Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

christin39
Newbie Forum Runner

Greece


4 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/05/2019 :  16:47:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ευχαριστω για την απαντηση. ΕΓΩ θα περιμενω γιατι ειχε ενα επεισόδιο .Εννοειται αν εμφανιστει ξανα θα το ψαξω απλα ηθελα να ρωτησω τι πιθανότητες υπαρχουν για βηματοδότη αν το προβλημα στον κομβο. ειναι100% οπως μου ειπε η παιδίατρος.?
AirMagic περαστικα και ευχομαι να ξεμπερδεψες οριστικά..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

AndreasV
Newbie Forum Runner

14 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/05/2019 :  11:55:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα σε όλους,
έβαλα holter 24 ωρών στην τακτική εξέταση μετά από 1,5 χρόνο από το δεύτερο ablation και ο κος Εφραιμίδης αλλά και ο γιατρός που με παρακολουθεί στην Θεσσαλονίκη το βρίσκουν άριστο. Εύχομαι τα καλύτερα για όλους.

Ανδρέας.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

AirMagic
Newbie Forum Runner

Greece
3 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/05/2019 :  23:23:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by christin39

Ευχαριστω για την απαντηση. ΕΓΩ θα περιμενω γιατι ειχε ενα επεισόδιο .Εννοειται αν εμφανιστει ξανα θα το ψαξω απλα ηθελα να ρωτησω τι πιθανότητες υπαρχουν για βηματοδότη αν το προβλημα στον κομβο. ειναι100% οπως μου ειπε η παιδίατρος.?
AirMagic περαστικα και ευχομαι να ξεμπερδεψες οριστικά..



Εύχομαι περαστικά στη μικρούλα. Μετά τη δεύτερη επέμβαση ablation,μετά ξεμπέρδεψα οριστικά από το σύνδρομο Wolf-Parkinson-White(παραπληρωματικό δεμάτιο). Το μόνο που καμιά φορά νιώθω είναι τα "σταματήματα" σαν ντουπ που λέμε το ταμπούρλο,τις λεγόμενες έκτακτες συστολές. Αλλά αυτές μου έχει πει ο γιατρός,είναι καθαρά από άγχος και μόνο. Το 80% του ανθρώπινου πλυθησμού κάνει έκτακτες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

wpw
Newbie Forum Runner



10 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/07/2019 :  17:20:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα σε όλους!
Πρέπει να έχω διαβάσει και τις 132 σελίδες εδώ και μπορώ να πω πως η βοήθειά σας είναι το κάτι άλλο! Πρόκειται να κάνω ablation σε λίγες ημέρες. Εδώ και 15-20 χρόνια (έχω πια ξεχάσει) είμαι σε φαρμακευτική αγωγή και αν εξαιρέσω μια δυο περιπτώσεις τον χρόνο όπου μπαίνω σε νοσοκομεία για τη γνωστή αδενοσίνη, είμαι μια χαρά. Αποφάσισα όμως να προχωρήσω, γιατί έχω δυο παιδιά, τα οποία δεν φταίνε σε τίποτα να με βλέπουν να τρέμω κάθε φορά που με πιάνει, ή να μην μπορώ να πάω κάπου διακοπές π.χ. που δεν υπάρχει οργανωμένο νοσοκομείο, να κάνω γυμναστική κλπ. Είναι τρομακτικό το συναίσθημα την ώρα της ταχυκαρδίας. Είναι τρομακτικό επίσης και το συναίσθημα να μπαίνεις για μια επέμβαση, όποια κι αν είναι αυτή. Είμαι από τους τύπους που λιποθυμάει αν δει σύριγγα! Η επέμβαση θα γίνει στον Ευαγγελισμό γιατί εκεί ένιωσα ασφαλής. Αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον ή κάποια, επειδή τα έχω όλα πολύ πρόσφατα, θα χαρώ ιδιαιτέρως. Δεν είμαι γιατρός, δεν έχω ιδέα από ιατρική γενικά, ξέρω μόνο πως εδώ και 3 περίπου μήνες που το αποφάσισα, νιώθω ήδη άλλος άνθρωπος. Εύχομαι να είστε όλοι καλά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Giovanni
Forum-Runner

