Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Ivorteam vs Nikatsteam
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 298

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 10/09/2009 :  21:22:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
(συνέχεια απο http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=3607&whichpage=4)


Λοιπόν, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια (και αντιμετωπίζω κάποιες οικονομικές δυσκολίες αυτή τη περίοδο) θα σας πω με αρκετά λόγια τι προτείνω να γίνει:

Οι απέναντι με τα μεταξωτά βρακιά που είναι όλο κλο κλο κλο και δηλώσεις αλλά από αυγό τίποτα καιρός είναι να δούνε πόσα απίδια βάζει ο σάκος.

Μετά απο εκτενή συζήτηση με τον κόουτς (δε ξέρει τίποτα δηλαδή) προκαλώ τη νικατσομάδα σε μια τελική μάχη...

Επειδή υποστηρίζουν ότι οι πρωτοποριακές μέθοδοι τους πανμέγιστου κόουτς μας δεν έχουν αντίκρυσμα και θα μας κάνει να πατώσουμε στη κλασσική και επειδή εμείς πιστεύουμε ότι δε χρειαζόμαστε τις μεθόδους του κόουτς για να πατώσουμε σας προκαλούμε στο υπέρτατο στοίχημα...

Εσείς και Εμείς...
Εμείς και Εσείς..

8 Νοεμβρίου 2009

Τη μέρα τη ξέρετε, το μέρος το ξέρετε ...καιρός είναι να μάθετε και το "τρόπο"!

Να συμπληρώσουμε τις ομάδες μας και να δούμε ποιος θα έχει τη καλύτερη βελτίωση από τη προηγούμενη κλασσική και άρα το καλύτερο προπονητικό μοντέλο...

Άλλωστε φέτος runningnews ομάδα δε φτιάχνουμε ...ας αποκτήσει αλλιώς έξτρα ενδιαφέρον ο αγώνας...

Δηλαδή έκανες 4 ώρες πέρσι και φέτος έκανες 3...? Έχεις 25% βελτίωση.

Ο καλύτερος μέσος όρος των καλύτερων βελτιώσεων θα κερδίσει...

Και για να είναι ακόμα πιο δίκαιο η υψηλότερη βελτίωση της κάθε ομάδας να μην μπαίνει στον μέσο όρο (να μη σας κλέψουμε δηλαδή γιατί έχω ακούσει ότι ο κανίβαλλος π.χ. θα κάνει μία ώρα κάτω φέτος!) όπως συμβαίνει και στη βαθμολόγηση του καλλιτεχνικού πατινάζ (άσχετο το άθλημα αλλά είναι το αμέσως επόμενο αγαπημένο των "βουτυρομπεμπέδων" απέναντι οπότε το αναφέρω για να το καταλάβουν)

Επίσης το πλήθος των καλύτερων βελτιώσεων που θα μπούν στον μέσο όρο να οριστεί από τη μικρότερη ομάδα. Εάν αυτή έχει π.χ 6 δρομείς και η άλλη 8 ...να συγκριθούν τα 4 καλύτερα ποσοστά βελτίωσης. Εκτός του πρώτου δηλαδή να βγουν και 1 (ίσως και 2 εάν είναι μεγαλύτερες οι ομάδες) από το τέλος (γιατί όλο και κάποιος θα κτυπήσει τοίχο -όχι από εμάς φυσικά- και άντε να βγάλεις άκρη μετά)

Οι ομάδες μπορεί να είναι μικτές πιστεύω...

Τώρα όσον αφορά στα ρόστερ λίγο πολύ υπάρχουν ήδη κάποιες μορφοποιήσεις...

