Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Κασιδιάρης - Μπαλτάκος
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 15

Lazy
Senior Forum-Runner



438 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2014 :  12:43:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
αφου μας ζηταει ο Σαμαρας και Μπομπολας ( ουτε συννενοημενοι να ηταν :P ) «να μην κανουμε ρυθμιστη των εξελιξεων μια συμμορια ωστε να πιασουν τοπο οι θυσιες μας» εγω οφειλω να σεβαστω αυτους τους θεσμους (ειδικα τον δευτερο), να σωπασω και να πνιξω τα γελια μου...

Γελια που εριξα και τις τελευταιες μερες βλεποντας προσπαθεις για κυβισθησεις τοσο απο νεοδημοκρατες οσο και απο αριστερους σε οτι εχει να κανει με το βιντεο. Καταλαβαινω οτι εφερε και τους δυο σε εξισου δυσκολη θεση,για διαφορετικους λογους...που οσο και αν ουρλιαζει ο πρετεντερης στα παραθυρα «να εννωθει ξανα ολο ο συνταγματικο τοξο απεναντι σους εκβιασμους τους» (Βαφτιστηκε και εκβιασμος η αποκαλυψη! Αληθεια, ποιον εκβιαζουν;) δεν πειθει πλεον παρα αυτους που εχουν αναγκη να πειστουν για προσωικα οφελη.

Γελια που συνεχιζω να ριχνω οταν προσπαθουν να με πεισουν οτι μας εδιωξαν οι αγορες με χρεος 125% του ΑΕΠ και 9% ανεργια και μας δεχονται πισω τωρα προεκλογικα (μετα το «επιτυχημενο» διαλλειμα του ΔΝΤ) με χρεος 180% του ΑΕΠ και 30% ανεργια (για να μην υπολογισω στο τελευταιο στατιστικο τους χιλιαδες που ξανανοιξαν την πορτα της μεταναστευσης).....






---------------------------

Edited by - Lazy

Edited by - Lazy on 05/04/2014 13:07:22
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Lazy
Senior Forum-Runner



438 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2014 :  13:05:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τωρα εντωμεταξυ διαβαζοντας το φορουμ επεσα πανω σε αυτο το διαμαντι:

«Αφού θεωρούμε ότι πρέπει να μπουν στη φυλακή, τι μας ενοχλεί αν εκτός από τα στοιχεία (υπάρχουν και είναι αδιάσειστα: Ο Φύσσας, τα όπλα, δολοφονίες, τραμπουκισμοί και κεντρική οργάνωση) υπάρχει και ένα ...σπρώξιμο στην δικαιοσύνη, τουλάχιστον μέχρι να μπορέσουμε θεσμικά να αντιμετωπίσουμε τον φασισμό και τον εθνικοσοσιαλισμό;»


Στο πρωτο σου ποστ αμφισβητησες την υπαρξη του βιντεο!! οταν δεν μπορουσες να το κανεις πλεον εγραψες το παραπανω!!!!

Φιλαρακι, εχω κι εγω στην μπουκα τον φιλελευθερισμο μεταξυ αλλων. Με στοιχεια για το που εχει οδηγησει λαους! Να ριξω κι εγω ενα «σπρωξιμο» στους νεοφιλελευθερους (νεο-παρτακηδες τος αποκαλω εγω) μεχρι να αντιμετωπιστει το φαινομενο του θεσμικα; (Οπου θεσμικα εννοω οτι εννοεις κι συ αντιστοιχα)
Αφου τα στοιχεια ειναι τοσο «αδιασειστα» οπως λες (εσυ...η Ολγα...ο παυλος...ο Γιαννης) τοτε τι χρειαζεται το σπρωξιμο απο τη δικαιοσυνη;
Αρκει απλα να κανει τη δουλεια της!
«Σπρωξιμο» χρειαζεται οταν τα στοιχεια ειτε δεν αρκουν ειτε δεν ..υπαρχουν! (Εμ, Δεν συστηνετε και εσεις ομαδες βοηθειας...εστω να βρειτε τα οπλα! Εχει μεινει ο πρετεντερ με φωτογραφιες του Κασσιδιαρη απο το στρατο!)