Greece
51 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/07/2019 :  16:13:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
wpw καλησπέρα!
Εύχομαι από καρδιάς όλα να πάνε καλά και να απαλλαγείς από το φορτίο αυτό. Αφού το πήρες απόφαση, νιώσε δυνατός και προχώρα. Έχεις κάνει καλή επιλογή. Το προσωπικό είναι ιδιαίτερα βοηθητικό, όπως και οι γιατροί.
Μακάρι να μας γράψεις καλά νέα αφού βγεις.
G.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

g. Milo
Newbie Forum Runner

21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/07/2019 :  18:03:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα παιδιά σε όλους προσπαθώ καιρό να μπω στην ομάδα αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να γραφτώ... Επιτέλους τα κατάφερα.... Θέλω να πω κ γω για τη δική μου εμπειρία... Καθώς μέχει βοηθήσει αρκετά όλο αυτό το παρέακι σας εδώ...
Από μικρή λοιπόν... Ειμί 36 τώρα ένιωθα ότι έχω Φτερουγισμα τα και άλλα τέτοια περίεργα στη καρδιά μου που ανέκαθεν με τρομοκρατουσαν καθότι είναι καρδιά και είναι ένα από τα βασικά όργανα μας έτσι... Εβαλα holder γύρω στα 18...τιποτα έκτακτες συστολες... Εβαλα holder sta 20 και τπτ ξανά τα ίδια... Μη τα πολυλογω πριν από 2 μήνες φόρεσα 4μερο holder και έκανε καταγραφή του επεισοδίου που τόσα χρόνια ροσπαθουσα να δώσω στους καρδιολόγος να καταλάβουν και να μου πούνε τι είναι.... Αρκετές έκτακτες κολπικες... Λίγες κοιλιακες έκτακτες... Και ένα επεισόδιο κοιλιακής ταχυαρρυθμιας... 7δευτερολεπτων...ε αυτό όταν το παθαίνω νομίζω ότι σβήνω... Νιώθω να χτυπάει όπως να ναι η καρδιά να πνίγομαι και. Μια ζαλάδα... Κοινός νομίζω ότι παθαίνω καρδιά... Να πω ότι πάσχω από αγχωδη διαταραχή δε παίρνω χάπια παθαίνω κρίσεις πανικού και ότι τόσα χρόνια τις έκτακτες τις απέδιδαν σαυτο.. Στο άγχος... Έλα μου ντε που όμως εγώ πάθαινα αυτά τα μικρό επεισόδια... Και μετέπειτα πάθαινα κρίση πανικού που νομίζω... Πως ο καθένας μας όταν η καρδιά του παθαίνει κάτι προφανώς και πανικόβάλεται... Με τα πολλά μετά την καταγραφή της κοιλιακής ταχυαρρυθμιας ξεκίνησαμε μια σειρά εξετάσεων... Μαγνητική καρδιάς... Όπου βγήκε καλή... Δεν έχω δλδ κάποιο δομικό θέμα... Και τεστ κοπωσεως το οποίο επίσης έβγαλα το 94% χωρίς κάποια αρρυθμία... Με τα πολλά κάποιοι γιατροί γιατί έχω πάει σε 4.5...μουνοαν να μην ανησυχώ και ότι όλα καλά... Παρένθεση παίρνω 1/4 κερλον κάθε πρωί για να μου ρίχνει τις σφηξεις και είναι κ λίγο αντιαρρυθμικο... Χωρίς όμως να μου σταματάει τις αρρυθμιες... Το παίρνω 2μιση χρόνια.... Από τότε που σταμάτησα να καπνίζω... Και το μόνο που μου έχει προσφέρει είναι 5 κιλά.. Συν και ίσως λιγότερες κρίσεις πανικού.... Μενω θεσνικη ήρθα σε επαφή με το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού στην Αθήνα με. Τον κύριο λετσα... Και μου προτείνει να κάνω ηλεκτροφυσιολογική μελέτη.... Έχω αγχωθεί παρ πολύ... Φοβάμαι πολύ την εξέταση καθότι είναι επεμβατικη... Φοβάμαι τη διαδικασία... Το αποτέλεσμα κ όλα τα συναφή.... Θα το κάνω όμως προφανώς γιατί.. Κακώς μεν... Αλλά αποτι διαβάζω η οιλιακη ταχυαρρυθμια είναι πολύ επικυνδινη και προκαλεί αιφνίδιο θάνατο... Γενικά θέλω να πω πως καλό είναι όταν κάτι νιώθουμε ότι πάει στραβά να το ψάχνουμε διεξοδικά... Δεν είναι όλα από το άγχος όπως εμένα χρόνια προσπαθούσαν να με πείσουν... Να που υπάρχει κάποια ανωμαλία στη καρδιά μου... Που δυστηχως κιμά δεν μου έχουν δώσει σαφή εξηγήσεις... Υγεία σε όλους εύχομαι... Ευχαριστώ για το χρόνο σας...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

wpw
Newbie Forum Runner



10 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/07/2019 :  13:10:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα!

