Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Καφενείο - μετεκλογικών πολιτικών συζητήσεων
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 126

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/03/2015 :  00:50:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όσο πιο πολύ περνάνε οι μέρες, τόσο πιο πολύ αντί να γράφω στο θέμα, προτιμώ να απολαμβάνω να διαβάζω ποστ από μέλη που τρώγονται με τα ρούχα τους.

Χρόνια γίνονταν πράγματα και θαύματα από τη Μαφιοκρατία, και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μέλη τη δικαιολογούσαν. Τώρα που τα πράγματα είναι κάτι εκατομμύρια φορές καλύτερα από πρώτα (ως προς τις προθέσεις της Κυβέρνησης αναφέρομαι, μια και ως προς τα οικονομικά, μη περιμένετε θαύματα, να σωθούμε από τη μια στιγμή στην άλλη από όσα έκαναν αυτοί που μερικοί ψήφιζαν ή δικαιολογούσαν-ανέχονταν), τώρα λοιπόν κάποιοι θυμήθηκαν να διαμαρτύρονται, και το ένα να τους ξυνίζει, το άλλο να τους βρωμάει. Συμφωνώ ότι το υγιές είναι η κριτική. Μακάρι να γινόταν από ανέκαθεν η κριτική σε σκάνδαλα που έβγαζαν μάτια, πχ θέμα "Μαφία", για να δικαιούνται και τώρα κάποιοι να ομιλούν. Από μέρους μου, αντί να συνεχίζω ατέρμονες συζητήσεις με φίλους που απέδειξαν με τα γραπτά τους του τελευταίου μήνα, ότι τόσα χρόνια δεν υπερασπίζονταν τη Δημοκρατία όπως έλεγαν, αλλά συγκεκριμένα κόμματα, και τώρα που αυτά τα διαδέχτηκαν άλλα στα οποία ξαφνικά ανακάλυψαν ότι χρειάζονται κριτική που μέχρι χθες αγνοούσαν, ευχαριστώ, δεν θα πάρω, σας αφήνω να ψάχνεστε και να ψάχνετε το 1/1000000 όσων γίνονταν πρώτα, αν γίνεται και αυτό, για να το γράφετε.

Αυτή τη στιγμή, ναι, δηλώνω πολιτικά βολεμένος αν μπορεί να ειπωθεί η έκφραση, και επικροτώ τη καλώς εννοούμενη αριστερά και τη καλώς εννοούμενη δεξιά που συγκυβερνούν προσπαθόντας να σώσουν οτιδήποτε αν σώζεται. Όπως μέχρι πρότινος κατηγορούσα τις κακώς εννοούμενες αριστερά (τη δημάρ λέω) και δεξιά που λειτουργούσαν για άλλους σκοπούς. Έστω και αν διαφωνώ κατά βάση καθώς επιθυμώ πλήρη αποχώρηση από την ΕΕ της τωρινής της μορφής, οφείλω να αναγνωρίσω ότι τις κινήσεις της η κυβέρνηση τις κάνει με γνώμομα το συμφέρον της Ελλάδας και όχι των τοκογλύφων.

Και αυτό φυσικά δεν το λέω μόνο εγώ που άλλωστε μπορεί να κάνω και λάθος. Το λέει η μεγάλη πλειοψηφία της κοινής γνώμης, καθώς για πρώτη φορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έχουμε κυβέρνηση που απολαμβάνει την αποδοχή του κόσμου. Και όχι στα λόγια, αλλά στη πράξη:

Τι λέτε, να αυτοαποθεωθώ και εγώ λίγο? http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=11674&whichpage=72

