Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Επικαιρότητα
 Αυξηση κοστους συμμετοχης σε αγώνες
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 3

jazznroll
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 01/05/2010 :  15:11:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν ξέρω αν το εχετε παρατηρήσει και εσείς αλλα διαπιστώνω φέτος μία μεγάλη αύξηση του κόστους συμμετοχής σε κάποιους αγώνες. Πιό συγκεκριμένα για δύο αγώνες στους οποίους είχα λάβει μέρος το 2009 εχει αυξηθει το κοστος συμμετοχής ως εξής:

Olympus Marathon:
2009 - 40 euro
2010 - 50 euro
αυξηση 25%

Alpamayo Trailrace 21km:
2009 - 15 euro
2010 - 20 euro
αυξηση 33%

Απο τα δυο παραπάνω παραδείγματα βγάζω τα εξής συμπεράσματα για τους δύο συγκεκριμένους διοργανωτές:
1. Αγνοούν πως υπάρχουν νομίσματα του 1 και 2 ευρώ. Για αυτούς οι αυξήσεις γίνονται μονο με βήματα των 5 και των 10 ευρώ.
2. Επιδεικνύουν πλήρη ελλειψη κοινωνικής ευαισθησίας για την κατάσταση που εχει διαμορφωθεί γυρω μας τους τελευταίους μήνες με μειώσεις αποδοχών, αυξήσεις φόρων, απολύσεις και το μονο που τους νοιάζει ειναι πως θα βγάλουν περισσότερα. Για τον λογο αυτό αλλωστε και οι δύο διοργανώσεις όταν είδαν πως δεν μαζεύουν τους πελάτες που ήθελαν, εδωσαν παράταση στη εγγραφές με διάφορες δικαιολογίες.

Τα παραπάνω τα γράφω με βάση την προσωπική μου προσέγγιση πως εκτός απο χόμπι και ευχαρίστηση, η συμμετοχή σε αγώνες ειναι ταυτόχρονα και ενα προιόν και πρέπει σαν τέτοιο να αντιμετωπίζεται.
Κατα συνέπεια όταν βλέπω πως ενας εμπορος αυξάνει απο την μία χρονιά στην αλλη τη τιμή του προιντος του, κατα 25% και 33%, το θεωρώ απλά τεράστια πλεονεξία και απαράδεκτη κερδοσκοπία και αυτό ανεξάρτητα απο το άν είναι δύσκολες οι ημέρες που ζούμε ή όχι.
Η απάντηση μου λοιπόν σε αυτούς του κυρίους σαν καταναλωτής του προιόντος "συμμετοχή σε αγώνες", είναι: ευχαριστώ αλλα δεν θα πάρω και επειδή δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η συμπεριφορά δεν θα αγοράσω ξανα το προιόν σας εκτός αν δείξετε καλή διαγωγή και του χρόνου διορθώσετε την τιμή του προιόντος σας προς τα κάτω. Παράλληθα θα φροντίσω να σας δυσφημίσω για αυτή σας τη συμπεριφορά.

Δεν είμαι αντίθετος στην πληρωμή για συμμετοχή σε αγώνες, τους οποίους αλλωστε όπως ανέφερα παραπάνω θεωρώ προιόν και όπως όλα τα προιόντα έχουν κάποια τιμή. Απεχθάνομε όμως την κερδοσκοπία η οποία εχει εξαπλωθεί στην Ελλάδα στα πάντα απο τα σουβλάκια μέχρι τους ερασιτεχνικούς αγώνες. Αν δεν αντιδράσουμε στην κερδοσκοπία που βλέπουμε καθημερινά γύρω μας, τοτε είμαστε αξιοι της μοίρας μας.

vasilis
Forum-Runner

Greece
181 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/05/2010 :  19:58:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ,ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ.ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΑΛΣΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 8 ΧΛΜ. ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΗΡΑΝ 10 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΑ ΚΡΗΤΗ(ΣΧΙΝΟΚΑΨΑΛΑ) ΖΗΤΟΥΝ 10 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ-ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ 13 ΧΛΜ.!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΥΡΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΔΩΡΑ,ΦΑΓΗΤΑ,ΕΠΑΘΛΑ Κ.Τ.Λ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ. ΕΛΑΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΥΝΟΥ(ΓΡΕΒΕΝΑ,ΕΜΠΟΡΙΟ,ΝΑΜΑΤΑ,ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ,ΕΔΕΣΣΑ,ΚΑΣΤΟΡΙΑ.....) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ,ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΕΞΟΔΗ ΛΥΣΗ........ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Dimosthenis
Master Forum-Runner