Φίλε Giovanni, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια.
Είμαι απόλυτα θετικός, αισιόδοξος και αποφασισμένος για το ablation και εννοείται πως θα γράψω όλη μου την εμπειρία από την επέμβαση. Σήμερα πιθανότατα θα μάθω κι όλα τα διαδικαστικά, οπότε θα έχω μια καλύτερη εικόνα.

Φίλη g. Milo... Κατά τη γνώμη μου, να φοβάσαι τα φάρμακα, όχι την διαδικασία της επέμβασης. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό, όπως μου εξήγησε ο γιατρός μου (και δεν ήταν ο μόνος), είναι και αυτά υπεύθυνα για αιφνίδιους θανάτους. Περίεργο που δεν σου έχουν πει ακριβώς τι έχεις. Δεν είναι δυνατόν να έχεις κάνει τόσες εξετάσεις και να μην έχει γίνει κάποια διάγνωση. Πως δίνουν Κερλον έτσι; Θα πρότεινα να έρθεις Αθήνα αν μπορείς, όπου μπορώ να σου στείλω λίστα με εξαιρετικούς γιατρούς και ειδικούς στο θέμα (έχω επισκεφτεί 11 καρδιολόγους-ηλεκτροφυσιολόγους). Ο κ. Λέτσας, είναι στην ομάδα που θα κάνω εγώ την επέμβαση την επόμενη εβδομάδα. Η ηλεκτροφυσιολογική μελέτη ως διαδικασία, είναι σαν το ablation (ας με διορθώσετε αν κάνω λάθος), όπου γίνεται με εισχώρηση καθετήρων από το πόδι και τσεκάρουν σε ποια σημεία της καρδιάς υπάρχει πρόβλημα και στη συνέχεια καυτηριάζουν αυτά τα σημεία. Ποια η διαφορά της μελέτης με την επέμβαση, δεν ξέρω. Σχετικά με το άγχος, είναι γνωστό πως η ψυχολογία μπορεί να πυροδοτήσει πολλά θέματα. Δεν είσαι η μόνη που την πιάνει πανικός τη στιγμή της ταχυκαρδίας. Καταλαβαίνω ακριβώς τι περιγράφεις και πως νιώθεις και είμαι σίγουρος πως όλοι εδώ καταλαβαίνουν. Δεν μπορώ να πω τι ακριβώς έχεις, όμως εγώ π.χ. δεν έχω κάνει ηλεκτροφυσιολογική μελέτη, γιατί από ένα απλό καρδιογράφημα φαίνεται τι έχω. Δεν είναι βέβαια όλα τα περιστατικά το ίδιο. Κι εγώ φοβάμαι και τρέμω την επέμβαση, αλλά είναι κάτι τόσο ασήμαντο σε σχέση με άλλες παθήσεις και επεμβάσεις, που θεωρώ πως είναι αστείο να φοβόμαστε. Μιλάω για να τα ακούω κι εγώ!

