Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Μαραθώνιος Κωνσταντινούπολη 2015
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 3

Peter L
Senior Forum-Runner

696 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2015 :  18:10:11  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όλα πήγαν κατευχειν. Μικτός χρονος 3.20.39 και σύμφωνα με το ρολόι μου 3.19.47.

Μετα απο 4 μηνες προετοιμασία με άγχος για την κατασταση στην Τουρκία και μη γνωρίζοντας ποτε θα γίνουν οι εκλογές είπα να ρισκαρω μέχρι τέλους και να έρθω.ο ποιο σοβαρός λογος ηταν οτι είχα ακυρώσει ταξίδι στην πόλη πριν απο 10 χρόνια εξετιας παρόμοιων περιστατικών.

Ή προετοιμασία δεν ξεκίνησε καλά,παρόλο που τρχω είτε 6 το πρωι ή το βράδυ έχω νεύρα εξετειας της ζέστης.τον Οκτώβριο όμως είδα οτι έβγαζαν το πρόγραμμα άνετα και είχα ραγδαία βελτίωση.εκεί αρχισαν οι σκέψεις για κάτι πολύ καλό ακόμη και 3.15.
Τις τελευταίες. 10 ημέρες έπεσε δουλεια συν οικογενειακές υποχρεώσεις συν κάτι εξετάσεις τις μητερας κοντεψα να κλαταρω. Αρχισε σιγά σιγά πονόλαιμος και στομαχικές διαταραχές.την παρασκευή προς στιγμήν σκέφτηκα να μην πιεστω και να πάω με κάτι φιλους κάπου στις 4 ώρες.κοιμηθηκα καλά δυο μέρες και το πρωι ήμουν σουπερ.
Φτάσαμε στην ασιατική πλευρα στον χώρο εκκίνησης στην μεγάλη γέφυρα.στις τουαλέτες ένας χαμός με αποτέλεσμα να σταθώ μετα απο τις απαρετιτες χώρο με φιλους απο Θράκη και Αθήνα χωρίς ζεσταμα στην εκκίνηση.μπλοκ δεν είχε αλλά σε ενα λεπτο πέρασα την γραμμή.ο Κάρος ηταν ιδανικός κάπου στους 12 βαθμούς με ελαφρύ βοριαδακι αυξημένη υγρασία. Και εναν ήλιο όχι κάτι το ενοχλητικό.
Ή αίσθηση της γέφυρας ηταν το κάτι άλλο, καραβάκια και οι ακτές του Βοσπόρου με σπίτια μέσα στο πρασινο.

Υπολόγιζαν να κάνω κάπου 5 λεπτα το πρωτο χιλ.αλλά λόγω κινησης εκανα 5.20.στα πρωτα 5 χιλιομετρα έχει πολλές αναφορες και κατηφόρες μέχρι που ερχόμαστε στο επίπεδο της θάλασσας.ένιωθα οτι πήγαιναν λίγο κάτω απο 4.40 αλλά είπα να σινεχισω. Πέρα με την γέφυρα του κερατιου κόλπου μαζί με αυτους που τρεχανε 15 και συνεχίσαμε παραλιακά.ή διαδρομή πανέμορφη αλλά ο κόσμος μάλλον αδιάφορος.επιστροφη και στροφη προς αεροδρόμιο παντα παραλιακά.κάπου σε δυο σημεία είδα απέναντι φιλους που ειμασταν μαζί,ωραίο συνεσθημα να εμψυχωνεις κάποιον δικο σου που είναι λίγο μπρος ή πίσω.νωρίτερα δυστυχώς ανακάλυψα οτι μου πέσανε 3 τζελακια απο την ζώνη και είπα θα την βγάλω με 4.στο 15 πήρα ενα κομματι μήλο αλλά δυστυχώς ηταν σάπιο.ευτυχώς παρακατω είχε μπανάνα και πήρα όπως και σε αλλά δυο σημεία περασμα ήμι κάπου στο 1.39 αρα είπα οτι στόχος είναι το 3.20.

