Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

melpo1
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2012 :  08:03:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
fullstop καλημέρα,
Εύχομαι να είσαι καλά σε όλους τους τομείς.
Αν δεν κάνω λάθος μπαίνεις ακόμη και σε αμερικάνικο φόρουμ για να διαβάσεις τι γίνεται στο θέμα κατάλυσης.Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για την υγεία σου θα διαβάσης όχι μόνο ελληνικό αλλά και γαλλικό και αμερικάνικο φόρουμ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ για να βρης ακρη.... πρόκειται και την ζωη σου.
Γιατί αυτοί πούχουν μαρμαρυγή δεν τους οδηγούν στην μόνιμη αλλά τους δίνουν άλλο σχήμα φαρμάκων ή τους κάνουν ηλεκτρική ανάταξη ή κατάλυση ή ακόμη με κατάλυση τους βάζουν και βηματοδότη; γιατί όταν σε μερικούς τυχερούς στο φόρουμ που πετυχαίνει λενε πήρα την ζωή μου πίσω η ο ηλιος ανέτειλε ξανά και είναι τόσο ευτυχείς;
Γιατί πάνε στο εξωτερικό για κατάλυση και δίνουν τόσα χρήματα; γιατί γίνονται τόσες μελέτες, συνέδρια για την διατήρηση ρυθμού; γιατί αν δεν τους πιάνει το 1ο πάνε για δεύτερο, τρίτο ablation; γιατί εσύ ο ίδιος λες οτι αν έχεις μία φορά τον μήνα μαρμαρυγή θα πας στον Εφραιμίδη; και τόσα άλλα γιατι Στράτο τόσα άλλα γιατί.
Είσαι συμπονετικός και παρηγορείς και δίνεις κουράγιο και μάλιστα με επιχειρήματα και χρήσιμες συμβουλές. Προσωπικά εγώ σε ευχαριστώ γι΄αυτό. Μακάρι να συμβαίνει αυτό που λες στην μόνιμη μαρμαρυγή. Εγώ προς το παρόν ίσως και να θεωρηθώ υπερβολική υπάρχουν βραδιές που δεν κοιμάμαι μόνο για να απολαμβάνω τον φλεβόκομβο......


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

kibaris
Newbie Forum Runner

30 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2012 :  14:37:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
NikosS οταν εκανες το αμπλεησον η κολπικη μαρμαρυγη ειχε γινει μονιμη? Εμενα ειναι πλεον μονιμη, και απ, οτι μου ειπαν οι πιθανοτητες επιτυχίας λιγοστεύουν. Ευχομαι να μείνεις μακρυά απο αρρυθμίες!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2012 :  16:28:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μελπο καλησπερα . Ευχαριστω πολυ για το ποστ . Συμβαινει να παρακολουθω συνεχεια τα τελευταια νεα οσον αγορα την καταλυση γιατι την θεωρω μελλοντικη μου επιλογη οπως επισης παρακολουθω και διαβαζω τις προσπαθειες που γινονται για φαρμακευτικη αγωγη .
Νομιζω οτι δεν ειναι στο χερι μας να πουμε οτι εχουμε μαρμαρυγη παροξυσμικη και να την διατηρισουμε παντα . Καποια στιγμη μερικοι απο εμας θα περασουμε σε εμμενουσα η μονιμη μαρμαρυγη ακομα και αν κανουμε ηλεκτροσοκ. Ετσι λοιπον παμε στην περιπτωση που εχουμε μονιμη μαρμαρυγη .
Τι κανουμε τοτε; Μας τελειωσαν τα οπλα αρα κλαιμε την μοιρα μας και.περιμενουμε να παθουμε εγγεφαλικο η να πεθανουμε ; Ασφαλως και οχι . Η επιστημη εχει λυσεις σοβαρες και για αυτη την περιπτωση . Το να απογοητευομαστε και να μοιτολατρουμε ειναι κατι που δεν μας αξιζει. Ανεφερα λοιπον το παραδειγμα του πατερα μου που εζησε μεχρι τα 80 χωρις να νιωθει μαρμαρυγη . Θα σου πω κατι . εχω μπει 5 φορες στο νοσοκομειο οταν λοιπον ενιωθα την αρρυθμια αισθανομουν την μαρμαρυγη περιπου.μεχρι του 100 σφιγμους
κατοπιν οταν οι σφιγμοι επεφταν στους 85-90δεν ενιωθα συμπτωματα παροτι ακομα ειχα μαρμαρυγη . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΒΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ .


fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2012 :  17:41:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΝΙΚΟΣ S ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ .
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΝΕ ΚΑ
ΤΑΛΥΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΨΣΕΙΣ ΛΟΥ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΑΝ .
ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΣΕ ΑΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 44-45 ΧΙΛ; ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΟΣΟΣΟΣΤΑ ΣΕ ΑΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΕΜΜΕΝΟΥΣΑ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ;(ΕΛΑΧΙΣΤΑ)ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΕΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ; (ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ)
ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΥΟΜΕΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ; ΑΣ ΠΟΥΜΕ 50% .ΠΟΣΟΙ ΑΛΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ;(ΠΟΛΛΟΙ). ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΣΘΕΝΩΝ ΝΕ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΚΥΡΙΑΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ . ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ.ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕΧΡΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΙΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΜΗΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ


fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2012 :  17:47:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
διευκρινηση εκει που αναφερομαι σε προτευουσα θεραπεια εννοω αγωγη φαρμακευτικη

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2012 :  18:16:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε Kibaris. Δεν γνωρίζω αν γίνεται ablation με μόνιμη μαρμαρυγή. Καλύτερα να συμβουλευτείς γιατρό. Με βάση όμως αυτά που γράφει ο fullstop, τώρα με την μόνιμη κολπική μαρμαρυγή θα έπρεπε να νοιώθεις τυχερός. Τι σε κάνει να ρωτάς για ablation?
Φίλε fullstop. Στα ερωτήματα της melpo1, αντιπαραθέτεις την εμπειρία του πατέρα σου. Γράφεις όμως ότι ο πατέρας σου έπαθε εγκεφαλικό στα 64 απο την κολπική. Αυτό δεν θα μπορούσε να τον σκοτώσει ή να τον αφήσει παράλυτο? Και αργότερα με την μόνιμη δεν θα μπορούσε να ξαναπάθει εγκεφαλικό? Και τέλος, μπορείς να πεις με σιγουριά ότι ο καρκίνος του προστάτη απο τον οποίο λές ότι έφυγε, δεν έχει καμμία σχέση με τα φάρμακα που έπαιρνε για χρόνια? Επίσης, τι θα γίνει αν η μόνιμη δεν έρθει ποτέ? Και αν περιμένοντας να έρθει μεγαλώσει αφύσικα ο κόλπος της καρδιάς σου και μικρύνει επικίνδυνα η βαλβίδα σου όπως της melpo1?
Το σπουδαιότερο απο όλα όμως είναι ότι σε αυτό το site, που έχει σχέση με την υγεία και κατ΄ επέκταση με την ζωή, δεν είναι σωστό να γράφουμε δίνοντας ιατρικές οδηγίες. Εχω ερωτηθεί και σήμερα και παλαιότερα για την προσωπική μου εμπειρία του ablation, και πάντα γράφω ότι οποιαδήποτε απόφαση πρέπει να την παίρνει προσωπικά ο ενδιαφερόμενος, αφού μιλήσει διεξοδικά και εμπιστευτεί τον γιατρό του.
Τέλος, αφου έχουμε δεχτεί όλοι ότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, πως μπορούμε να συμβουλεύουμε με βάση προσωπικές μας απόψεις?
Φίλη melpo1. Σεβόμενος την ταλαιπωρία παιδιών σαν τον xristo31, έγραψα ότι τώρα, έχω ποιότητα ζωής που δεν είχα. Η αλήθεια όμως είναι αυτά που γράφεις, ότι "πήρα την ζωή μου πίσω και είδα τον ήλιο ξανά". Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι σημαίνει 16 μήνες σε φλοβοκόμβο, μετά από 2 κολπικές την εβδομάδα. ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xristos 31
Forum-Runner

68 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2012 :  19:05:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλησπερα σε ολους!
Πηγα και μιλησα με το γιατρο μου την τριτη 5/9 του ειπα ολα οσα ειχα και μου ανεφερε παλι οτι ενω ειχαν τελειωσει με τον αριστερο κολπο και πηγαιναν να καθαρισουν τον δεξιο επαθα αυτο το νευρολογικο σοκ και σταματησαν.Τον ρωτησα παλι αν ηταν εγκεφαλικο και μου απαντησε οχι συμβαινει καμια φορα αυτο πανω στην επεμβαση και εμεις πρεπει να σταματησουμε ομως.Μου ειπε να κανω μια αγωγη για 3 μηνες με ταμποκορ και αν δεν παει καλα θα δοκιμασω και μουλτακακ.
Φιλε μου NikosS τωρα το αν ειναι ιατρικο λαθος δεν μπορω να το ξερω αλλωστε το χαρτι που υπογραψα πριν μπω εγραφε μπολικες επιπλοκες!Οπως εχω γραψει και παραπανω εχω μιλησει και με τον κ.Εφραιμηδη και με παρακολουθησε μια εβδομαδα και αυτα που μου ειπε(την αληθεια βεβαια)ηταν πολλη δυσκολο να τα δεχτω και να ξαναμπω μαλιστα μου εδωσε και ημερομηνια αλλα με αυτα τα δεδομενα δυσκολα θα εμπαινε καποιος!Παιδια παντα ο καθενας λεει την εμπειρια του και κανενας μα κανενας δεν θελει να απογοητευσει τον αλλον,για κανενα λογο!Ακομα και τωρα πιστευω οτι αξιζε που τα εκανα και τα 3 παρολο που δεν ειμαι τελειως καλα,απλα δεν εχω μονιμη μαρμαρυγη εχω ενα δυνατο επεισοδειο καθε 10 μερες περιπου για την ωρα και θα ελεγα οτι ναι να το κανετε αξιζει η προσπαθεια παιδια!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xristos 31
Forum-Runner

