Ένωση ήταν μέσα στη διεκδίκηση του τίτλου και οι «πράσινοι» πρωτοπόροι, την ώρα που ο Ολυμπιακός αγωνιστικά κατέρρεε… Αν είχαν πιέσει Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, των οποίων η Καλαμαριά ζητούσε απεγνωσμένα τη βοήθεια, ίσως οι εξελίξεις με το CAS να μην ήταν αυτές που γνωρίζουμε. Ίσως να είχε αποτραπεί και η γκέλα της ΕΠΟ να αργήσει να καθαρογράψει το σκεπτικό της τελεσίδικης απόφασης στην Ελλάδα και ίσως να είχε έννομο συμφέρον ο Απόλλωνας πριν ενάμιση μήνα, που σίγουρα είχε όπως θυμόμαστε.

Το «τριφύλλι» και οι «κίτρινοι» σε εκείνη τη στιγμή έκαναν το μεγάλο σφάλμα, με αποτέλεσμα στην πορεία του πρωταθλήματος η Καλαμαριά να κατακρεουργείται από τη διαιτησία και να σχηματίζεται εναντίον της μία κατάσταση, η οποία δεν διαφοροποιούνταν ακόμη και αν στο τέλος της Λίγκας της επιστρέφονταν οι -4 βαθμοί, που ήταν και η ποινή της. Στην υπόθεση εμπλέκονται παράγοντες που δεν θίγονται εύκολα, γιατί κρατούν το καρπούζι, κρατούν και το μαχαίρι. Ο περισσότερος κόσμος συζητά πως ο τίτλος κρίθηκε από την υπόθεση Βάλνερ και όσο δίκιο και να έχει, αυτό γίνεται ακόμη μεγαλύτερο αν συμπληρώσει πως μία ομάδα βρέθηκε απροστάτευτη στο χαμό των εξελίξεων.

Δεν μας έπιασε ο πόνος ξαφνικά για τον Απόλλωνα, όταν όμως η ύπαρξή του γίνεται Δούρειος Ίππος τίτλου από μία ομάδα είναι κάτι που χρίζει αναφοράς. Τα ασφαλιστικά μέτρα απορρίφθηκαν από το CAS, η υπόθεση όμως θα προχωρήσει την εκδίκαση επί της ουσίας, όπως υποστηρίζει η πλευρά της ΑΕΚ τουλάχιστον. Με την επικύρωση της βαθμολογίας το πρωτάθλημα της σεζόν 2007/2008 το έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός.

Στα μέσα Μαΐου το δικαστήριο ίσως έχει άλλη γνώμη ως προς το -4 της Καλαμαριάς, επομένως και ως προς το +3 του Ολυμπιακού στο ματς με τον Απόλλωνα. Τότε, όμως, το ζήτημα θα είναι αποκλειστικά ηθικό. Το πιο δίκαιο θα ήταν να μην ολοκληρωθεί καν το φετινό πρωτάθλημα, όσο σκληρό κι αν ακούγεται, όσο χάσιμο και αν θα έχουν οι ομάδες από τη μη διεξαγωγή πλέι-οφ (απ΄ όπου οικονομικό όφελος έχουν όλες!). Και ο λόγος είναι πως από τις 3 Φλεβάρη του 2008, το πρωτάθλημα που είδαμε δεν θα έπρεπε στην πραγματικότητα να έχει διεξαχθεί ποτέ.

Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Dimosthenis
Master Forum-Runner

Greece
4411 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/04/2008 :  16:08:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σωμφωνώ 100%. Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα. Το πρωτάθλημα είναι αλλοιωμένο όποια και να ήταν η κατάληξη. Τουλάχιστον παιδιά θα δούμε το βράδυ και αύριο, ΜΠΑΛΛΑ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/04/2008 :  10:14:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στο επίσημο σάιτ της άεκ έχουν αναρτήσει την κατ' αυτούς βαθμολογία. Έχουν αφαιρέσει 3 βαθμούς από τον Ολυμπιακό χωρίς να έχουν προσθέσει 4 στην Καλαμαριά!

Ε, ρε, πίκρα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/04/2008 :  19:21:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ρίξτε και μια ματιά σε αυτό:

http://hades740.blogspot.com/2008/04/blog-post_23.html

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/04/2008 :  00:58:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το ποδόσφαιρο,χωρίς να φταίει ως άθλημα,ελάχιστα καλά έχει προσφέρει στην Ελληνική κοινωνία και αντίθετα ένα σωρό κακά.
1)Όλες σχεδόν οι μεγάλες ΠΑΕ θα έπρεπε να έχουν σβηστεί από τον χάρτη λόγω χρεών.Η αρχή έγινε για να μη ξεχνιόμαστε με τον Ολυμπιακό του Κοσκωτά κι από τότε έγινε πανυγύρι από ένα σωρό άλλες ομάδες και παράγοντες που τα κονόμησαν χοντρά κι η πολιτεία τους χαρίζει τα χρέη.
2)Χρειάζεται να πούμε τίποτα για την βία;
3)Τα πρωταθλήματα κερδίζονται στη σφυρίχτρα.Πχ ο φετεινός πρωταθλητής πήρε αρκετούς βαθμούς για γέλια.
Μάλιστα στις μικρές κατηγορίες οι σφαγές ωχριούν μπροστά σ'αυτές της Α'Εθνικής.
4)Τα στημένα παιχνίδια.Όταν δεν βοηθά η σφυρίχτρα,βοηθούν τα παραρτήματα.

Όσο για το θέμα του χάρτινου πρωταθλήματος,εγώ θα κρυβόμουνα και δεν θα έκανα φιέστες αν σ'ένα μαραθώνιο κατατροπωνόμουνα,έβρισκα ένα παραθυράκι και μου γράφανε στο δίπλωμα πως έκανα 2.10.
Ή αν πουλούσα ένα σπίτι,έπαιρνα τα λεφτά και μετά έβρισκα ένα λάθος στις υπογραφές για να πάρω πίσω το σπίτι.
Ατιμία θα το θεωρούσα κι ας είχα το δίκιο του νόμου.

Κακώς ασχολούμαστε με αυτό το άθλημα έτσι που το κατάντησαν,ευτυχώς που υπάρχουν και άλλα αθλήματα.Καλά που ανακαλύψαμε το τρέξιμο!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/04/2008 :  09:03:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν κάτι νόμιμο είναι άτιμο, τότε δεν πάμε καλά ως συντεταγμένη κοινωνία...

Δηλαδή, KostasPVol, αν ο αντίπαλός σου έκλεβε (με οποιονδήποτε τρόπο) και τερμάτιζε πριν από σένα, εσύ θα το δεχόσουν;

Και ας μην ξεχνάμε ότι όλοι καταφερόμαστε ενάντια στη Μάριον Τζόουνς. Παράδοξο; Σύμφωνα με τη λογική ορισμένων "Της πήραν στα χαρτιά αυτό που κέρδισε στους στίβους"...

Υποκρισία;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 5 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000