Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/02/2012 :  14:39:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
γεια σε ολους.
επιβεβαιωνει κανείς αυτο που ο karel εγραψε. οτι δηλαδη ενα ablation εχει ημερομηνια ληξης μετα απο 5-6 χρονια ?
αυτο εγω πρωτη φορα το ακουω, αλλά και ο γιατρος που μου το εκανε, ουδεποτε μου ανεφερε τετοια εκδοχή !
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/02/2012 :  20:05:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδια καλησπερα . Τι εξετασεις χρειαζονται πριν το ablation ?
Αυτη η εξεταση οισοφαγικος υπερηχος καρδιας τι ειναι ; Ειναι επιπονη εξεταση ;Οσον αφορα τον Καρελ και την αποψη του οτι μετα απο λιγα χρονια υποτροπιαζει το εχω ακουσει η το εχω διαβασει δεν θυμαμαι και δεν ξαρω αν ισχυει μην δημιουργουμαι απαισιοδοξια . Συνηθως και αναφερομαι σε ablation για κολπικη μαρμαρυγη και απο οτι μας περιεγραψεδεδωαν τα παιδια εδω με ενα ablation κανεις δεν καθαρισε . Νομιζω οτι αυτη η προσπαθεια εχει ακομα δρομο . Μην ξεχναμαι οτι ablation εχει ξεκινησει σαν θεραπεια εδω και 15 χρονια περιπου και τα αποτελεσματα ειναι ακομα πενιχρα

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Areti
Newbie Forum Runner

Greece
4 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2012 :  04:17:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
paidia einai dynaton ena epeisodio yperkoiliakis taxykardias na epideinwnei symptwmata dysforiaas, aforitis dyspnoias, algous sto stithos kai kapsimo sto sterno pou antanakla sto aristeroxeri, braxiona, omo?exeipathei kaneis yperkoiliaki taxykardia se syndiasmo me aforitous ponois sto stithos kai dyspnnoia?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Blondie
Newbie Forum Runner



27 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2012 :  12:25:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
statusquo συμβαινει αυτό που λες, αλλα υπερβολικα σπανια περιπτωση! Δεν είναι συχνο φαινομενο αλλα κακα τα ψεματα, παιζει τεραστιο ρολο ο γιατρος σε αυτην την ειδικοτητα και οι ηλεκτροφυσιολογοι δεν είναι αρκετοι σε αριθμο γενικα σε ολοκληρο τον κοσμο, και δεν είναι ολοι τους εξισου καλοι…

fullstop ποια είναι η δικη σου ιστορια; Εκανες ή ακομη;

Areti πιστευω πως ο πονος στο στηθος και η δυσπνοια όπως και το αισθημα ελλειψη οξυγονου-αερα-αναπνοης είναι χαρακτηριστικα αγχους!

Ειχε κανεις από σας προβλημα με την αρτηρια του, το ποδι του μετα την ηλεκτροφυσιολογικη μελετη;;;


Blondie
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Areti
Newbie Forum Runner

Greece
4 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2012 :  13:33:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ναι μπορει να ναι απο υο αγχος αλλα τοσο πολυ βρε παιδια?διαρκει ολη μερα!!!και μαλιστα ολα αυτα τα συμπτωματα δυσπνοιας και πονου στο στηθος επιδεινωθηκαν μετα τημ υπερκοιλιακη ταχυκαρδια που επαθα...ειμαι του πεθαμου καθως εχω και 1 εβδομαδα περιπου που εχω ενα καψιμο στο στερνο και αντανακλα με πονο στο αιστερο χερι και ωμο σε συνδιασμο με ενα χουρχουρητο στο στηθος προκαλωντας μια δυσπνοια σε σημειο ασφυξιας..ειναι δυνατον το αγχος να δηιουργει τετοιες καταστασεις?πλεον δε μπορω να κανω τιποτα!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2012 :  13:40:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
blondie και λοιποί γεια σας.
σε απαντηση του εαν υπηρχε καποιο προβλημα με τις αρτηριες στα ποδια μετα την επεμβαση, σε εμενα τουλαχιστον οχι. εκανα το ablation στο Ιπποκρατειο στις 4/11/11.
fullstop.
διοισοφάγειο , λεγεται ο τυπος του υπερηχου που κάνει κάποιος πριν απο ablation. δε θαλεγα πως ειναι απλο. και αυτο διοτι πρεπει να μπει καποιος λεπτος σωληνας απο το στομα με σκοπο να δει την καρδια απο άλλη οπτικη γωνια. και ολα αυτα χωρις αναισθησια.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2012 :  23:01:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΑΚΟΜΑ ABLAΤION ΤΟ ΨΑΧΝΩ . ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΤΟΣΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΙ . ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΚΑΤ ΕΤΟΣ ΜΑΡΜΑΡΥΓΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ (ΜΕΧΡΙ.130-140) ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΙΣΑΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ABLATION ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ . ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΣΥΧΝΑ .ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ . ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΙΥΜΕ ΤΟ ABLATION ? ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΧΑΠΙΑ . ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ . ΜΕ ΤΟ ABLATION ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΓΤΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ . ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛ ΤΗΝ ΚΑΙΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ . ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΙΣΚΟ ΦΛΕΓΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΡΟΜΒΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΓΓΕΦΑΛΙΚΩΝ ( 2%).
.ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 4 ABLATION KAI ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΑΝΤΙΠΥΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ . ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΣΥΝΤΗΡΙΥΝΤΑΙ ΝΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΑΡΥΘΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟ. ΕΔΩ ΝΤΕΠΟΒΑΚΙ ΠΑΙΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΝΑΚΡΙΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΛΑΩΕΣ . ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΝΕΝΟ ΑΙΩΝΑ ΤΟ.ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΗΤΑΝ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑ ΤΣΙΠΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΒΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ; ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .
ΚΑΛΟ ΒΕΑΔΥ