βεβαια, δεν μπορω να διαφωνησω απολυτα μαζι σου! Γιατι και εγω οταν αλλαξουν τα πραγματα και ερθουν διαφορετικες μερες, «σπρωξιμο στη δικαιοσυνη» ονειρευομαι!!
Για την ακριβεια σπρωξιμο στα σκαμνια κατω απο τα ποδια πολλων...πααααρααα παααραααα πολλων.... (εγκαθιστωντας τη δικη μου δικαιοσυνη)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2014 :  15:30:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μια άλλη αλήθεια είναι ότι αν και η όλη υπόθεση λειτούργησε εναντίον του Μπαλτάκου, δεν λειτούργησε το ίδιο αρνητικά για τον Κασιδιάρη, δηλαδή ότι συναλλάσσεστε με τα μνημονιακά κόμματα εξουσίας που δήθεν πολεμάει.

Χειρότερος όλων ο κυρ Φώτης που πετάχτηκε σαν πορδή να πει τις δικές του μακακίες!!!!! Περσινά ξινά σταφύλια κυρ Φώτη που ονειρεύεσαι αξιώματα........... Όπου φτωχός και η μοίρα του.

Πραγματικά υπάρχει πολύ βρώμα εκεί πάνω και όχι ανάπτυξη ή το "πρωτογενές" έλλειμμα....συγνώμην περίσσευμα!!!!!
Και η βρώμα είναι σε όλους τους χώρους σε όλες τις ιδεολογίες.

Ελπίζω ότι οι αριστεροί-προοδευτικοί φίλοι συνδρομείς, στην άλλη πλευρά των εδράνων, να δίνουν περισσότερη σημασία στο λόγο του Σταθάκη που ουδέποτε έχει διαψευστεί από το κόμμα του (και ομιλεί για αντίθετες καταστάσεις) και λιγότερο στις υποσχέσεις του αρχηγού του.

Μετά τις εκλογές θα έχει πολλή πλάκα, όσο είμαστε ακόμα ζωντανοί.......

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2014 :  15:34:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Το "σπρώξιμο" δεν ορίζεται ως τέτοιο όταν δεν μιλάμε για πολιτική δίωξη. Για ανατροπή δηλαδή απλά της διαφορετικής απόψης. Δεν προσπάθησε ποτέ κανέας να πετάξει έξω από την βουλή με εντολές τους αριστερούς , τους δεξιούς, τους σοσιαλιστές. Σπρώξιμο της δικαιοσύνης λέτε εσείς όταν έχετε να αντιμετωπίσετε κανονικούς εγκληματίες που από τρίπλα βρίσκονται στα έδρανα της βουλής;
Δηλαδή ΑΝ απέναντι από το γραφείο σας εκεί που δουλεύεται είχατε μια γιαφκα από μπράβους και νταήδες , και τους καταγκέλατε στην δικαιοσύνη που ναι τους λειτουργούς τους, τους ξέρετε και προσωπικά (αυτό τι σχέση έχει τώρα δεν ξέρω, δηλαδή όσοι είναι στην βουλή δεν μιλάνε με δικαστές ;) , αυτό θεωρείται σπρώξιμο της δικαιοσύνης; Πρέπει να θεωρούμε τον εαυτό μας ιδιοτρόπο δηλαδή όταν πέρνουμε τηλεφωνο την διωξη εγκλήματος;

Υπάρχει κάτι που είπε ο μπαλτάκος και δεν το έχω καταλάβει σωστά; και που να θεωρείται αφορμή για παραιτήσεις , εκλογές, παραπομπές σε ανακριτές ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !!!!??? Πείτε κάποιος από εσάς που πέφτει απο τα σύννεφα να το καταλάβω. Διαφορετικά μιλάμε μόνο για ένα ηλίθιο παιχνίδι εντυπώσεων και πολιτικής-κατινιάς....