Τι είχα γράψει στις 22 Φεβρουαρίου? http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=11674&whichpage=67 "Η προηγούμενη κυβέρνηση-κυβερνήσεις ήταν ανεπιθύμητες από τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού. Προστατεύονταν απο τα κάγκελα και τους σωματοφύλακες, και δεν εμφανίζονταν στο κοινό τους, παρα μόνο δύο φορές το χρόνο, στις παρελάσεις, και εκεί αναγκαστικά, και με δρακόντια μέτρα για να μην υποστούν την οργή του. Η τωρινή κυβέρνηση, μέχρι στιγμής βέβαια, έχει τη συντριπτική εκτίμηση του λαού, αριστερών και δεξιών. Ούτε κάγκελα χρειάζεται, και αν δεν αλλάξει κάτι, θα δούμε επιτέλους τον άλλο μήνα παρέλαση ανθρώπινα."
Ε λοιπόν, έπεσα μέσα. Σημερινό: Καμμένος: Χωρίς κιγκλιδώματα θα γίνει η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου
Όπως βλέπετε, άσχετα αν μερικοί δεν το βλέπουν, οι τωρινοί από τους προηγούμενους, απολαμβάνουν διαφορετικής αντιμετώπισης από τον κόσμο. Μάτια έχει ο κόσμος και βλέπει ότι οι προηγούμενοι λειτουργούσαν για τους τοκογλύφους, ενώ οι τωρινοί κάνουν ό,τι κάνουν για να σώσουν τη καταστροφή που προκάλεσαν οι κυβερνήσεις της Ζήμενς.

Αν πάλι δεν το βλέπετε, δεν πειράζει, γράφετε ποστ για διαβάζουμε!!!

----------
Εδώ θα ήθελα να αναφερθώ και σε αυτό για το 1 τρις ευρώ που θα τυπώσει η ΕΚΤ και θα δώσει σε όλους εκτός από τη κακή Ελλάδα.
5 χρόνια μαθήματα, πίστευα ότι δεν θα χρειαζόταν καν να γράψει κάποιος ότι θα συνέβαιανε το εξής αυτονόητο, αν συνεχίζαμε να είχαμε τη προηγούμενη κυβέρνηση των yes men. Θα "παίρναμε" λοιπόν κάποιες δεκάδες δις ευρώ, από αυτά ο ελληνικός λαός δεν θα έπαιρνε ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ, και αντίθετα θα μας βάζανε μια ακόμη σειρά από νέα μέτρα παλιανθρωπιάς για ξεχρεώσουμε και τα νέα δις.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?

Και για το τέλος, αφιερωμένο στους αμετανόητους αυτό:

https://www.youtube.com/watch?v=y5n2xifkQtQ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GERMANOS
Master Forum-Runner

6557 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/03/2015 :  01:06:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πώς πληρώθηκε η πρόσφατη δόση για το ΔΝΤ;

(από το Κυριακάτικο ''Έθνος'')
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/03/2015 :  07:59:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.topontiki.gr/article/120305/gkrizes-zones-epidiokei-i-agkyra
Εδώ γράφονται μερικά πράγματα σχετικά με τις επιδιώξεις των φίλων αλλά και για να αιτιολογηθεί η επιβεβλημένη ελληνική παρουσία ΠΑΝΤΟΥ στην επικράτεια της χώρας.
Καλά κάνει λοιπόν ο κάθε Καμμένος αλλά και οποιοσδήποτε πολιτικός όταν δείχνει την δυναμική παρουσία του. Άλλο να στείλεις 2-3 στρατιωτικά μέσα σε 1 περιοχή και άλλο η ηχηρή πολιτική παρουσία που συμβολίζει την μη υποχωρητικότητα στα εθνικά θέματα. Μακάρι να κάνανε και οι τέως μερικές δυναμικές κινήσεις.
Γιατί όπως λέει ο σοφός λαός, δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ΄ανέβει στο κρεβάτι: http://www.koutipandoras.gr/article/126140/xeperase-ta-oria-i-toyrkia-aktaioros-toys-emvolise-elliniko-alieytiko


Εεε ψιτ μαγαζί, διπλό ελληνικό μέτριο!!!!!

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/03/2015 :  08:31:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εγώ πάντως αντιλαμβάνομαι πολύ καλά την δύσκολη θέση αυτών που υποστήριζαν την πρώην αντιμνημονιακή αντιπολίτευση και νυν μνημονιακή συγκυβέρνηση της "καλώς εννοούμενης αριστεράς και δεξιάς" (!), διότι πρέπει να ολοκληρώσουν μαζί της μια τεράστια κωλοτούμπα. Δεν είναι και εύκολο πράγμα και μάλιστα κλήθηκαν να το κάνουν σχεδόν ακαριαία (άσε που ο Καζάκης λέει άλλα...). Εκείνο που με προβληματίζει είναι αν έχουν συνειδητοποιήσει που βρίσκεται η ελληνική οικονομία αυτή την στιγμή...

