Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 2ος Δρόμος Αθανάτων 140χλμ.-28/10/2016
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 8

trexantiris
Master Forum-Runner

Greece


5735 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/11/2016 :  17:26:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by SKOTEINOS

quote:
Originally posted by trexantiris

quote:
Originally posted by Aroulio

Ευχαριστώ Σπύρο.

Καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όλους!



!!! Καλή ξεκούραση τώρα Άρη!!! Αναμένουμε... :-))

Free your feet...free your senses!




Μανόλο, και σένα σε αναμένυμε κάποια στιγμη φίλε!!!!

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015



Εννοείται Παύλο πως είναι ένας αγώνας που θα ήθελα κάποια στιγμή να συμμετάσχω! :)

Free your feet...free your senses!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

jimbrav
Newbie Forum Runner

Greece
21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/11/2016 :  19:07:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδιά συγνώμη που είναι λίγο μεγάλο αλλά δεν μπορούσα να γράψω ποιο λίγα...!!!

Με την δρομική εμπειρία μόλις ενός έτους και μετά από την ιδέα του φίλου -δρομέα Βασίλη Φαλτση εδώ και μερικούς μήνες είχα αποφασίσει την συμμετοχή μου στο 2ο Δρόμο Αθάνατων! Κάνοντας μικρά βήματα στις υπεραποστασεις όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα , και καταλαβαίνοντας ότι υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτές δήλωσα στον ιστορικό αυτόν αγώνα !Προσπάθησα να ετοιμαστώ όσο ποιο καλά μπορούσα και τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο ο όγκος χιλιομέτρων αυξήθηκε κατά πολύ ,για πέσουν ένα μήνα πριν τον αγώνα για την απαραίτητη ξεκούραση.

