Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Εκλογές 2015
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 86

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/01/2015 :  20:50:56  Εμφάνιση Προφίλ
Αυτό έγραψε ο Αλκίνοος:
http://www.alkinoos.gr/el/news.html
Δεν αναφέρει πουθενά τίποτα για φτερά και ότι πετάει στα σύννεφα ούτε υποννοεί κάτι τέτοιο σε όλο του το κείμενο. Ξεκινάει με το "Σήμερα πήρα ανάσα! Είτε ξαναβουτήξω είτε όχι, έχω αέρα στα πνευμόνια και χαρά στην καρδιά." και συνεχίζει το ίδιο σε όλο το κείμενο με τις έννοιες ελπίδα και όνειρο.
Όπως έγραψε και κάποιος άλλος σε ένα σχόλιο: "Ένας αισιόδοξος βλέπει μια ευκαιρία σε κάθε καταστροφή. Ένας απαισιόδοξος βλέπει μια καταστροφή σε κάθε ευκαιρία"

Αυτό είναι και όλο το κείμενο:
25.1.2015
Σήμερα*
---------------


Σήμερα πήρα ανάσα! Είτε ξαναβουτήξω είτε όχι, έχω αέρα στα πνευμόνια και χαρά στην καρδιά.

Σήμερα νιώθω πως κερδίσαμε μια μεγάλη μάχη απέναντι στον φόβο, στην κακογουστιά, στην ασχήμια, στην ανηθικότητα, στην αδικία και στην ανοησία που μας μικραίνει.

Σήμερα ελπίζω πως θα γίνει σύντομα παρελθόν αυτό που κυρίως εκπροσώπησε τα όσα μ’ έδιωχναν απ’ τη χώρα μου, αυτό που, όποτε ξεπηδούσε μέσα απ’ την οθόνη, ή εμφανιζόταν απρόσκλητο σε κάθε πτυχή της ζωής μου, μ’ έκανε να θέλω να κλείσω τα αυτιά και τα μάτια των παιδιών μου.

Σήμερα χαίρομαι που όλα αυτά τα χρόνια απέφυγα κάθε κομματική ανάμιξη και θέση, ώστε να μπορώ να γράφω απ' την καρδιά μου, χωρίς βαρίδια, τα όσα γράφω.

Σήμερα εγώ, ο εμμονικά ακομμάτιστος, ο (λόγω καθοριστικών για τη διαμόρφωσή μου εμπειριών) καχύποπτος απέναντι σε κάθε ηγεσία, ο χωρίς συμφέρον να εκτίθεται (και ειδικά σε περιπτώσεις που νομοτελειακά μόνο εναντίον του θα γυρίσουν), εκθέτω τη συγκίνησή μου ευχαρίστως, κι ας μου βγει και σε κακό.

Σήμερα ελπίζω πως όσα έθρεψαν το ναζιστικό φίδι μπορούν να εξαλειφθούν. Μαζί τους, αναπόφευκτα, θα εξαλειφθεί κι αυτό.

Σήμερα χαίρομαι που ζω στην Ελλάδα. Χαίρομαι που, ενώ έφτασα τόσο κοντά, δεν την εγκατέλειψα και είμαι εδώ τώρα, μαζί με τους ανθρώπους του τόπου μου, μπροστά σε ένα αύριο άγνωστο, επικίνδυνο, δύσκολο αλλά δικό μας.

Σήμερα νιώθω υπερήφανος που ανήκω σε μια χώρα που ξεκινά επιτέλους τον αγώνα της για δικαιοσύνη και ανθρωπιά, όρθια, γυμνή και σίγουρη, ενάντια στην απάνθρωπη ψύχρα των λογιστών του θανάτου.

Σήμερα ο τόπος μου από κακό παράδειγμα γίνεται πρόταση.

Σήμερα οι ξένοι φίλοι μου, καλλιτέχνες και μη, προοδευτικοί και μη, μας κοιτάνε αλλιώς. Πάλι σαν ούφο βέβαια, αλλά αλλιώς...

Σήμερα μπορώ να ελπίζω πως δεν θα αντιμετωπίζομαι πια από τους προύχοντες, εγώ και ο κάθε πολίτης, σαν υποτακτικός, άσχετος, λίγος, αμελητέος, ανεπαρκής, ανίκανος, απατεώνας, ζητιάνος, ουτοπιστής, παράξενος, ρομαντικός, χέστης, ηλίθιος και μόνος.

