Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Ποιός θα μας προστατεύσει απο την αστυνομία;
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 32

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2014 :  17:35:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Fid δεν είναι αυτό που νομίζεις. Αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία είναι ένας φιλικός αγώνας σκυταλοδρομίας με εμπόδια μεταξύ αστυνομίας και αναρχικών. Ο παοκτζής που είναι πεσμένος κάτω κάνει το εμπόδιο. Μόλις περάσει το εμπόδιο θα παραδώσει τη σκυτάλη (γκλομπ) σε αυτόν που περιμένει και θα συνεχίσει εκείνος. Ο κνίτης όμως προηγείται (για σκυτάλη έχουν το καδρόνι-σημαία)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2014 :  17:36:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ετσι είναι , διαφορετικά θα υπήρχε καταγγελία...

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Edited by - Fidelio on 21/11/2014 17:37:12
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Wolf
Advanced Forum-Runner

Greece


309 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2014 :  18:21:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Με αυτά που γράφετε, αρχίζω να πιστεύω ότι δεν έχετε κατέβει ποτέ σε πορεία.
Το καπέλωμα που ανέφερα σε πιο παλιά ανάρτηση έχει να κάνει με όλους τους μπροστάρηδες με τις κόκκινες "σημαίες" που ο ιστός τους (το κοντάρι τους) είναι πιο χοντρός από ρόπαλο του μπέϊζμπολ. Θέλετε φωτογραφίες για αυτό που λέω?

Τα ΜΑΤ μόνο αγγελούδια δεν είναι, και οι περισσότεροι που ζητάνε να πάνε εκεί, έχουν συγκεκριμένη εικόνα της υπηρεσίας τους και συγκεκριμένο σκεπτικό. Και πάλι υπάρχουν εξαιρέσεις!
Οι διαταγές τους τις περισσότερες φορές (αν όχι όλες) είναι να μην αντιδράσουν αν δεν προκληθούν. Η πρόκληση όμως είναι ακόμα και να τους βρέξεις
με ένα ποτήρι νερό (που λέει ο λόγος). Άλλο πόσο όταν χτυπηθούν από πέτρα, από τα κοντάρια των πανό ή από τις "αθώες" σημαίες που προανέφερα!
Και επειδή όταν ξεκινήσουν, δεν θα κάτσουν να ρωτήσουν έναν-έναν όσους είναι μπροστά τους "Ρε μεγάλε, εσύ με κοπάνησες/χτύπησες/έκαψες", βαράνε όποιον βρουν και βρισκόταν εξαρχής στο οπτικό τους πεδίο.

Ενώ καταλαβαίνω το συλλογισμό και τη δυσπιστία του Rigelian, η φωτογραφία όντως δείχνει τον νεαρό χτυπημένο στο πρόσωπο (πρησμένα μάτια και μύτη). Αν το σκηνικό έγινε όπως το περιγράφει ή όχι, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Αλλά το πλέον απλό, θα ήταν να βγουν αυτοί που τον πήραν στο διαμέρισμα που αναφέρει στο post του και να πουν ότι ναι έτσι έγινε. Και όσο για τις φωτογραφίες από την άλλη πλευρά, αν βγάλετε τους πολωτικούς φακούς, ίσως να τις δείτε και αυτές.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64048173
http://www.madatoforos.com/%CE%BE%CF%85%CE%BB%CE%BF%CE%B4%CE%B1%CF%81%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%BF/

