Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Κυνήγι
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 71

KaterinaL
Forum-Runner

Greece


143 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/12/2009 :  19:18:40  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by KostasPVol

quote:
Originally posted by Apneafrog

Εχετε παρει χαμπαρι τι 8α γινει αν αφαιθουν ανεξελεγκτα τα πουλια αυτα...
Οι τσιχλες μεσα σε μια χρονια πολυ ευκολα δεν θα αφησουν καρπο ελιας!
Οι φασσες-Ορτυκια-Τρυγονια θα φανε οτι καλαμποκι υπαρχει
Οι λαγοι-περδικες-αγριογουρουνα θα καταστρεψουν οτι καλλιεργια βρουν μπροστα τους..

Αφού θα γίνουν όλα αυτά απ'τη πρώτη χρονιά, φανταστείτε τι έχει να γίνει στη συνέχεια. Τη δεύτερη χρονιά τα ψαρόνια θα φάνε όσες ελιές έχουν απομείνει, κι αναγκαστικά μετά θα φάνε και τις πορτοκαλιές προκειμένουν να μη μείνουν νηστικά. Οι καρακάξες θα έρχονται στα σπίτια μας και θα κλέβουν όλα τα υπάρχοντά μας. Οι κουρούνες θα ανακαλύψουν τον καπνό και θα το ρίξουν στο κάπνισμα. Οι τρυποκάρυδοι θα τρυπήσουν όλα τα καρύδια της Ελλάδας.
Για να μη πολυλογούμε, σε 5 χρόνια κουνέλια, πετροπέρδικες, και κιρκινέζια θα κατακλείσουν τα σπίτια μας και θα αναγκαστούμε να καταφύγουμε στις σπηλιές. Οι νερόκοτες θα προτιμήσουν τις βίλες επειδή έχουν πισίνες.




Τη ταινιά "τα Πουλιά" του Χίτσκοκ την έχετε δει?? Χωρίς κυνηγούς, έτσι θα γίνουμε (θα μας φάνε...)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

spyros1976
Senior Forum-Runner

889 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/12/2009 :  19:56:31  Εμφάνιση Προφίλ
Στον Υμηττό, μετά το μονοπάτι πίσω από τις κεραίες θα βρείτε πολλά σκάγια. Στο χωματόδρομο που τέμνει το μονοπάτι πηγαίνουν συχνά κυνηγοί.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Apneafrog
Advanced Forum-Runner

Greece
317 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/12/2009 :  21:42:59  Εμφάνιση Προφίλ
Να απαντησω και εγω με την σειρα μου, συγνωμη αν μου διαφευγει καποιος ειστε και πολλοι....

@ AMALIA

apneafrog, μια που εισαι εδω, λυσε μια απορια. Εκτος απ'το να σκοτωνετε ως κυνηγοι διαφορα πουλια, λαγους, αγριογουρουνα, μηπως γνωριζεις γιατι καποιοι κυνηγοι χτυπανε αλυπητα τα κυνηγοσκυλα τους?Μεχρι και που στρεφουν την κανη επανω σ'αυτα.
Επειδη δεν κανουν καλα τη δουλεια τους τα κυνηγοσκυλα, τα βγαζουν μ'αυτον τον τροπο απ'τη μεση?

-----Για εμενα ειναι οτι χειροτερο μπορει να κανει καποιος για εναν πιστο συντροφο τον σκυλο. Εγω δεν εχω σκυλο οχι γιατι δεν μπορω να εχω αλλα γιατι δεν μπορω να τον εχω κλεισμενο σε ενα διαμερισμα μεσα χωρις να εχει τον χωρο του.
Στο κυνηγι ουσιαστικα ο σκυλος ειναι ''κυνηγος'' χωρις αυτον τα θηραματα σπανιζουν οσο και αν σας φαινετε περιεργο, οχι γιατι δεν υπαρχουν αλλα επειδη εχουν τρομερες τεχνικες καλυψης αποκρυψης.Αρκει να σας πω οτι μπορει να στεκεστε διπλα σε ενα ορτυκι-λαγο-μπεκατσα-περδικα και αυτο να μην κουνηθει απο την θεση του παρα μονο αν διασταυρωθουν τα βλεματα σας!!Δεν ειναι αστειο ετσι ειναι!!.
Η κινηση του να σκοτωσει καποιος σκυλο στο κυνηγι ειναι ιδια με τον να σκοτωνει τον συναθρωπο του, η φιλο του. Εγω την καταδικαζω και δεν δεχομαι τον ορο ''κυνηγος'' σε οποιον εχει κανει κατι τετοιο.
Και επειδη δυστυχος εχω γινει μαρτυρας τετοιου περιστατικου απο καποιον, δεν τον αφησαμε ετσι, σας λεω οτι πληρωνει ακομα την ποινη του...