Σήμερα νιώθω πως χαμογέλασαν, έστω και λειψά, τα νεκρά παιδιά του Βουνού, οι κατατρεγμένοι, οι βασανισμένοι, οι φυλακισμένοι, οι εκτελεσμένοι, οι αφημένοι να σαπίζουν ανώνυμοι στα χαντάκια της ιστορίας, οι ήρωες που εξαφάνισε η αφήγηση των κουστουμαρισμένων, φρεσκοξυρισμένων συνεργατών κάθε λογής κατακτητών. Κι ας μην είναι μόνον έτσι, κι ας μην είναι ακριβώς έτσι, κι ας είναι δύσκολα θέματα αυτά για να τα πιάνουμε εύκολα στο στόμα μας.

Σήμερα εύχομαι να ακούσει κάποιος τα παιδιά μας που αγκομαχούν λυπημένα κάτω από ένα σύστημα παιδείας απάνθρωπο, βλακώδες και αναποτελεσματικό.

Σήμερα εύχομαι ο ασθενής, ο ορφανός, ο μετανάστης, ο φυλακισμένος, ο άνεργος και ο φτωχός να γίνουν οι πρωταγωνιστές της σκέψης και της έμπρακτης έγνοιας μας.

Σήμερα εύχομαι ο Πολιτισμός να πάψει να θεωρείται πολυτέλεια για αργόσχολους και να γίνει το ψωμί και το νερό της κάθε μέρας και της ψυχής μας. Όλος ο Πολιτισμός και όχι μόνον αυτός των διασήμων. Να γίνει συγκάτοικος στο σπίτι μας και πρόσωπό μας εντός και εκτός συνόρων.

Σήμερα εύχομαι το ποδόσφαιρο να γίνει ξανά ένα άθλημα και όχι η γλώσσα μιας άναρθρης χώρας.

Σήμερα ξέρω πως χωρίς την ακούραστη συμμετοχή όλων μας, θα επιστρέψουμε σε κυβερνήσεις λοβοτομής. Πως δεν μας παίρνει πια να απέχουμε, να κριτικάρουμε από μακριά, να θέτουμε την διακυβέρνηση έξω από το όριο της φωνής, της γνώμης και της πράξης μας.

Σήμερα εύχομαι η Ευρώπη να γίνει Ευρωπαϊκή, κι εμείς κομμάτι της ουσίας της.

Σήμερα τα παιδιά μου, που πάλευα να φύγουν, να ζήσουν αλλού, μπορώ να τα ονειρεύομαι μεγάλα και δημιουργικά εδώ, στον τόπο τους.

Σήμερα επαναπατρίζω οριστικά τα όνειρα, τα σχέδια και τις προσδοκίες που τοποθέτησα αλλού, τότε που ετοιμαζόμουν να τα ακολουθήσω στα ξένα.

Σήμερα δέχομαι ευχαρίστως να πληρώσω όσα αναλογούν στην χρόνια ανοχή μου απέναντι σε διαφθορείς και διεφθαρμένους, καθώς και την όποια συμμετοχή μου, από άγνοια, αδυναμία, υποχρέωση ή συνήθεια, στο παιχνίδι τους. Φτάνει να πληρώσουν αναλογικά και αυτοί.

Σήμερα χαίρομαι που δεν ζήτησα και δεν πήρα τίποτα ιδιωτικά από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, και χαίρομαι διπλά που δεν θα ζητήσω τίποτα ιδιωτικά από τις επόμενες.

Σήμερα μπορώ να ονειρεύομαι μια συλλογική διακυβέρνηση αντί για εξουσία. Θα πέσω έξω, το ξέρω, μου το φωνάζουν η πραγματικότητα και η ιστορία. Όμως, και μόνο που μπορώ να το ονειρεύομαι, είναι μεγάλο πράγμα.

Σήμερα μπορώ να ελπίζω πως σύντομα η σχέση Εκκλησίας-Κράτους θα τελειώσει. Γιατί δεν τιμά κανέναν από τους δύο και υποτιμά θρήσκους και άθρησκους πολίτες.

Σήμερα εύχομαι η Κύπρος να αντιμετωπιστεί επιτέλους με τη σοβαρότητα, τη γνώση, τη συνέπεια και την αγάπη που της αξίζει. Γιατί, αν χαθεί, θα χαθεί μαζί της και η Ελλάδα.

Σήμερα ελπίζω πως μπορεί να ανεβεί επιτέλους το επίπεδο του πολιτικού λόγου.

Σήμερα ελπίζω πως η πολιτική μπορεί κάποτε να πάψει να αποτελεί βρισιά.