Και όσο για βίντεο, υπάρχουν πολλά.Το ωραίο βέβαια με αυτά, είναι ότι ενώ οι κάμερες γράφουν ώρες, σε εμάς το μόνο κομμάτι που δείχνουν , είναι ΑΦΟΥ έχουν αρχίσει να βαράνε οι ΜΑΤατζήδες...Το τι έγινε πριν θα το δεις ΜΟΝΟ αν έχουν επιτεθεί σαν τα ζουδιά εντελώς αναίτια. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, όπως και στις καλοτραβηγμένες φωτογραφίες που ανεβάσατε, ο "αθώος" διαδηλωτής, έχει πιο πριν συνήθως ρίξει 2-3 μολότοφ (εκτός αν είναι φλεγόμενες μπύρες για να δροσιστούν οι απέναντι), έχει μέσα από τη μάζα πάρει θάρρος κι έχει ρίξει μερικά "χαϊδολογήματα" με τις "σημαίες"
στα κράνη των "μπάτσων-γουρουνιών-δολοφόνων", έχει κατεβάσει την μισή Ακρόπολη σε μάρμαρο από ότι τοίχο και πεζοδρόμιο έχει περάσει για να θυμηθεί τον πετροπόλεμο που έπαιζε μικρός και άλλα ωραία.
Και όχι, στις πορείες, δεν κυκλοφορώ με μια κάμερα στο χέρι για να τα καταγράφω αυτά...Νόμιζα ότι τα βλέπουν και οι υπόλοιποι!

---------------------------
Run Wolfieee!!!!Ruuuun!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

B.A.M.
Forum-Runner

Greece


189 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2014 :  18:46:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν είναι κρυφά τα βίντεο. Κυκλοφορούν και στο Youtube μερικά. Και δεν μιλάω για ξύλο καθαυτό. Οι ρίψεις μολότοφ φαντάζομαι ότι για εσας δε συγκαταλέγονται στη βία. Εάν διέρρεαν βίντεο από τις κάμερες που υπάρχουν για την παρακολούθηση της κυκλοφορίας θα έκλαιγε πολύς κόσμος, αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει γιατί είναι ενάντια στα προσωπικά δεδομένα. Ωστόσο χρησιμοποιούν τις κάμερες κατά τον τρόπο και το χρόνο που ορισμένοι θέλουν. Σαφώς και υπάρχει η βια της αστυνομίας αλλά όπως προείπα όλα αυτά είναι αποτέλεσμα μιας χρόνιας κατάστασης.

BAM
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

B.A.M.
Forum-Runner

Greece


189 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2014 :  18:51:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να ακουστεί-να γίνει θέμα και να δοθεί η ανάλογη διάσταση σε περίπτωση τραυματισμού αστυνομικού. Αυτοί είναι υποχρεωμένοι άλλωστε να τρώνε ξύλο , να ακούνε βρισιές κλπ, σε τέτοιο βαθμό που μερικοί να νομίζουν ότι αυτό δεν είναι αδίκημα αλλά υποχρέωση των.

BAM
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2014 :  19:31:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Nek2000

Ριγκο άλλο πράγμα το "αμφισβητώ" και άλλο το "δεν έγινε". Εγώ θεωρώ ότι έγινε με βάση αυτάπου βλέπω: το προφίλ μοιάζει με αληθινό, η φωτογραφία επίσης. Έχει φίλους ξένους από διάφορες χώρες, πολύ πιθανόν λόγω εράσμους και μου φαίνεται λίγο δύσκολο να γράφει ότι είναι στην Ελλάδα χωρίς να είναι. Κάποιος θα έβγαινε να του πει "πώς έγινε αυτό, αφού είσαι στην Γερμανία ή στη Δανία". Το μόνο που μπορώ να αμφισβητήσω είναι αυτά που λέει να μην εγιναν όπως τα περιγράφει.
Τωρά εσύ μας λες ότι είισαι σίγουρος ότι δεν έγινε έτσι επειδή φοράει καθαρά ρούχα (που δεν φαίνονται), δεν έγινε καταγγελία (και είσαι σίγουρος για αυτό) και ότι δεν είναι φοιτητής erasmus (και για αυτό είσαι σίγουρος)



Ναι, είμαι για όλα σίγουρος και σας προκαλώ να βρείτε ένα όνομα, μία καταγγελία, μια άλλη φωτό, κάτι άλλο εκτός από ένα fb προφίλ και μία στυλιζαρισμένη φωτό με ατσαλάκωτα ρούχα. Θα βγω και θα παραδεχτώ το λάθος μου. Καταλαβαίνετε, όμως, ότι άσχετες εικόνες και φωτογραφίες, όπως και απαντήσεις του στυλ "δεν διαμαρτύρονται οι αντίπαλοι, άρα ήταν πέναλτυ", δεν είναι καν επιχειρήματα!