Υγεία!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

g. Milo
Newbie Forum Runner

21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/07/2019 :  16:44:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα και πάλι στη παρέα... Είμαι σε αναμονή και εγώ για το πότε θα κατέβω Αθήνα στον κ. Λετσα για να κάνουμε τη ηλ. Μελέτη.... Προφανώς αν βρουν κάποιο σημείο που να χρειάζεται καυτηριασμος θα γίνει και η κατάλυση... Το κερλον ξεκίνησα να το παίρνω με βάση τις κρίσεις πανικού και για το ότι μου ανέβαιναν οι χτυποι με το καλημέρα.... Οπότε αυτό με κρατάει σε πιο χαμηλές σφηξεις... Δεν ακούω όλη την ώρα την καρδιά. Μου όποτε μειώνονται και οι κρίσεις πανικού και οι επισκέψεις κάθε 3 κ λίγο στα νοσοκομεία... Οι μέχρι στιγμής διαγνώσεις είναι μια μικρή πρόπτωση μητροειδους... Πολλοί το έχουμε... Έκτακτες κολπικες άνευ σημασίας... Λίγες κοιλιακες έκτακτες... Και κοιλιακες ταχυαρρυθμιες που αυτό είναι κ το πιο σοβαρό... Που όμως δεν έχει γίνει κάποια σαφή διάγνωση... Μου είπαν ότι έχω περίεργες αρρυθμιες και θα χρειαστεί να κάνουμε την ηλεκτροφυσιολογική μελέτη.. Ε όταν ένας από τους πιο τοπ ηλεκτροφυσιολογοι σου λέει ότι είναι περίεργες.. Εγώ χε... Ηκα πάνω μου με το συμπαθεί.. Πάλι δλδ όχι κάποια σαφή απαντηση... Οπότε περιμένω κ εγώ... Να κάνω αυτή την επέμβαση γιατί επεμβατικη εξέταση είναι... Την οποία τρέμω... Όπως φαντάζομαι και εσείς κάποιοι φοβόσασταν μέχρι να γίνει... Είμαι αρρωστοφοβικη οπότε στο μυαλό μου περιφέρονται τοσες άσχημες εικονες κ σκέψεις σχετικά με το τι μπορεί να συμβεί στο κρεβάτι του χειρουργείου.. Εύχομαι να σου πάνε όλα τέλεια να ξεμπλέξεις με ότι σε ταλαιπωρεί... Και περιμένω να διαβάσω καλά νέα σχετικά με την όλη εμπειρία σου.. Καλή επιτυχία και ότι καλύτερο..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Free
Newbie Forum Runner

4 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/07/2019 :  15:35:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα, σχετικά νέος κι εγώ στο club.
42 ετών, πέρσι διαγνώστηκα αρχικά με κολπική μαρμαρυγή και καρδιακή ανεπάρκεια (μάλλον είχα κολπική για αρκετό καιρό και δεν το κατάλαβα..). Σε 3 εβδομάδες περίπου έκανα ηλεκτρική ανάταξη (άργησα λίγο γιατί βρέθηκε θρόμβος στην καρδιά) και για 2 μήνες περίπου εκτός κάθε δραστηριότητας. Από τότε η καρδιά όλο και καλύτερα, ξαναπήρε μπρος και η ανεπάρκεια μας χαιρέτησε δόξα τω Θεώ, το ίδιο και η κολπική. 6 μήνες μετά έκανα υποτροπή η οποία ανατάχθηκε ξανά ηλεκτρικά (το Angoron δεν έκανε πάλι τίποτα) και μετά από συζήτηση με τους γιατρούς μου αποφάσισα κατάλυση. Την έκανα στον Ευαγγελισμό με τον κ. Λέτσα, το Μάρτιο, εξαιρετικός. Δεν είναι και το πιό ευχάριστο, αλλά σε σχέση με οδοντίατρο μάλλον καλύτερα . Από τότε 2 υποτροπές, ανατάχθηκαν γρήγορα, η 1η με ενδοφλέβια Angoron και η 2η με 3 100άρια flecarythm (pill in the pocket), ο γιατρός λέει στο πρώτο 3μηνο-4μηνο δεν είναι ασυνήθιστο. Ελπίζω να ξεμπερδέψω αλλά αν χρειαστεί και 2η θα την κάνω με κλειστά μάτια.. Καλή υγεία και υπομονή σε όλους!

Edited by - Free on 18/07/2019 18:26:26
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

g. Milo
Newbie Forum Runner

21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/07/2019 :  20:18:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα κ πάλι να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά μήπως κ εγώ έχω κολπική μαρμαρυγη... Προχθές το βράδυ με πιασαν πάλι για ένα 5ωρο συνεχόμενες έκτακτες... Ασταμάτητες... 5ωρες σχεδόν σε κάθε 5 χτύπους είχα κ μια έκτακτη και γενικώς αρρυθμία.... Αλλά χωρίς ταχυκαρδία.. Έχω διαβάσει πως η μαρμαρυγη είναι ταχυκαρδία με αρρυθμιες μαζί... Υπάρχει περίπτωση να μη συνοδεύεται από ταχυκαρδία...?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Zeppelin
Newbie Forum Runner