People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Edited by - Fidelio on 05/04/2014 15:36:16
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2014 :  16:17:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η ΧΑ αν και μερικοί έχουν κλειστεί στη φυλακή δεν της έχει απαγγελθεί επίσημα κατηγορία για εγκληματική οργάνωση (και είναι απορίας άξιο). Το έγκλημα θέλει και αποδείξεις όχι μόνο την Τρέμη ή την Στεφανίδου να παραλυρούν στην τηλεόραση.
Επίσης πιο λογική σκέψη από πλευράς κυβερνώντων είναι η εφαρπαγή των ψήφων και όχι αν είναι εγκληματική οργάνωση ή όχι. Άλλο εγκληματίας άλλο αληταράς, τραμπούκος ή οτιδήποτε άλλο.
Δηλαδή πριν να βάλουνε υποψηφιότητα σαν κόμμα δεν ήταν εγκληματική οργάνωση, προσφάτως το ανακαλύψαν; Βόλευε όμως τότε γιατί θα μπορούσε (λέμε τώρα) να είναι το μελλοντικό "δεκανίκι" τύπου ΔΗΜΑΡ. Ας μην προτρέχουμε ή να βγάζουμε συμπεράσματα.
Για μένα το πιο ας πω ασυνήθιστο είναι ότι αν και είναι προφυλακιστέοι, η όλη διαδικασία δεν προχωρά με την ταχύτητα που θα έπρεπε και ούτε υπάρχουν οι "δυνατές" αποδείξεις που δηλώνανε, μόνο κραυγές . Και αυτό με βάζει σε υποψίες.
Το "σπρώξιμο" (να το πω γρηγορόσημο;) υπάρχει διάσπαρτο σε όλη την ζωή μας γιατί όχι και εκεί; "Δεν μου έκατσες και γι΄αυτό σε τσαλαπατώ".

(Ελπίζω να μην θεωρηθώ φαν του χώρου, μερικά πράγματα όμως βρωμάνε από πλευράς συνταγματικού τόξου!!!!!!!)

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Lazy
Senior Forum-Runner



438 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2014 :  17:00:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Βρε τον Σταθη Παναγουλη τι ξεστομισε σημερα...:
(παρεπιπτοντως, επειδη η συνομιλια Μπαλτακου-Κασσιδιαρη ερνηνευτηκε βολικα απο καποιους ως «διαυλος ΝΔ-ΧΑ» δικαιουμαι εγω να ερμηνευσω τις συνομιλιες Παναγουλη-στελεχων της ΧΑ ως διαυλος Αριστερας-ΧΑ αντιστοιχα;;)

-Προσπαθησε να εκβιασει η κυβερνηση τη ΧΑ να αποσυρθει απο μεγαλους Δημους και περιφερειες στις εκλογες, με ανταλλαγμα να μην υπαρχουν επιλεον φυλακισεις και να αποφυλακιστουν αυτοι που ειναι ηδη μεσα μετα τις εκλογες.

-Ο αποσχισθεις πρωην Χαυγιτης βουλευτης Μπουκουρας «πειστηκε» να αποχωρησει απο το κομμα μεσα στις φυλακες Ναυπλιου που εσταλθη (μονο αυτος)

-Η κυβερνηση ετοιμαζε το δρομο για Εθνικες εκλογες στις 25 Μαιου παραλληλα με τις δημοτικες-ευρωεκλογες. Αυτο το ανεφερε και η Κωνσταντοπουλου χθες, αλλωστε.
(Αυτο το κομματι του σχεδιου ετσι κι αλλιως ειχε διαφανει απο την προηγουμενη βδομαδα σε ολους τους υποψιασμενους οταν ακουσαμε απο το ΜΕΓΚΑ να αφηνει τετοιο ενδεχομενο και καλα λογω της στασης Παπανδρεου στην ψηφοφορια του σαββατου! Ετοιμαζαν σιγα-σιγα το εδαφος γιατι η διαφορα Συριζα-Νδ αλλα και τα ψηλα πσοστα της ΧΑ στη χαλαρη ψηφο των ευροεκλογων, θα ξεφτελιζε το ψευτικο σκηνικο των στημμενων δημοσκοπησεων που παλευουν να τους κρατησουν ορθιους. Ηλπιζαν λοιπον σε ταυτοχρονες εθνικες εκλογες με την γνωστη πολωση και ψευτοδιλληματα που θα κρατουσαν καποια προβατα στο μαντρι! Κι ολη αυτη η πρεμουρα μετα την «επιτυχη επιστροφη στις αγορες»!! Τσ,τσ,τσ...)