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Polyxeni
Forum-Runner

Greece


64 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2012 :  23:30:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αρετή καλησπέρα!Αυτά τα συπτώματα τα είχα μετά από επεισόδιο υπερκοιλιακής ταχυκαρδίας..Αλλά ειχα ταχυκαρδία για 9 συνεχόμενες ώρες(250 παλμούς). Δηλαδή εσύ είσαι και σε ηρεμία έτσι;Γιατί δεν συμβουλευέσαι τον καρδιολόγο σου;Εύχομαι περαστικά σου και μην αγχώνεσαι..

Blondie μετά το ablation είχα ένα προβλημτάκι με το πόδι μου.Πόναγα πολύ,κούτσαινα για ένα μήνα και το σημείο που έγιναν οι τομές δεν μπορούσα ούτε να το ακουμπήσω..Για μεγάλο χρονικό διάστημα.Έκανα triplex στη φλέβα και ήταν μια χαρά.
Τώρα για την εγκυμοσύνη δεν γνωρίζω.. Σίγουρα οι γιατροί σου θα γνωρίζουν καλύτερα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2012 :  18:36:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
To ithela Kai milaga . Eimai sto nosokomeio me marmarigi . Mou eipan oti mpaino sto flevokomvo Kai vgeno. Telika me anatasoun me ancoron.Mia kardiologos mou eipe oti h diatasi tis aristeris kilias einai 46.5 Kai apokleietai na petyxei to ablation

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

maemo
Newbie Forum Runner



8 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2012 :  21:25:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα σε όλους. Καταρχήν για όσους φοβάστε ότι η κ.μ. μπορεί να επιστρέψει μετά από μερικά χρόνια, τότε πρέπει να ηρεμήσετε. μην το σκέφτεστε. Υπάρχουν άνθρωποι που τα τελευταία 10+ χρόνια δεν ξανα-είχαν κρίσεις, υπάρχουν άλλοι που εμφάνισαν ξανά για πολύ λίγο και άλλοι που δεν τους πέρασε ποτέ. Παίζουν τόσα πολλά ρόλο και πραγματικά κανείς δεν ξέρει τι γίνεται.

Προσωπικά έκλεισα 40 μέρες από το ablation. Μου φαίνεται λες και έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε, σαν ανάμνηση. Δεν έχω κάνει κανένα επεισόδιο από τότε, έχουν σταματήσει εντελώς οι έκτακτες τις οποίες τις είχα ανεξάρτητα από τα αντιαρρυθμικά που έπαιρνα πριν και γενικά μου έχει πέσει και η πίεση. Το μόνο που έχω είναι ο υψηλός καρδιακός ρυθμός, ο οποίος ακόμα μέχρι σήμερα φτάνει τους 85-95 σφυγμούς σε ηρεμία. Δεν μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα είναι η αλήθεια καθώς νιώθω μια χαρά. Τώρα θα αρχίσω πάλι να περπατάω και να τρέχω σιγά-σιγά, καθώς τον πρώτο καιρό δεν ήθελα να ζοριστώ.

Το ablation είναι όντως σοβαρή επέμβαση και μπορεί να έχει σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις, όμως στατιστικά απ' ότι έχω διαβάσει είναι λιγότερες από το να μην το κάνει κάποιος. Δύσκολη απόφαση, αλλά αυτές τις 6 εβδομάδες έχω πάρει πίσω την ζωή μου, ξέχασα πως είναι να πιάνω τον σφυγμό μου, όταν ένιωθα λίγο περίεργα ή πως είναι να μου κόβουν την ανάσα οι έκτακτες. Από την άλλη αν πάθαινα κάτι, τότε θα έλεγα ότι προτιμούσα το πριν;