Greece


6 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/07/2019 :  11:21:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα g.Milo...
Πόσο μα πόσο η ιστορια σου μου θυμιζει εμένα!!! Να σου πω αρχικα οτι οι εκτακτες αυτες καμια μα καμια σχέση δεν εχουν με κολπικη μαρμαρυγη, μην ανησυχεις! Στην κολπικη μαρμαρυγη οι κολποι χτυπουν πολυ γρηγορα και χωρις ρυθμο (χαωδως) , και συνηθως συνοδευεται απο γρηγορους παλμους και πολλες φορες ακανονιστους.
Εγω όπως και εσυ απο τα 19 μου πρωτοενιωσα τις εκτακτες και απο τη στιγμη που εγινε η συνδεση εγκεφαλου με την καρδια, αυτο ηταν, τις νιωθω ολες παντα!Για πολλα χρονια δεν με ενοχλουσαν και ηταν λιγες σπανιες... Τα τελευταια 8 χρονια εγιναν καθημερινες ομως! Παραλληλα ειχα προπτωση μιτροειδους βαλβιδας κι εγω που στα 19 μου ηταν μικρου βαθμου , αλλα σε βαθος χρονων (τωρα ειμαι 41) εφτασε σε μεσαιου βαθμου, με αρκετο αιμα να παλινδρομει στον αριστερο κολπο, με αποτελεσμα να εχει μεγαλωσει εκτος οριων ο αριστερος κολπος και οι αριστερη κοιλια. Ετσι αποφασισα πριν ενα χρονο να μπω χειρουργειο, πριν φτασει να γινει σοβαρου βαθμου... Και τελικα ειχαμε στη Θεσσαλονικη στο Διαβαλκανικο επιτυχημενη βαλβιδοπλαστικη της βαλβιδας μου, (Χωρις να χρειαστει να την αλλαξουμε), και η καρδια αμεσα μεσα σε ενα μηνα επανηλθε σε φυσιολογικο μεγεθος!
Ολο αυτο το εκανα και με την ελπιδα οτι θα εξαφανιστουν και οι εκτακτες ... αλλα ματαια 1 μηνα μετα την εγχειρηση αυτες επανεμφανιστηκαν! Εχω συνηθως απλες εκτακτες κοιλιακες και κολπικες , αλλα στα Holter εχουμε πιασει και NSVT (4-5 χτυπους κοιλιακους συνεχομενους) και SVT παλι μη εμμενουσες ταχυκαρδιες. Οι γιατροι μου εδιναν παντα β αναστολεις, αλλα το μονο που μου κανουν αυτα τα φαρμακα ειναι να νιωθω τις παρενεργειες τους, δεν σταματουν καθολου τις εκτακτες... Μου προτειναν κι εμενα για σιγουρια και για να επιβεβαιωσουμε οτι οι εκτακτες και ιδιως το NSVT (μη εμμενουσα κοιλιακη ταχυκαρδια) , δεν ειναι επικινδυνες, να κανουμε ηλεκτροφυσιολογικη μελετη οπου αν βρεθει και η εστια θα την καυτηριαζαν με ablation... Πριν ενα μηνα εκανα την ηλεκτροφυσιολογικη μελετη τελικα στον Αγιο Λουκα... Με ειχαν ξυπνιο 5 ωρες στο κρεβατι για να τις βρουν, πιστευαν οτι ειναι στη δεξια κοιλια, οι ατιμες οι εκτακτες κρυβονταν, εψαξαν δεξια κοιλια, εψαξαν στη βαλβιδα την μιτροειδη που μπορει να ειναι εστια αρρυθμιογονος, εψαξαν στην αριστερη πλευρα, ξανα πισω στη δεξια... τιποτα, δεν ηταν σε καμια πλευρα...
