Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Θεοδωράκεια - 2015
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 16

skiritis
Advanced Forum-Runner

401 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/05/2015 :  10:04:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.arcadiaportal.gr/news/me-megali-epityhia-ta-theodorakeia-2015-photos
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rocky
Senior Forum-Runner

Greece


546 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/05/2015 :  10:29:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους


6α Θεοδωρακεια - 24.3χλμ 2ω25λ - 141 παλμοι - 1 σαλτστικ - 3 τζελ 1500μλ νερο. Μα πανω απο ολα ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ για τον ομορφοτερο αγωνα που εγω τουλαχιστον εχω τρεξει στη ζωη μου! Και αναλογικα τον πιο δυσκολο! Ενα αγωνα που με μερακι και πολλη πολλη δουλεια ο Pavlos και οι συνεργατες του διοργανωνουν εδω και 6 χρονια. Ειδικα ομως φετος οταν η Κυρια Μπερτσατου επικοινωνησε μαζι μου πριν 3 μερες και μου ζητησε να ειμαι εγω αυτος που θα εκφωνισω τον ορκο των δρομεων η συγκινησιακη μου φορτιση δεν περιγραφεται! Θεωρω οτι ηταν για μενα μια ιδιαιτερη τιμη και θελω να την ευχαριστησω δημοσια για αυτο!

Εφτασα κατα τα καθιερωμενα γυρω στις 9 και μιση μαζι με την Anny θελοντας να προετοιμαστω ψυχολογικα για ενα αγωνα που οσες φορες και να τον τρεξεις δεν παυει να ειναι δυσκολος! Συναντηση με πολλους φιλους απο εδω Lambros G Slar
Black Jack Satrapis Elina Pansofos Lucy K. Panos G. και 10.29 ξεκινησαμε τον αγωνα μας κατω απο ιδιαιτερες καιρικες συνθηκες - κι αυτο γιατι ευτυχως μετα απο τοσα χρονια που τρεχαμε κατω απο την ηλιο και με θερμοκρασιες μεχρι και 30 βαθμους φετος ειχε συννεφια και μολις 22 ΟΜΩΣ ο Θεος ηθελε και παλι να μας δυσκολεψει! Ετσι σε ορισμενα σημεια - ανηφορικα - ο Βοριας εδερνε στη κυριολεξια και αυξανε την κλιση κατα 3 με 4 % σε αισθηση! και τα σημεια αυτα δεν ηταν λιγα!!!!!!
Για οσους δεν γνωριζουν να αναφερω εν ταχει οτι η διαδρομη ειναι ως εξης

3χλμ κατηφορα 'βουτια' που μονο ευκολο δε ειναι για αρχη (2.8 για την ακριβεια)
απο το 4 εως το 6 ειναι ανηφορα
το 7 κατηφορικο
απο το 8 εως το 21 ανηφορα
22-23 κατηφορα
και ετσι για επιδορπιο το 24 ΓΟΛΓΟΘΑΣ (οχι οτι πριν δεν εχει χλμ με μεγαλη κλιση....)
ε... τα τελευταια 300μ ειναι .... φλατ!!!!!

Αποφασισα να παω σε ρυθμο μαραθωνιου ετσι ξεκινησα με προσοχη στην κατηφορα - οπως παντα το 4ο χλμ που ειναι πολυ ανηφορικο ηταν μια δοκιμασια για το μυαλο - οπως καθε χρονο ετσι και φετος περασαν απο το μυαλο σκεψεις να τα παρατησω!!!! ειναι ζορικη η ανηφορα και η αισθηση του τι σε περιμενει....

Οπως καθε χρονο ζητησα μια αναβολη απο το μυαλο μου για την εξεταση αυτης της ηττοπαθιας για μετα απο 2 ωρες και συνεχισα! Το σωμα ανταποκριθηκε και ετσι με χαμηλους παλμους διατηρησα ενα τεμπο γυρω στο 6'/χλμ μ.ο. (πιο αργα στις ανηφορες πιο γρηγορα στις... ευκολες ανηφορες)

Λιγο μετα βγηκαμε στην Εθνικη οδο στο 12ο χλμ που ειναι και το πιο δυσκολο

Η ΜΕΣΗ κλιση εκει ειναι 6% αλλα εχει κομματια πιο.... ανηφορικα και εκει ο αερας εδερνε.... Παρεα με αλλους συντρεχτες και δινοντας ο ενας κουραγιο στον αλλο το ξεπερασαμε οπως και το 13/14 που ειναι επισης πολυ δυσκολα χλμ

Λιγο μετα μπηκαμε στο δασος! οχι οτι πριν δε ηταν ολα πρασινα ομως το τοπιο απο το 14 εως τον τερματισμο ΔΕΝ περιγραφεται! Ειναι απλα ΜΑΓΙΚΟ!

Τα χλμ φευγανε χωρις να το καταλαβω, το σωμα εχοντας 10 λονγκ ραν σερι 25-32 χλμ ανταποκρινοταν η μεση και το ποδι με ενοχλουσε ενιοτε, οι ψιχαλες και η υγρασια με εκαναν να ανησυχω λίγο για το κατηφορικο κομματι - αν επιανε μπορα - ομως επαιρνα δυναμη απο το γεγονος οτι τα ποδια αντεχαν και οι παλμοι παρεμεναν χαμηλοι!