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται, απομακρύνονται τα κάγκελα από τις παρελάσεις (κεντρική προεκλογική εξαγγελία άλλωστε, με αυτό το σύνθημα εξελέγη η κυβέρνηση, τα περί κουρέματος ήταν παρεξήγηση)...
Και για να τελειώνουμε με τις καραμέλες περί μαφίας: άμα υπάρχουν στοιχεία ας κινήσουν διαδικασίες για όσους εμπλέκονται σε παρανομίες και ας κυβερνήσουν επιτέλους, γι'αυτό εκλέχθηκαν!

Παρατηρώ τελευταία μια έμφαση στο στοιχείο της δημοκρατικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης στα γραφόμενα του KPVol, και πράγματι μου αρέσει. Εκείνο που δεν αντιλαμβάνομαι είναι το εξής: ήταν πιο ελεύθερες οι τελευταίες εκλογές κι άρα τις επικαλούμαστε κι αυτές και τις δημοσκοπήσεις (που τώρα είναι αξιόπιστες) ή απλώς επειδή τώρα συμφέρει; Δαγκωτό το δεύτερο!!!!!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/03/2015 :  08:33:08  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
αχαχαχαχα, δεν ξέρω αν γελάς εσύ Κώστα, αλλά εγώ γελάω σίγουρα.
Αφού γελάμε όλοι μαζί, πάλι καλά πάντως.

Σωστά, άλλωστε η βασική προεκλογική δέσμευση δεν ήταν κούρεμα χρέους (χωρίς αυτό δεν θα ήταν βιώσιμο και θα καταστρεφόμασταν σίγουρα) ούτε τέλος η τρόικα και τα μνημόνια.
Ούτε άμεση επαναφορά μισθών.

Ήταν ότι θα αφαιρεθούν τα κικλιδώματα στην 25η μαρτίου!

Τώρα οι προθέσεις... εντάξει, οι προθέσεις είναι στο κεφάλι του καθενός, δεν είναι η πραγματικότητα. Σε χτύπησα, αλλά ήθελα να κάνω καλά. Ή το ανάποδο, δεν μου έκανες τίποτα όμως ήθελες να με σκοτώσεις, το ξέρω. Αν δεν συμφωνείς με την πολιτική, σίγουρα οι προθέσεις είναι κακές. Αν συμφωνείς, και ας μην βγούν τα πράγματα όπως θέλαμε, οι προθέσεις ήταν καλές.
Όπως είπε κ ο Τσίπρας για τον Μάο, σκότωσε όσους σκότωσε, αλλά είχε στο επικεντρό του τον άνθρωπο. Επειδή λοιπόν ο καθένας μας έχει γυαλάκια, ας αφήσουμε τις προθέσεις (που ούτε εγώ αμφισβητώ ότι υπάρχουν, αλλά δεν το αμφισβητούσα και πριν) και ας πάμε στα επιτεύγματα.
Γιατί η κυβέρνηση δεν είναι σαν τα παιδάκια στο νηπιαγωγείο. Μπράβο βασιλάκή, δεν πειράζει που βγήκες τελευταίος, η συμμετοχή μετράει, για εμένα είσαι νικητής...


Τέλος για τα κικλιδώματα, επικαλείστε κάτι που εσείς προκαλούσατε (εσείς δλδ οι αγανακτισμένοι πολίτες με τους οποίους συμπλέατε ιδεολογικά και πάντα τους δικαιολογούσατε, δεν ξέρω φυσικά αν εσύ ήσουν ένας από αυτούς) και εμείς καταδικάζαμε. Και θα συνεχίσουμε να καταδικάζουμε "αγανακτισμένες" αντιδράσεις και σήμερα, κτλ, που προσβάλλουν την νομιμότητα. Δλδ επικαλείσαι σαν επιχείρημα αυτό το οποίο πριν εσείς υποστηρίζατε? Δεν το καταλαβαίνω. Δλδ τον προηγούμενο εκβιασμό, τον φέρνεις σας επιχείρημα? Ε κοίτα, αν αύριο λοιπόν βγούν οι αναρχικοί, θα λένε... δεν έχουμε καταλήψεις, άρα ο λαός εμάς ήθελε πραγματικά. Ή δεν πέφτουν πλέον μολότοφ.
Δλδ ένα παιδί, που γκρινιάζει και τα σπάει μέχρι να περάσει το δικό του, όταν περάσει το δικό του, θα πεί... είχα δίκιο γιατί πλέον δεν έχουμε αντιδράσεις?
Εγώ θεωρώ πως αυτό έχει πολύ άσχημα υπονοούμενα, και πολύ άσχημες παραδοχές μέσα, παραδοχές εκφασισμού της πολιτικής και των οπαδών αλλά οκ.

