Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Επικαιρότητα
 Κλασικός Μαραθώνιος - Αποκλεισμός ΑΜΕΑ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 5

big-blue
Senior Forum-Runner

Greece
821 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/11/2013 :  10:54:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
όσοι είχατε τρέξει στις Σπέτσες μπορεί και να ήσασταν παρόντες στην περίπτωση κατηφόρας όπου έτρεχαν και παιδιά με αμαξίδια (δε θυμάμαι τον τύπο) όπου απ το ξεκίνημα της κατηφόρας κάποιος από πίσω μας φώναζε: παιδιά στην άκρη, στην άκρη, και ερχόταν ένα αμαξίδιο με χίλια! Σκεφτείτε το αυτό στον ΚΜΑ, σε καμιά κατηφόρα μέσα από γέφυρα, με ξένους αθλητές κτλ και σε συνδυασμό με την ΚΑΚΙΣΤΗ (επιεικής ο χαρακτηρισμός) συνήθεια ορισμένων να τρεχουν σε τέτοιους αγώνες, στον κόσμο τους με τέρμα τη μουσική και με ακουστικά και στα δυο αυτιά!!!
* Ο νυχτερινός Μαραθώνιος της Θεσσαλονίκης ας μείνει ασχολίαστο
** ποιος βλαμμένος σκέφτηκε αυτό το χάλι με την παραλαβή των σάκων, σε τόσο στενό διάδρομο, με τα τελευταία νούμερα να είναι στα πρώτα φορτηγά; Επίσης να βρίσκονται στο έδαφος, μέσα σε αυτόν το στενό διάδρομο αθλητές πεσμένοι κάτω κ να υπάρχει κίνδυνος ποδοπατήματος...
***κάτι τελευταίο: βάλτε ένα γ...νο βαρέλι με παγόνερο μετά το 25 ας πούμε που έχει πιάσει η ζέστη τους περισσότερους...στο 30+ πίναμε βραστή κοκα κ αρκετά ζεστά νερά. δεν είναι κάτι δύσκολο

Edited by - big-blue on 11/11/2013 10:57:36
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/11/2013 :  12:06:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν γνώριζα ότι με αμαξιδιο η διαδρομή της θεσσαλονίκης μπορεί να καλυφθεί σε μιάμιση ώρα. Είναι προφανές λοιπον ότι και από άποψη φυσιολογίας οι δύο αθλητές υπερτερούν, παρολο την γενική εντύπωση.που λανθασμένα επικρατεί.

Ας σημειωθεί ότι με βάση τον διαχωρισμό της αθλητικής προσπάθειας (αφορά συγκεκριμένα βιολογικά κριτήρια) η μιάμιση ώρα προσπάθειας και μάλιστα με μηχανική υποβοήθηση δεν είναι «μαραθώνιος». Πρεπει τουλάχιστον η προσπάθεια να διαρκεί δύο έως τρεις ώρες. Επίσης πρέπει να γίνει γνωστό πως η αθλητική προσπάθεια στις αποστάσεις κάθε μορφής (ποδήλατο, δρόμοι, νερο,αμαξιδιο και ότι άλλο μπορεί να υπάρχει..)αξιολογείται βάση του χρόνου και όχι της χιλιομετρικής απόστασης. Το ίδιο ισχύει και για τις μετρήσεις στο εργαστήριο.



People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/11/2013 :  13:24:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Έψαξα και διορθώνω αυτό που έγραψα ότι ο αθλητής έκανε 1.30 στον Μ.Αλέξανδρο. Έκανε τελικά 2.05: http://taxalia.blogspot.gr/2013/04/84.html
Ο χρόνος 1.30 είναι χρόνος που γίνεται σε κορυφαίους μαραθωνίους που έχουν αγώνες με αμαξίδιο, από τους νικητές. Αν ερχόταν καποιος από τους πρώτους, προφανώς θα έκανε αντίστοιχο χρόνο.
Δεν έψαξα να βρω ποιοι είναι και οι καλύτεροι χρόνοι που έχουν σημειωθεί ποτέ, πιθανό να είναι κάτω κι απ'τη μιάμισυ ώρα.