Και τελικα βγαινοντας για καλη (ή κακη) μου τυχη τις βρηκαν, και δυστυχως η εστια μου ειναι εξωκαρδιακα, αναμεσα στις στεφανιαιες φλεβες... Απογοητευτηκα. Ο μονος τροπος να γινει εκει ablation ειναι με παρακεντηση απο το στηθος... με κινδυνο παντα οπως καυτηριαζουν το σημειο να καψουν και κανα στεφανιαιο αγγειο, και να παθεις επιτοπου εμφραγμα!!!! Με ενημερωσαν εκεινη τη στιγμη, και αποφασισα κι εγω με τη σειρα μου να μη γινει καν κατι τετοιο, ενεχει κινδυνους..
Το καλο της ολης υποθεσης ειναι οτι προσπαθησαν πολυ να μου προξενησουν επικυνδυνες αρρυθμιες και με τσεκαραν εντελως. Ε τα nsvt μου τελικα ειναι επισης ακινδυνα, και μου δωσαν το πρασινο φως, δεν μπορει να προξενηθει τιποτα πιο επικυνδυνο για την καρδια μου.
Οποτε φτανω στο σημειο μηδεν ξανα, "μαθε να ζεις με αυτες" , μου εδωσαν Calcium Blocker, να δοκιμασουμε φαρμακευτικα, και το μονο που καταφερε ηταν να μου αυξησει τις εκτακτες σε μεγαλο βαθμο και να βαρανε ολη μερα... Το εκοψα, και ενιωσα καλυτερα... Σε βαρια αντιαρρυθμικα δεν θελω να παω με τιποτα , οι παρενεργειες τους ειναι τεραστιες . Οποτε προσπαθω να μαθω να ζω μ αυτες, παιρνω μονο μαγνησιο, και προσπαθω να φτιαξω την διατροφη μου (παντα σχετιζονται μ αυτην , παντα οταν τρωω ερχονται και παραλληλα εχω ερυγες) , παω για περπατημα - τρεξιμο φευγουν , δεν κουραζομαι , καθομαι ηρεμω , να τες επανεμφανιζονται... And the beat goes on...
Καταληγοντας G_Milo μετα απο τοσο μακροσκελες μηνυμα, μην τα παρατας, τσεκαρε το οσο μπορεις, μπορει να βρεις την ακρη του δρομου την λυση, και μπορει να βρουν την εστια σου και να την καυτηριασουν. Αλλα και να μη γινει αυτο , ευχομαι καποια στιγμη απλα να μην τις νιωθουμε, και αλλο κακο δε μας κανουν!!! Οπως λεει μια μεγαλη ατακα γιατρου, οι εκτακτες κατα βαθος ειναι καλες για την καρδια μας, γιατι εχουμε ενα backup συστημα ηλεκτρικων χτυπων , αν σταματησει το κανονικο (φλεβοκομβος) εχουμε κι αυτο για να χτυπαει εξτρα!!!! Ο,τι χρειαστεις , στην ιδια πολη ειμαστε, θα χαρω να βοηθησω!