Πάντως μην είσαι σίγουρος ότι δεν θα μείνουν τα κάγκελα. Παραδοσιακά το ξύλο που έχει πέσει από αριστερές κυβερνήσεις, οι άνθρωποι με κουκουλες που κυκλοφορούν, είναι από ΑΛΛΛΗ ιστορία.
Πρόσφατα εξάλλου, έχουμε δει τον ΣΥΡΙΖΑ να τα βάζει με όλα τα ΜΜΕ του πλανήτη. Τόσο στο εσωτερικό με συστάσεις τι να λένε (δεν θέλουμε να υπάρξει κανά ατύχημα... ) όσο και στο εξωτερικό.

Ο πλέον αρμόδιος (Καμμένος) είπε ότι οι προβοκάτορες, που έφυγαν από ασφαλίτες, πλέον είναι προβοκάτορες τις Τρόικας. Όπότε όταν θα ξανα-δούμε μολότωφ κτλ στις πορείες θα ξέρουμε ποιος είναι. Η ΤΡΟΙΚΑ! (αφού οι ασφαλίτες μας τέλειωσαν).
Και αυτό το είπε... ο πλέον αρμόδιος, όχι το secretrealtruth-hellasnowforce-anexigitafainomena.blogspot δεν ξέρω εγώ τι.


ΥΓ. Να σου βεβαιώσει παράβαση Γερμανός εφοριακός, στην χώρα σου, και να το υπερασπίζεσαι. ΕΣΥ. Γιατί εγώ, μπορεί να έλεγα ότι είναι και αναγκαίο κακό. Αλλά εγώ από την άλλη δεν μίλαγα για παράδωση εθνικής κυριαρχίας, για τοκογλύφους, κτλ, που πλέον είναι εδώ να εισπράξουν και να βεβαιώσουν πρόστιμα προσωπικά.

Σου λέω Κώστα, δεν ξέρω αν γελάς εσύ, αλλά εγώ γελάω μόνος μου με αυτά. Όπως έγραψα κάπου, θα είναι η πρώτη φορά, που θα κάνουμε αντιπολίτευση χρησιμοποιώντας δικές σας ατάκες και πόστ και συνεντεύξεις.

ΥΓ2. Προϊσταμένη εσόδων πως λέγεται... είναι η πρόεδρος του κινήματος "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"
αχαχαχαχαχχαχα
τι να λέμε τώρα, αυτά δεν γίνονταν ούτε σε ταινίες τρελες σφαίρες κτλ.

ΥΓ3. Ευτυχώς είχατε μείνει πολύ καιρό χωρίς τεράστιο σκάνδαλο της δεξιάς, και βρήκατε τον χαρδούβελη να ξεχαρμανιάσετε. Τρομερό σκάνδαλο, το ξέρω, τόσο καιρό μετά σιωπής + παγωμάρας κοντεύατε να σκάσετε, και τώρα βγήκαν όλοι πάλι απο το καβούκι και αρχίσαν να καταγγέλλουν!
Δεν είστε όμως αντιπολίτευση πλέον, ε? Μην μπερδεύεστε.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/03/2015 :  09:02:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by gargadua

http://www.topontiki.gr/article/120305/gkrizes-zones-epidiokei-i-agkyra
Εδώ γράφονται μερικά πράγματα σχετικά με τις επιδιώξεις των φίλων αλλά και για να αιτιολογηθεί η επιβεβλημένη ελληνική παρουσία ΠΑΝΤΟΥ στην επικράτεια της χώρας.
Καλά κάνει λοιπόν ο κάθε Καμμένος αλλά και οποιοσδήποτε πολιτικός όταν δείχνει την δυναμική παρουσία του. Άλλο να στείλεις 2-3 στρατιωτικά μέσα σε 1 περιοχή και άλλο η ηχηρή πολιτική παρουσία που συμβολίζει την μη υποχωρητικότητα στα εθνικά θέματα. Μακάρι να κάνανε και οι τέως μερικές δυναμικές κινήσεις.
Γιατί όπως λέει ο σοφός λαός, δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ΄ανέβει στο κρεβάτι: http://www.koutipandoras.gr/article/126140/xeperase-ta-oria-i-toyrkia-aktaioros-toys-emvolise-elliniko-alieytiko


Εεε ψιτ μαγαζί, διπλό ελληνικό μέτριο!!!!!