68 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2012 :  19:16:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Α και κατι τευλευταιο χαιρομαι πολλη για σενα NikosS και για ολα τα παιδια που ειναι τελειως καλα πραγματικα περνω θαρρος γιατι πιστευω οτι καποιοα μερα θα γινω και εγω τελειως καλα και θα απολαμβανω την ζωη οπως θελω εγω οχι οπως θελει αυτη!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2012 :  19:50:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλε fullstop. Εγραψα πρίν,χωρίς να διαβάσω τις ερωτήσεις σου. Δεν μπορώ να τις απαντησω όμως, γιατί ούτε ιατρικές γνώσεις έχω, ούτε προτίθεμαι να σου γράψω αυτά που κάπου άκουσα ή διάβασα. Επίσης δεν κρίνω απο την δική μου περίπτωση, απλά κάνω καταγραφή αυτών που βίωσα, χωρίς να προτρέπω ούτε να συμβουλεύω κανένα για τίποτα. Δεν καταγράφω απόψεις, αλλά δικές μου εμπειρίες, που πιστεύω ότι θα μπορούσαν να ληφθούν υπόψη, ειδικά απο τα νέα παιδια που έχουν παρόμοια προβλήματα. Σε κάθε περίπτωση η απόφαση για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα πρέπει να είναι αποκλειστικά δική τους και δεν προτίθεμαι να επηρεάσω κανένα. Τέλος, ούτε για τα ποσοστά ίασης μετα το ablation έχω ιδέα. Το μόνο που θα μπορούσα να γράψω είναι ότι ο Εφραιμιδης δίνει ποσοστό ίασης άνω του 70%
Φίλε xristos31, μπήκα μία φορά και μπήκες τρείς για ablation. Αφού έχεις την δύναμη να γράφεις, ότι παρότι δεν είσαι ακόμη καλά, άξιζε τον κόπο, σε παρακαλώ να δεχτείς τον σεβασμό και την εκτίμησή μου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Polyxeni
Forum-Runner

Greece


64 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2012 :  21:22:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα παιδιά! Εύχομαι να έχουμε όλοι καλό χειμώνα με υγεία..Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά το καλοκαίρι!!

Ιωάννα καλησπέρα!Όταν διάβασα το post σου θυμήθηκα την καθημερινότητα μου πριν το ablation!Κι εγώ παροξυσμική υπερκοιλιακή ταχυκαρδία είχα και ήμουν μονίμως με το άγχος μην κάνω κάποιο επεισόδιο!!ήμουν κ αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής και ήταν τόσο δύσκολο να αποφύγεις τις απότομες κινήσεις!!

Το θετικό είναι οτι στην δική μας περίπτωση(παροξυσμικη υπερκοιλιακή ταχυκαρδία)τα ποσοστά επιτυχίας του ablation είναι πολύ υψηλά!!99%!
Εγώ,σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά το ablation, δεν είχα κανένα επεισόδιο και ελπίζω να συνεχίσω έτσι..Αλλά ακόμα και εαν χρειαζόταν πάλι θα ξανάκανα την επέμβαση με τους ίδιους γιατρούς!Και μόνο ότι παύεις πια να ζεις με τον φόβο πως θα κάνεις επεισόδιο και οτι θα πας σε νοσοκομείο για αδενοσίνη(γιατί μόνο με την χορήγηση της η καρδιά μου επανερχόταν στα φυσιολογικά,την οποία αδενοσίνη τρέμω!!) είναι πολύ σημαντικό!Βγαίνεις πολύ δυνατός μετά την επέμβαση!
Σκέψου το, συζήτησε το με τον καρδιολόγο σου και αποφάσισε! Έχει υψηλά επιτυχίας η περίπτωση μας!!