Edited by - KostasPVol on 11/11/2013 13:26:28
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/11/2013 :  20:26:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η αλήθεια είναι, και κακώς βιάστηκα να γράψω, ότι όσα ξέρουν οι διοργανωτές οι άλλοι ούτε καν τα φαντάζονται
60-70χλμ/ώρα;;;;;;;;;;; Αυτά δεν είναι αμαξίδια, πύραυλοι είναι!!!!!

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

PanosL
Forum-Runner

79 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/11/2013 :  23:46:52  Εμφάνιση Προφίλ  Visit PanosL Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Εμένα με "χάλασε" η συμπεριφορά που άκουσα στο ραδιόφωνο.

Αθλητής ο οποίος θυμήθηκε εκπρόθεσμα τον Μαραθώνιο και ήθελε τελευταία στιγμή σώνει και καλά να τον τρέξει και έβαλε και βύσμα. Δεν ντράπηκε που απαίτησε συμμετοχή όντας εκπρόθεσμος; Μα να βάλεις βύσμα για κάτι τέτοιο; Σοβαρά; Βύσμα; Geezaz...

Και όπως έγραψα κατά λάθος εδώ http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=9776 οι Σπέτσες ΕΙΝΑΙ πανηγυράκι. (νομίζω η δημοσιογράφος θίχτηκε όταν άκουσε οτι στις Σπέτσες είναι πανηγύρι -- λες και ήξερε που πέφτουν οι Σπέτσες ή τι γίνεται εκεί #fail).

Και προφανώς υπάρχει θέμα ασφαλείας όταν τρέχουν δεκάδες χιλιάδες κόσμου όλων των επιπέδων. Και δεν είναι λύση κάποιος να ξεκινήσει στην αρχή ή στο τέλος, ή στον διπλανό δρόμο ή χωρίς νούμερο ή οτιδήποτε.

Και γενικά θεωρώ οτι ο διάλογος και οι περιγραφές στο ραδιόφωνο ήταν επιπόλαια και δεν βοήθησαν κανέναν. Λύσεις υπάρχουν αλλά η **απαίτηση** για λύση της τελευταίας στιγμής είναι μία συμπεριφορά που δεν αρμόζει ούτε τιμά επαγγελματίες, σε σοβαρά event και σε σοβαρούς ανθρώπους.

Αυτή η επιμονή που άκουσα ήταν πολύ αρνητική χωρίς ουσία ή βάση, κρίμα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2013 :  00:21:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η αντίδραση του ομιλητή πάντως να βγαίνει στα κανάλια και να κατηγορεί χοντρά ψιλά για ρατσισμό τους διοργανωτές χωρίς ούτε σε ένα σημείο να προσπαθεί να δεί με λογική τα επιχειρήματα τους (τον άκουσα να λέει ότι δεν θα έπρεπε να έχουν πρόβλημα ασφάλειας γιατί τα χειρήλατα μπορουν να πατήσουν φρένο καλύτερα απο τους δρομείς όταν το θέλουν ...ενώ οι δρομείς εάν κατάλαβα τι είπε δεν μπορούν και μάλιστα πέφτουν πανω τους καποιες φορές) .... όσο και εάν μπορεί πιθανότατα να δικαιολογείται κάπως ως αγανάκτηση απο τη γενική κατάσταση που έχει να βιώνει καθημερινά ως άνθρωπος με αναπηρία στην απολίτιστη και τελείως ακατάλληλη για ανθρωπους με αναπηριες χώρα μας, δείχνει και χαρακτήρα αρκετά παρορμητικό, έντονο και ανταγωνιστικό...