Εν αναμονη ηχου και εικονας λοιπον...και το νου σας, λιγες κουβεντες και επιφυλακη γιατι αυτοι οι «δικοι σας» ειναι τοσο βρωμικοι που εκτιθεστε για οσα λετε προκαταβολικα! Αν μαλιστα ισχυει οτι υπαρχουν ηχητικα οχι μονο για αμιγως πολιτικα θεματα αλλα για εμπλοκη σε παραδικαστικα, σε θαλασσοδανεια και αλλα τετοια ωραια τοτε να δεις κλαμα οι στυλοβατες του success story.


---------------------------

Edited by - Lazy

Edited by - Lazy on 05/04/2014 17:11:26
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2014 :  18:17:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δυο μέρες έχω να το ανοίξω, και στραβώθηκα να διαβάζω σχόλια από το κινητό! Επειδή δεν την παλεύω να γράφω με αυτό, θα πω για την ώρα μόνο ότι προφανώς και είναι καλό να δανειζόμαστε από τις αγορές, γιατί η εναλλακτική είναι να δανειζόμαστε από την τρόικα και να υπογράφουμε μνημόνια. Τόσο απλά! Άλλο θέμα το αν είναι έτοιμη η χώρα να αντλήσει κεφάλαια με λογικά επιτόκια από τις αγορές και πόσα θα είναι αυτά, κεφάλαια και επιτόκια. Επίσης είναι από τις σπάνιες φορές που θα συμφωνήσω με τον Αυτόχειρα: έχουμε γίνει όλοι οικονομολόγοι εσχάτως!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2014 :  18:41:36  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Προφανώς και είναι καλό να δανειζόμαστε από τις αγορές. Και είναι ένα βήμα μπροστά.
Νομίζω δεν είναι αυτό το ερώτημα.
Το θέμα είναι αν είναι τόσο καλό ώστε να το θεωρούμε επιτυχία, και με ποιον τρόπο φτάσαμε σε αυτό το καλό αποτέλεσμα. Μέσω Λαμίας?
Το μνημόνιο δεν είναι κάτι κακό καθε αυτό.
Αυτά που λέει το μνημόνιο είναι πράγματα που έπρεπε έτσι και αλλιώς να γίνουν. Ακόμα και αν κάποιος αφελής συνέχιζε να μας δανείζει με 2% πάλι θα έπρεπε να συμμαζέψουμε κάποια πράγματα.
Οπότε, πραγματικά κάτι που το περιμένουμε επί τόσο καιρό, και έρχεται καθυστερημένα και με πολύ μεγαλύτερη κόστος (έχουμε πέσει έξω προς το χείρον στις προβλέψεις μας ξανά και ξανά), δεν το θεωρώ κάποια επιτυχία.
Βλέπετε δεν ήμουν σαν μερικούς που προέβλεπαν την κατάρευση του ΕΥΡΩ και της ΕΥΡΩΠΗΣ και ότι η ελλάδα δεν θα ανακάμψει ποτέ. Μπορεί για αυτούς να είναι κάτι ανατρεπτικό, και σε αυτούς ίσως έχουμε δικαίωμα να το πλασάρουμε σαν μια τεράστια επιτυχία. Για εμένα όμως που το περίμενα, δεν είναι. Είναι αυτονόητο, αναμενόμενο και ... καθυστερημένο.

Άσε που πιστεύω ότι χωρίς σφιχτή καθοδήγηση δεν θα αργήσουν οι συντεχνίες και οι κομματικοί στρατοί να ξανα-πάρουν το πάνω χέρι.
Έπρεπε να έχουμε μνημόνιο, για να ξετρυπώσουμε 80.000 νεκρούς συνταξιούχος που έπαιρναν σύνταξη, και 600 δήθεν τυφλούς στην Ζάκυνθο. Και πολλά άλλα βεβαίως. Και αρνητικά, όπως ότι έχουμε γονατίσει όλη την οικονομία για να κρατήσουμε στην ζωή ένα υδροκέφαλο κράτος. Το οποίο περιορίσαμε κατά 10-15%, ενώ την υπόλοιπη οικονομία κατά 50-60%.