Τρως ξύλο από τα ματ. Τό μόνο που κάνεις, χωρίς να σκουπίσεις τα αίματα είναι να πας σε ...φίλους σου και να ζητήσεις να σε βγάλουν μια φωτό και τίποτα άλλο; Ναι, είναι απόλυτα λογικό.

Καταλαβαίνετε ότι από αυτή την "υπόθεση" δεν υπάρχει τίποτα άλλο;
ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα άλλο; Ούτε καν σε ένα άλλο σόσιαλ μύδιουμ!

(άψογο ποδοσφαιροκό στυλ ο ματατζής!)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2014 :  20:12:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.amnesty.org/en/library/asset/EUR25/009/2014/en/4c26389f-cf18-4043-9543-f12058a244e2/eur250092014en.html

Μεταξύ άλλλων αναφέρει:

"N, an Erasmus student from Germany described to Amnesty International how he was beaten randomly by riot police in the Exarheia district where he had gone with some other students to buy food. N. said: “…It was peaceful but in a few minutes the place was full [of demonstrators and police]... We wanted to go home but the streets we normally take were blocked by police and we were scared of them because some weeks ago we had seen them beating up a man they had arrested… We looked for other streets but they were also blocked and suddenly we heard noises, there were bangs and light. We ran down another street until we noticed that it was also blocked by the police. I lost my friends and stood in a corner, hoping the police would not see me. I saw some policemen look at me and I raised my hands to show that I had no weapons... Then, between five and six officers came towards me and started beating me with their batons…I was lying on the ground, and they kept hitting me, and I was screaming from pain. Then they left me, I was lying in an embryonic position and then some other policemen came to me just to beat me up again…I had no weapons, I was no threat to anyone, I was unmasked, I did not say or provoke them in any way…The thing that makes me so angry is that they tried to hit my face all the time.. They could have easily ruined my eyesight…” N. said that after his beating a man came to his assistance and later on he was transferred by ambulance to Evangelismos hospital. N. was mainly injured in the area between and around the eyes and his nose. Five days after the attack, N. told Amnesty International that he still has a strong headache."

Μήπως θέλεις να δεις και κάποιο βεβαίωση από τον Ευαγγελισμό. Πήγαινε ζήτησέ το και αν σου πουν ότι δεν έχει γίνει το περιστατικό να τους πεις να σου το δώσουν γραπτώς αλλίως δεν ισχύει
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2014 :  20:32:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλό είναι να διαβάσετε και αυτά:
http://www.amnesty.org.gr/police-violence-in-greece
http://www.amnesty.org.gr/wp-content/uploads/2012/07/Police-Violence-in-Greece_REPORT.pdf
Επειδή είναι μεγάλα δεν τα βάζω ολόκληρα.
Μεταξύ άλλων:

"Οι καταγγελίες έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα τη τελευταία περίοδο με την εισαγωγή σοβαρών “μέτρων λιτότητας” από την κυβέρνηση, έπειτα την επιδείνωση της οικονομικής κρίσης (2010-2012) " Για εσένα Rigelian που είπες ότι τελευταία φορά πήγες σε πορεία το 1989 και ξέρεις τι γίνεται

"Ο αριθμός των καταγγελιών που έχει λάβει η Διεθνής Αμνηστία, μαζί και με καταγγελίες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα ενημέρωσης, δίνουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα με εκείνη που οι ελληνικές αρχές αναφέρουν στις εκθέσεις τους προς τους διεθνείς οργανισμούς (πχ Επιτροπή Κατά των Βασανιστηρίων του ΟΗΕ), καθώς και στις δημόσιες δηλώσεις τους."

