Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Κυνήγι
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 71

perivleptos
Forum-Runner

Greece


104 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/03/2010 :  10:00:47  Εμφάνιση Προφίλ  Visit perivleptos Προσωπική Σελίδα
quote:
Originally posted by mtbiker

quote:
Originally posted by perivleptos

(http://www.flickr.com/photos/perivleptos/2168212189/)

Περίβλεπτε γράφεις(!)στο flickr,δεν έχεις αφήσει τίποτα
να πέσει κάτω.
Το κέρδος μας από αυτό το Thread...

Pain is temporary.
Trophies last forever !



Ευχαριστώ!!! ελπίζω να βοήθησα!!

_______________________________________________________________
Εμπειρία είναι το σύνολο των λαθών που δεν είχαν μοιραίο τέλος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Apneafrog
Advanced Forum-Runner

Greece
317 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/03/2010 :  09:08:18  Εμφάνιση Προφίλ
Κυνηγετικός Σύλλογος Ρόδου
Προς τα Μ.Μ.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Σύλληψη από τους θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου.

Χθες 7-03-10 πρωινές ώρες συνελήφθει στην Αγροτική περιοχή «Ψαλίδι» μεταξύ Καλυθιών και Αφάντου από άνδρες της θηροφυλακής του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου 62χρονος κτηνοτρόφος διότι σε κοντινή προς τη «μάντρα του» περιοχή ‘κρέμασε’ με σύρμα δύο σκύλους σε ελιά ενώ δίπλα τους βρέθηκε ένας τρίτος δηλητηριασμένος.
Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι θηροφύλακες στο μαντρί του βρέθηκαν δόκανα και παγίδες για λαγούς και πέρδικες.
Ο συλληφθής κρατείται στο Α.Τ. Αρχαγγέλου προκειμένου να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Ρόδου.

Παρακαλούνται οι κυνηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την εκγύμναση των κυνηγετικών τους σκύλων στην περιοχή η οποία πρόσφατα χαρακτηρίσθηκε Ζώνη Εκγύμνασης, επειδή εκτιμάται ότι δηλητήρια (φόλες) ενδέχεται να έχουν διασκορπιστεί.
Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Λερογιάννης Δημήτριος Γεωργιάδης Γεώργιος


Και η ποινη που ακολουθησε....

Σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών και χρηματική ποινή ύψους 2.500 ευρώ καταδικάστηκε ο τσοπάνης που κρέμασε τα δυο σκυλιά για παραδειγματισμό, όπως είπε στους θηροφύλακες που τον συνέλαβαν. Η ποινή, η οποία είναι η μεγαλύτερη δυνατή για τέτοια υπόθεση, είναι χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα. Η απόφαση του δικαστηρίου έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους πολίτες που είχαν κατακλύσει την αίθουσα.

Καταπέλτης κατά του τσοπάνη αλλά και των δήμων της Ρόδου, που δεν έχουν φροντίσει για ένα οργανωμένο κυνοκομείο, ήταν ο εισαγγελέας της έδρας. Εις βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε χθες ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για θανάτωση κατά συρροή ζώων συντροφιάς και τον παρέπεμψε στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ο 62χρονος φέρεται να αρνήθηκε ότι θανάτωσε τα ζώα, ενώ, σε κατ’ ιδίαν κουβέντα με τους θηροφύλακες λίγο πριν τον συλλάβουν και ενώ του είχαν κρύψει την ταυτότητα τους, τους είπε ότι τα έπνιξε για παραδειγματισμό των κυνηγών!

Ο δράστης, ο οποίος είναι τσοπάνης, έπνιξε τα δύο σκυλιά, κρεμώντας τα με σύρμα από μια ελιά, ενώ ένα τρίτο βρισκόταν νεκρό στο έδαφος και, όπως διαπιστώθηκε, είχε δηλητηριαστεί.

''Στη στάνη οι θηροφύλακες βρήκαν δόκανα και παγίδες για λαγούς και πέρδικες''.....

Απο κατι τετοιους μας παιρνει ολους η μπαλα γενικοτερα......


Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/04/2010 :  00:59:01  Εμφάνιση Προφίλ
Η σφαγή των τρυγονιών στο Ιόνιο

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=112615

--------

Εξόντωση εκατοντάδων αλεπούδων στην Πελοπόννησο

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_8872.html

(κι ύστερα μας λένε οι κυνηγοί ότι τους ενδιαφέρει η ρύθμιση του υπερπληθυσμού των θηραμάτων. Με την εξόντωση των αλεπούδων που είναι οι ρυθμιστές που προέβλεψε η φύση, καταρίπτουν οι ίδιοι τα ψευτοεπιχειρήματα που διαβάζαμε στις προηγούμενες σελίδες).
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/04/2010 :  22:24:20  Εμφάνιση Προφίλ
....................και ο Ηρώδης δεν ήθελε να ρυθμίσει τον πληθυσμό;;;;;

Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα. Το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα. Για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος. Αλμπερτ Αϊνσταϊν
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/05/2010 :  01:18:42  Εμφάνιση Προφίλ
http://trikalaola.blogspot.com/2010/05/10.html
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Apneafrog
Advanced Forum-Runner

Greece
317 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/05/2010 :  14:26:02  Εμφάνιση Προφίλ
@ KostasPVol

Η σφαγή των τρυγονιών στο Ιόνιο

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=112615

--------

Εξόντωση εκατοντάδων αλεπούδων στην Πελοπόννησο

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_8872.html

(κι ύστερα μας λένε οι κυνηγοί ότι τους ενδιαφέρει η ρύθμιση του υπερπληθυσμού των θηραμάτων. Με την εξόντωση των αλεπούδων που είναι οι ρυθμιστές που προέβλεψε η φύση, καταρίπτουν οι ίδιοι τα ψευτοεπιχειρήματα που διαβάζαμε στις προηγούμενες σελίδες).

----Αν θες την αποψη μου σαν κυνηγος θα σου απαντησω οτι για εμενα η κυνηγετικη χρονια εχει τελειωσει εδω και κατι μηνες, το οπλο μου ειναι λυμενο μεσα στην θηκη του και θα ξαναβγει την επομενη σεζον.....Αυτο συνεπαγεται αγαπητε, οτι αυτοι που κανουν τετοιες κινησεις δεν ειναι 'κυνηγοι' και καλα κανεις και τα αναφερεις και εμεις τα ιδια κανουμε μπας και σταματησουμε τους ανεγκεφαλους....
Να σε πληροφορησω δε, οτι σε περιοδο κυνηγιου και μονο!!, το υπουργειο εχει δωσει το κυνηγι της Αλεπους ''χωρις περιορισμο'' σαν θηραμα!!.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Apneafrog
Advanced Forum-Runner

Greece
317 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/06/2010 :  11:55:53  Εμφάνιση Προφίλ
Γ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ-ΚΑΝΑΡΗ 22-24 Τ.Κ. 26222

ΤΗΛ: 2610-361671- 72 FAX: 2610-346614

E-mail: info@kynomp.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΤΡΑ 4 – 6 – 2010

«Βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης….»

Σε εγρήγορση βρίσκονται καθημερινά οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, γεγονός το οποίο καταδεικνύεται και από τις πιστοποιήσεις παραβάσεων των Νόμων περί θήρας που προέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα βεβαιώθηκαν παραβάσεις στις περιοχές ευθύνης των εξής Κυνηγετικών Συλλόγων:

Εντός των ορίων του Κ.Σ. Κάτω Αχαΐας ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κ. Πετρόπουλος Φώτιος συνέλαβε την 26/5/10 τον Κ.Α. να βρίσκεται κρυμμένος σε «φυλάχτρα» επιδιδόμενος σε νυχτερινό καρτέρι λαγού.

Εντός των ορίων του Κ.Σ. Τριπόλεως ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας κ. Φούτρης Νικόλαος μαζί με Δασοφύλακα του Δασαρχείου Τριπόλεως κ. Ντούζο Πέτρο συνέλαβαν την 1/6/10 τον Π.Α. να βρίσκεται κι αυτός κρυμμένος σε φυλάχτρα επιδιδόμενος σε νυχτερινό καρτέρι αγριογούρουνου.