Σήμερα μαζεύω τα κομμάτια μου, τινάζω τη σκόνη δεκαετιών από τα όνειρά μου και ετοιμάζομαι για τα δύσκολα που ακολουθούν.

Σήμερα, επιτέλους, ελπίζω.

Και εύχομαι το σήμερα να κρατήσει στο αύριο.
Αλκίνοος Ιωαννίδης, 25/1/15


* Το κείμενο αυτό είναι το αποτύπωμα της παρούσας στιγμής. Γράφτηκε με την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων των σημερινών εκλογών, με την υπερβολή της συγκίνησης, που κι αυτή πρέπει να καταγράφεται.

Edited by - Nek2000 on 27/01/2015 20:55:03
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/01/2015 :  21:15:18  Εμφάνιση Προφίλ
Με καλύπτει ο Γιώργος σε όλα!

Προφανώς και όλοι, ανεξάρτητα από το τι ψηφίσαμε, θέλουμε να πάει καλά η χώρα, απ' όπου κι αν προέρχεται η κυβέρνησή της. Μακάρι ο σύριζα να κάνει όλες τις κωλοτούμπες που χρειάζονται προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και της τήρησης των συμφωνηθέντων.

Απλά, όλες οι κυβερνήσεις μέχρι τώρα δεν έκαναν αυτά που υπόσχονταν. Ε, ούτε αυτή τα κάνει, λογικό είναι, δεν κάνει κάτι περισσότερο ή λιγότερο από τους άλλους. Δεν κάνει κάτι διαφορετικό. Ειδικά στον τομέα της οικονομίας, δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό.

Τώρα, στο κοινωνικό κομμάτι, ελπίζω να κάνει πραγματικότητα το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια (κόστος μηδεν), να καταργήσει τα θρησκευτικά από τα σχολεία (κόστος μηδέν) και να κόψει τη μισθοδοσία των παπάδων από το δημόσιο (κέρδος). Αυτά μπορεί να τα κάνει αύριο. Θα τα κάνει; Μακάρι, όποτε τα κάνει θα βροντοφωνάξω μπράβο!

ΥΓ: Παπαδημούλης! https://papadimoulis.wordpress.com/2012/04/27/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD/
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/01/2015 :  21:30:41  Εμφάνιση Προφίλ
27/04/2012
Από τότε έγινα 3 φορές εκλογές
ΥΓ: Ωραία η στηριξη σου!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/01/2015 :  21:35:26  Εμφάνιση Προφίλ
Έγιναν 3 φορές εκλογές και ο καμμένος σταμάτησε να ανήκει στη δεξιά πολυκατοικία;;;;

Έγιναν 3 φορές εκλογές και δεν βολεύονται να εμφανίζουν ως δήθεν εξασφαλισμένο ένα γάμο ΣΥΡΙΖΑ – Καμμένου για λόγους παραπλάνησης;;;;;;;

ΥΓ: Λες αν σταματήσω να τον στηρίζω, να πέσει;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/01/2015 :  21:37:10  Εμφάνιση Προφίλ
«Δεν συνεργαζόμαστε. Με προσβάλλουν όταν μου λένε ότι μπορεί να συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όχι γιατί είμαι αριστεροφοβικός, αλλά γιατί το έχουμε ξεκαθαρίσει 45 φορές και ο Πάνος Καμμένος στην Θεσσαλονίκη το ξεκαθάρισε ακόμα περισσότερο. Μη θέλετε ντε και καλά να μας κάνετε ουρά του οποιουδήποτε», διεμήνυσε ο βουλευτής επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενώ κατήγγειλε πως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι «copy-paste» από το πρόγραμμα του κόμματός του.

Τέρενς Κουίκ, 17-9-2014
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/01/2015 :  21:48:45  Εμφάνιση Προφίλ
1. Ο Κουίκ δεν είναι βουλευτής
2. Σου είπα πριν πότε θα δεχτώ οτι την στηρίζεις. Διάβασέ το. Δεν είχες βάλει ποτέ παλιές δηλώσεις του Σαμαρά, του Άδωνη για αυτά που έλεγαν πριν γίνουν κυβέρνηση. Ή δηλώσεις του πασοκ και της νδ από το 1980 εως το 2010 που ήταν αντίπαλοι και κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον.
Για εμένα έχεις χάσει το δικαίωμα να ανεβάζεις τέτοια άρθρα τώρα και δεν θα μπαίνω καν στον κόπο να τα διαβάζω. Ούτε θα σου απαντήσω ξανά σε αντιστοιχο σχόλιό σου. Συνέχισε πάντως. Εσύ εκτίθεσαι
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/01/2015 :  21:57:41  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα
Ο Κουικ είναι εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ!
Το αν έβαλε αντίστοιχες δηλώσεις Σαμαρά ή Άδωνι, ούτε εγώ έβαλα, αλλά όταν γίνονταν δεν γράφαμε στο φόρουμ, γράφαμε?
Όταν συνεργάστηκε το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ κτλ, ή όταν το ΛΑΟΣ διαλύθηκε και πήγε ο Αδωνις στην ΝΔ (αλήθεια πότε έγιναν αυτά?)