@ kanivallos

Βρε Αμαλίτσα, αυτό δεν είναι και τόσο τρομερό. Και μένα όποτε η γυναίκα μου καίει το φαγητό ή η μπύρα μου δεν είναι στην επιθυμητή θερμοκρασία, επισκεπτόμαστε το ΚΑΤ για νάρθηκες.
Κατά τα άλλα είμαστε μιά ευτυχισμένη οικογένεια.

----Εισαι οντως κανιβαλος τελικα...

@ Diamantis

...και τις ταμπέλες;
Γιατί πυροβολάτε τις ταμπέλες;
Πάνω στα ματωμένα καπώ των "λασπωμένων" 4Χ4 σας, φιγουράρουν νεκρά, αρμαθιές οι αγριόχηνες κι οι φάσες πριν μπουν σε κορνίζα και τοποθετηθούν σε περίοπτη θέση στο γραφείο σας.
Σφιχτοδεμένα και τα αγριογούρουνα πάνω στο καπώ του Navara σας περιφέρετε στην πλατεία του χωριού σας καμαρώνοντας.
Επειδή είστε ταγμένοι να κρατήσετε τις ισορροπίες στη φύση. Εύγε!

----Τωρα να σου πω οτι εχεις αδικο...Δεν εχεις...Απο την αλλη ομως δεν θελω να δικαιολογω πραξεις αλλων. Οι σωστοι ανθρωποι γενικοτερα διακρινοντε οταν οι αλλοι μιλανε για αυτους. Ετσι και οι καλοι η μαλλον οι σωστοι κυνηγοι ακουγοντε μονο και δεν τους βλεπεις να ποζαρουν μπροστα σε θηραματα....


@ KaterinaL

Φίλε ApneaFrog φαντάζομαι ότι κατάλαβες ότι οι γυναίκες του forum προσπαθήσαμε να δείξουμε με χιούμορ ότι υπάρχουν και άλλα ωραία πράγματα στη ζωή εκτός από το κυνήγι. Και συγχαρητήρια που εκτιμάς και χαίρεσαι τη σύντροφο που έχεις πλάι σου.
Και συνεχίζοντας αυτό που ξεκίνησε ο Διαμαντής, να πω ότι ποτέ δεν κατάλαβα (ίσως δεν προσπάθησα να καταλάβω), ούτε μετά από 9 σελίδες στο συγκεκριμένο topic, την ευχαρίστηση να σκοτώνει κάποιος πουλιά ή ζώα.
Το κάνει κανείς γιατί θέλει αυτό που έχει στο πιάτο του να το έχει θηρεύσει ο ίδιος;; Τότε ας πάει για ψάρεμα ή να καλλιεργήσει μποστάνι ή να έχει κότες, κατσίκες κλπ κλπ.

----Και το ψαρεμα κυνηγι θεωρειτε...Και τα ψαρια αιμα και ψυχη εχουν...

Στο κάτω-κάτω της γραφής, νομίζω ότι ο μέσος άνθρωπος αυτά έχει στο πιάτο του. Ούτε μπεκάτσες, ούτε πέρδικες, ούτε ζαρκάδια .

----Γιατι θεωρεις σαν δεδομενο ''αυτα εχει'' και ''αυτα οχι''. Το οτι ο ανθρωπος καταφερε να εξημερωσει μονο αυτα και οχι τα ποιο αγρια σου λεει κατι! Και στην τελικη πρωτου γινει η εξημερωση και αυτα ελευθερα ηταν....

Εγώ ποτέ δεν έχω δοκιμάσει από αυτά, και ούτε ονειρεύομαι να το κάνω.

----Σε κινεζικο δεν εχεις φαει ποτε παπια? Την πρωτοχρονια δεν εχεις γευτει ποτε φασιανο? Εσυ χανεις!!