Greece
4411 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/05/2010 :  02:05:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το ερώτημα είναι αν υπάρχει ανταπόδωση για τα χρήματα της συμμετοχής. Δεν έχω συμμετάσχει σε κανέναν από τους αγώνες που αναφέρετε αλλά σε αυτούς που έχω τρέξει (με αντίτιμο συμμετοχής) κάθε ευρώ άξιζε το έξοδο. Αν νομίζετε ότι δεν αξίζει μην συμμετέχετε.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nikats
The Book

Greece


6332 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/05/2010 :  07:03:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το θέμα ειναι πως περνάμε ΑΜΕΣΩΣ στην άλλη πλευρά. Είπαμε ΝΑΙ στην συμμετοχή του δρομέα σαν ανταποδωτικό τέλος αλλά......μην το Θέζουμε και τελείως!! Οι τιμές οι οποίες διάβασε πιο πάνω ειναι...εξωρενικές για την εποχή. Εγώ, υπερμαχος της συμμετοχής, συμφωνώ με όλους τους πιο πάνω. ΠΛΗΡΩΝΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ. οχι 10 ευρώ για 13χλμ στα Σχινοκάψαλα...εκτός αν στο τέλος μου πάιρνουν και.........αντε πρωί-πρωί!!!!!!!!

N i k a t s T e a m
"Take it on the Run"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

aad
Elite Forum-Runner

Greece
1701 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/05/2010 :  07:18:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Νικολάκη!!!

Ξεκίνα!!! Θα αργήσεις να φτάσεις στο Τροκαντερό!!!

aad
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nikats
The Book

Greece


6332 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/05/2010 :  07:20:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και γω σ αγαπάω.ΦΥΓΑΜΕ!

N i k a t s T e a m
"Take it on the Run"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

psaras
Senior Forum-Runner

Denmark


559 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/05/2010 :  11:54:04  Εμφάνιση Προφίλ  Visit psaras Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Την περασμένη Κυριακή που έτρεξα στο Ηράκλειο τον Κνωσειο ημιμαραθωνιο αναφέρθηκαν στον αγώνα Σχινοκαψαλων και στα 10€ λέγοντας ότι είναι για το αναμνηστικό μετάλλιο το μπλουζάκι και για το κόστος μεταφοράς με λεωφορείο από το Ηράκλειο στα Σχινοκαψαλα .
Ανέφεραν επίσης ότι μετά το τέλος του αγώνα θα υπάρχει φαγοπότι

"Run when you can, walk if you have to, crawl if you must. Just never give up"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

vasilis
Forum-Runner

Greece
181 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/05/2010 :  13:49:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΦΙΛΕ ''PSARA'' ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ KAI ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑ,ΔΗΜΟ,ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ,ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΝΕΡΟΥ,ΓΑΛΑΚΤΟΣ,ΠΟΤΩΝ,ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ,ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ,ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ,.....ΚΤΛ....ΚΤΛ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΙΝΟΚΑΨΑΛΑΚΑ (ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΙΝΟΚΑΨΑΛΑ) ΓΙΑ ΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΩΡΕΑΝ,ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ,ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΤΡΕΞΙΜΟ ΘΕΛΕΙ,ΤΡΕΞΙΜΟ.....ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

blue_runner
Forum-Runner



80 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/05/2010 :  13:49:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Eμεις οι δρομεις τους εχουμε καλομαθει γιαυτο εχουν αρχισει και βαρανε στο ψαχνο πλεον πονταροντας στην αγαπη μας για το αθλημα και επιπλεον μαθανε ολοι τωρα και βαζουν εισητηριο στους αγωνες, προσωπικα δηλωσα συμμετοχη για τον ποσειδωνιο χωρις να δω οτι ειχε και αντιτιμο και φυσικα δεν πηγα.Οι συλλογοι απο την Αθηνα το καθιερωσαν πλεον εκτος απο τον Βλασση που βαζει και απο την τσεπη του το παιδι,περσι πηγαμε Αιγινα στον αγωνα στην μνημη του Γ.Κωστακου η συμμετοχη ηταν δωρεαν μας κανανε τα εξοδα για το καραβι και δεξιωση μετα το τελος του αγωνα, φετος βαλανε συμμετοχη 10 ευρω, τα εξοδα για να πας δικα σου και εναρξη αγωνα παλι 5 η ωρα το απογευμα για να σε ψησει ο ηλιος παλι Ιουνιο μηνα οπως περσι,μονο αν θελεις να μεινεις σε ξενοδοχειο προνομιακη τιμη 20 ευρω την μερα που βρισκεις πλεον, και με την κριση ,να μεινεις και χωρις να δηλωσεις οτι εισαι για τον αγωνα.Η δικια μου αποψη ειναι αποχη απο αυτους αγωνες και τελειωσε το πραγμα αρκετα ξηλωθηκαμε να τρεχουμε απο την μια ακρη της Ελλαδας στην αλλη για να στηριζουμε αγωνες δεν θα πληρωνουμε και συμμετοχη αφου ετσι το πανε θα τρεχουμε μονοι μας για παρτι μας
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