Δεν θα τον ήθελα πίσω μου λοιπόν να ξεκινήσει στο τέλος της διαδρομής όπως ζήτησε και να ελπίζω ότι θα πατήσει φρένο στο 16-18 πχ... Οπως δεν θέλω ποδήλατα / πατίνια / σκειτ μπορντ κλπ ...αλλά ούτε και μια ντουζίνα κενυάτες πίσω μου που θα μπορούσαν να με πάρουν παραμάζωμα όταν με φτάνανε (ουτε αυτοί θα με θελαν μπροστά τους φυσικά ...και για αυτό υπάρχουν τα μπλοκς)

Η μόνη λειτουργική πιθανότητα θα ήταν να ξεκινήσουν μισή ώρα τουλάχιστον (μία το καλύτερο) μπροστά απο τον αγώνα και με όρια αποκλεισμού εάν η μάζα των δρομέων τους φτάσουν... Μπροστά νομίζω ξεκινανε και στο εξωτερικό όπου επιτρεπονται αμαξίδια. Δεν γνωρίζω ωστόσο πόσο διαχειριστικά ικανή ήταν η διοργάνωση για κάτι τέτοιο (έτοιμοι σταθμοί - κλειστοί/αδειοι δρόμοι - υποχοδοχή στο στάδιο κλπ), ειδικά όταν το ζητάς εκπρόθεσμα και νομίζεις ότι μπορείς να το απαιτήσεις λόγω ιδιαιτερότητας εάν στο αρνηθούν... Τέτοιες αποφάσεις ασφαλώς και χρειάζονται προγραμματισμό και δεν τις παίρνει κανείς στο πόδι.

Anyway...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
23.02.13 - 50km Ψάθα Αλεποχώρι ________ 24.03.13 - Μαραθώνιος Μεσσήνης ________ 21.04.13 - Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης
28.04.13 - Μονοπάτι Παρνασσού _____________ 19.05.13 - Alpamayo Pro _____________ 02.06.13 - Ziria Cross Country Race
30.06.13 - Olympus Marathon _______________ 27.07.13 - Zagori 50km _______________ 11.08.13 - Kainach BergMarathon
24.08.13 - Karwendelmarsch 52km ______ 22.09.13 - Μαραθώνιος Οίτης Ηρακλής _______ 26.10.13 - Vfut Paranesti 100km
_____________________________________ 10.11.13 - Athens Classic Marathon ___________________________________
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Spartiatis
Elite Forum-Runner

Greece


1605 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2013 :  00:25:20  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Spartiatis Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Ένα φάουλ ηταν , όπως και πέρυσι , μία πεζό γέφυρα δεν ειναι αρκετή για τις ανάγκες του αγωνα , ατέλειωτες ουρές, ας το δουν στο σεγας κι ας κάνουν 2 του χρόνου.

ΟΤΙ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ....ΚΟΒΕΤΑΙ..
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2013 :  00:28:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είναι σε φλάτ διαδρομές και πάντα ξεκινάνε νωρίτερα. Αυτό στην Αθήνα ξεχάστε το και λόγω διαδρομής αλλά το βασικότερο είναι ότι θα έχει δρομείς η διαδρομή απο το 10άρι!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2013 :  15:56:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Με αφορμή αναφορές σχετικά με το θέμα της μη συμμετοχής Παραολυμπιονικών στο Μαραθώνιο της Αθήνας, ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει τα εξής:



1. Το θέμα δεν αφορά «απαγόρευση συμμετοχής Παραολυμπιονικών στον ΚΜΑ», αλλά το αν υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής στο πλαίσιο του ΚΜΑ ειδικού αγώνα για αγωνιστικά χειρήλατα αμαξίδια.