"Αυτές και άλλες αποτυχίες στην υποχρέωση λογοδοσίας της αστυνομίας έχουν οδηγήσει σε συνθήκες συνεχούς ατιμωρησίας – ένας από τους κύριους παράγοντες που συμβάλλουν στην επανάληψη των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τους υπαλλήλους επιβολής του νόμου. Στο πλαίσιο αυτό, τα θύματα παραβιάσεων συχνά διστάζουν να προχωρήσουν σε καταγγελίες"
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2014 :  20:55:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εχει επισης ενδιαφέρον το παρακάτω.

Αρχικά, ποια είναι η κ. Τσουκαλά, Αναστασία

http://www.biblionet.gr/author/38378/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1_%CE%A4%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC

Εδώ σε μια συνεντευξη στον real fm:

Μεταξύ άλλων:
(....)....«Πήρε αρχικά τον λόγο ένας δόκιμος που μου ανακοίνωσε ότι διαφωνούσε ριζικά με όλα όσα είχα πει διότι δεν δεχόταν ότι οι μετανάστες ήταν ίσοι με τους Έλληνες. Σχολιάζοντας τη δήλωσή του, εξήγησα ότι, μιλώντας με πολιτικούς όρους, η αποδοχή της ανισότητας μεταξύ των ανθρώπων, με βάση φυλετικά ή εθνοτικά κριτήρια, δεν προσιδιάζει στη δημοκρατία αλλά σε καθεστώτα αυταρχικά και ολοκληρωτικά, φασιστικού τύπου. Ο δόκιμος συμφώνησε αβίαστα μαζί μου, λέγοντας: “Μα, είμαστε φασίστες. Και είμαστε περήφανοι που είμαστε φασίστες. Υπάρχει κανένα πρόβλημα;”». Η δήλωσή του προκάλεσε ενθουσιώδη χειροκροτήματα από τους συμφοιτητές του. Η κ. Τσουκαλά, πάλι, επιχείρησε να εξηγήσει ότι «οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για τις πολιτικές πεποιθήσεις των αστυνομικών. Αυτό που προσδοκούν είναι να μην επηρεάζονται οι αστυνομικοί από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις κατά την άσκηση των καθηκόντων τους διότι σε ένα κράτος δικαίου οι αστυνομικοί οφείλουν να εφαρμόζουν το νόμο ουδέτερα και απρόσωπα, ούτως ώστε να εξασφαλίζεται η ισονομία».....(....)...

http://youtu.be/zAIxRXHHYzc



Ρεπορταζ και στο περιοδιο UNFOLLOW

http://unfollow.com.gr/print/13486-elasxa/

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Edited by - Fidelio on 21/11/2014 21:04:30
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

B.A.M.
Forum-Runner

Greece


189 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2014 :  21:29:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Επίσης έχει πει και άλλα η κ. ΤΣΟΥΚΑΛΑ....
http://stokokkino.gr/article/3697/I-dolofonia-parapempei-perissotero-se-organomeno-egklima-para-se-antartiko-polis
Αν ήταν σοβαρή δεν θα έβγαινε να πει κάτι τέτοιο για τη Σχολή που έκανε μάθημα ακόμα και αν άγγιζε την αλήθεια.