Παρασκευή 28/10 είμαστε Αθήνα για να πάρουμε το λεωφορείο τις διοργάνωσης για Τρίπολη .Στον αγώνα θα τρέχαμε μαζί με Alexandros Mitrakoulis και η ευχάριστη έκπληξη της τελευταίας στιγμής να έρθει μαζί μας ο Γεώργιος Ζαχαριάδης με την μεγάλη του εμπειρία στις υπεραποστασεις !!!
Περίπου 80 δρομείς σταθήκαμε στην εκκίνηση σε ένα ιδιαίτερο ζεστό και ευχάριστο κλίμα παρά τον άσχημο καιρό. Πρόλογος του αγώνα και οδηγίες από τον Pavlos Goranitis- εθνικός ύμνος και ξεκινάμεε...!!!Δεν μπορούσα να φανταστώ τι θα ακολουθούσε και τι σημαίνει αγώνας υπεραποστασεις 142 χλμ !!!Κάτι με τραβούσε και με μάγευε σε αυτό! Δυστυχώς ο καιρός δεν μας βοήθησε καθόλου και ξεκινήσαμε με βροχή. Κάνουμε τα πρώτα χιλιόμετρα με καλό ρυθμό και το παρεακι super !Μάταια περιμένουμε να σταματήσει η βροχή η οποία όλο και δυναμώνει !Συνεχίζουμε για το 1ο σημείο αποκλεισμού στα 37,5 χλμ με χειμωνιάτικο καιρό πλέον .Δεν είχα προετοιμαστεί για τόσο άσχημες καιρικές συνθήκες (λάθος μου !) και με προβλημάτιζε η συνέχεια του αγώνα .Φτάνουμε Πηγές Ευρωτα και γρήγορα αλλάζουμε με στεγνά ρούχα και συνεχίζουμε. Πλέον έχει βραδιάσει με πολλή βροχή και κρύο ,αρχίζω να νιώθω άβολα με την υποθερμία να μου χαμογελά !!!Το συναίσθημα γίνετε αρνητικό παρεουλα με τις αρνητικές σκέψεις, ευτυχώς για καλή μου τύχη παίρνω ένα αδιάβροχο από ένα αυτοκίνητο της διοργάνωσης και νιώθω ζεστός -δυνατός....μεγάλη ανακούφιση !Από εδώ αρχίζει η εμπειρία του Γιώργου. Καταλαβαίνει ότι έχουμε ήδη καθυστερήσει λόγω καιρικών συνθηκών και πρέπει πλέον να κουνούμαστε γρήγορα για να μην έχουμε πρόβλημα στους σταθμούς αποκλεισμού. Είμαστε σε ανηφορικά κομμάτια και πάμε προς τα όμορφα χωριά Λογκανικος Αγοριανη Γεωργιτσι κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στους σταθμούς, με το κρύο να κάνει δυνατά την παρουσία του. Στόχος μας το 2ο σημείο αποκλεισμού Καστόρι στο 60ο χλμ ,όμορφα τοπία αλλά λόγω νύχτας δεν μπορούμε να τα χαρούμε !Οι κάτοικοι των χωριών προσπαθούν να μας εμψυχώσουν με την σειρά τους ,όσο μπορούν και αυτοί βέβαια. Φτάνουμε Καστόρι με το ζεστό καλωσόρισμα των κατοίκων- εθελοντών του σταθμού .Κάθομαι για ένα με δυο λεπτά τρώγοντας συγχρόνως και παράλληλα να πάρω μια ανάσα. Παμεεε , φωνάζει ο Τεμον αργούμε....!!!Δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη !!!!Ξεκινάμε δυνατά ,με το παρεακι να είναι σούπερ και ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον !Κατηφορίζουμε προς Καραβα για την απαραίτητη ζεστή σούπα και την θερμή υποδοχή των κάτοικων να μας περιμένει. Πλούσια η τροφοδοσία σε αυτόν τον σταθμό ,μέχρι και φυσικό χυμό ρόδι είχαν, απλά φοβεροί !Έχουμε περάσει τα 75 χλμ και παράλληλα τα δικά μου δρομικά όρια αφού σε τέτοιες αποστάσεις δεν είχα τρέξει. Νιώθω καλά ,δυνατός αλλά κάτω στα πόδια γίνεται ένα πάρτι πόνου...χαχαχα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τι δεν πονάει !!!Η Σπάρτη δίπλα και αδιαφορώ για τους πόνους .Μπαίνουμε στην Σπάρτη με το άγαλμα του Λεωνίδα (να λέει διάφορα χαχαχα) να στέκεται επιβλητικά απέναντι μας , Θερμή υποδοχή των σπαρτιατών δρομέων όπως αρμόζει σε τέτοιους αγώνες ,απλά Φοβεροί !Ευχάριστη έκπληξη η ζεστή παρουσία του Nektarios Bourounis κάνοντας μας να νιώσουμε άνετα και να μας παρέχει κάθε βοήθεια σε ένα κρίσιμο χρονικό και κομβικό σημείο!