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.




Καφεδάκι τούρκικο εννοείς;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/03/2015 :  09:13:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όπως είπε και η Παπαρήγα για τον Στάλιν: «Έγιναν ακρότητες; Εγώ σου λέω ότι μπορεί και να έγιναν. Αυτό θα μας μείνει από εκείνη την περίοδο;».

Απλή αριθμητική:

Έχουμε τρεις κυβερνήσεις που προέκυψαν από ελεύθερες εκλογές.
Έχουν και οι τρεις τη δεδηλωμένη.

Η μία έχει 41.09% επί των εγκύρων και 162 έδρες.
Η άλλη έχει 41.94% επί των εγκύρων και επίσης 162 έδρες.
Η παράλλη έχει 43.62% επί των εγκύρων και 160 έδρες.

Γιατί κάποια από αυτές να έχει "περισσότερη" νομιμοποίηση από τις άλλες;

Γιατί ήταν "μαφιοκρατία" στο παρελθόν και ξαφνικά δεν είναι τώρα;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/03/2015 :  09:14:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by KostasPVol
Εδώ θα ήθελα να αναφερθώ και σε αυτό για το 1 τρις ευρώ που θα τυπώσει η ΕΚΤ και θα δώσει σε όλους εκτός από τη κακή Ελλάδα.
5 χρόνια μαθήματα, πίστευα ότι δεν θα χρειαζόταν καν να γράψει κάποιος ότι θα συνέβαιανε το εξής αυτονόητο, αν συνεχίζαμε να είχαμε τη προηγούμενη κυβέρνηση των yes men. Θα "παίρναμε" λοιπόν κάποιες δεκάδες δις ευρώ, από αυτά ο ελληνικός λαός δεν θα έπαιρνε ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ, και αντίθετα θα μας βάζανε μια ακόμη σειρά από νέα μέτρα παλιανθρωπιάς για ξεχρεώσουμε και τα νέα δις.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?



Η ΕΚΤ έχει δώσει μέρχι τώρα πάνω από 100 δις στην Ελλάδα, φωνάζουμε για τοκογλύφους.
ΔΕΝ δίνει τώρα, πάλι σκούζουμε!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gypaetos
Elite Forum-Runner

Greece
1953 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/03/2015 :  09:29:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

quote:
Originally posted by KostasPVol
Εδώ θα ήθελα να αναφερθώ και σε αυτό για το 1 τρις ευρώ που θα τυπώσει η ΕΚΤ και θα δώσει σε όλους εκτός από τη κακή Ελλάδα.
5 χρόνια μαθήματα, πίστευα ότι δεν θα χρειαζόταν καν να γράψει κάποιος ότι θα συνέβαιανε το εξής αυτονόητο, αν συνεχίζαμε να είχαμε τη προηγούμενη κυβέρνηση των yes men. Θα "παίρναμε" λοιπόν κάποιες δεκάδες δις ευρώ, από αυτά ο ελληνικός λαός δεν θα έπαιρνε ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ, και αντίθετα θα μας βάζανε μια ακόμη σειρά από νέα μέτρα παλιανθρωπιάς για ξεχρεώσουμε και τα νέα δις.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?



Η ΕΚΤ έχει δώσει μέρχι τώρα πάνω από 100 δις στην Ελλάδα, φωνάζουμε για τοκογλύφους.
ΔΕΝ δίνει τώρα, πάλι σκούζουμε!



Αυτό πράγματι, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/03/2015 :  11:31:59  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231391468

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΤΡΟΙΚΑ (ΤΙΤΛΟΣ - ψαρώνεις έτσι δεν είναι?)
ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ (ΑΡΘΡΟ - Δλδ καμία απολύτως σχέση)


Αυτά τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, που εξυπηρετούν όμως το κατεστημένο έ, τι πόλεμο λάσπης κάνουν.
Όπως που αλλάξαν την ανακοίνωση των αναρχικών που έλεγαν τον ΣΥΡΙΖΑ πιο ακροδεξιό από την ΝΔ.
Λάσπη σκέτη βρε παιδί μου,
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

stratus
Elite Forum-Runner

Greece
2382 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/03/2015 :  11:40:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Deorum