Εμείς (οι χαλαροί με τα χαλαρά ήθη) νομίζω δικαιούμαστε π.χ. τον κανίβαλλο που είναι μια παντελή έλλειψη ηθών (και ας μην έχει παρει θέση ως τώρα γιατί είναι λίγο βεντέτα παίκτης και θέλει ειδική μεταχείριση), ενώ νομίζω ότι και ο μεγαλοεισαγωγέας (call me leo) παρόλα τα κολλητιλίκια με τον νίκατς, μάλλον με μας πρέπει να έρθει, ασε που νομίζω ότι είχε δηλώσει ότι θα κάνει 2000-3000 χιλιόμετρα φέτος και δεν τον κόβω να έχει κάνει ούτε τα 1000 (οπότε η φιλοσοφία του είναι ταμαμ για την ομάδα). Επίσης ο aad όπως δηλώσε και ο ίδιος ακολουθεί και αυτός το πρόγραμμα βδομάδα/παρά βδομαδα προπόνηση και λονγκ ραν αμα κάτσει και νομίζω ότι έχει πιάσει το νόημα :)

Φυσικά το ρόστερ είναι ανοικτό και πρέπει ο κόουτς να υπογράψει και άλλους παίκτες (αριστοτέλη κάτι έλεγες ότι έχεις βαρεθεί το τρέξιμο και η πρόπόνηση σου είναι αλα ντάλον ...οπότε έλα απο δω αγόρι μου... Είσαι και μπαόκι μου φαίνεται)

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΔΩ!!

(και ο δημήτρης να σταματήσει να κάνει τον κινέζο)

Να σημειώσω εδώ ότι ο Υμηττός όπως είπα και στον Αριστοτέλη σε άλλο ποστ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το προπονητικό κέντρο της νικατσομαδας! Είναι κοινό προπονητικό κέντρο (σα το ΟΑΚΑ ένα πράμα) άλλο που εμείς βαριόμαστε να πηγαίνουμε συχνά... Εάν θέλουν λοιπόν οι ακατανόμαστοι καλομαθημένοι "κυριλέδες" να δηλώνουν έδρα, ας δηλώσουν τους βασιλικούς στάυλους ή έστω τη Λεωφόρο. Εμεις ως γνωστόν έχουμε πολλές έδρες μεταξύ των οποίων τη "ταβέρνα του μπαρμπα θωμά", "τη μερακληδικη υπόγα" και το "κουτούκι του γύφτου".

Επίσης επειδή είδα διάφορες αμφισβητήσεις για τον κόουτς μας να δηλώσω την απόλυτη εμπιστοσύνη που έχουμε ΟΛΟΙ στο πρόσωπο του! Άλλωστε αυτός είναι καθαρός προπονητής, πλήρως αφοσιωμένος στην ομάδα και όχι παίκτης-προπονητής όπως ο απέναντι που έχει ως στόχο πρώτιστα τη προσωπική του ανάδειξη. Σα να λέμε δηλαδή ότι ο κετσπάγια παίκτης-προπονητής στην ανόρθωση είναι καλύτερος από τον κετσπάγια σκέτο προπονητής φέτος... Ο τότε έτρωγε πεντάρες σε όλους τους αγώνες ενώ ο τώρα τρώει μόνο στα φιλικά αλλά στα επίσημα έχει μόνο νίκες και γιαυτό δεν ανησυχούμε (το ποστ γράφεται 10 σεπτέμβρη...μη μου λέτε μετά τι έγραφα!!!)

Άσε που ο "δικός" μας ιβοροκετσπάγιας θα βγάλει και τη παρέλαση (σε αντίθεση με τον ορίτζιναλ) γιατί η παρέλαση είναι μια βδομάδα πριν τη κλασσική και πάντα είναι χρήσιμο ένα εξιλαστήριο θύμα στη περίπτωση που (λέμε τώρα...όχι ότι υπάρχει περίπτωση να γινει) φάμε πανωλεθρία στις 8 του νοέμβρη οπότε δε συμφέρει να πάρει ποδι νωρίτερα (λέμε τώρα κόουτς ...εσύ μη τα ακούς αυτά)

Όσο για τις ακαδημίες και την ομάδα νέων (πρωτοεμφανιζόμενων στη κλασσική) που θέλουν να μπούν στην ομάδα ...βρείτε ένα τρόπο να τους συγκρίνουμε δίκαια ή σε ξεχωριστό αγώνα...