ΥΓ. Το έχουμε ξαναπεί, κάνουμε κουβέντα καφενείου. Και οικονομόλογος να ήταν κάποιος, και αυτός κουβέντα καφενείου θα έκανε στην προκειμένη. Αλλιώς μην συζητάμε ποτέ κανείς και για τίποτα προτού περάσουν τα διαπιστευτήρια μας και το βιογραφικό μας από επιτροπή σοφών. Ούτε για αθλητικά (είναι κανείς προπονητής? Ούτε για πολιτική, ούτε για τίποτα.)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2014 :  20:55:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μήπως έρχεται καθυστερημένα γιατί είναι πολλοί αυτοί που ΔΕΝ συνηγορούν και που με όποιον τρόπο μπορούν το εμποδίζουν;
Αν όλοι θέλαμε το ίδιο θα ήταν πιο απλά τα πράγματα. Νομίζω πως αυτό είναι και το δυσκολότερο, να συμβιβάσεις τις διαφορετικότητες αλλά ακόμα πιο δύσκολο γίνεται όταν πρέπει να οδηγήσεις τον άλλο σε ένα δρόμο που δεν μπορεί αυτήν την στιγμή να τον εκτιμήσει. Γιατί δεν το βλέπει, γιατί δεν θέλει να το δει , γιατί έτσι, για πολλούς ακόμα λόγους.


People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/04/2014 :  10:23:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Lazy

Τωρα εντωμεταξυ διαβαζοντας το φορουμ επεσα πανω σε αυτο το διαμαντι:

«Αφού θεωρούμε ότι πρέπει να μπουν στη φυλακή, τι μας ενοχλεί αν εκτός από τα στοιχεία (υπάρχουν και είναι αδιάσειστα: Ο Φύσσας, τα όπλα, δολοφονίες, τραμπουκισμοί και κεντρική οργάνωση) υπάρχει και ένα ...σπρώξιμο στην δικαιοσύνη, τουλάχιστον μέχρι να μπορέσουμε θεσμικά να αντιμετωπίσουμε τον φασισμό και τον εθνικοσοσιαλισμό;»


Στο πρωτο σου ποστ αμφισβητησες την υπαρξη του βιντεο!! οταν δεν μπορουσες να το κανεις πλεον εγραψες το παραπανω!!!!

Φιλαρακι, εχω κι εγω στην μπουκα τον φιλελευθερισμο μεταξυ αλλων. Με στοιχεια για το που εχει οδηγησει λαους! Να ριξω κι εγω ενα «σπρωξιμο» στους νεοφιλελευθερους (νεο-παρτακηδες τος αποκαλω εγω) μεχρι να αντιμετωπιστει το φαινομενο του θεσμικα; (Οπου θεσμικα εννοω οτι εννοεις κι συ αντιστοιχα)
Αφου τα στοιχεια ειναι τοσο «αδιασειστα» οπως λες (εσυ...η Ολγα...ο παυλος...ο Γιαννης) τοτε τι χρειαζεται το σπρωξιμο απο τη δικαιοσυνη;
Αρκει απλα να κανει τη δουλεια της!
«Σπρωξιμο» χρειαζεται οταν τα στοιχεια ειτε δεν αρκουν ειτε δεν ..υπαρχουν! (Εμ, Δεν συστηνετε και εσεις ομαδες βοηθειας...εστω να βρειτε τα οπλα! Εχει μεινει ο πρετεντερ με φωτογραφιες του Κασσιδιαρη απο το στρατο!)