Πρωτη φορά που οι πόνοι ηταν ανεκτοι και μπορω να πω το μεγαλυτερο πρόβλημα που είχα μετα το 32 ηταν να σταθεροποίηση τον ρυθμο μου στο 4.45 πλεον.το εκανα με παρα πολύ κόπο μέχρι το 39.είχα ηδη αρχίσει να καμτωμαι και ή φύση δεν με με αποζημιώνει πλεον.κάπου στο 38 εξω απο ενα τζαμί ένας φαλτσος ιμάμης μου τριπουσε τα αυτιά αλλά δεν μπορουσα να κάνω κάτι άλλο.τα τελαιτεα 2 χιλιομετρα ή ανηφόρα με δοκίμασε σκληρά.έδεινα μάχη για το 3.20 και πήγα με 5 .βάζω το κεφάλι κάτω δεν κατάλαβα τους φιλους που με φωναζανε και στο ισιωμα τα τελευταία 400 μετρα πήγα με ρυθμο 4.20 για να σπασω το φράγμα.
Το ρεκορ έγινε είμαι χαρούμενος γιυτο ευχαριστώ την γυναίκα και τα παιδιά μου για τον χρονο που τους κλεβω αλλά δυστυχώς ενα σεμηναριο την κράτησε στην Αθήνα και ήθελε τόσο πολύ να είναι κοντά μου.

Ο Δημήτρης κεχαγιογλου ο προπονητης μου μας εμπνέει έχει τεράστιο μερίδιο απο το αποτέλεσμα και τον ευχαριστώ σε κάθε ευκαιρία.


Ον αγώνα τον συστηνω σε οποίον θέλει να δει αυτη την μάγια της πολης και να τρξει εναν αγώνα όχι απαρετητα για σπουδαίο χρονο.απο αυτά που είχα διαβάσει περίμενα πολύ χειρότερα πράγματα. Νερό κάθε 2.5 σε τρια σημεία μπανάνες δυστυχώς μου δώσανε 3 τζελ στο 30 οπου το στομάχι μου δεχόταν μονο νερό.στον τερματισμό σάκο με μετάλλιο, σοκοφρετα χυμό, μπανάνα νερό, μπλούζα βαμβακερη και ή μπλούζα του αγώνα πανέμορφη.κόκκινη δεν ειχα.οπως και κατι σαν λεπτο μακρυ αδιαβροχο για καμια προπονηση.δδεν το ανοιξα να το δω.αρνητικα πολλα αλλα δεν θελω να σταθω .σιγουρα σαν της αθηνας μπορει να μην γινει οργανωτικα ουτε σε 10 χρονια

Αξιζει

Τελος ευχαριστω τον γρηγορη τον στελιο και την οικογενεια του οπως και τους φιλους απο αλεξανδρουπολη και ξανθη οπως και τον τουρκο ορκαν που γνωρισα το καλοκαι για τα υπεροχα δωρα του
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2015 :  18:21:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγχαρητήρια Πέτρο, πολύ καλός χρόνος!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Rigelian
Master Forum-Runner

Greece
10616 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2015 :  18:25:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπράβο!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Peter L
Senior Forum-Runner

696 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2015 :  18:32:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για λάθη λόγω βιασινης και οτι το ταμπλετ γράφει πολλές φορες οτι θελει
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

costastsico
Forum-Runner

Greece
193 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 15/11/2015 :  23:20:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγχαρητήρια Πέτρο , τρομερή επίδοση . Μας έβαλες τα γυαλιά μεταφορικά και κυριολεκτικά ....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Peter L
Senior Forum-Runner

696 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/11/2015 :  10:43:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by costastsico

Συγχαρητήρια Πέτρο , τρομερή επίδοση . Μας έβαλες τα γυαλιά μεταφορικά και κυριολεκτικά ....


Κώστα είσαι ευχαριστημένος από την επιδοση σου?ο Κυριάκος μέχρι το 25 πήγαινε με την κοπελα απο τα Χανιά.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/11/2015 :  13:27:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Νερό σε μπουκαλάκια η ποτηράκι παίδες;;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sugar
Elite Forum-Runner

Greece


2249 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/11/2015 :  14:51:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by zoro

Νερό σε μπουκαλάκια η ποτηράκι παίδες;;

.....ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΖΟΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ !!!!

"SUGAR"..TO ΑΡΓΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece


1111 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/11/2015 :  15:32:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγχαρητήρια Πέτρο !!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece


1954 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/11/2015 :  16:06:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Κι΄από μένα συγχαρητήρια Πέτρο!