Και τέλοσπάντων, υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες, κανείς δεν το αρνείται τι σχέση έχει το ένα με το άλλο, να παραδεχτεί δλδ κάποιος, ότι εδώ ...εκτεθήκαμε?
Δλδ σκέψου να σου έλεγα εγώ, δεν έχεις καταδικάσει ποτέ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ άρα γιατί καταδικάζεις στέλεχος της ΝΔ?
Από που και ως που? Αναιρεί το ένα ατόπημα το άλλο?
Χρειάζεται πιστοποιητικό φρονημάτων για να κάνεις κριτική?
Στην καλύτερη να καταλήξεις ότι βλέπεις κύριε Rigo μόνο την πλευρά που σε βολεύει/σου αρέσει, αυτό οκ, θα μπορούσες να το πεις.

Edited by - Deorum on 27/01/2015 22:00:12
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/01/2015 :  22:05:55  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Nek2000

1. Ο Κουίκ δεν είναι βουλευτής
2. Σου είπα πριν πότε θα δεχτώ οτι την στηρίζεις. Διάβασέ το. Δεν είχες βάλει ποτέ παλιές δηλώσεις του Σαμαρά, του Άδωνη για αυτά που έλεγαν πριν γίνουν κυβέρνηση. Ή δηλώσεις του πασοκ και της νδ από το 1980 εως το 2010 που ήταν αντίπαλοι και κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον.
Για εμένα έχεις χάσει το δικαίωμα να ανεβάζεις τέτοια άρθρα τώρα και δεν θα μπαίνω καν στον κόπο να τα διαβάζω. Ούτε θα σου απαντήσω ξανά σε αντιστοιχο σχόλιό σου. Συνέχισε πάντως. Εσύ εκτίθεσαι



Ωπ, τι έχουμε εδώ; Πήραμε την κυβέρνηση και αρχίσαμε συστάσεις για το τι άρθρα θα μπορεί κάποιος να ανεβάσει;

Ούτες ή άλλως, έχω πει πολλάκις ότι πασόκ και νδ δεν τήρησαν της προεκλογικές τους δεσμεύσεις!

Μεγάλη σοφία το "Αρχή άνδρα δείκνυσι". Ισχύει και για αυτούς που άρχουν και για τους οπαδούς τους.

Στα υπόλοιπα με καλύπτει ο Γιώργος!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/01/2015 :  22:16:52  Εμφάνιση Προφίλ
Να γράφετε ότι θέλετε ...

ΑΛΛΑ... ειναι απίστευτα ανόητος ΣΗΜΕΡΑ όποιος καταγγέλει τον σύριζα και τους ανέλ που συνεργάστηκαν

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ...ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ... Μιλάμε για πολύ ντιπ...

Αφού ήταν στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις... Και ο Τσίπρας το χε δηλώσει και ο Καμμένος τις προηγούμενες μέρες. Ο ένας έκανε και σποτάκι και ο άλλος δήλωνε τι τίμια στάση έχουν κρατήσει σε σχέση με το ποτάμι....

Για αυτό και τους ψήφισαν ο κόσμος. ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ.... Αυτό ηθελε προφανώς ο κόσμος για αυτό ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ... Ο καμμενος μπήκε στη βουλη μάλιστα μόνο με αυτο το μοτό....

Τώρα να πας ΕΣΥ να τον καταγγέλεις ΣΗΜΕΡΑ ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ, μετα τις εκλογες (και όχι αυτοί που τον ψήφισαν ...που αυτό ακριβώς ψήφισαν) δείχνει όπως είπα απίστευτη μή αντίληωη της πραγματικότητας....



Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/01/2015 :  22:20:44  Εμφάνιση Προφίλ
θυμήθηκε ο ρίγκο μια δήλωση του παπαδημούλη πριν 4 χρόνια επειδή κάποιος ηλίθιος την ανηπαρήγαγε στο ιντερνετ ....ΣΗΜΕΡΑ!!!