βεβαια, δεν μπορω να διαφωνησω απολυτα μαζι σου! Γιατι και εγω οταν αλλαξουν τα πραγματα και ερθουν διαφορετικες μερες, «σπρωξιμο στη δικαιοσυνη» ονειρευομαι!!
Για την ακριβεια σπρωξιμο στα σκαμνια κατω απο τα ποδια πολλων...πααααρααα παααραααα πολλων.... (εγκαθιστωντας τη δικη μου δικαιοσυνη)




Ρε Lazy (λογικό άλμα από την σκέψη μου στην δική σου (πχ 1. δεν μίλησα για δικαιοσύνη του καθενός αλλά της συντεταγμένης πολιτείας, 2. μίλησα και μιλάω πάντα θεσμικά, 3. δεν είναι θέμα μπούκας και πολιτικών, αλλά ποινικό, 4. στοιχεία προφανώς υπάρχουν) και η συνηθισμένη διαστρέβλωση), δεν ήσουν Θεσσαλονίκη να τα πούμε από κοντά;

Καλά, περίμενε να αλλάξουν τα πράγματα!

Πέρα από όλα αυτά, η δημοκρατία (πρέπει να) έχει κανόνες.

Για τα βασικά (χρέος κτλ κτλ) θα ανοίξω ξεχωριστό thread!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/04/2014 :  10:24:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Α, και δεν αμφισβήτησα την ύπαρξη του video, παρακαλώ να με διαβάζετε προσεκτικότερα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/04/2014 :  10:53:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by sam

αμ ...έτσι κουβέντα δεν κάνουμε. Να σε ρωτάω κάτι και να μην απαντάς συγκεκριμένα.... Γιατί έτσι φαίνεται ότι τελικά δεν τα ξέρεις τόσο καλά τα οικονομικά για να πανηγυρίζεις.

Ή ίσως έχεις διαισθανθεί ποιες θα είναι οι επόμενες ερωτήσεις και θες να τις αποφύγεις.


Που θα πάνε τα δανεικά που θα πάρουμε? Ποιος θα τα πληρώσει σε δέκα χρόνια????? ....Πως θα τα πληρώσει σε δέκα χρόνια?????

...και την τελευταία: Γιατί πρέπει να πανηγυρίζουμε ως πολίτες όταν δανειζόμαστε με 6%+, όταν η κεντρική τράπεζα π.χ νομίζω ότι δανείζει με 0,75% ?

(και να μην αναφέρω καν για τις απορίες μου σχετικά με το ποιον σώζουμε ακριβώς με νέα δάνεια)



ρε Σταμάτη, μην επιτίθεσαι έτσι, υπομονή και θα σου απαντήσω, δεν κάνουμε διαγωνισμό ούτε επίδειξη γνώσεων εδώ μέσα, ούτε πανηγύρισα!
Έφυγα για Σαλόνικα, επέστρεψα, θα βρω χρόνο όπως είπα πριν και θα σου ανατήσω σε άλλο thread!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/04/2014 :  10:56:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

quote:
Originally posted by sam

αμ ...έτσι κουβέντα δεν κάνουμε. Να σε ρωτάω κάτι και να μην απαντάς συγκεκριμένα.... Γιατί έτσι φαίνεται ότι τελικά δεν τα ξέρεις τόσο καλά τα οικονομικά για να πανηγυρίζεις.

Ή ίσως έχεις διαισθανθεί ποιες θα είναι οι επόμενες ερωτήσεις και θες να τις αποφύγεις.


Που θα πάνε τα δανεικά που θα πάρουμε? Ποιος θα τα πληρώσει σε δέκα χρόνια????? ....Πως θα τα πληρώσει σε δέκα χρόνια?????

...και την τελευταία: Γιατί πρέπει να πανηγυρίζουμε ως πολίτες όταν δανειζόμαστε με 6%+, όταν η κεντρική τράπεζα π.χ νομίζω ότι δανείζει με 0,75% ?

(και να μην αναφέρω καν για τις απορίες μου σχετικά με το ποιον σώζουμε ακριβώς με νέα δάνεια)



ρε Σταμάτη, μην επιτίθεσαι έτσι, υπομονή και θα σου απαντήσω, δεν κάνουμε διαγωνισμό ούτε επίδειξη γνώσεων εδώ μέσα, ούτε πανηγύρισα!
Έφυγα για Σαλόνικα, επέστρεψα, θα βρω χρόνο όπως είπα πριν και θα σου απαντήσω σε άλλο thread!

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/04/2014 :  11:18:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όχι μόνο οικονομολόγοι .... Τα πάντα όλα ορισμένοι.