To be a Rock and not to Roll...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

g. Milo
Newbie Forum Runner

21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/07/2019 :  13:36:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ωωω θεέ μου πόσοι είμαστε που υποφέρουμε απ αυτό το ρημάδι που λέγεται❤️ αγαπητέ Zeppelin πραγματικά και από τη δική σου ιστορία βρίσκω τον εαυτό μου... Φυσικά κάθε περίπτωση είναι μοναδική αλλά κ τόσο ίδια... Όπως είπες κ εσύ κ εγώ προπτωση αλλά χωρίς να είναι τόσο σοβαρή.. Κ χαίρομαι πολύ που αποκατέστησες έστω αυτό το πρόβλημα.. Έκτακτες που άλλες φορές είναι μια δυο... Και άλλες φορές κρατάνε μια δυο ολόκληρες μερες...κ κολπικες κ κοιλιακες... Αντε αυτές σχετικά τις έχω συνηθίσει... Σχετικά ε... Γιατί όταν κρατάν ωωωρες... Εγώ προσωπικά νομίζω ότι φλερτάρω με το θάνατο... Αλλά η πιο τρομακτική είναι η μη εμμενουσα κοιλιακή ταχυαρρυθμια που με πιάνει... Κρατάει μεν 5 με 10 δευτερόλεπτα χωρίς να έχω μέχρι τώρα λιποθυμήσει από αυτήν... Αλλά πραγματικά νιώθω ότι όταν συμβαίνει έρχεται το τέλος... Και όταν διαβάζεις ότι είναι κ η τοπ κακή κ επικυνδινη αρρυθμία... Σε λούζει κρύος ιδρώτας... Έχω πάρει πολύ θάρρος από όλους έδω για την. Ηλεκτροφυσιολογική μελέτη κ για τη αταλυση αν βρουν. Την. Εστία... Φοβάμαι πολύ αλλά είναι μάλλον μονόδρομος... Δεν έχω ακόμα νέα από τον κύριο Λετσα μάλλον θα χρειαστεί εγώ να τον ξαναενοχλήσω... Ο άνθρωπος μάλλον έχει πολλούς φανατικούς πελάτες μια από αυτους κ εγω πλέον... Zeppelin πολύ ωραίο αυτό για τις έκτακτες; με στον φόβο μας ας δίνουμε Κ Λάμψεις
Χαράς... Γιατί φαντάζομαι σχεδόν όλοι μας έχουμε Περασει κ περνάμε πολύ δύσκολα ψυχολογικά με όλη αυτήν τη ταλαιπωρία... Σου μαυρίζει τη καθημερινότητα... Δεν σαφηνει να κάνεις όνειρα για το αύριο... Επίσης ταυτίστηκα που είπες ότι στα ζόρια δε σε πιάνουν... Και μόλις ηρεμήσεις τσουπ να τες... Κ κολπικες κ κοιλιακες κ αρρυθμιες και ταχυκαρδίες... Τι θέλει πια η ρημάδα...κ γω κάνω άπειρα τεστ ε δε καταλαβαίνω... Καφέ δε πίνω δεν επινα ποτέ... Σοκολάτα οκ ίσως που κ που... Αλκοόλ... Το λατρεύω η μόνη ατασταλια μου η οποία πλέον δεν γίνεται με. Τον ίδιο βαθμό όπως παλιά... Προς Θεού δεν είμαι αλκοολική.. Καμία σχέση απλά μαρεσει το αλκοόλ... Ε δε πα να πιω δε πα να τρέξω η καρδούλα ρολόι... Στην. Ηρεμία τσουυυπ πάρε να χεις κοπελιά μου... Ωφ Ωφ θεούλη μου αν υπάρχεις βοηθά μας... Είμαστε πολλοί. Νέοι εδώ μέσα με. Θέματα καρδούλας... Εύχομαι ξανά υγεία σωματική κ ψυχική ❤️

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Zeppelin
Newbie Forum Runner

Greece


6 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/07/2019 :  01:35:03  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πραγματικα νιωθω ακριβως αυτο που λες! Κι εγω οχι τσιγαρο, οχι καφε απο παιδι, αλλα το ποτο αν και δεν πινω συνεχεια, εχω παρατηρησει οτι συνηθως οταν πιω οι εκτακτες φευγουν!
Γενικα εχουν δικο τους μυαλο και πολλες φορες αλλαζουν pattern, και εκει που τη μια μερα εχεις ελαχιστες και κανεις τα παντα, και δουλευεις στα ορια, και κανεις τα παντα, τσουπ αλλη μερα εμφανιζονται συνεχομενα απ το πουθενα χωρις λογο και αιτια!!!
Οσον αφορα το nsvt μην το φοβασαι , και μη βλεπεις τις μελετες που λενε ασχημα πραγματα, η ηλεκτροφυσιολογικη μελετη θα επιβεβαιωσει πιστευω οτι ολα ειναι ακινδυνα και για σενα! μακαρι να εφευγε η αισθηση ολων αυτων των εκτακτων, και να μην τις νιωθαμε καν! Το 99% των ανθρωπων εχουν εκτακτες αλλα μονο το 1% τις νιωθει, εμεις ημασταν οι τυχεροι ! :P
Ευχομαι να βρεθει ευκολα η εστια και να την καυτηριασετε, ειναι ο μονος τροπος να φυγουν μια και καλη! Εγω εμεινα με μια γλυκοπικρη γευση , και ενω βρεθηκε η εστια στο σημειο που ηταν τι να την κανω που δεν μπορω να κανω σχεδον τιποτα?
Ε αποφασισα να ζω με αυτες πλεον , ας γινουμε φιλοι λεω αφου δεν προκειται να μ αφησουν ... Αλλα φαρμακα πλεον γι αυτες δεν θελω να παρω, αρνουμαι, δεν εχει νοημα, δεν μου κανουν τιποτα , παρα μονο παρενεργειες...
Στην τελικη η γιαγια μου ειχε σε ολη της τη ζωη, εφυγε μεγαλη απο αλλα αιτια... ειχε ο πατερας μου και κολπικη μαρμαρυγη, και το θεικο ειναι οτι σταματησε να τις νιωθει στα 45 του και μετα... και τελικα εφυγε απο αλλο... Ε δεθα αφησουμε να μας καθορισουν ολη τη ζωη μας... Η καρδια ας συνεχισει να χτυπα .. εκτακτα!!! χαχα