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231391468

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΤΡΟΙΚΑ (ΤΙΤΛΟΣ - ψαρώνεις έτσι δεν είναι?)
ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΤΡΟΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ (ΑΡΘΡΟ - Δλδ καμία απολύτως σχέση)


Αυτά τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, που εξυπηρετούν όμως το κατεστημένο έ, τι πόλεμο λάσπης κάνουν.
Όπως που αλλάξαν την ανακοίνωση των αναρχικών που έλεγαν τον ΣΥΡΙΖΑ πιο ακροδεξιό από την ΝΔ.
Λάσπη σκέτη βρε παιδί μου,


Ναι αλλα τα καγκελα εφυγαν

---------------------------
XΡΗΣΤΟΣ
O σοφός παίρνει περισσότερα από τον εχθρό του από ότι ο χαζός από το φίλο του.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

stratus
Elite Forum-Runner

Greece
2382 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/03/2015 :  11:53:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Rigelian

Όπως είπε και η Παπαρήγα για τον Στάλιν: «Έγιναν ακρότητες; Εγώ σου λέω ότι μπορεί και να έγιναν. Αυτό θα μας μείνει από εκείνη την περίοδο;».

Απλή αριθμητική:

Έχουμε τρεις κυβερνήσεις που προέκυψαν από ελεύθερες εκλογές.
Έχουν και οι τρεις τη δεδηλωμένη.

Η μία έχει 41.09% επί των εγκύρων και 162 έδρες.
Η άλλη έχει 41.94% επί των εγκύρων και επίσης 162 έδρες.
Η παράλλη έχει 43.62% επί των εγκύρων και 160 έδρες.

Γιατί κάποια από αυτές να έχει "περισσότερη" νομιμοποίηση από τις άλλες;

Γιατί ήταν "μαφιοκρατία" στο παρελθόν και ξαφνικά δεν είναι τώρα;



Νομιμη ειναι μονο η κυβερνηση που υποστηριζουμε.Ολες οι αλλες ειναι παρανομες και χουντες.Βεβαια πως γινεται μια χουντα να χανει τις εκλογες δεν το γνωριζω,αλλα οι πεφωτισμενοι του φορουμ θα μας το πουνε.
Επισης τα γκαλοπ ειναι αντικειμενικα μονο αμα βγαζουν το αποτελεσμα που θελουμε,διαφορετικα εινα παραπλανητικα απο τη μαφια των ΜΜΕ
Ti δεν καταλαβαινεις;


---------------------------
XΡΗΣΤΟΣ
O σοφός παίρνει περισσότερα από τον εχθρό του από ότι ο χαζός από το φίλο του.

Edited by - stratus on 10/03/2015 12:30:29
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan


7473 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/03/2015 :  12:53:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Τελικά έχουμε μνημόνιο ή θεσμόνιο;
Έχουμε ελεγκτές ή κλιμάκια;
Δεν έχουμε τρόικα ή έχουμε τρόικα με μουτσούνα θεσμών από τις απόκριες;

Ειλικινά έχω αρχίσει να μην αντιλαμβάνομαι το παιχνίδι των λέξεων.

Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/03/2015 :  14:07:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Gypaetos

quote:
Originally posted by Rigelian

quote:
Originally posted by KostasPVol
Εδώ θα ήθελα να αναφερθώ και σε αυτό για το 1 τρις ευρώ που θα τυπώσει η ΕΚΤ και θα δώσει σε όλους εκτός από τη κακή Ελλάδα.
5 χρόνια μαθήματα, πίστευα ότι δεν θα χρειαζόταν καν να γράψει κάποιος ότι θα συνέβαιανε το εξής αυτονόητο, αν συνεχίζαμε να είχαμε τη προηγούμενη κυβέρνηση των yes men. Θα "παίρναμε" λοιπόν κάποιες δεκάδες δις ευρώ, από αυτά ο ελληνικός λαός δεν θα έπαιρνε ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ, και αντίθετα θα μας βάζανε μια ακόμη σειρά από νέα μέτρα παλιανθρωπιάς για ξεχρεώσουμε και τα νέα δις.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?



Η ΕΚΤ έχει δώσει μέρχι τώρα πάνω από 100 δις στην Ελλάδα, φωνάζουμε για τοκογλύφους.
ΔΕΝ δίνει τώρα, πάλι σκούζουμε!



Αυτό πράγματι, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!!!!