Μιλάμε τόσο βλάκας και εκτός πραγματικότητας αυτος που το κανε...

Καντο φιλε μου ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ εάν θες καταγγελία .... Που και πάλι στα π@πουτσια τους θα σε γράψουν οι ψηφοφοροι στους οποιους κανεις τη καταγγελία. Αυτοί το χαν παρει χαμπάρι πριν απο σενα τι θα γίνει και για αυτό και ψήφισαν όπως ψηφισαν


Edited by - sam on 27/01/2015 22:21:43
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/01/2015 :  22:23:20  Εμφάνιση Προφίλ
Πω πω πάθος να σπεύσεις να υπερασπιστείς τους τσιπροκαμμένους!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/01/2015 :  22:27:58  Εμφάνιση Προφίλ
καμμενος αλλα κυριολεκτικά είναι αυτός που έπεσε απο τα σύννεφα με τη συνεργασία Συριζα/Ανελ ...γιατί λεει είχε ακούσει τον παπαδημούλη πριν καμια τετραετία ή τον κουικ κάποτε να λενε ότι δεν θα το κάνουν....

Μιλαμε για πολυ καμμενος όταν επαιζαν τα σποτακια της συνεργασίας δεκαπεντε φορες την ημερα πριν τις εκλογες
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/01/2015 :  22:33:51  Εμφάνιση Προφίλ
Όταν κάποιος έχει πει δεκάδες φορές ότι θα στηρίξει οποιαδήποτε κυβέρνηση και αν βγει και δεν το κάνε από την πρώτη κιόλας μέρα, τότε εγώ δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά αυτά που λέει.
Αν κάποιος με κλέβει συνέχεια και τον έχω πιάσει 100 φορές, δεν δικαιούται να διαμαρτυρηθεί αν τον κλέψω εγώ 1.
Το ΛΑΟΣ δεν διαλύθηκε. ο Άδωνις νομίζω πήγε στη ΝΔ λίγο πριν τις εκλογές του 2012. Συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είχαμε μετά τις εκλογές 2012. Ένα μηνα πριν ελεγαν οτι δεν θα συνεργαστούν και ο Αδωνις εβριζε τον Σαμαρα 1 μηνα πριν παει στη ΝΔ.
Τα στελέχη του συριζα δεν τα έχω καταδικάσει (ακόμα) γιατί δεν κυβέρνησαν ποτέ. Αν αρχίσουν και αυτοί τα σκάνδαλα και δεν τους καταδικάσω τότε να μου το πεις και θα έχεις δίκιο. Κανείς εδώ μέσα δεν σου είπε ότι θα υποστηρίξουμε τον σύριζα σε ότι και αν κάνει. Αλλιώς θα ψηφίζαμε Δημαρ στις προηγούμενες και Ποταμι τώρα.
Ανέβασε ότι θέλεις Κώστα, εγώ δεν είμαι υποχρεωμένος να τα διαβάζω όμως. Όπως είχες πει κι εσύ κάποτε ότι άρθρα του Μπαρουφάκη, Μπαξεβάνη και Πιτσιρικου που ανεβάζουμε δεν τα ανοίγεις καθόλου

Edited by - Nek2000 on 27/01/2015 22:58:44
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/01/2015 :  22:40:46  Εμφάνιση Προφίλ
Ρε Νεκ, είπα εγώ ότι κάποιος μου είπε θα υποστηρίξουμε τον σύριζα σε ό,τι και αν κάνει;;;;
Διάβασε ό,τι θέλεις και ό,τι γουστάρεις, όπως εγώ.
Δεν σε υποχρεώνω σε τίποτα!

(και του Μπογιόπουλου, εκτός από τα ποδοσφαιρικά!)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nek2000
Elite Forum-Runner

Greece


1276 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/01/2015 :  22:46:23  Εμφάνιση Προφίλ
Στον Deorum απευθυνόμουν πριν
Διευκρίνηση: Έγραψα
"Για εμένα έχεις χάσει το δικαίωμα να ανεβάζεις τέτοια άρθρα τώρα και δεν θα μπαίνω καν στον κόπο να τα διαβάζω"
Δεν του απαγορεύω να κάνει όποια κριτική θέλει, ούτε θέλω να πείσω κανέναν άλλον να μη τα διαβάζει. Για τον εαυτό μου μιλάω. Ίσως η λέξη δικαίωμα είναι λάθος. Εγώ το θεωρώ τρολάρισμα αυτό

Edited by - Nek2000 on 27/01/2015 22:54:58
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 86 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000