Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 Shin splint ...?
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  

johnRF
Newbie Forum Runner

13 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύτηκε - 12/02/2007 :  03:06:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα παιδια...
Ειμαι καινουργιος στο site (μολις που γραφτηκα) και θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας για το παρακατω θεμα...

Κατ'αρχην πρεπει να γνωριζετε για αυτα που θα σας αναφερω πως παιζω σε καποιους αγωνες ποδοσφαιρου.Ξεκινησα το τρεξιμο πριν απο αρκετους μηνες.Σε συνδυασμο 1.(και κυριοτερο)με τους αγωνες που επαιζα σε σκληρο εδαφος 2.με αρκετη προπονηση σε ταρταν για να αποκτησω καλη αντοχη και 3.με σχετικα χρησιμοποιημενα παππουτσια, επαθα περιοστιτιδα η οποια συνδιαστηκε και με τενοντιτιδα του οπισθιου κνημιαιου.Λογω βλακωδους παθους για αυτο που κανω και χωρις να εχω συναισθηση του τι μπορω να παθω,συνεχισα προπονηση και αγωνες μαζι,με αποτελεσμα:το shin splint το οποιο εξελιχθηκε σε μικρα ατελη καταγματακια και στις δυο κνημες.Πηγα στον ορθοπεδικο και υστερα απο μαγνητικες,αξονικες και ακτινογραφιες μου συνεστησε αποχη , φυσιοθεραπεια και διατατικες ασκησεις.Περασε(τουλαχιστον τα καταγματακια).Oχι ομως το shin splint.Ετσι μετα το 2μηνο αποχης ,ξεκινησα τους αγωνες και ταυτοχρονα ξεκινησαν και παλι οι πονοι...Εχω απελπιστει γιατι πηγα σε συνολικα 3 γιατρους και κανεις δεν με βοηθησε,πλην τον τελευταιο.Οι πονοι ομως ξεκινησαν παλι και δεν ξερω πραγματικα τι να κανω πλεον...

johnRF
Newbie Forum Runner

13 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/02/2007 :  03:10:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για το shin splint διαβασα πολλα πραγματα στο internet.Η βοηθεια σας ομως μου ειναι υπερπολυτιμη.Ιδιαιτερα απο παιδια που γνωριζουν απο αυτα τα θεματα η ειχαν την ατυχια να παθουν και αυτα το ιδιο . . .

Εδω θελω να σημειωσω και το εξης ... Η κατασταση στην οποια βρισκομαι γινεται ακομη χειροτερη αν υπολογισει κανεις πως στα τελη Μαιου θα υποβληθω σε τεστ αντοχης και ετσι πρεπει να βρω αμεσα μια λυση γιατι ο χρονος στερευει . . .

Edited by - johnRF on 12/02/2007 03:14:01
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
  Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000