Λιγο μετα φτανω στο 21 - εκει αρχιζει η κατηφορα! η οποια εναι αποτομη και επικινδυνη αν δεν εχεις δυναμεις! Προσπαθω να φρεναρω με τα χερια, να μην παρασυρθω, να μην τραυματιστω, τελικα βγαζω το 22-23 στο 5'07' και 4'50''. Καπου εκει ομως αρχιζει ο Γολγοθας του 24! Αν και μπηκα λιγο λαχανιασμενος στην αρχη αφου ειχα ανοιξει στην κατηφορα, φετος μου φανηκε πιο ευκολο απο ποτε!

Και λιγα λεπτα μετα εφτανα στο χωριο οπου κατω απο τον ηχο της μουσικης του Μικη και τη φωνη του Μπιθικωτση - οπως και στην εκκινηση - τερματισα! Για 5η χρονια ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ και το σωμα μου - αν δεν εχω κατι απροοπτο τις επομενες εβδομαδες - μου ειπε οτι μπορω να τρεξω Μαραθωνιο!

Για 5η χρονια προσκυνησα! Για 5η φορα περασα την δοκιμασια!

"Οποιος δεν εχει τρεξει στα Θεοδωρακεια, δεν εχει τρεξει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!" (Skoteinos!)

Ακολουθησε μικρο γλεντι με ολη την παρεα στο χωριο!

Να ειστε ολοι καλα! Και του χρονου εκει ολοι μαζι κι ακομα περισσοτεροι!

"Δεν ειναι αγωνας - ειναι προσκυνημα"

https://connect.garmin.com/activity/770561111


___________________________
All i wanna do is GO the distance AGAIN
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

helios21
Forum-Runner

128 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/05/2015 :  13:18:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πολύ ωραίος αγώνας, και του χρόνου!

Τα αποτελέσματα είναι λίγο λάθος όμως. 5+ λεπτά πιο γρήγορους μας βγάζει

Edited by - helios21 on 12/05/2015 13:19:10
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

el Cid
Advanced Forum-Runner

Greece


412 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/05/2015 :  15:28:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γράφω κι εγώ λίγο αργοπορημένα τις εντυπώσεις μου.Ήταν ένα ταξίδι 1900 χλμ. "επιστροφή στις ρίζες" σε μια μαγευτική τοποθεσία και με αρκετή συναισθηματική φόρτιση.
Συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή για το μεράκι και την αγάπη που περιβάλουν τον αγώνα,καθώς και στους ενθουσιώδεις μικρούς εθελοντές σε όλη τη διαδρομή.Αξίζει πραγματικά να τον τρέξεις αυτόν τον αγώνα, γι αυτό και στενοχωρήθηκα με τη μειωμένη φετινή συμμετοχή (περισσότεροι από 60 δρομείς δεν προσήλθαν). Φαίνεται ότι οι πολλοί ταυτόχρονοι αγώνες αυτήν την εποχή και ένας άδηλος "πόλεμος" μεταξύ των συλλόγων, άρχισαν να αφήνουν πίσω τους θύματα.
Συγχαρητήρια στις γυναίκες του χωριού για τα σπιτικά εδέσματα που μας φίλεψαν στον τερματισμό και στη Κοινότητα του Βαλτεσινίκου για το πανέμορφο οικιστικό θέρετρο που έχουν δημιουργήσει με τα εξοπλισμένα καταλύματα και τις ανέσεις που μπορεί να προσφέρει όλο το χρόνο στον επισκέπτη.
Στα αγωνιστικά, νομίζω ότι ο Rocky περιέγραψε γλαφυρά τις δυσκολίες που συναντήσαμε, οι ανηφόρες ήταν από εξαντλητικές (πχ. Δημητσάνα, 2η Διασταύρωση για Βαλτεσινίκο) έως και θανατερές (Καρκαλού με κόντρα άνεμο), αλλά το τοπίο μας αποζημίωσε και με το παραπάνω.Πήγα καλύτερα απ' ότι περίμενα (για το στάδιο προετοιμασίας που βρίσκομαι) και με αρκετές δυνάμεις στο τέλος τερμάτισα στο 2:19:00 (και όχι στο επίσημο 2:15:35).
Υποθέτω πως οι χρόνοι είναι ενδεικτικοί μιας σειράς τερματισμού (όπως και η συνολική κατάταξη, από ένα σημείο και μετά).
Να είμαστε όλοι καλά του χρόνου, να τους ξανατιμήσουμε, γιατί το αξίζουν!


__________________________
"practice makes perfect"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rocky
Senior Forum-Runner

Greece


546 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/05/2015 :  16:26:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
με τους χρονους οντως υπαρχει ενα θεμα! ισως οι διοργανωτες ηθελαν να κανουν "adjust" τους χρονους μας λαμβανοντας υποψη τον κοντρα αερα!!!! ομως αυτο εχει την μικροτερη σημασια - μαλλον καμια! για την ιστορια εμενα με εχει 4 λεπτα ακριβως πιο γρηγορο!

___________________________
All i wanna do is GO the distance AGAIN
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 16 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000