Το κάνει επειδή είναι φυσιολάτρης; Ας πάει για περίπατο στο βουνό και αν δεν θέλει να γυρίσει με άδεια χέρια, να μαζέψει ραδίκια.
Τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά και νιώθει κανείς ικανοποίηση με το να βάζει στο στόχαστρο πουλιά ή ζώα? Αποδεικνύει κάτι στον εαυτό του, στη γυναίκα του, στους φίλους του?

----Και το ποιημα συνεχιζετε.., γιατι πρεπει να το κανω για να αποδειξω κατι, εχω σαν κοματι της ζωης μου την αρχαιοτερη ασχολια του ανθρωπου το κυνηγι! συνεχιζω μια απο τις παραδοσεις του τοπου μου και του λαου που ανηκω! Σε ολο τον κοσμο ασκειτε το κυνηγι απο αρχαιοτατων χρονων, θελετε να το σταματησουμε επειδη γιναμε ''δηθεν πολιτισμενοι'' με ολες τις ανεσεις μας...Δεχομαι να με πειτε απολιτιστο...Δεν επιθυμω την τσιμεντουπολη με τις ανεσεις της και παιρνω τα βουνα ...

Και μαζί με τα παραπάνω, βοήθησε με να καταλάβω και όλους αυτούς που έρχονται πάνω από το σπίτι μου με τα αυτοκίνητά τους γεμάτα αυτοκόλλητα από κυνηγετικούς συλλόγους, κουβαλώντας σε trailer τα σκυλιά τους και πυροβολούν στους πρόποδες ενός βουνού που έχει απαγορευτεί πλήρως το κυνήγι (να μην αναφέρω εδώ πως μεταχειρίζονται κάποιοι τα κυνηγόσκυλα τους). Οι ταμπέλες (απαγόρευσης κυνηγιού) είναι όλες διάτρητες από σκάγια.

----Αμα δεις τον λυστη τι κανεις?....καλεις αστυνονια σωστα? Στη συγκεκριμενη περιπτωση μπορεις να καλεσεις την θηροφυλακη!!. Ειπαμε δεν μπορω να απολογουμαι για πραξεις ανθρωπων που προκαλουν...Δεν ειναι για εμενα κυνηγος ο παρανομος-λαθροθηρας. Μπορω να σας πω χιλιαδες παρανομες πραξεις για αλλες νομιμες ασχολειες...


Για να προλάβω τυχόν απορίες σου, μένω Αφίδνες και όχι στο δάσος αλλά στα πεδινά. Και από ότι ξέρεις και το κυνήγι στη Πάρνηθα απαγορεύεται

----Δια ροπαλου απαγορευται, σωστα λες!!

, αλλά και οποιαδήποτε τέτοια δραστηριότητα κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Μήπως τελικά δεν είναι αξιοπερίεργο που όλοι εμείς απεχθανόμαστε το κυνήγι και ευχόμαστε να καταργηθεί πλήρως?
Μη το παίρνεις λοιπόν προσωπικά, δες το ποιο απλά και αν έχεις διάθεση, εξήγησε και σε εμάς τους αδαείς.

----Δεν το παιρνω προσωπικα σεβομαι τις αποψεις ολων εδω μεσα. Και επειδη ειμαστε ''πολιτισμενοι'' και εχουμε και κατι κοινο, ειμαι και εγω 2 φορες μαραθωνοδρομος, μου αρεσει να συζηταμε και να λεμε τις γνωμες μας!! Ισως στο μελλον να βγω εγω λαθος και να παραδεχτω σαν ''λαθος'' την αποψη που εχω τωρα τοσα χρονια για το κυνηγι.

@ dromikos

Θα ήμουν κακός αν έλεγα ότι σύντομα οι κυνηγοί θα εξοντωθούν από μόνοι τους; Αν έλεγα ότι η φύση θα "ρυθμίσει" και αυτό το θέμα;;

Έτσι όπως αστόχαστα κάποιος είπε πως οι κυνηγοί είναι ρυθμιστές της έμβιας ζωής...

----Δεν το λεω εγω αλλα εκατονταδες επικυρωμενες επιστημονικες μελετες ανα ολο τον κοσμο....Ειναι αστοχες λες?


@ KostasPVol

Αφού θα γίνουν όλα αυτά απ'τη πρώτη χρονιά, φανταστείτε τι έχει να γίνει στη συνέχεια. Τη δεύτερη χρονιά τα ψαρόνια θα φάνε όσες ελιές έχουν απομείνει

----Προς το παρον τρωνε οτι σκουπιδη υπαρχει στην Αθηνα...
Θες να σου πω περιοχες να τα δεις μονος σου?