2. Το σχετικό θέμα έχει πολλές φορές εξεταστεί από την Οργανωτική Επιτροπή του ΚΜΑ, με βασικό κριτήριο την ασφάλεια όλων των αθλητών, και έχει αποδειχτεί ότι η δυνατότητα αυτή, με τα σημερινά δεδομένα, δεν υπάρχει. Και αυτό γιατί:



i. Δεν το επιτρέπει η ιδιαιτερότητα της κλασσικής διαδρομής (πολλές κατωφέρειες και στροφές), η οποία απαιτεί ειδική διαμόρφωση με εξοπλισμό προστασίας για την ασφάλεια των αγωνιζομένων (όπως κατά την διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων).

ii. Δεν το επιτρέπει η ταχύτητα των χειρήλατων αμαξιδίων που είναι πολύ μεγάλη (ενδεικτικά στο μαραθώνιο του Βερολίνου οι επιδόσεις άγγιξαν τη μία ώρα), σε συνδυασμό με το ότι ο ΣΕΓΑΣ διοργανώνει παιδικούς αγώνες σε 5 σημεία της μαραθώνιας διαδρομής με περισσότερα από 3.000 παιδιά πριν περάσουν οι πρώτοι μαραθωνοδρόμοι, αλλά και τους αγώνες των 5 και 10 χλμ.

iii. Δεν είναι (συνεπώς) δυνατόν να διασφαλιστεί η διεξαγωγή ειδικού αγώνα με τρόπο ώστε τα αμαξίδια να μην κινούνται ανάμεσα σε χιλιάδες δρομείς.



3. Όλα τα παραπάνω οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι απαραίτητες για την ασφάλεια των αθλητών, αλλά και των άλλων συμμετεχόντων, προϋποθέσεις, ΔΕΝ μπορούν να εξασφαλιστούν - για την ώρα, - στο πλαίσιο του ΚΜΑ και αυτό καθιστά αδύνατη τη διοργάνωση ΑΣΦΑΛΟΥΣ αγώνα για αγωνιστικά αμαξίδια.



4. Ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ βρίσκονται σε ανοικτή συνεργασία και διαρκή συζήτηση μέσω των τεχνικών τους συμβούλων και έχουν συμφωνήσει ότι με βάση την παραπάνω τεκμηρίωση δεν μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη για τη διοργάνωση τέτοιου αγώνα. Κατανοώντας όμως το πλήρες δικαίωμα της συμμετοχής των ΑΜΕΑ στο Μαραθώνιο, ο ΣΕΓΑΣ με χαρά αποδέχθηκε τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ατόμων με Προβλήματα Όρασης της ΕΑΟΜ – ΑμεΑ, παράλληλα με το φετινό ΚΜΑ. Με βάση το δεδομένο αυτό, η όποια εξέλιξη στο θέμα θα προέλθει μέσα από το διάλογο των αρμόδιων θεσμικών φορέων και όχι βεβαίως από μεμονωμένες κινήσεις της τελευταίας στιγμής. Και βεβαίως, δεν θα προέλθει από σχόλια καλοπροαίρετων αλλά άσχετων με το θέμα ανθρώπων, που ασκούν κριτική χωρίς να γνωρίζουν τους κανονισμούς ασφάλειας και χωρίς να υπολογίζουν τους μεγάλους κινδύνους για την ασφάλεια δεκάδων χιλιάδων αθλητών που μπορεί να προκαλέσει μια πρόχειρη απόφαση.



5. Επίσης, ο ΣΕΓΑΣ, πρωτοπόρος όπως πάντα, μέσω του Μαραθωνίου έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης με τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τυφλών, τη διοργάνωση ειδικού αγώνα 1000μ. για Διανοητικά Ανάπηρους Αθλητές (Special Olympics Hellas), την υποστήριξη και ανάδειξη της συμμετοχής παραπληγικών συμμετεχόντων στο γεγονός, τη συλλογή χρημάτων μαζί με την Ομοσπονδία Δρομέων για κοινωνικούς φορείς, την υποστήριξη ΜΚΟ με τη συλλογή χρημάτων γι’ αυτές, τη διευκόλυνση ΜΚΟ για τη συλλογή χρημάτων μέσω του ΚΜΑ και άλλες δεκάδες πρωτοβουλίες.



6. Σε ότι αφορά τέλος, κάποιες δηλώσεις που αποδίδονται σε στελέχη ή συνεργάτες του ΚΜΑ, αυτές δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.