Και στις δύο αυτές περιπτώσεις ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες από τον Νόμο διαδικασίες, δηλαδή κατασχέσεις των πειστηρίων (όπλα, προβολείς κ.τ.λ.) και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Επίσης ομάδα πέντε Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων (Φωτεινόπουλος Δ., Μαλαπάνης Δ., Μπάκας Β., Ηλιόπουλος Δ., Κατσαρελάς Κ.) παρακολουθούσε στην ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας διακριτικά και αδιαλείπτως επί τρία μερόνυχτα δόκανα και παγίδες που είχε τοποθετήσει άγνωστος για την σύλληψη αγριογούρουνων. Τελικά συνελήφθη την 17/5/10 ο Μ.Β. ο οποίος και παραδέχτηκε την πράξη του. Ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες και στην αυτόφωρη δικάσιμο που ακολούθησε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης «έπεσε» βαρύς καταδικάζοντάς τον σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, πρόστιμο 1.200 ευρώ και κατάσχεση των πειστηρίων (αυτοκίνητο, όπλο, δόκανα και παγίδες)!!!!

Αυτές λοιπόν οι επιτυχίες των Θηροφυλάκων των Κυνηγετικών Οργανώσεων πρέπει να παραδειγματίζουν και να αποτρέπουν τους επίδοξους λαθροθήρες, αφού την επόμενη φορά ίσως να είναι αυτοί που θα πιαστούν στα δόκανα και τις παγίδες που οι ίδιοι στήνουν……

- Ο Πρόεδρος – Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος

- Ο Γ. Γραμματέας - Κανελλόπουλος Νικόλαος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

costasz
Forum-Runner



114 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/06/2010 :  04:00:53  Εμφάνιση Προφίλ
Διάβασα όλο το παρόν thread -θυσιάζοντας μεγάλο μέρος του ύπνου μου- μόνο και μόνο για να κατανοήσω τον λόγο ύπαρξης του , έστω και στα πλαίσια της "γενικής συζήτησης". Και ομολογώ οτι απέτυχα. Ένας αχταρμάς δογματικών απόψεων από ορισμένους αυτόκλητους απολογητές της φύσης και συνεσταλμένων "νομικίστικων" ρητορικών από τους (λίγους) υπερασπιστές του κυνηγιού. Εν τέλει το μόνο που αξίζει είναι το μαύρο χιούμορ του παιδιού που σαρκάζει και διακωμωδεί την όλη κατάσταση.

Επί της ουσίας , το πράγμα είναι απλό. Εαν σας απασχολεί η νομική διάσταση του θέματος (παράβαση νόμων , λαθροθηρία κλπ) ανατρέξτε στους αντίστοιχους νόμους/διατάξεις και ελεγκτικούς μηχανισμούς χωρίς να προσωποποιείτε τα κατά τη γνώμη σας "κακώς κείμενα". Εαν πάλι προκρίνετε την ηθικήδιάσταση του κυνηγιού ως πρωτεύον ζήτημα , λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά η ηθική του καθενός από εμάς είναι αμιγώς προσωπικό ζήτημα και η προσπάθεια γενίκευσης και επιβολής της αγγίζει τα όρια του φασισμού. Αν , τέλος , δεν ξέρετε τι ακριβώς σας απασχολεί , βάλτε το κολάν σας και πηγαίνετε για ένα ωραίο long run . Γυμνάζει το σώμα και ξελαμπικάρει το πνεύμα

ΥΓ Αυτό το επιχείρημα -που παρεμπιπτόντως χρησιμοποιείται ευρέως τώρα τελευταία σε διάφορα φόρουμ- του στυλ "γράφω επώνυμα άρα η γνώμη μου έχει μεγαλύτερη βαρύτητα" (σσ την επόμενη φορά επισύναψε και ενα αντίγραφο του ΑΔΤ όμως γιατί κι εγώ μπορώ να δηλώσω Τάσος Καρατάσος και να πουλάω μούρη) ας κάνει τον κόπο να μου το εξηγήσει κάποιος...

Ή λέγε τι σιγής κρείττον, ή σιγήν έχε.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ttsog
Senior Forum-Runner

Greece


835 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/06/2010 :  09:31:57  Εμφάνιση Προφίλ  Visit ttsog Προσωπική Σελίδα
quote:
Originally posted by costasz

Διάβασα όλο το παρόν thread -θυσιάζοντας μεγάλο μέρος του ύπνου μου- μόνο και μόνο για να κατανοήσω τον λόγο ύπαρξης του , έστω και στα πλαίσια της "γενικής συζήτησης". Και ομολογώ οτι απέτυχα. Ένας αχταρμάς δογματικών απόψεων από ορισμένους αυτόκλητους απολογητές της φύσης και συνεσταλμένων "νομικίστικων" ρητορικών από τους (λίγους) υπερασπιστές του κυνηγιού. Εν τέλει το μόνο που αξίζει είναι το μαύρο χιούμορ του παιδιού που σαρκάζει και διακωμωδεί την όλη κατάσταση.