Απλά επιλέξτε τον καλύτερο γιατρό που μπορείτε και έχει την μεγαλύτερη εμπειρία. Εδώ έχουν αναφερθεί τα μεγαλύτερα ονόματα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2012 :  21:26:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
fullstop
υπομονη φιλε. καταλαβαινω ακριβως πως νοιωθεις κοιταζοντας τον καρδιογραφο, πότε θα γυρισει σε φλεβοκομβο. οσο για την διαταση στην αριστερη κοιλια που δεν σου επιτρεπει το ablation, ρωτα και καποιον ηλεκτροφυσιολογο να σου πει την αποψη του, μπας και ησυχασεις μιά για παντα απο την κολπικη μαρμαρυγη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/02/2012 :  21:34:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
maemo γεια σου
και εγω το εκανα στις 4/11/11 εχοντας περασει περιπου 3 1/2 μηνες. ειναι οντως περιεργο το συναισθημα να καταλαβαινεις οτι σου ερχετε μια εκτακτη η μια μαρμαρυγη , αλλα αυτη να σταματα ! στην αρχη οι σφυξεις οντως ειναι στα επιπεδα που περιγραφεις, αλλα μετα αρχιζουν αργα αλλα σταθερα να πεφτουν.
αντε, και καλο φλεβοκομβο σε ολους μας !!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Blondie
Newbie Forum Runner



27 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/02/2012 :  12:45:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
fullstop η γνωμη μου ειναι να μιλησεις συντομα με καποιον ηλεκτροφυσιολογο που ειναι οι μοναδικοι αρμοδιοι!
κανε την ηλεκτροφυσιολογικη μελετη γιατι δυστυχως αν δεν κανεις την μελετη τοτε τα επεισοδια καθε φορα θα γινονται πιο συχνα αλλα και πιο εντονα.
ψαξε εναν καλο ηλεκτροφυσιολογο!!!
σου ευχομαι περαστικα και ελπιζω να παρεις την σωστη αποφαση για σενα!

σιγουρα το αισθημα μετα την μελετη ειναι απεριγραπτο.. να νιωθεις πως εισαι πλεον οκ, πως δεν θα εχεις αλλο επεισοδιο, πως δεν θα πεθανεις απο αλλο επεισοδιο, πως δεν θα χρειαστεις να τρεχεις στα επιγοντα, χωρις να ξερεις ποτε θα εχεις το επομενο σου επεισοδιο και ολα τα αισθηματα εκει περα στα επιγοντα...αλλο κι αυτο!
πλεον γιατρευεσαι μετα την μελετη, και στο κατω-κατω, δεν ειναι ολοι αλλα ουτε πολλοι που κανουν 2ο ablation... ειτε λογω των γιατρων... αλλα ειτε λογω της καθε περιπτωσης που καθε ανθρωπος ειναι μοναδικος!!!

κακα τα ψεματα, αναγκαστικα ολοι αναγκαζονται να κανουν το ablation ...στην τελικη για λογους... επιβιωσης...

ας εμπιστευτουμε την τεχνολογια στην ιατρικη και πανω απο ολα τον γιατρο μας και να εχουμε θετικη σκεψη, μην μας πιανουν και τα ψυχολογικα! και οσο γινεται να μην σκεφτομαστε αυτο το συμβαν.... αρνητικα, αλλα να το σκεφτομαστε θετικα, ως εμπειρια ...δοκιμασιας... και ευκαιρια για ενα meditation!!!

Blondie
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Blondie
Newbie Forum Runner



27 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 23/02/2012 :  15:07:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Maemo περαστικά! Δώσε λίγο χρόνο στον οργανισμό σου κ θα πέσει σύντομα ο καρδιακος σου χτυπος.
Προσωπικά πιστεύω να περιμένεις λιγάκι ακόμη κ μετα να αρχίσεις τρέξιμο....δώσε λίγο χρόνο του οργανισμού σου.... Δικιά μου γνώμη βέβαια κ δεν είμαι αθλήτρια....

Blondie
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/02/2012 :  02:32:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΕΤΑΞΑ ΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΜΕ ΑΝΚΟΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΜΠΕΙΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΗΤΕΥΣΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΤΣΙΒΑ ΕΓΚΡΙΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΟ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΕΡΘΕΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΡΜΑΚΩΝ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ Β BLOCKERS ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΩ ΕΝΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΡΥΘΜΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 75 -85 ΧΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΒΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΠΡΑΝΤΑΞΑ. ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ . ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΨΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ . ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑΨΟΡΙΜΑΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΕΑ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΗΛΕΚΤΡΟΦΥΣΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ABLATION ΘΑ ΠΡΑΞΩ . ΕΠΕΙΔΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑBLATION ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΛΤΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΩ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΥΠΟΤΡΟΠΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ . ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΒLATION ΓΙΑΨΤΗΝ ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ME ABLATION AΛΛΗΣ ΠΑΘΗΣΗΣ ΚΑΟΩΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000