Το βραβείο προτείνω φυσικά να είναι μια μπυροκατάνυξη (για εμάς πάντα). Αυτοί εάν κερδίσουν -για το τυπικό του θέματος το αναφέρω- έτσι μάλλον θα τη βγάλουν www.youtube.com/watch?v=dGQ3Y9NfMG0 ...τα πρώτα 36" μόνο)

ΛΟΙΠΟΝ ....ΜΕΣΑ ή ΚΛΟ ΚΛΟ ΚΛΟ?


Υ.Γ. κόουτς ...όταν στο μοτό λες "μυαλό χορτάτο" ...δεν εννοείς ελπίζω να αρχίσουμε τη δίαιτα και να τη βγάζουμε με διαλογισμό???

------------------
Είμαι ένα πρόχειρο γιοφύρι, και κάποιος αποπάνω μου περνάει και γκρεμίζουμαι ξοπίσω του. Ένας αγωνιστής με διαπερνάει, τρώει τη σάρκα μου και το μυαλό μου, ν΄ ανοίξει δρόμο, να γλιτώσει από μένα. Όχι εγώ, αυτός φωνάζει! ν.κ.

Edited by - sam on 10/09/2009 22:47:56

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/09/2009 :  22:49:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κοιλιακούς ποια ομάδα θα κάνει;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Ivorman
The Coach

Greece


1886 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/09/2009 :  23:03:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
That's my boy!!!!!

Sam, δεν θα μπορούσα να τα γράψω καλύτερα. Είσαι απόλυτα μέσα στο πνεύμα του Ivorteam. Του Ivorteam, για την προπόνηση του οποίου θυσίασα τα καλύτερά μου χρόνια και μια μεγάλη καριέρα δρομέα (όχι σαν τον άλλον...).

Πολύ καλό το σύστημα βαθμολόγησης, αλλά πράγματι πρέπει να βρούμε πως θα ληφθούν υπ' όψη και οι πρωτάρηδες (από τον χρόνο του καλύτερου ημί τους, ίσως, με κάποια αναγωγή? Γίνεται νομίζω).

Πως θα πείσουμε όμως τους φυσιολογικούς ανθρώπους, να λάβουν μέρος σε ένα από τα δύο team? Μετά από όλα αυτά που διάβασαν? (ρητορική ερώτηση, μην απαντάτε...).

Για να δούμε, θα το σηκώσει το γάντι ο... λοχαγός? Γιατί να με καλεί στον Υμηττό, ήταν σαν να τον καλούσα εγώ στην πισίνα (κοντεύω να βγάλω λέπια λέμε, 4-5 προπονήσεις την εβδομάδα, από 2 χλμ τη φορά).

Λοιπόν, οι χαλαροί (όχι μυικοί ιστοί, σύνδεσμοι και τένοντες, έτσι?), οι άνετοι και ωραίοι, που εκτός από το τρέξιμο, αγαπούν και τις γυναίκες και την καλή ζωή, από εδώ.


Μυαλό χορτάτο, κορμί μαμάτο - Ivorteam moto
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Run Forest Run
Advanced Forum-Runner



359 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/09/2009 :  01:18:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Επειδή ο αρχηγός μας σήμερα βράδυ έχει δουλειά στα ΠΡΟΠΑ, απαντώ ανεφ εξουσιοδοτήσεως εκ μέρους της ομάδος.

Θα αντιπαρέλθω μεθ’ απαξιώσεως, όλα όσα ποταπά αναφέρει το προκλητικό λογίδιο που υπογράφεται από χαμηλόβαθμο μέλος της ακατονομάστου, (και μην μας κλέβετε τις ατάκες) αλλά τα περί καλλιτεχνικού πατινάζ ξεπερνούν τα εσκαμμένα.