Ο ΣΕΓΑΣ σέβεται και τιμά την προσπάθεια των αθλητών ΑμεΑ. Όπως πολλές φορές έχουμε δηλώσει είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να μελετούμε, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία τους, την πρακτική δυνατότητα να γίνουν οι πολλές και σημαντικές αλλαγές που χρειάζονται ώστε να είναι δυνατή η συμμετοχή τους στον ΚΜΑ, εφ’ όσον αποδειχτεί ότι αυτό θα μπορεί να γίνει με απόλυτη ασφάλεια για τους ίδιους, αλλά και για όλους τους δρομείς και χωρίς να ακυρώσει το αγωνιστικό πρόγραμμα του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος που πραγματοποιείται με απόλυτη επιτυχία στη χώρα μας και προβάλλει την Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο.


http://www.segas.gr/segas/NewPage.aspx?pagenb=131637&AspxAutoDetectCookieSupport=1#.UoIiksuSfBE.facebook

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

echetlos
Master Forum-Runner



9191 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2013 :  16:07:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Fidelio

6. Σε ότι αφορά τέλος, κάποιες δηλώσεις που αποδίδονται σε στελέχη ή συνεργάτες του ΚΜΑ, αυτές δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.




Δεν θα επεκταθώ αλλά το συγκεκριμένο (που είναι και η ουσία του θέματος που δημιουργήθηκε, κακά τα ψέμματα) είναι 100% αληθές.
ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Ο λαικισμός σε όλο του το μεγαλείο, και από τους παραολυμπιονίκες και από τα μέσα (αναμενόμενο).

"My sport is your sport's punishment"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Speedy
Road Runner

Greece


2750 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2013 :  19:04:33  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Speedy Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Να συμπληρώσω ότι είναι ανήθικο και αντιδεοντολογικο να αναφέρονται μονόπλευρα (και προφανως όπως συμφέρει τον καθενα) τηλεφωνικές συνομολίες. Ρώτησε κανεις την άλλη πλευρα αν οντως ειχαν ειπωθεί ολα αυτα στο τηλέφωνο και με ποιον τροπό? Υπάρχει κάποια αποδειξη ή τελικά βάλαμε λογια στο στόμα κάποιου για να κανουμε το κομμάτι μας?

Τυχαία έγινε η φασαρία που έγινε? Μάλλον οχι... Εκ των υστέρων μάθαμε επισης ότι ο συγκεκριμένος παραολυμπιονικης που ανακινησε το θέμα ειναι και πολιτευτής στον Δήμο Κομοτηνής. Καθόλου συμπτωματικο λοιπον οτι χρησιμοποιει το συγκεκριμένο σκηνικό και για την προσωπική του προβολή για πολιτικους λογους. Προφανώς έχει εκπαιδευτεί πλεον στο παιχνίδι και όποιον παρει η μπάλα (στη συγκεκριμένη περιπτωση απλα καταφερε με τον τροπο του να αμαυρώσει τη γιορτη του Μαραθωνιου).

- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Aytoxeiras
Elite Forum-Runner

1247 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2013 :  19:08:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Speedy

Να συμπληρώσω ότι είναι ανήθικο και αντιδεοντολογικο να αναφέρονται μονόπλευρα (και προφανως όπως συμφέρει τον καθενα) τηλεφωνικές συνομολίες. Ρώτησε κανεις την άλλη πλευρα αν οντως ειχαν ειπωθεί ολα αυτα στο τηλέφωνο και με ποιον τροπό? Υπάρχει κάποια αποδειξη ή τελικά βάλαμε λογια στο στόμα κάποιου για να κανουμε το κομμάτι μας?

Τυχαία έγινε η φασαρία που έγινε? Μάλλον οχι... Εκ των υστέρων μάθαμε επισης ότι ο συγκεκριμένος παραολυμπιονικης που ανακινησε το θέμα ειναι και πολιτευτής στον Δήμο Κομοτηνής. Καθόλου συμπτωματικο λοιπον οτι χρησιμοποιει το συγκεκριμένο σκηνικό και για την προσωπική του προβολή για πολιτικους λογους. Προφανώς έχει εκπαιδευτεί πλεον στο παιχνίδι και όποιον παρει η μπάλα (στη συγκεκριμένη περιπτωση απλα καταφερε με τον τροπο του να αμαυρώσει τη γιορτη του Μαραθωνιου).

- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy



+1

Διαφωνώ μόνο στην τελευταία πρόταση. Το μόνο που κατάφερε δεν ήταν να αμαυρώσει τη γιορτή μαραθωνιου, το μόνο που κατάφερε ήταν να αυτοξεφτιλιστεί. Οι δε δηλώσεις του είναι τόσο προσβλητικές και οφθαλμοφανώς ψεύτικες, σε τέτοιο βαθμό που επισύουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2013 :  19:27:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στα μάτια των δρομέων (και ακόμα περισσότερο αυτών συγκεκριμένα που έχουν τρέξει τη κλασσική ή έστω άλλους 2-3 άλλους μαραθωνίους και μπορουν να κρίνουν) ίσως να είναι έτσι μάριε ... Αλλά στα μάτια του απλού κόσμου μένει νομίζω ευκολότερα το "ρατσισμός", "αδιαφορία" και τέτοια... Θα το δεις σε κάθε αναφορά του θέματος στα διάφορα μέσα στα σχόλια απο κάτω που όλοι σπευδουν να κατακεραυνώσουν τους "υπεύθυνους" και τους "ρατσίστες" χωρίς να έχουν γρι -όπως συνήθως συμβάινει κάθε φορά για όποιον έχει άποψη για όλα- για τι ακριβώς μιλάμε... Το ίδιο και οι "δημοσιογράφοι" που αυτοί βέβαια και τους βολεύει όσο πιο ντόρο κάνει το "κενό" θέμα τους...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
23.02.13 - 50km Ψάθα Αλεποχώρι ________ 24.03.13 - Μαραθώνιος Μεσσήνης ________ 21.04.13 - Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης
28.04.13 - Μονοπάτι Παρνασσού _____________ 19.05.13 - Alpamayo Pro _____________ 02.06.13 - Ziria Cross Country Race
30.06.13 - Olympus Marathon _______________ 27.07.13 - Zagori 50km _______________ 11.08.13 - Kainach BergMarathon
24.08.13 - Karwendelmarsch 52km ______ 22.09.13 - Μαραθώνιος Οίτης Ηρακλής _______ 26.10.13 - Vfut Paranesti 100km
_____________________________________ 10.11.13 - Athens Classic Marathon ___________________________________
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Aytoxeiras
Elite Forum-Runner

1247 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2013 :  19:32:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
όταν λέει οτι του είπαν "επειδη σας αφησανε να τρεξετε μερικα πανηγυρακια μπλα μπλα", αυτό σηκώνει μήνυση με άρση τηλεφωνικού απορρήτου.
το ότι ο ΣΕΓΑΣ δεν το κάνει, για προφανείς λόγους οι άνθρωποι, και δεδομένης της αναπηρίας του ανθρώπου, τον κάνει ήρωα στα μάτια του απλού κόσμου, έχεις δίκιο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece


1111 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/11/2013 :  19:33:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτό είναι από τα μεγαλύτερα λάθη που έχουν κάνει !!!!! θα ζητούσαν και διόδια στο τέλος ο ΣΕΓΑΣ δεν έχει καμία σχέση με την πεζογέφυρα αλλά η οργανοτική επιτροπή.
quote:
Originally posted by Spartiatis

Ένα φάουλ ηταν , όπως και πέρυσι , μία πεζό γέφυρα δεν ειναι αρκετή για τις ανάγκες του αγωνα , ατέλειωτες ουρές, ας το δουν στο σεγας κι ας κάνουν 2 του χρόνου.

ΟΤΙ ΔΕ ΛΥΝΕΤΑΙ....ΚΟΒΕΤΑΙ..
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 5 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000