BAM
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2014 :  21:33:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
To 1985 πήγα, όχι το 1989!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2014 :  21:35:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Οσο η κρίση βαθαίνει τόσο μεγαλώνει η καταστολή η αυθαιρεσία και η ωμη βια της αστυ(α)νομίας που είναι τα πιόνια των εντολοδόχων κυβερνώντων. Το ότι η κοινωνία μας δέχεται τα χτυπήματα του αυταρχισμού της βιας και του ωμού φασισμού, είναι γιατί έτσι μόνο θα περάσουν τα πιο σκληρά μέτρα που έχουν επιβληθεί ποτέ σε χώρα και λαό. "Σοκ και δέος" - "μηδενική ανοχή" είναι η βαρβαρότητα που έχει βαθειά τις ρίζες στον φασισμό το φόβο την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Απο τους φασίστες του Μουσολίνι, στους ναζιστές του Χίτλερ, στους χουντικούς του Παπαδόπουλου, και τώρα στον φασισμό των μνημονίων και της κυβέρνησης μαριονέτας, που έχει καταλύσει το σύντάγμα και έχει επιδοθεί στην απόλυτη εκτροπή. Μας θέλουν σκλάβους χωρίς δικαιώματα, έρμαια στα λόμπυ των τραπεζιτών, βιομηχάνων, πολυεθνικών κλπ παρασίτων, αφού πρώτα μας φτωχοποίησαν, μας ταπείνωσαν, μας δέρνουν κι΄απο πάνω γιατί τολμάμε να ζητούμε τα αυτονόητα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2014 :  21:49:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάλι τα λινκ με την Τσουκαλά; Μα χτες το διάβαζα σε άλλο θρεντ και απάντησα περί τσουβαλιάσματος στον xipolito! Ή μήπως ήταν σε αυτό το θρεντ;
Είναι λογικό να είναι κανείς πολύ επιφυλακτικός με την ιστορία για τον ξένο φοιτητή. Λογικά τα τσακάλια των βραδινών ειδήσεων θα τον είχαν βγάλει ήδη στα παράθυρα ή εν πάση περιπτώσει θα τον βγάλουν προσεχώς (αν υφίσταται βέβαια).
Β.Α.Μ. το ότι οι αστυνομικοί πρέπει κατά την γνώμη κάποιων (μειοψηφίας ευτυχώς στο φόρουμ και την κοινωνία) να "τρώνε" πέτρες, μολότωφ, να καίγονται, να τους βρίζουν και να γυρίζουν και το άλλο μάγουλο, το έχουμε συζητήσει ξανά στο φόρουμ, μην σε παραξενεύει!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2014 :  21:49:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο Ν. ούτε καν Nils.
Ο Αυγουστίνος Δημητρίου, για παράδειγμα (google him να δείτε φωτογραφίες του και τι σημαίνει να τρως ξύλο από αστυνομικούς) έπρεπε να γίνει γνωστός ως Α.

"Five days after the attack, ", δηλαδή 17+5=22, δηλαδή αύριο "N. told Amnesty International that he still has a strong headache." ".

Μάλιστα. Η έννοια του χρόνου είναι σχετική.

Η προπαγάνδα στις καλύτερες στιγμές της!

(Χαίρομαι που σας βάζω στο τριπάκι να ψάχνετε! τραγουδάκι: https://www.youtube.com/watch?v=kOa9jzxOgn4 )
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fidelio
Master Forum-Runner



2582 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2014 :  21:54:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αν δεν αγγίζει την αλήθεια μια επώνυμη καταγγελία , τοτε λογικά θα έπρεπε να περιμένουμε τις ανάλογες κυρώσεις τουλάχιστον για συκοφαντισμό ~ και δεν ξέρω τι άλλο προβλέπει ο νόμος για μια τέτοια ενέργεια.

Η καταγγελία είναι επώνυμη, με χρόνο και τόπο. Ας την εγκαλέσουν αν τέτοια πράγματα δεν ειπωθηκαν ποτέ στην σχολή...

Επισης αφου δεν την εγκαλουν λόγω αμφιβολιών (και δεν ξέρω πως μπορεί να προκύψει τέτοιο πράγμα σε μια αιθουσα με 10δες μαρτυρες....) ,τότε που είναι η ΕΔΕ:



People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 32 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000