Κύριοι, (που λέει ο λόγος) προφανώς κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.
Ημείς αν και καταξιωμένοι αθληταί, είναι τοις πάσιν γνωστόν (κοινώς πασίγνωστο) ότι προερχόμεθα κοινωνικώς εκ των λαϊκών στρώματων.
Ημείς λέγω, προτοαθληθήκαμε εις αλάνας παίζοντας μπάλα, ενώ υμείς εις παγοδρόμια κάμνοντας πιρουέτες και εις πισίνας κάμνοντας απλωτές όπως αναίσχυντα καμαρώνει ο αρχηγός σας.

Και επειδή στη μπάλα πρωτάθλημα δεν κερδίζει όποια ομάδα βελτιώνεται περισσότερο βαθμολογικά απ την προηγούμενη σεζόν,
πρωτάθλημα κερδίζει όποια κατακτά με την αξία της τους περισσότερους βαθμούς, δηλ ο ΘΡΥΛΟΣ. (αρχηγέ συγνώμη αλλά έπρεπε να το μάθεις)
Αφήστε τις τσιριμόνιες και ελάτε αντρίκεια, αν τολμάτε, να μετρηθείτε μαζί μας στη Λυδία λίθο της κλασσικής. Αν όπως είναι φυσικό κωλώνετε, να σας χαρίσουμε ένα δεκαλεπτάκι για ναχει ενδιαφέρον η αναμέτρηση.

ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΤΕ μελετώντας καθημερινά τις σε αλλά φόρα δημοσιευόμενες προπονητικές μας τακτικές ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :
Κάθε μέλος της ομάδος σας να φέρει μαζί του κατά την προσέλευσή του στη αφετηρία της κλασσικής τουλάχιστον 150 άδεια κουτάκια η μπουκάλια μπύρας προς απόδειξιν ότι εφαρμόζει τις μεθόδους του ψευτοπροπονητή σας.


ΚΤΩΜΕΝΟΣ ΗΔΟΥ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Ivorman
The Coach

Greece


1886 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/09/2009 :  07:30:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

Κοιλιακούς ποια ομάδα θα κάνει;



Αγαπητοί συμπολίτες, και κοιλιακούς θα κάνουμε και ραχιαίους, και θα, θα, θα... Ελάτε μαζί μας στο δρόμο της άθλησης και της ευεξίας, αλλά και αγάπης για τη ζωή και τις χαρές της (που ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ γυναίκες στο δικό μας team...)


Μυαλό χορτάτο, κορμί μαμάτο - Ivorteam moto
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/09/2009 :  08:08:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ο νικ δεν απαντησε ακομα αν θα σηκωσει το γαντι, λες να κερδισε το τζοκερ;;;;

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nikats
The Book

Greece


6332 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/09/2009 :  09:03:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Eδώ είμαι αγαπητοί μου, αλλά σήμερα Παρασκευή ειναι μέρα πληρωμών (οικοδόμές-συνεργεία και τα συναφή). Οχι, δυστυχώς δεν κέρδισα το Τζόκερ. Εγινε, ευτυχώς, Τζακ-ποτ.
Συνεπώς, επιφυλάσσομαι να απαντήσω στις προκλήσεις των καιρών και των καιροσκόπων, εν ευθέτω χρόνο.

Υ.Γ. Την επόμενη φορά που κάποιος, στο γραφείο, πρωί-πρωί, πάνω στον καφέ, θα μου πεί "τρέχα-τρέχα έχει posts, πολλά, στο Rnews, χαμός γίνεται"......θα καθαρίζει μπάζα στη ταράτσα της οικοδομής, ΟΤΙ διάολο πτυχίο κι αν έχει.
sorry γαι το ofF topic, ηταν αυτό που λέμε: "Ιnternal Affairs". Πάω ν' αλλάξω πουκάμισο, καίει και ο καφές πάνω μου γμτ!!!!!!!!!