To be a Rock and not to Roll...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

g. Milo
Newbie Forum Runner

21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/07/2019 :  02:13:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πόσο ταυτοτιζομαι καλέ μου.... Αυτό που λες μου είπαν κ οι καρδιολόγο ως τώρα που με Είδαν που έκανα μαγνητικό... Τα holder κλπ
.... Ζήσε με αυτές... Θα πρεπει να μαζέψω κ όλο το θάρρος μου κ μαζί με το θάρρος που έχω πάρει από την. Ομάδα εδώ μέσα και να πάω για την ηλεκτροφυσιολογική μελέτη... Γιατί αυτές οι περίεργες αρρυθμιες οι κοιλιακες... Πρέπει να δούμε πόσο επικυνδινες είναι.... Και μακάρι μακάρι να βρεθεί η.. Οι εστία εστίες... Κατά κάποιον τρόπο πήρα χαρά απλά λόγια σου... Και γενικά αυτό που εγώ ως τώρα έχω σαν γεύση είναι ότι όσο και υποχόνδριους αν μας λένε... Και φοβιτσιαριδες.. Καμία φορά ακόμα και τρελούς... Μόνο εμείς ξέρουμε τι νιώθουμε κ τι τραβαμε...οταν κάτι νιώθουμε στη καρδιά μας συνήθως είναι και η αλήθεια... Είχα βαρεθεί κ απογοητευτεί να μου λένε γιατροί κ οικογένεια είναι από το άγχος είναι από το μυαλό σου... Δεν είναι τπτ... Να που όμως κάτι είναι... Και ίσως είναι και σοβαρό... Να ακούμε. Τη καρδιά μας και να μη τα αφήνουμε στη τύχη... Αν μικρότερη το έψαχνα παραπάνω ίσως ήδη να μουν καλύτερα... Εύχομαι να κάνε όλα καλά για όλους μας... ♥️♥️♥️
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Zeppelin
Newbie Forum Runner

Greece


6 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/07/2019 :  12:45:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Χαχα, ποσο μα ποσο σε νιωθω!!! Ακριβως τις ιδιες σκεψεις κανουμε! Εννοειται οτι κανεις οταν δεν το νιωθει δεν προκειται να μας καταλαβει! Και οι γιατροι στο αγχος το ριχνουν παντα, και ολοι γυρω μας! Αλλα δεν εζησαν μ αυτο για να δουνε τι μας κανει!!!
Εγω πχ δεν υπηρξα ποτε αγχωδης, παντα ανετος και χαβαλες, παντα χαμογελαστος ακομα και οταν μεσα μου η καρδια βαρουσε οπως να ναι!! Αλλα η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα? το αγχος ηρθε μεσα απο αυτες, το μονο σιγουρο!!! Μετα σου λενε να πας σε ψυχολογους, να παρεις φαρμακα , να , να , οταν δεν εχουν νιωσει καν ετσι ποτε!
Εμεις θα συνεχισουμε ακομα και με τις τρελες ηλεκτρικα καρδιες μας, και ευχομαι πραγματικα να βρεις την ακρη γρηγορα! Πιστεψε με ακομα και το nsvt που μας φοβεριζουν καποιοι με αυτα που γραφουν (ατιμο google καμια φορα δεν λεει να τα διαβαζεις), ακομα κι αυτο το εχουν υγιεις ανθρωποι απλα δεν το νιωθουν , και κατα 99% ειναι ακινδυνο επισης, ειναι με λιγα λογια πολλες κοιλιακες εκτακτες στη σειρα.
Παρε δυναμη , παρε μια βαθια ανασα, κανε την μελετη, δεν ειναι οτι χειροτερο στον κοσμο, και ευχομαι να το βρουν ευκολα και να στο καψουν το δεματιο! Και αμεσως μετα ελα να παμε για μπυρες και να γελαμε με τις τρελες μας καρδιες!!! χαχα ! Και ασε τους γυρω να λενε, δεν ξερουν γιατι δεν το ενιωσαν!
Οτι χρειαστεις ποτε ρωτα με, θα χαρω να βοηθησω!

To be a Rock and not to Roll...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000