Επί της ουσίας , το πράγμα είναι απλό. Εαν σας απασχολεί η νομική διάσταση του θέματος (παράβαση νόμων , λαθροθηρία κλπ) ανατρέξτε στους αντίστοιχους νόμους/διατάξεις και ελεγκτικούς μηχανισμούς χωρίς να προσωποποιείτε τα κατά τη γνώμη σας "κακώς κείμενα". Εαν πάλι προκρίνετε την ηθικήδιάσταση του κυνηγιού ως πρωτεύον ζήτημα , λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά η ηθική του καθενός από εμάς είναι αμιγώς προσωπικό ζήτημα και η προσπάθεια γενίκευσης και επιβολής της αγγίζει τα όρια του φασισμού. Αν , τέλος , δεν ξέρετε τι ακριβώς σας απασχολεί , βάλτε το κολάν σας και πηγαίνετε για ένα ωραίο long run . Γυμνάζει το σώμα και ξελαμπικάρει το πνεύμα

ΥΓ Αυτό το επιχείρημα -που παρεμπιπτόντως χρησιμοποιείται ευρέως τώρα τελευταία σε διάφορα φόρουμ- του στυλ "γράφω επώνυμα άρα η γνώμη μου έχει μεγαλύτερη βαρύτητα" (σσ την επόμενη φορά επισύναψε και ενα αντίγραφο του ΑΔΤ όμως γιατί κι εγώ μπορώ να δηλώσω Τάσος Καρατάσος και να πουλάω μούρη) ας κάνει τον κόπο να μου το εξηγήσει κάποιος...

Ή λέγε τι σιγής κρείττον, ή σιγήν έχε.



Εγώ πάλι δεν κατάλαβα την δική σου παρέμβαση στο παρόν thread 4:00 τα ξημερώματα. Εκείνη την ώρα αν δεν ξέρεις τι ακριβώς σε απασχολεί, μπορείς να βάλεις το κολάν σου και να πας για ένα ωραίο long run όπως συμβουλεύεις. Γυμνάζει το σώμα και ξελαμπικάρει το πνεύμα . Τον φακό κεφαλής μην ξεχάσεις μόνο...

Α και που 'σαι; Εσύ μπορείς να μπεις στον κόπο να μου εξηγήσεις γιατί σου είναι πιο δύσκολο να γράψεις κάτι επώνυμα; Η γνώμη σου δεν θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, δεν υπάρχει ζυγαριά. Θα έχει όμως μεγαλύτερη αξία, για κάποιους τουλάχιστον... Καταλαβαίνω όμως, δύσκολο πράγμα στις μέρες μας να έχεις το θάρρος της γνώμης σου...

ΥΓ Στο τελευταίο απόφθεγμά σου τα λες πολύ καλά. Δεν το κάνεις όμως...

Run To The Hills, Run For Your Lives...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/06/2010 :  10:15:30  Εμφάνιση Προφίλ
Χαίρε Τάσο Καρατάσο, του Σμαραγδή, με τον Γιάννη Μόρτζο στον ομώνυμο ρόλο!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/06/2010 :  17:13:37  Εμφάνιση Προφίλ
Ε ρε αυπνίες που έχει ο κόσμος!!!!!!!!!!
Από πότε το όνομα έχει βαρύτητα; Μάλλον είναι νέα μέτρηση!!!!
Είναι ωραίο όμως να γνωρίζεις ότι μιλάς με τον Κώστα ή τον Νίκο ή τον Βασίλη. Προσωποποιεί τη συζήτηση.
Σίγουρα δεν είναι ωραίο να μιλάς στο τοίχο!!!!
Εγραψε κανένας ότι είναι υποχρεωτικό να συμμετέχει κάποιος στο φόρουμ όταν δεν το γουστάρει και δεν τον εκφράζει;

Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα. Το σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα. Για το σύμπαν δεν είμαι σίγουρος. Αλμπερτ Αϊνσταϊν
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GLOU GLOU
Master Forum-Runner