@Sam το τυπώνω και πάω να το μελετήσω. Θα επανέρθω με διορθώσεις, παρατηρήσεις επι του κανονισμού.
"Τα Long Run είναι ωραία, με τον Nikats για παρέα"
Geo.Pap

Edited by - nikats on 11/09/2009 09:05:49
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nikats
The Book

Greece


6332 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/09/2009 :  09:23:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
@ babis RFR:
Δε χρειάζεται να ξεκινήσεις νωρίτερα. Σταματάς αργότερα. Αν εμείς-οι περισσότεροι- σταματήσουμε στο 21Κ, συνεχίζεις εσύ στη 2άρα γιά όσο θέλεις ακόμα. (ειναι δωρεάν!)
Και πίστεψέ με, και άλλοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμά σου.
Εγώ πχ θα πάω λίγο ακόμα μετά τα 21Κ.
ΚΑι τέλος, είναι ετσι δομημένη η διαδρομή που θα περάσει δυό φορές απο το parking για υδροδοσία. Στο 9ο-10ο και στο 15ο-16ο. (Τι διάολο είμαστε κορυφαία ομάδα;) Δεν θα χρειαστείς τον υδρόσακο. Θα έχουμε ανηφόρες, θυμίσου.

"Τα Long Run είναι ωραία, με τον Nikats για παρέα"
Geo.Pap
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/09/2009 :  13:08:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
«ήδε η ημέρα τοις Έλλησι μεγάλων κακων άρξει» ειχε πει καποτε ο απεσταλμενος των Σπαρτιατων, Μελησσιπος, οταν εκδιωχθηκε απο την Αθηνα, λιγο πριν τον Πελοποννησιακο πολεμο...και δυστυχως η ιστορια επαναλαμβανεται.

η τρυφηλη και ισχυρη Αθηνα (ιβορτιμ) εναντιον της συντηρητικης και δωρικης Σπαρτης (νικατςτιμ). το αποτελεσμα τοτε ηταν ο κατακερματισμος της ελλαδας..σημερα η δρομικη οικογενεια σπαραζεται απο εναν νεο, αδελφοκτονο πολεμο...γιατι;;;;

η ιστορια εχει καταδειξει οτι αυτος ο πολεμος μονο την καταστροφη θα φερει. γιαυτο κι αρνουμαι να συνδραμω σαυτο το παραληρημα παρα τις σειρηνες ενθεν κι ενθεν.προτασσω τη φωνη της λογικης και της συνεσης. ειρηνη ημιν αδελφοι κι αδελφες...

υγ και για οσους θα βιαστουν να με καταταξουν ειτε λογω καταγωγης ειτε λογω σημερινης εντοπιοτητας, δηλωνω ευθαρσως πως θα σταθω πανω και περα απο κοντρες και δυναμαι να τεθω ως παρατηρητης ή διαιτητης προς επιλυσιν του ζητηματος, εχοντας κοινες αγωνιστικες και εξωαγωνιστικες εμπειριες και με τα 2 αντιμαχομενα μερη..προσδωκω ειρηνη και συναδελφωση..αμην και βοηθεια μας...

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/09/2009 :  13:31:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
τα θέλει και εσένα ο κώλος σου :) ...Άστα τα σάπια τα "αδελφοκτόνα"... Εμείς τα γούστα μας κάνουμε.

Πές ότι και εσένα το όνειρο σου ήταν να γίνεις κοράκι γιατί σε καταλάβαμε απο που το ξεκίνησες και που το τέλειωσες :)

Εγώ, παρόλο που ανηκεις στο σύνδεσμο Σπάρτης που όπως είπες έχει σχέσεις με του συντηρητικούς, το δέχομαι. Αμα σου πέφτει κανένα λέιζερ στα μάτια εκεί που "τρέχεις" στον αγωνιστικό χώρο όμως μη τρομάξεις... Κάτι φιλαράκια "οφθαλμίατροι" θα ναι που θα σου κάνουν δωρεάν έλεγχο. Θα με περιμένουν και στο τερματισμό εάν χρειαστεί να σε "γνωρίσουν"... πολύ καλά παιδια. Κάθε μέρα γυμναστήριο-δουλεια, γυμναστήριο-δουλειά ("θυρωροί" είναι σε κέντρα ψυχαγωγίας)