Γρήγορη αλλαγή ρούχων παπουτσιών, ανασύνταξη σωματικών και ψυχικών δυνάμεων. Ευτυχώς έχει να σταματήσει να βρέχει και μας έχει ανακουφίσει αρκετά !Το κεφάλι κάτω και πάμε για Μυστρά- Ταΰγετο ,το πάρτι ανηφόρας αρχίζει και η ώρα είναι 2 τα ξημερώματα. Περνάμε το άγαλμα του Κων/ου Παλαιολογου και η ζωή τραβάει την ανήφορα !Επιβλητικό το βουνό με απόλυτη ησυχία ,ακούγοντας μόνο θορύβους της φύσης. Η κούραση και η ταλαιπωρία μου χτύπησαν την πόρτα στο 95 περίπου χλμ...φρίκη !!!Δεν το πιστεύω αυτό που αισθάνομαι εξάντληση.....Το μυαλό αρχίζει να δουλεύει αρνητικά παρέα με την κούραση του αγώνα .Σοκάρομαι στην ιδέα ότι μπορεί να εγκαταλείψω ,δεν μπορώ να το πιστέψω ,δεν μπορεί να γίνει αυτό ,δεν το θέλω να γίνει λέω μέσα μου !!!Κάνω υπομονή προσπαθώ να ηρεμήσω ,παράλληλα ο Γιώργος με καθησυχάζει χαλαρά μου λέει ήρεμα ,δεν έχω άλλη επιλογή προσπαθώ να συνεχίσω με ότι δυνάμεις έχω .Κάνω υπέρβαση ,πειθώ το εαυτό μου ότι είναι προσωρινό και θα περάσει ,άγνωστα μονοπάτια για μένα !!!Σέρνω σώμα και ψυχή παλεύω με τον ίδιο μου τον εαυτό ,στιγμές ανεξίτηλες γράφονται μέσα μου .Θέλω να μείνω μονός φεύγω μπροστά από τα παιδιά χάνομαι μέσα στην νύχτα σιωπώ, περιμένω, προχωράω αργά....Κι όμως αρχίζω να νιώθω σιγά σιγά ότι κάτι αλλάζει ,νιώθω ποιο καλά, ποιο δυνατός και τα χαμογέλα έρχονται ,η κούραση γίνεται γλυκιά και ο πόνος σύντροφος .Γυρίζω στον Αλέξη και στον Τεμον , είμαι καλά συνεχίζουμε τους λέω !!!Πλέον η ώρα είναι 4 το πρωί και το στομάχι διαμαρτύρεται για κάτι ζεστό ,το μυαλό μας ειναι στο 101 χλμ στο σταθμό του Panagiotis Antonopoulos Euchidas.Πανέμορφη η διαδρομή στο βουνό μέσα από βράχους και τρεχούμενα νερά αλλά κρίμα που είναι βράδυ και όχι μέρα να το απολαύσουμε .Φτάνουμε στο 101 και ο Τάκης με την Ριτσα φοβεροί ,να έχουν σχεδόν τα πάντα γίδα βραστή- κοτόσουπα -τραχανάς και άλλα πολλά .Στα γρήγορα τρώμε πίνουμε για να φτάσουμε στον τελευταίο σταθμό αποκλεισμού στο τουριστικό στο 106,7. Είμαστε στη κορυφή πλέον και στο σημείο αυτό να έχει δυνατό αέρα και πολύ κρύο επίσης !Αλλάζουμε γρήγορα και φύγαμε για το κατηφορικό κομμάτι ,για τα υπόλοιπα 35 χλμ περίπου .Ο πόνος στα πόδια αρχίζει να μου χαμογέλα και η κατηφόρα να χειροτερεύει την κατάσταση ,αδιαφορώ και συνεχίζω ξανά .Μετα από 6 χλμ αρχίζει να βρέχει και πάλι, τα νεύρα και η κούραση είναι σε υψηλό επίπεδο. Εδώ ο Τεμον και πάλι μας εμψυχώνει ,πάμε δυνατά συνεχίζουμε !!Δυο τρία τηλεφωνήματα μας ανεβάζουν την διάθεση, Μπαμπά τρέξε λέει ο μικρός, άντε κουράγιο η σύζυγος !Πλησιάζουμε ,νιώθουμε ότι είμαστε κοντά στον τερματισμό. Τα τελευταία 15 χιλιόμετρα είναι μαρτυρικά ,πονάω αρκετά στα πόδια αλλά κάνω υπομονή .Μπαίνουμε στην Καλαμάτα και φτάνουμε στην πλατεία του τερματισμού ,ανακούφιση χαράς και η συγκίνηση στα ύψη !!!Δάκρια χαράς -ευτυχίας ,ένα ταξίδι τέλειωσε μέσα από πολλές δυσκολίες αλλά πλέον δεν είσαι αυτός που ξεκίνησες!!!!