Ενας φίλος που τον είχε τρέξει μου είχε πει τα χειρότερα, κι΄ότι δεν θα ξαναπήγαινε ποτέ.
Είχα μείνει με αυτή την εντύπωση, αλλά όπως τα περιγράφεις δεν είναι και τόσο χάλια..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Peter L
Senior Forum-Runner

696 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/11/2015 :  18:34:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εγω παιδια ειναι σαν να επεσα απο την ακροπολη και βρηκα πορτοφολι.ειμουν 10 μερες με με ενοχλησεις στο στομαχι και λιγο πονολαιμο αλλα την κυριακη το πρωι σταθηκα σχετικα καλα με μονο αγχος αν με πιασει το στομαχι μεσα στον ιστο της πολης τι θα κανω με το θεμα της τουαλετας.

Νερο καθε δυομισι σε μικρο μπουκαλι καπου στα 250 ml.αρκετο νομιζω το ποιο πολυ το πετουσα.μηλο στο 15 αλλα ηταν σαπιο και το πεταξα.σφουγγαρια σε πολλα σημεια και μπανανες σε τρεις σταθμους οπως και κυβους απο αλατι .αστοχο εντελως το οτι δωσαν τζελ στο 30 .μου εδωσαν 2 αλλα δεν τα πηρα γιατι φοβηθηκα παρολο που εχασα 3 δικα μου.

Τα σοβαρα λαθη ηταν οτι δεν ηπηρχε λοριδα εκτακτης αναγκης .τα ασθενοφορα πηγαιναν αναμεσα στους αθλητες εναν φιλο παραλιγο να τον χτυπουσε ασθενοφωρο.δεν ειδα πολλες ομαδες διασωσεις στο δρομο και οι πολλοι ταπητες ηταν σε λαθος σημειο συμφωνα με το ρολοι.
Στην εκκινηση για να μην στριμωχτουμε δεν καναμε ζεσταμα και περασσ με ενα λεπτο καθυστερηση απο την γραμμη.

Για μενα ηταν ο εκτος μαραθωνιος και πρωτος εξω και ο μονος που ετρεξα με φυσιολογικο καιρο.στην θεσσαλονικη τον απριλη η βροχη με κουρασε και σ ε ολους τους αλλους ετρεχα με ζεστη που με κουραζει αφανταστα.

Τελος τον συστεινω μονο σαν συνδιασμω με βολτα και οχι αποκλειστικα για χρονο αν και εγω εριξα 3 λεπτα το ρεκορ μου.
Οι ανηφορες ειναι λιγο υπουλες αλλα με σωστη κατανωμη δυναμεων δεν χρεωνουν τα 2 τελευταία. Χιλιομετρα τα ανεβηκα με την ψυχη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

lion75
Forum-Runner

96 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2015 :  23:09:28  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πρώτος Μαραθώνιος για μένα λοιπόν, στην Πόλη. Τερματισμός σε καθαρο χρόνο 3.45.15 (γενική κατάταξη στη θέση 606) και φυσικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν κατάφερα να κρατήσω το 5.08 ως ρυθμό, και να τερματίσω σε 3.36-3.37 που είχα θέσει ως στόχο, καθώς μετά το 28-29ο εμφανίστηκε δυνατός πόνος στο αριστερό γόνατο που επιδεινωνόταν. Έτσι μετά το 34-35ο ο ρυθμός έπεσε αρκετά και μάλιστα ο πόνος ήταν τόσο δυνατός που αναγκάστηκα να σταματήσω για περπάτημα. Έσφιξα τα δόντια και ανέβασα πάλι το ρυθμό στο 5.09.
Η ανηφόρα του 17-18ου χλμ ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και φυσικά η ανηφόρα στα τελευταία 2 χλμ. σε συνδυασμό με το δυνατό πόνο στο γόνατο με δοκίμασαν αρκετά :).
Τέλος καλό, όλα καλά και πάμε για τα επόμενα!