psaras
Senior Forum-Runner

Denmark


559 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/05/2010 :  14:06:32  Εμφάνιση Προφίλ  Visit psaras Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Παραπάνω ανέφερα τι άκουσα και όχι ότι συμφωνώ μαζί τους ..
Κάθε χρόνο συμμετέχω σε πολλούς αγώνες ,
αλίμονο εάν πλέρωνα παντού ....
Μακάρι να μην δίνουμε ούτε € για συμμετοχή,ας πλερώνουν αυτοί που ωφελούνται από τις διοργανώσεις που εμείς συμμετέχουμε


"Run when you can, walk if you have to, crawl if you must. Just never give up"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

orldoc
Newbie Forum Runner

39 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/05/2010 :  15:57:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Με συγχωρειτε,που ειδατε οτι στον Ποσειδωνιο ζητηθηκαν χρηματα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/05/2010 :  16:59:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάντως το θέμα με τα μονόευρα και τα δίευρα που αναφέρει ο JnR το βρίσκω και εγώ ενδιαφέρον (ανάμεσα στα άλλα) ... Έχοντας τη τύχη να τρέξω διάφορες αποστάσεις στο εξωτερικό (απο 6km για 2!EUR -ήταν πραγματικά τα επιπλέον έξοδα- και δεκάρια έως και μαραθωνίους) πάντα μου έκανε εντύπωση ότι έχει τύχει να πληρώσω και 13EUR και 32EUR κοκ ενώ εδώ είναι λίγο πολύ "ντροπή" να παίζουμε με "δίφραγκα" ...και αυτό δεν αφορά μόνο το τρέξιμο φυσικά...

---------------------------------

IVORTEAM (www.ivorteam.com): 100 χρόνια δρομικής ιστορίας και επιτυχιών!

Edited by - sam on 02/05/2010 16:59:49
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/05/2010 :  18:17:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδιά να λέμε την άποψη μας, αλλά να μην λέμε ανακρίβειες και παπαριές. Ο Ποσειδώνιος δεν είχε αντίτιμο συμμετοχής. Απλά οι διοργανωτές είπαν την εξής καταπληκτική ιδέα: Αν κάποιος, δηλώσει συμμετοχή και δεν πάει, και αυτό σημαίνει ότι επιβαρύνει άσκοπα την διοργάνωση ενώ στερεί και μια θέση απο κάποιον άλλο, αν θέλει, να καταθέσει 10 € για φιλανθρωπικός αγώνες.
Οσο για τους συλλόγους των Αθηνών, μόνο ο ΣΔΥΑ έχει καθιερώσει 5 ευρώ συμμετοχή. Για την ώρα, εκτός απο τον Βλάσση ούτε ο ΣΔΥΠ, ούτε ο Απόλλων, ούτε ο ΣΑΦΑΝΣ έχουν ζητήσει αντίτιμο για τους καταπληκτικούς αγώνες που διοργανώνουν.

MANOLIS2004
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/05/2010 :  18:21:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αλλη μια φορα να πω πως το μετρο πρεπει να ισχυσει και στο αντιτιμο...κι οταν παλι δεν πληρωνουμε να λεμε 1 ευχαριστω σε οσους εχουν δουλεψει για να κανουμε το χομπι μας


http://marathon.yooblog.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Dimosthenis
Master Forum-Runner

Greece
4411 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/05/2010 :  18:24:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by dpkouk

Αλλη μια φορα να πω πως το μετρο πρεπει να ισχυσει και στο αντιτιμο...κι οταν παλι δεν πληρωνουμε να λεμε 1 ευχαριστω σε οσους εχουν δουλεψει για να κανουμε το χομπι μας


http://marathon.yooblog.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...



Ακριβώς.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

blue_runner
Forum-Runner



80 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/05/2010 :  22:30:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καταρχην απο κεκτημενη ταχυτητα εκανα ενα λαθος αντι για Παρνασσος εγραψα Ποσειδωνιος και συγγνωμη απο οσους ασχοληθηκαν για τον συγκεκριμενο αγωνα και δευτερον θα δουμε και στο μελλον τι θα κανουν και οι υπολοιποι συλλογοι απο Αθηνα που λες οτι δεν βαζουν αντιτιμο στους αγωνες θα συνεχισουν ετσι για θα το καθιερωσουν και αυτοι για να δουμε και εσυ τι θα γραψεις μετα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 3 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000