, κι αναγκαστικά μετά θα φάνε και τις πορτοκαλιές προκειμένουν να μη μείνουν νηστικά.

----Δεν τους αρεσει το πορτοκαλακι...

Οι καρακάξες θα έρχονται στα σπίτια μας και θα κλέβουν όλα τα υπάρχοντά μας.

----Διαβαζεις παραμυθια βλεπω....Οι καρακαξες ηδη κατοικουν στην Αθηνα πολλα χρονια τωρα...

Οι κουρούνες θα ανακαλύψουν τον καπνό και θα το ρίξουν στο κάπνισμα.

----Προς το παρων κανουν παρεα με τους γλαρους στις χωματερες....
Στην Αγγλια δε το εχουν κουρασει το θεμα ειναι και κατοικισημα

Οι τρυποκάρυδοι θα τρυπήσουν όλα τα καρύδια της Ελλάδας.

----Τρωνε καρυδια? Τι λες?

Για να μη πολυλογούμε, σε 5 χρόνια κουνέλια, πετροπέρδικες, και κιρκινέζια θα κατακλείσουν τα σπίτια μας και θα αναγκαστούμε να καταφύγουμε στις σπηλιές. Οι νερόκοτες θα προτιμήσουν τις βίλες επειδή έχουν πισίνες.

-----Εισαι υπερβολικος ολιγον τι.......

@ spyros1976

Στον Υμηττό, μετά το μονοπάτι πίσω από τις κεραίες θα βρείτε πολλά σκάγια.

----Πολλα φυσιγγια θες να πεις τα σκαγια ειναι σαν το ματι της βελονας αν μπορεις να τα δεις τοτε εχεις τρομερα ματια....φτου φτου!

Στο χωματόδρομο που τέμνει το μονοπάτι πηγαίνουν συχνά κυνηγοί.

----Θηροφυλακη ειπαμε!!!

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Diamantis
Lost Poet of Forum

Greece


1847 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/12/2009 :  22:01:24  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Apneafrog


----Θηροφυλακη ειπαμε!!!


Κάποιοι κυνηγοί δεν καταλαβαίνουν ούτε από θηροφύλακες.
Τους εκτελούν κι αυτούς!!!
http://www.epikoinonia-arg.gr/html/content/view/9972/78/lang,el/

Άστο φίλε Apneafrog, δύσκολα ξεπλένεται η ενασχόληση του κυνηγού.

Edited by - Diamantis on 20/12/2009 22:02:17
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dromikos
Forum-Runner

119 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/12/2009 :  23:27:49  Εμφάνιση Προφίλ
quote:

Έτσι όπως αστόχαστα κάποιος είπε πως οι κυνηγοί είναι ρυθμιστές της έμβιας ζωής...
----Δεν το λεω εγω αλλα εκατονταδες επικυρωμενες επιστημονικες μελετες ανα ολο τον κοσμο....Ειναι αστοχες λες?



Δε φτάνει που έχουμε κτίσει πόλεις μεγαθήρια και εξοστρακίσαμε χιλιάδες ζώα, δε φτάνει που καίμε κάθε χρόνο τεράστιες εκτάσεις δασών και μαζί με αυτά και ζώα, δε φτάνει που φτιάχνουμε δρόμους εκεί που άλλωτε ζούσαν ανέμελα άγρια όντα, πρέπει να τα κυνηγάμε κιόλας για να διατηρήσουμε τις ισορροπίες στη φύση. Αστείο μου ακούγεται...
Περιμένω να δω μια επικυρωμένη επιστημονική μελέτη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/12/2009 :  23:48:57  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Apneafrog

Αφού θα γίνουν όλα αυτά απ'τη πρώτη χρονιά, φανταστείτε τι έχει να γίνει στη συνέχεια. Τη δεύτερη χρονιά τα ψαρόνια θα φάνε όσες ελιές έχουν απομείνει

----Προς το παρον τρωνε οτι σκουπιδη υπαρχει στην Αθηνα...
Θες να σου πω περιοχες να τα δεις μονος σου?


Συγνώμη. Και το λες αυτό ως αρνητικό????????????
Το να υπάρχουν ζώα που τρώνε κουφάρια ζώων και σκουπίδια(*), είναι ΕΥΛΟΓΙΑ της φύσης. Πίστευα ότι ως (οικολόγος) κυνηγός θα το ήξερες.

