Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Μαραθώνιος Τζουμέρκα - Ο δρόμος του Ταχυδρόμου
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 12

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/01/2014 :  08:57:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
εδώ ξανά!
Δύο βδομάδες σχεδόν μετά και ακόμη οι αναμνήσεις απο τα ωραία Τζουμέρκα είναι έντονες.
Όταν είχα πρωτοδεί την αρχική προκήρυξη για τον αγώνα είχα πεί: φτού σου ρε πούστη μου, δεν μπορώ να πάω λόγω προετοιμασίας κ κοντινής απόστασης απο την κλασσική (...τρομάρα μας). Μάλλον όμως τους...γκαντέμιασα και αναβλήθηκε. Βλέποντας μετά ότι είναι μέσα στον Γενάρη είχα μία ελπίδα ότι μπορεί κάτι να γίνει.....
ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!!! Ο καιρός απο αρχές του χρόνου μόνο χειμώνα δεν έκανε και βοήθησε στο να πάρω την απόφαση για Άγναντα. Θέλω εδώ να διευκρινήσω ότι ένας άλλος λόγος που πήγα είναι ότι δεν είχα ξαναπάει παρόλο που έχω γυρίσει σχεδόν όλα τα βουνά της χώρας μας και παρόλο που η πολύ μακρινηηηηή καταγωγή μου (...έξι γενιές πρίν) είναι απο αυτή την περιοχή. Το γεγονός αυτό για μένα έπαιξε κυρίαρχο ρόλο στο να...πώ: θα πάω και θα κάνω μαραθώνιο στίς μακρινές ρίζες μου!!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ!!! Η διαδρομή στον αγώνα δύσκολη μέν φανταστική δέ!!
Τό έχω ξαναπεί ότι μου αρέσουν οι αγώνες βουνού που δεν είσαι αναγκασμένος να είσαι συνέχεια με σκυμένω καφάλι για να μήν φάς τα μούτρα σου αλλά είναι σε δρόμο κανονικό η δασικό και μπορώ έτσι να απολαμβάνω όλο το τοπίο.
Και ναί τα Τζουμέρκα είναι απίθανα. Ανηφόρες-κατηφόρες αρκετές στον αγώνα, μέχρι τα μισά περίπου μαζί με τον Λεωνίδα και τον Παύλο, έμενα λίγο πίσω λόγω...συζήτησης με τους ντόπιους!!! Οι άνθρωποι των βουνών είναι απίθανοι, είναι η παλιά ανθρώπινη Ελλάδα που χάνεται..... Κάθε πέρασμα απο χωριό για μένα ήταν συζήτηση με τους ντόπιους!!!! εεεε μετά το 23 περίπου έμεινα ηθελημένα αρκετά πίσω απο τα παιδιά και έκανα έναν μοναχικό μαραθώνιο στην πανέμορφη αυτή διαδρομή. Εγώ και το τοπίο, πανέμορφο, είναι συνδιασμός ορεινής Ροδόπης με ορεινή Ευρυτανία, μπερδεμένο ένα πράμα μοναδικό με τις κορυφές όμως πάνω απο το κεφάλι σου άγριες και καθαρά Ηπειρώτικες και φυσικά ΝΕΡΑ, παντού να κυλάνε νερά για να βρούνε το Άραχθο με το μοναδικό και πιο όμορφο γεφύρι των βαλκανίων το γεφύρι της Πλάκας!!
Ηταν για μένα ο ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ!!
Θέλω να ευχαριστήσω την Μαρίνα κ τον Γιάννη, αλλά ειδικά για αυτόν τον αγώνα την Μαρίνα Αναστασίου που έκανε ΑΓΩΝΑ την διαδρομή του παππού της που ήταν ταχυδρόμος στην περιοχή. Κύριε Κώστα Κώστα νάσαι καλά εκεί που είσαι, ευχαριστώ πολύ που μας χάρισες ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 31/01/2014 :  10:45:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κατάλαβα...Βλάχος είσαι ΚΑΙ εσύ!

Μετά τα 50 χλμ της Ψάθας που ΘΑ πάω στο μέλλον
σκοπεύω να συμμετάσχω και σ' αυτόν
Οι περιγραφές σας με τραβάνε προς τα εκεί
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xrhos
Newbie Forum Runner

Greece
36 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/02/2014 :  11:13:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
μετα απο παυση καθε αθλητικης δραστηριοτητας για περιπου 3 χρονια ετυχε να βρεθω στους Κτισταδες 1,5-2 μηνες αφοτου ειχα ξεκινησει την προετοιμασια μου για τον ΚΜΑ(2013)χωρις να εχω στοχο οτι θα συμμετασχω σιγουρα. Το προγραμμα μου οριζε οτι οταν θα ημουν εκει θα εκανα το πρωτο 16αρι σε χλμ(πιο πριν ειχα κανει μεχρι 12 σε ταρταν).Εκανα λοιπον τα 16+3 χλμ και μετα ημουν σιγουρος οτι μπορω να συμμετεχω στον ΚΜΑ αν πραγματικα το ηθελα(πραγμα που εγινε)
ελπιζω του χρονου ή καποια στιγμη να τρεξω κ τον "δρομο του ταχυδρομου".
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 12 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000