Εν πάσει περιπτώση διαβάστε αυτό το (παλαιότερο) εκλαικευμένο άρθρο όσοι έχετε απορίες για τη φύση της ελληνικής κρίσης και ίσως αποσαφηνιστούν κάποιες οικονομικές έννοιες και το κυριότερο γίνει αντιληπτό τι πληρώναμε απο πάντα, τι πληρώνουμε και τώρα, που πάνε γενικά τα "δάνεια" μας και κατα πόσο έχουν γίνει οι σωστές διορθωτικές κινήσεις μέχρι σήμερα ή η ανικανότητα ορισμένων σωτήρων (των ίδιων που πανηγυρίζουμε γιατί μας "βγάζουν" στις αγορές σήμερα) κατέστρεψε την οικονομία της χώρας.

http://www.veriorama.com/krisi_1.php
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Orcatattoo
Senior Forum-Runner

587 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/04/2014 :  13:03:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είχα ορκιστεί στον εαυτό μου να μην ξανασχολιάσω πολιτικά ζητήματα, αλλά δεν άντεξα, λύγισα!

Ακούω και διαβάζω σε διάφορα site, forum και τηλεοράσεις κτλ για την ιστορία του Μπαλτάκου!
Δεν πέφτω από τα σύννεφα για τις σχέσεις του με τη ΧΑ (προφανώς και δεν ήταν η πρώτη συζήτηση μεταξύ τους, θα ήταν απλά ηλίθιος στην πρώτη κουβέντα να έλεγε τέτοια πράγματα σε έναν "εχθρο"). Ο Μπαλτάκος 'αλλωστε είναι γνωστός χρόνια για τα ακροδεξιά του παραληρήματα!
Να ξεκαθαρίσω οτι είμαι στο ΕΝΤΕΛΩΣ αντίθετο άκρο από την ΧΑ αλλά νομίζω οτι αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να σταθούμε στο πως έγινε το βίντεο και αν πρέπει να διωχθεί (για αυτό το θέμα) ο Κασιδιάρης. Προφανώς δεν θα σταθεί σε ένα δικαστήριο αλλά το θέμα είναι τι λέει.
Με λίγα λόγια ο Μπαλτάκος αναφέρει οτι ήταν πολιτική απόφαση να διωχθούν οι βουλευτές της ΧΑ.
Αυτό έγινε (η απόφαση) για δυο λόγους. Πρώτον για να φύγει η ρετσινιά της ακροδεξιάς ΝΔ που ανέχεται και υποστηρίζει τη ΧΑ. Δεύτερον και ίσως βασικότερο: Με τις κατά καιρούς διαρροές στελεχών της συγκυβέρνησης σε ψηφοφορίες διαφόρων θεμάτων, υπήρχε θέμα βιωσιμότητας της κυβέρνησης. Θυμίζω ότι η συγκυβέρνηση μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ είχε ξεμείνει με 153 στρατιώτες οπότε για να υπερψηφίσει κάτι , είχε περιθώριο 2 απωλειών. Μετά την προφυλάκιση, το 151+ έγινε 148+ οπότε είχε και έχει μεγαλύτερο περιθώριο απωλειών! Εκεί για μένα είναι η ουσία!
Από εκεί και πέρα, το πρόβλημα πλέον είναι ότι με τουτα και με κείνα, ο κόσμος που δεν έχει μεγάλη δυνατότητα να ψάξει και να μάθει, ακούει τα λεγόμενα Μπαλτάκου και ηρωοποιεί τη ΧΑ που «είναι θύμα της κυβέρνησης». Το μόνο που θα επιτευχθεί είναι μια εκ νέου μεγέθυνση της ΧΑ, πόσω μάλλον αν δεν καταφέρουν να κρατήσουν για πάντα μέσα τους αρχηγούς (και όχι μόνο), θα τους γιγαντώσουν.

Αυτά!
Καλημέρα!

ΥΓ: Τα περί χειραγώγησης της Δικαιοσύνης στην Ελλάδα από την εκάστοτε κυβέρνηση τα ακούω βερεσέ καθώς ΠΑΝΤΑ γινόταν και θα γίνεται!


Good things come to those who wait..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 15 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000