(*)Τα σκουπίδια κι αυτά δημιουργήματα των ανθρώπων και του υπερκαταναλωτισμού μας είναι. Δυστυχώς η φύση δεν πρόβλεψε ότι θα ανακαλύπταμε τις πλαστικίλες, κι έτσι δεν έφτιαξε και ζώα που θα έτρωγαν τα πλαστικά και θα μας γλύτωναν απ'αυτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

IVORWOMAN
Forum-Runner

Greece


113 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/12/2009 :  00:20:38  Εμφάνιση Προφίλ
Η φύση δεν έχει ανάγκη από μας τους ανθρώπους,πόσο μάλλον από τους κυνηγούς, για να λειτουργήσει σε τέλεια ισορροπία.Ο πλυθυσμός κάποιων ζώων-θηραμάτων ελέγχεται από την ύπαρξη κάποιων άλλων ζώων-θηρευτών.Απλά,αυτά τα ζώα-θηρευτές τα έχουν "τσακίσει" κυριολεκτικά με το αλόγιστο κυνήγι και τώρα καλούνται αυτοί να παίξουν το ρόλο του ισορροπιστή της φύσης!!
Αλλά δυστυχώς αυτή είναι η ιστορία της ανθρωπότητας,παραμυθιαζόμαστε και εθελοτυφλούμε για να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια(όπως οι Αμερικανοί στρατιώτες στο Ιράκ που νομίζουν ότι εκτελούν ανθρωπιστικό έργο ή οι Σταυροφόροι που πήγαν να ελευθερώσουν τους Αγίους τόπους από τους βάρβαρους.Το πρωί σφάζουμε,βασανίζουμε,λεηλατούμε και το βράδυ κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.Αυτό βέβαια για όσους έχουν μια στοιχειώδη συνείδηση,γιατί υπάρχουν και οι "άλλοι" που γουστάρουν τρελά αυτό που κάνουν και θα συνεχίζουν να το κάνουν είτε είναι νόμιμο είτε παράνομο,γιατί,απλούστατα,είναι "αποβράσματα"...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Dimosthenis
Master Forum-Runner

Greece
4411 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/12/2009 :  00:53:16  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by KostasPVol

quote:
Originally posted by Apneafrog

Εχετε παρει χαμπαρι τι 8α γινει αν αφαιθουν ανεξελεγκτα τα πουλια αυτα...
Οι τσιχλες μεσα σε μια χρονια πολυ ευκολα δεν θα αφησουν καρπο ελιας!
Οι φασσες-Ορτυκια-Τρυγονια θα φανε οτι καλαμποκι υπαρχει
Οι λαγοι-περδικες-αγριογουρουνα θα καταστρεψουν οτι καλλιεργια βρουν μπροστα τους..

Αφού θα γίνουν όλα αυτά απ'τη πρώτη χρονιά, φανταστείτε τι έχει να γίνει στη συνέχεια. Τη δεύτερη χρονιά τα ψαρόνια θα φάνε όσες ελιές έχουν απομείνει, κι αναγκαστικά μετά θα φάνε και τις πορτοκαλιές προκειμένουν να μη μείνουν νηστικά. Οι καρακάξες θα έρχονται στα σπίτια μας και θα κλέβουν όλα τα υπάρχοντά μας. Οι κουρούνες θα ανακαλύψουν τον καπνό και θα το ρίξουν στο κάπνισμα. Οι τρυποκάρυδοι θα τρυπήσουν όλα τα καρύδια της Ελλάδας.
Για να μη πολυλογούμε, σε 5 χρόνια κουνέλια, πετροπέρδικες, και κιρκινέζια θα κατακλείσουν τα σπίτια μας και θα αναγκαστούμε να καταφύγουμε στις σπηλιές. Οι νερόκοτες θα προτιμήσουν τις βίλες επειδή έχουν πισίνες.





Τα είχε προβλέψει αυτά ο Alfred Hitchcock
http://www.youtube.com/watch?v=fjj32CavzU0&feature=fvst
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Apneafrog
Advanced Forum-Runner

Greece
317 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/12/2009 :  09:51:04  Εμφάνιση Προφίλ
@ Diamantis

Κάποιοι κυνηγοί δεν καταλαβαίνουν ούτε από θηροφύλακες.
Τους εκτελούν κι αυτούς!!!
http://www.epikoinonia-arg.gr/html/content/view/9972/78/lang,e

Άστο φίλε Apneafrog, δύσκολα ξεπλένεται η ενασχόληση του κυνηγού.