Αφιερωμένο στην οικογένεια μου που κάνει τεράστια υπομονή !
Πολλά συγχαρητήρια στην διοργάνωση και στους εθελοντές !
Πολλά ευχαριστώ στον χορηγό μου το Βιβλιοχαρτοπωλείο Άνεμος που με την υποστήριξη του πραγματοποίησα αυτόν το αγώνα !
Επίσης πολλές ευχαριστίες στους πολύ καλούς συνοδοιπόρους μου Alexandros Mitrakoulis και Γεώργιος Ζαχαριάδης που μαζί ξεπεράσαμε τις δυσκολίες του αγώνα και φτάσαμε στον τερματισμό!!
Ευχαριστώ επίσης τον Nektarios Bourounis οπού με την βοήθεια του με έκανε να νιώσω ζεστά και άνετα για να μπορέσω να συνεχίσω !

Edited by - jimbrav on 01/11/2016 19:12:40
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Peter L
Senior Forum-Runner

696 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/11/2016 :  22:36:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγχαρητηρια φιλε ,θελει να εχεις ψυχη για να τρεξεις σε τετοιο αγωνα με 1 χρονο μονο δρομικη εμπειρία. Καλη ξεκούραση
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Aroulio
Elite Forum-Runner

1580 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/11/2016 :  23:02:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπράβο ρε φίλε! Καλή ξεκούραση κι αποκατάσταση τώρα.

ΥΓ και κάθε ιστορία που διαβάζουμε μας φαίνεται τόσο οικεία και μας κάνει να ξαναβιώνουμε τα βήματά μας!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/11/2016 :  23:21:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μπράβο σου, πολλα πολλά συγχαρητήρια!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

jimbrav
Newbie Forum Runner

Greece
21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 01/11/2016 :  23:26:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά...ναι όντως θέλει καλή ξεκούραση, προσπαθώ να ανασυγκροτηθω και να συνέλθω από αυτό που έζησα !Ναι κάθε ιστορία έχει πολλά κοινά σημεία!Ελπίζω να είμαι καλά για να κατέβω στον μαραθώνιο Αθήνας , για την συμμετοχή και μόνο !
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Bladerunner
Advanced Forum-Runner

235 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/11/2016 :  09:21:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
@jimbrav

Συγχαρητήρια! Καλή αποκατάσταση τώρα.

__________________________
Think faster than you ride
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

tzatzikis90
Elite Forum-Runner

Greece


1555 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/11/2016 :  11:27:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτή τη στιγμή παιδιά οποιαδήποτε απόσταση από 100 χιλιόμετρα και πάνω φαντάζει τρομακτική για μένα, γι αυτό και ο χαρακτηρισμός που έδωσα! Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να καταφέρω να σταθώ στην εκκίνηση τέτοιων αγώνων και αν όλα πάνε καλά να τερματισω. Ίσως τότε τους απομυθοποιησω κιόλας! Μέχρι εκείνη τη στιγμή ωστόσο θα θεωρούνται άθλος για μένα!

Πολλά συγχαρητήρια και Σ εσένα jimbrav!

Τάσος

know your limits. then destroy them.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

spy
Master Forum-Runner

Greece


2817 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/11/2016 :  12:40:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
@jimbrav:πολλά-πολλα συγχαρητήρια!Είναι πολύ λίγοι αυτοί που καταφέρνουν τόσο γρήγορα τέτοια επιτεύγματα, αλλά όταν ή δύναμη της θέλησης είναι μεγάλη ... τίποτα δεν μπορεί ν'αντισταθει!Άξιος θαυμασμού!!!