Φυσιολογικό που δεν το καταλαβαίνουν μερικοί, καθώς αν το καταλάβαιναν, δεν θα μας είχαν φέρει με τη ψήφο τους εδώ και χρόνια, στον γκρεμό.

Έχουμε και λέμε λοιπόν τα αυτονόητα μια και δεν καταλαβαίνετε:

Όταν μια χώρα έχει οικονομικό προβλημα, πρέπει να κάνει κάποιο από τα παρακάτω:
α) να δανειστεί
β) να τυπώσει χρήμα (λύση ανάγκης που ψιλοδιορθώνει τα πράγματα μέχρι νεοτέρας)
γ) να υποτιμήσει το νόμισμα (επίσης λύση αναγκης)

Φυσικά και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να μας δανείσει, οπότε πρέπει να καταφύγουμε στις λύσεις β ή/και γ.
Όταν είχαμε δραχμή, τυπώναμε και υποτιμούσαμε δραχμή.
Τώρα που έχουμε ευρώ, πρέπει να τυπώσουμε και να υποτιμήσουμε το ευρώ.

ΠΩΣ? ΤΙ? Τι παράλογα είναι αυτά που λέω? Ξέρεις, πρέπει ντε και καλά να είμαστε στο ευρώ (το γιατί, ακόμη δεν το έχει εξηγήσει κανένας). Τώρα, αν όλα έχουν φτιαχτεί έτσι ώστε όποιος είναι στο ευρώ, να είναι εγκλωβισμένος στις αποφάσεις των τοκογλύφων που το εξουσιάζουν, είναι μια άλλη ιστορία. Το β και το γ δεν προβλέπεται, άρα μια ζωή θα κρέμεσαι από το α, τον δανεισμό με τον οποίο σε Ε Ξ Ο Υ Σ Ι Α Ζ Ο Υ Ν. Τι δεν καταλαβαίνετε οεο???
Όποιος θέλει να προσκυνάει το ευρώ, μπορεί να το κάνει. Αυτή είναι η μοίρα της Ελλάδας, αν δεν υπήρχαν οι αμετανόητοι που εκλέγανε που τους εντολοδόχους της Ζήμενς, η μοίρα της χώρας μας θα ήταν διαφορετική.


Για τα υπόλοιπα, γράψτε, γράψτε, γράψτε. Αν γράφατε και όλα τα προηγόυμενα χρόνια που κάνατε γαργάρα τη Μαφιοκρατία, θα έγραφα τώρα και εγώ. Προτιμώ να βλέπω μερικούς να τρώγονται με τα ρούχα τους, και να το διασκεδάζω.

Όταν ξαναχρειαστούν κάγκελα, θα σημαίνει ότι ξαναέχουμε καθεστώς όμοιο με τα προηγούμενα, και φυσικά τότε θα είμαι και εγώ εναντίον του. Σας έχω όμως και ένα ακόμη άσχημο νέο. Και να καταρρεύσουν οι τωρινοί, οι προηγούμενοι ποτέ δεν πρόκειται να επανέλθουν. Ο κόσμος τους έμαθε. Σε τέτοια περίπτωση, να περιμένετε κανα κκε ή ανταρσύα ή επαμ, οπότε και θα αναπολείτε τους τωρινούς.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Koukouvagia
Elite Forum-Runner

1662 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/03/2015 :  14:18:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Η β) και η γ) Κώστα όπως λες και εσύ, είναι λύσεις ανάγκης. Βασικά δεν είναι καν λύσεις, είναι "σκουπίζω τις σκόνες κάτω από το χαλί" μέχρι να βρω μια πιό μόνιμη λύση, που στην περίπτωσή μας θα έπρεπε να είναι να ξοδεύουμε λιγότερα από όσα βγάζουμε... Όταν δεν έχουμε λεφτά και τυπώνουμε αβέρτα για να ανταπεξέλθουμε, τα λεφτά χάνουν την αξία τους. Πχ, έχω κάτι κατοχικές δραχμές στο υπόγειό μου, εκατομμύρια να δουν τα μάτια σου! Που τότε όμως δεν έφταναν ούτε για ένα καρβέλι ψωμί...

Επίσης το αυτονόητο παύει να είναι αυτονόητο, όταν τόσος κόσμος φαίνεται να μην το καταλαβαίνει...

________________________

Το δε θες και γίνεται, θέλε το σα γίνεται...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 126 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000