Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Σχετικά με το Forum
 Ανακοίνωση
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

RunningNews.gr
The Forum



521 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 17/08/2006 :  18:04:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επίσκεψη της σελίδας του RunningNews.gr.
Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από 16 μήνες λειτουργίας της ιστοσελίδας μας και 11 μήνες λειτουργίας του Φόρουμ μας οι αναγνώστες αυξάνονται και η παρέα του Φορουμ πληθύνεται. Με περισσότερα από 330 μέλη πλέον το φόρουμ είναι ιδιαίτερα ενεργό κάτι, φυσικά ιδιαίτερα ευχάριστο, που όμως κάνει τη λειτουργία του πολύπλοκη.

Όπως και σε κάθε κανονική κοινότητα είναι φυσικό οι απόψεις να διίστανται και να δημιουργούνται μερικές φορές εντάσεις. Φυσικά εάν συμφωνούσαμε πάντα δεν θα είχε και νόημα να γίνεται καμιά συζήτηση όμως θέλουμε να σας παρακαλέσουμε σε κάθε περίπτωση να εκφράζεστε κόσμια τηρώντας τους κανόνες λειτουργίας του Φόρουμ. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές όταν διατυπώνονται σωστά. Όμως όπως και σε κάθε κοινωνία και κοινότητα υπάρχουν όρια και κανόνες που οφείλουν να σέβονται όλοι όσοι θέλουν να συμμετέχουν.

Οι κανόνες λειτουργίας του Φόρουμ μαζί με μερικά ακόμα θέματα ασφάλειας και καλαισθησίας βρίσκονται συγκεντρωμένα εδώ:

http://www.runningnews.gr/snitzforum/topic.asp?TOPIC_ID=11

Επίσης στο ίδιο μήκος κύματος υπενθυμίζουμε και τους όρους χρήσης και δημοσίευσης των σχολίων στην ειδησεογραφία:

http://www.runningnews.gr/nea_terms.htm


Τις επόμενες μέρες θα σταλούν με email σε όλα τα μέλη τα παραπάνω link γιατί φοβούμαστε πως πολύ πιθανόν πολύ χρηστές να μην τους έχουν διαβάσει ποτέ. Με αυτόν τον τρόπο παράλληλα θα γίνει και έλεγχος ενεργότητας των email γιατί πολύ πιθανόν κάποιο χρηστές να έχουν δώσει μη υπαρκτά email. Σε περίπτωση που κάποιο email χρήστη δεν ισχύει τότε ο χρηστής θα διαγράφεται. Παρακαλούμε τους ενεργούς χρηστές που έχουν δώσει μη πραγματικό email να το αλλάξουν μέσα από το προφίλ τους δίνοντας κάποιο ενεργό. Στο email που θα λάβετε δεν χρειάζεται να απαντήσετε. Ο έλεγχος θα γίνει αυτόματα με κριτήριο εάν επιστραφεί σαν «μη υπαρκτό» το email που θα στείλουμε.
Υπενθυμίζουμε πως εάν δεν επιθυμείτε να φαίνεται το email σας στους υπόλοιπους χρηστές μπορείτε να ρυθμίσετε την αντίστοιχη επιλογή μέσα από το προφίλ σας.

Ευχαριστούμε
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000