----Δεν νιωθω ενοχες για τις πραξεις μου συγνωμη! τουλαχιστον οσο ξερω οτι τις κανω νομιμα. Και ξαναλεω δεν απολογουμε για αλλους εδω μεσα...


@ dromikos

Δε φτάνει που έχουμε κτίσει πόλεις μεγαθήρια και εξοστρακίσαμε χιλιάδες ζώα,

----Οι κυνηγοι φταινε και για αυτο!!!

δε φτάνει που καίμε κάθε χρόνο τεράστιες εκτάσεις δασών και μαζί με αυτά και ζώα,

----Οι κυνηγοι φταινε και για αυτο!!!

δε φτάνει που φτιάχνουμε δρόμους εκεί που άλλωτε ζούσαν ανέμελα άγρια όντα,

--------Οι κυνηγοι φταινε και για αυτο!!!

πρέπει να τα κυνηγάμε κιόλας για να διατηρήσουμε τις ισορροπίες στη φύση.

----Εδω οι κυνηγοι φταινε σιγουρα και για αυτο!!!

Αστείο μου ακούγεται...

----Εμενα να δεις ποσο αστεια μου ακουγοντε ολα οσα ανεφερες που ενω στην ουσια ειπες το προβλημα σου φταινε οι κυνηγοι.....

Περιμένω να δω μια επικυρωμένη επιστημονική μελέτη.

----Στο ιντερνετ εχει πολλες ψαξε!


@ KostasPVol

Συγνώμη. Και το λες αυτό ως αρνητικό????????????
Το να υπάρχουν ζώα που τρώνε κουφάρια ζώων και σκουπίδια(*), είναι ΕΥΛΟΓΙΑ της φύσης. Πίστευα ότι ως (οικολόγος) κυνηγός θα το ήξερες.

----Ειναι Ευλογια της φυσης οπως ειπες αλλα να τρωνε σκουπιδια τις φυσης και οχι δικα μας...Εσυ το βλεπεις θετικα γιατι σε εξηπηρετει να σου καθαριζουν μερος της βρωμικης πολης που ζουμε


@ IVORWOMAN

Η φύση δεν έχει ανάγκη από μας τους ανθρώπους,πόσο μάλλον από τους κυνηγούς, για να λειτουργήσει σε τέλεια ισορροπία.Ο πλυθυσμός κάποιων ζώων-θηραμάτων ελέγχεται από την ύπαρξη κάποιων άλλων ζώων-θηρευτών.Απλά,αυτά τα ζώα-θηρευτές τα έχουν "τσακίσει" κυριολεκτικά με το αλόγιστο κυνήγι και τώρα καλούνται αυτοί να παίξουν το ρόλο του ισορροπιστή της φύσης!!

----Εχουν τσακιστει οι θηρευτες απο το κυνηγι!!!....Εγω παντως δεν παω να κυνηγησω στραυραετους-κιρκινεζια-γυπες-γερακια-αλεπουδες-λυκους κτλπ....Δεν τρωγοντε ρε φιλε ειναι σαν τον γλαρο....γλαροσουπα που λενε....Βρες αλλους λογους που εξαφανηστικαν αυτον δεν τον δεχομαι!!

Αλλά δυστυχώς αυτή είναι η ιστορία της ανθρωπότητας,παραμυθιαζόμαστε και εθελοτυφλούμε για να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια(όπως οι Αμερικανοί στρατιώτες στο Ιράκ που νομίζουν ότι εκτελούν ανθρωπιστικό έργο ή οι Σταυροφόροι που πήγαν να ελευθερώσουν τους Αγίους τόπους από τους βάρβαρους.Το πρωί σφάζουμε,βασανίζουμε,λεηλατούμε και το βράδυ κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.
Αυτό βέβαια για όσους έχουν μια στοιχειώδη συνείδηση,γιατί υπάρχουν και οι "άλλοι" που γουστάρουν τρελά αυτό που κάνουν και θα συνεχίζουν να το κάνουν είτε είναι νόμιμο είτε παράνομο,γιατί,απλούστατα,είναι "αποβράσματα"...