...καθε χιλιομετρο κι ενα δακρυ χαρας κι ευτυχιας...στο μοναχικο δρομο των ονειρων!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

jimbrav
Newbie Forum Runner

Greece
21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/11/2016 :  14:25:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδιά νασται καλά.....ναι το ήθελα πολύ και ας το ήξερα ότι δεν ήμουν έτοιμος ακόμα .Έπρεπε να τρέξω 70αρι , μετά 100αρι και αργότερα να πάω για ποιο μεγάλο...Άλλα η πρόκληση ήταν μεγάλη για μένα και ήθελα να το δοκιμάσω !Καλούς αγώνες και καλούς τερματισμούς να έχουμε !
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

SKOTEINOS
Σκοτεινές Δυνάμεις

Greece


11053 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/01/2017 :  12:20:50  Εμφάνιση Προφίλ  Visit SKOTEINOS Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Μεγάλη δικαίωση για μένα και για τον ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ, αποτελεί η απόφαση που πήρε ο Διεθνής Σύνδεσμος ΣΠΑΡΑΤΘΛΟΝ, να εντάξουν τον αγώνα, ως κριτήριο εισαγωγής δρομέων στις επόμενες διοργανώσεις του Σπάρταθλου!Πλέον οσοι άνδρες κάνουν κάτω από 18 ώρες και όσες γυναίκες κάτω από 19 ώρες, θα μπορούν να συμμετάσχουν αν το επιθυμούν στην κλήρωση του Σπάρταθλου, προκειμένου να κληρωθούν για να τρέξουν!
Αυτή η απόφαση ισχύει και για τον προηγούμενο αγώνα του 2016!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ!


ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

SKOTEINOS
Σκοτεινές Δυνάμεις

Greece


11053 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/01/2017 :  12:39:49  Εμφάνιση Προφίλ  Visit SKOTEINOS Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
http://www.runningnews.gr/item.php?id=29580



ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mcqueen
Forum-Runner

Greece
187 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/01/2017 :  10:23:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.Μια αδικία αποκαταστάθηκε.ενας τόσο δύσκολος αγώνας θα έπρεπε να δίνει πρόκριση για σπαρταθλον.απο ότι γράφει στην προκυρηξη ισχύει και ο αγώνας του 2015 η κάνω λάθος;

to dare is to do
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

SKOTEINOS
Σκοτεινές Δυνάμεις

Greece


11053 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/01/2017 :  12:00:46  Εμφάνιση Προφίλ  Visit SKOTEINOS Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by mcqueen

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.Μια αδικία αποκαταστάθηκε.ενας τόσο δύσκολος αγώνας θα έπρεπε να δίνει πρόκριση για σπαρταθλον.απο ότι γράφει στην προκυρηξη ισχύει και ο αγώνας του 2015 η κάνω λάθος;

to dare is to do



Ευχαριστώ πολύ!Δεν υπήρξε κάποια αδικία-καθώς ΕΓΩ δεν είχα κάνει αίτηση ΄΄υπαγωγής΄΄ του ΔΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ως κριτήριο!Περίμενα να γίνουν 2 διοργανώσεις-να δω μέσα μου, ότι ο αγώνας τσουλάει και είναι οργανωμένος και ότι άξιζε να μπει, και από κει και πέρα έκανα την αίτηση!Αμέσως δίχως δέυτερη κουβέντα το δέχτηκαν-οπότε ουδεμία αδικία υπήρξε!
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ε Π Ρ Ε Π Ε ΝΑ ΠΑΡΕΙ!!!!

Για το 2015, κάτσε να ρωτήσω και σου απαντάω-δεν είμαι σίγουρος!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

SKOTEINOS
Σκοτεινές Δυνάμεις

Greece


11053 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/01/2017 :  16:11:15  Εμφάνιση Προφίλ  Visit SKOTEINOS Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Κανονικά όσοι πιάσατε και το 2015 τα όρια στον ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ, θα μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση του επόμενου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΥ!
Ευχαριστω πολυ!

ΒΡΕΤΤΑΚΕΙΑ 2015,ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ-01/08/2015
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 8 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000