Αναμένω νέα σου!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2012 :  21:46:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΝΙΚΟ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΗΝΗΣΕΙΣ .
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ . ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΙΛΑΓΕ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΝΙΑ ΠΛΕΥΡΑ . ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ABLATION ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΑΘΕ ΠΑΛΙ ΜΙΚΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ. Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΟΣ ΗΔΗ ΜΕ PSA 6 . ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΙΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΟΥΝ . ΤΟ PSA ΕΦΤΑΣΕ 13 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ . ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΠΙΚΓ ΝΑΡΜΑΡΥΓΗ ΠΡΙΝ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ . ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΠΕΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΕΧΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ . ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ . ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ . ΕΧΩ ΚΑΡΔΙΑ 46 ΧΙΛ ΚΑΙ ΣΑΚΧΑΡΟ ΤΥΠΟΥ Β ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ . ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΖΑΚΧΑΡΟΥ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ . ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΨΕΙ ΤΟ ABLATION . ΕΙΜΑΙ ΝΕ ΔΙΑΦΙΡΕΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΛΕΟΝ 7 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΡΡΥΘΜΙΑ .ΠΡΟΣΡΑΤΕΥΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΓΡΗΓΟΡΟ ΩΑΔΗΝ 3-4 ΧΙΛ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ . ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟΣ .ΟΜΩΣ ΠΑΝ ΜΕΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟ .ΕΙΜΑΙ 58 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ . ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΔΕ ΣΕ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Iwanna
Newbie Forum Runner

Greece


5 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2012 :  22:16:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα Πολυξενη!!!!! Μου φτιαξες το βραδυ μου αληθεια!!!!! Εγω παλιοτερα εκανα 1 επεισοδιο το χρονο αλλα τωρα τελευταια μ ενοχλει αρκετα συχνα με το ζορι το γλιτωνω!!Δεν ξερω αν το παθαινες και εσυ αλλ α μολις φορτιστω συναισθηματικα εστω και λιγο ειτε θετικα η αρνητικα παει να με πιασει...Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι δεν εχω αποτυπωσει ποτε επεισοδιο τι ενδειξεις θα παρουσιασω στον αρρυθμιολογο? Εχεις να μου προτεινεις καποιον?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2012 :  22:28:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΑΓΑΠΗΤΗ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ .
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ .ΚΟΙΤΑ ΑΥΤΟ Η ΤΟ ΕΧΕΙΣ Η ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ .
ΑΝ Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΩΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ; ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΣΤΡΕΣΑΡΕΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ;
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΕΣ; ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΗOLDER ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ .
ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ . ΜΕ ΤΟ ABLATION ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Polyxeni
Forum-Runner

Greece


64 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2012 :  22:34:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ιωάννα μου χαίρομαι που σου έφτιαξα το βράδυ!!Αν και δεν έκανα κάτι!!
Εγώ πάθαινα τα επεισόδια με απότομη κίνηση..Σε συναισθηματική φόρτιση μόνο εάν έκλαιγα με λυγμούς είχε τύχει μια φορά να νιώσω ότι πάει να με πιάσει!
Κ μέχρι τα 19 μου χρόνια,που νοσηλεύτηκα κιόλας μια εβδομάδα στην Αγία Όλγα, δεν προλάβαινα ποτέ να πάω σε νοσοκομείο έτσι ώστε να δουν τι ταχυκαρδία κάνω!
Μπορείς εαν θες να πας να μιλήσεις με κάποιον ηλεκτροφυσιολόγο και να σου πει την γνώμη του! Ούτε εγώ είχα καρδιογραφήματα μαζί μου που είχαν κάνει την ώρα του επεισοδίου,τα είχαν κρατήσει τα εκάστοτε νοσοκομεία..

Εγώ έχω κάνει την επέμβαση με τον κ.Εφραιμίδη από τον Ευαγγελισμό!Μπορείς να κλείσεις κάποιο ραντεβού μαζί του για να το συζητήσετε και από κοντά!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Iwanna
Newbie Forum Runner

Greece


5 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/09/2012 :  22:45:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Fullstop Καλησπερα!!!Ψυχολογικο δεν ειναι σιγουρα ουτε οι κοινοτυπες κρισεις πανικου...Εδω δεν αναφερομαι σε ταχυκαρδια οπως αυτη για παραδειγμα οταν τρεχουμε για να πω ειναι κριση πανικου .....Το φτερουγισμα και η ταχυτητα των σφυξεων της καρδιας μου μου σταματαει την αναπνοη να φανταστεις ...απλως τα επεισοδια ειναι δεκαλεπτα το πολυ κ σταματουν αιφνιδια απο μονα τους οπως αρχιζουν..Και εγω θελω πολυ να το αποτυπωσω αλλα το κεντρο υγειας απ το σπιτι στο νησι που διαμενω απεχει ενα μισαωρο τουλαχιστον και δεν εχω καταφερει να το επιτυχω
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000