------------------
Είμαι ένα πρόχειρο γιοφύρι, και κάποιος αποπάνω μου περνάει και γκρεμίζουμαι ξοπίσω του. Ένας αγωνιστής με διαπερνάει, τρώει τη σάρκα μου και το μυαλό μου, ν΄ ανοίξει δρόμο, να γλιτώσει από μένα. Όχι εγώ, αυτός φωνάζει! ν.κ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/09/2009 :  13:39:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
παρα τις αφορητες πιεσεις και τις απειλες δεν θα ενδωσω...στη χολη απαντω με αγαπη και προσδωκω τη φρονηση εκατερωθεν...

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Ivorman
The Coach

Greece


1886 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/09/2009 :  14:54:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ωραία!!! Το θέμα απέκτησε την κρίσιμη μάζα που χρειαζόταν για να γίνει αυτοδύναμο και να διαγράψει την δική του λαμπρή πορεία στα αθλητικά δρώμενα.

Έσπειραν ανέμους, θερίζουν θύελες... Ας πρόσεχαν!!!

P.S. Μέσα στο χαμό, το... ευρύτερο Ivorteam κλονίζεται από αναπάντεχο εσωτερικό χτύπημα : ο Ivorson θέλει να γραφτεί σε ακαδημία ποδοσφαίρου, μη πειθόμενος τοις κοίνων ρήμασι να συνεχίσει στον στίβο. Παιδομάζωμα!!! Προς το παρόν, έχουμε συμβιβαστεί να συνεχίσει να πηγαίνει και 1-2 φορές την εβδομάδα στίβο. Ευτυχώς η Ivordaughter παραμένει πιστή στας οικογενειακάς αξίας, όπως και η Ivorwoman, που ελπίζουμε να τερματίσει στην πρώτη της απόπειρα στην κλασσική.


Μυαλό χορτάτο, κορμί μαμάτο - Ivorteam moto
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Dimosthenis
Master Forum-Runner

Greece
4411 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/09/2009 :  14:59:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Άνθρωποι, άνθρωποι. Αιμοχαρείς, αιμοδιψείς και αιμοβόροι. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Όλοι άνθρωποι είμεθα. Όλοι αδέλφια είμαστε. Όλοι εξαρτήματα του σύμπαντος είμαστε.

http://mikrokellari.blogspot.com/2009/05/blog-post_27.html
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Ivorman
The Coach

Greece


1886 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/09/2009 :  15:14:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Dimosthenis

Άνθρωποι, άνθρωποι. Αιμοχαρείς, αιμοδιψείς και αιμοβόροι. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Όλοι άνθρωποι είμεθα. Όλοι αδέλφια είμαστε. Όλοι εξαρτήματα του σύμπαντος είμαστε.

http://mikrokellari.blogspot.com/2009/05/blog-post_27.html



Σωστά, αλλά με την ωριμότητα που μας διακρίνει, θα απαντήσουμε : ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ!!!


Μυαλό χορτάτο, κορμί μαμάτο - Ivorteam moto
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/09/2009 :  15:28:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Dimosthenis

Άνθρωποι, άνθρωποι. Αιμοχαρείς, αιμοδιψείς και αιμοβόροι. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Όλοι άνθρωποι είμεθα. Όλοι αδέλφια είμαστε. Όλοι εξαρτήματα του σύμπαντος είμαστε.

http://mikrokellari.blogspot.com/2009/05/blog-post_27.html



επιτελους ενας λογικος και σωφρων...ευγε δημοσθενη...

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Dimosthenis
Master Forum-Runner

Greece
4411 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/09/2009 :  15:30:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εύγε - εύγε αλλά τον Τσαγανέα που τα 'λεγε μέσα τον είχανε. Και συμφωνείς και συ. Μου φαίνεται πως το θέλουμε το ηλεκτροσόκ μας αμφότεροι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 298 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000