Κατάφερα να βρεθώ αρκετά μπροστά στη γραμμή εκκίνησης και έτσι δεν έχασα καθόλου χρόνο στη γέφυρα. Έχασα ωστόσο χρόνο όταν συνάντησα τους αργούς αθλητές των 15 χλμ. που έκαναν αναστροφή (αλήθεια ποιο φοβερό μυαλό το σκέφτηκε αυτό: Οι αθλητές Μαραθωνίου έκαναν αναστροφή αρκετά πιο κάτω από το σημείο αναστροφής των 15ρηδων, και τους ξανασυναντούσαν αρκετή ώρα μετά, τόση ώστε να συναντούν αρκετά πιο αργούς αθλητές. Κάποιοι μάλιστα περπατούσαν σε εκείνο το σημείο και έπρεπε να κάνω ζιγκ-ζαγκ για να τους προσπεράσω). Νερά δεν υπήρχαν στα πρώτα 4χλμ. ενώ μετά υπήρχε νερό κάθε 2,5 χλμ σε μπουκαλάκια των 250 ml (υπερ-αρκετά). Πράγματι, όπως έγραψε και ο Πέτρος, δεν υπήρχε λωρίδα έκτακτης ανάγκης και τα ασθενοφόρα κινούνταν δίπλα μας (επικίνδυνο). Επίσης, πράγματι οι τάπητες ήταν τοποθετημένοι σε λάθος σημεία.
Οι διοργανωτές τα έκαναν αρχικά θάλασσα με την ανάρτηση των αποτελεσμάτων, καθώς σε πολλούς αθλητές έλειπαν ορισμένα περάσματα (σε εμένα πχ. έλειπε το πέρασμα στο 20ο και ο χρόνος τερματισμού!!). Αυτό ωστόσο διορθώθηκε μόλις χθες με την ανάρτηση των συνολικών αποτελεσμάτων και την κατάταξη βάσει καθαρού χρόνου.

Έχοντας τρέξει την κλασσική μέχρι το 32ο, θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος Μαραθώνιος κάθε άλλο παρά εύκολος είναι, έχει πονηρά σημεία και ανηφόρες ύπουλες. Αυτό πιστεύω αντικατοπτρίζεται και στους χρόνους που κάνουν οι ελίτ αθλητές σε αυτό το Μαραθώνιο (είναι αντίστοιχοι των χρόνων των ελίτ που βλέπουμε και στην κλασσική, δηλαδή 2.11-2.12).

Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους φίλους για τις συμβουλές/προτροπές που μου έδωσαν σε αυτό το νήμα : http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=12967&whichpage=1

Κων/νος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

tzatzikis90
Elite Forum-Runner

Greece


1555 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2015 :  23:17:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
συγχαρητήρια και στους 2 σας (Πέτρο κι από εδώ χαχα) ! και εις...κατώτερα εύχομαι!

Τάσος

know your limits. then destroy them.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Peter L
Senior Forum-Runner

696 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2015 :  11:05:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
@lion 75 συγχαρητήρια για τον αγώνα σου ,για την δύναμη να πας μέχρι τέλους με ένα καλό χρόνο.Αυτός είναι ο μαραθώνιος ,μάχη με τον πόνο την συγκέντρωση στα περάσματα και την κατάθεση ψυχής όταν έρχεται η εξάντληση.
Κλασσική δεν είναι με τίποτα,ύπουλα πανω κάτω που θέλουν σεβασμό.Παράδειγμα στο 17 μπήκα με 4.40 και στην κορυφή έπεσα στο 5.20.Στην θεσσαλονίκη στο 27 στην μεγάλη ανηφόρα την βγάζω με 5 στο ανώτερο σημείο.Αυτό με θορύβησε κάπως αλλά τελικά όλα καλά

Αλήθεια είχαμε μια κουβέντα πριν τον αγώνα για την τακτική σου.
Πως πήγες με παλμούς ή χρονικά περάσματα?
Οι πόνοι θα μειώνονται με τους αγώνες και τα σωστά long run.
Πρώτη φορά που είχα σε δεύτερη μοίρα τις ενοχλήσεις στα πόδια καιη μόνη έννοια μου ήταν να συγκεντρωθώ στον ρυθμό που μετά το 35 τον κρατούσα με δυσκολία.

Την δευτέρα άνετα μπορούσα να κάνω 7-8 χιλ. τρέξιμο ενώ άλλες φορές 3-4 μέρες είχα δυσκολία να επιταχύνω το περπάτημα.

Καλή ξεκούραση και καλούς αγώνες.

Τάσο εσύ θα πας Βερολίνο μην ακούς για κατηφόρες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

tzatzikis90
Elite Forum-Runner

Greece


1555 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/11/2015 :  00:50:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
λες να πάω εκεί μπας και κάνω κανένα καλούτσικο χρόνο? μόνο σε κάτι τέτοια κατηφορικά έχω ελπίδες!

Τάσος

know your limits. then destroy them.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 3 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000