France


2585 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/06/2010 :  21:43:19  Εμφάνιση Προφίλ
Μια άποψη είπε ο άνθρωπος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Apneafrog
Advanced Forum-Runner

Greece
317 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/06/2010 :  11:04:00  Εμφάνιση Προφίλ
Α΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΡΗΤΗΣ & ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Πειραιώς 1-5 (κτίριο Πλάζα), 73131 Χανιά

τηλ: 28210-98147 – 28210-98112 , e-mail: akokd@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύλληψη λαθροθήρων στην Κρήτη

Συνελήφθησαν, από άντρες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Α΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης-Δωδεκανήσου, στις 23:30 της 8ης Ιουνίου 2010, σε δασική περιοχή κοντά στον οικισμό της Μαλαθύρου, του Δήμου Μηθύμνης, Ν. Χανίων, 2 άντρες για παράνομη θήρα λαγού τη νύχτα με χρήση προβολέων. Οι 2 συλληφθέντες, εκ των οποίων ο ένας έφερε προβολέα και ο άλλος δίκαννο και 3 σκοτωμένους λαγούς, εντοπίστηκαν από θηροφύλακες, οι οποίοι τους προσέγγισαν πεζή. Αφού τους περικύκλωσαν, οι θηροφύλακες γνωστοποίησαν την ιδιότητά τους και το αξιόποινο της πράξης τους στη συνέχεια τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου. Οι θηροφύλακες μετέβησαν στη Δ/νση Δασών Χανίων όπου υπέβαλαν μήνυση. Η εκδίκαση των συλληφθέντων θα γίνει με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Η επιτυχία αυτή της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής ήρθε να προστεθεί στη σύλληψη 2 ατόμων στην περιοχή Στείρωνα Αρκαλοχωρίου, Ν. Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια της νύχτας 3η προς 4η Ιουνίου 2010 από Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες και θηροφύλακες του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Ηρακλείου. Τα εν λόγω άτομα επίσης επιδίδονταν σε παράνομη θήρα λαγού τη νύχτα με χρήση προβολέων, στη συγκεκριμένη περίπτωση από αυτοκίνητο. Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους.

Και στις 2 περιπτώσεις κατασχέθηκαν όλα τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν στη λαθροθηρία.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Apneafrog
Advanced Forum-Runner

Greece
317 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/06/2010 :  08:09:07  Εμφάνιση Προφίλ
Όλες τις διατάξεις του νόμου για το κυνήγι είχαν παραβιάσει ένας 34χρονος από την Ιεράπετρα και δύο φίλοι του αγνώστων μέχρις στιγμής στοιχείων, που κυνηγούσαν παράνομα λαγούς στην Κρήτη. Μάλιστα, χρησιμοποιούσαν 14 (!) κυνηγόσκυλα για να πιάνουν τα θηράματά τους!

Άνδρες της Θηροφυλακής εντόπισαν στην περιοχή του Χόνδρου στη Βιάννο τους τρεις λαθροκυνηγούς που κυνηγούσαν εκτός εποχής λαγούς, παγιδεύοντάς τους με τα 14 κυνηγόσκυλα που είχαν ξαμολύσει στην ευρύτερη περιοχή. Οι δύο από αυτούς κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται, ενώ ο 34χρονος έπεσε στα χέρια αστυνομικών που κλήθηκαν από τους θηροφύλακες.
Στο φορτηγάκι που είχε μαζί του ο λαθροθήρας το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν έξη πρόσφατα σκοτωμένοι λαγοί και ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Στην Ελλάδα το κυνήγι του λαγού επιτρέπεται σε όσους κατέχουν άδεια θήρας, από τις 15 Σεπτεμβρίου ως τις 10 Ιανουαρίου και μόνο τρεις φορές την εβδομάδα (Τετάρτη, Σαββάτο και Κυριακή). Σε κάθε έξοδό του, ο κυνηγός επιτρέπεται να θηρεύει μόνο έναν λαγό.

http://www.protothema.gr/environment/article/?aid=71767
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

bkafkas
Forum-Runner

Greece
177 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/06/2010 :  17:14:36  Εμφάνιση Προφίλ
Σύνάδερφε apneafrog (αλήθεια είσαι?) εδώ είναι forum τρεξίματος...μάλλον μπερδευτηκες...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 71 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000