----Φανταζομαι δεν ηταν για εμενα το ''αποβρασματα''. Στοιχειωδη συνειδηση θα ειχαμε σαν ανθρωποι αν δεν κλεινομασταν στα κονσερβοκουτια της πολης και ειμασταν σε αρμονια με την φυση...
Αλλα ειπαμε οι κυνηγοι φταινε!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/12/2009 :  10:06:03  Εμφάνιση Προφίλ
σε αυτο το φορουμ σεβαστη η καθε αποψη...ομως το να προσπαθει καποιος να μας πει και να μας πεισει οτι η "Γη δεν κινειται" ειναι αλλο πραγμα...

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Apneafrog
Advanced Forum-Runner

Greece
317 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/12/2009 :  10:15:56  Εμφάνιση Προφίλ
@ dpkouk

σε αυτο το φορουμ σεβαστη η καθε αποψη...ομως το να προσπαθει καποιος να μας πει και να μας πεισει οτι η "Γη δεν κινειται" ειναι αλλο πραγμα...

----Το ιδιο μπορω να πω και εγω για εσας....Αν δεν επιθυμητε αλλο την κουβεντα σταματαει τωρα απο εμενα, απλα πειτε το να μην γραφω τσαμπα....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dromikos
Forum-Runner

119 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/12/2009 :  11:02:11  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Apneafrog
@ dromikos

----Στο ιντερνετ εχει πολλες ψαξε!



Μεγάλε 'ρυθμιστή της ισορροπίας στη φύση' απαντάς με σοφιστίες. Δεν είπε κανείς ότι φταίνε οι κυνηγοί για όλα αυτά που ανέφερα, αλλά φταίνε οι κυνηγοί όταν η κατάσταση είναι ήδη επιβεβαρυμένη και την πάνε ένα βήμα παραπέρα προς το χειρότερο.

Δεν έχω καμία όρεξη να ψάχνω στο διαδίκτυο για κάτι το οποίο πολύ πιθανόν να μην υπάρχει. Εσύ το ανέφερες σαν επιχείρημα και περιμένω από σένα να το καταθέσεις.

Άντε και καλό βόλι!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

dpkouk
ellanodikis

Greece


11938 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/12/2009 :  11:04:11  Εμφάνιση Προφίλ
ειμαι ο τελευταιος που θα σου πει "σταματα την κουβεντα" ή "μην μιλας αλλο".αλλα τονιζω απο την αλλη οτι για εξοφθαλμα πραγματα, προσπαθεις να πεισεις για το αντιθετο.σεβαστο μεν, σε καθε δημοκρατικη συζητηση αυτο ειναι το θεμιτο, αλλα προσωπικα νιωθω πως καποια απο τα επιχειρηματα ειναι αλογα (και μην αρχισει κανεις να χλιμιντριζει, τ'ακους κανιβαλακο;;;;)

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Apneafrog
Advanced Forum-Runner

Greece
317 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/12/2009 :  11:11:18  Εμφάνιση Προφίλ
@ dromikos

Δεν έχω καμία όρεξη να ψάχνω στο διαδίκτυο για κάτι το οποίο πολύ πιθανόν να μην υπάρχει. Εσύ το ανέφερες σαν επιχείρημα και περιμένω από σένα να το καταθέσεις.

----Βεβαιος αφου το ζητας δες μερικες και αμα θες εχω και αλλες..

http://www.ksellas.gr/greece.asp

--To Tetrathyridium ως παράγονταs θνησιμότητας της πετροπέρδικας (Alectoris graecα graeca) στην Κεντρική Ελλάδα.
N. Μάνιος, Μ. Παπαζαχαριάδου, Θ. Φρυδάς, Ν. Παπαγεωργίου, Θ. Γεωργοπούλου

--'Aτομα ορεινής πέρδικας με φυσικά διακριτικά σημάδια στην Ελλάδα.
Ν. Μάνιος, Β. Αλεξίου, Ε. Χατζηνίκος, Ν. Παπαγεωργίου, Ε. Τσαχαλίδης

--Κατανομή, πληθυσμοί και βιότοπος του λαγού (Lepus europaeus Pallas, 1778) στην Κεντρική και τη Δυτική Ελλάδα.
Α. Σφουγγάρης, Ν. Παπαγεωργίου, Α. Γιαννακόπουλος, Η. Γκούμας, Ε. Παπαευαγγέλου, Α. 'Aννη

--Συγκριτικά αποτελέσματα θηρευτικής κάρπωσης και πληθυσμών (1994 - 1997) από ερωτηματολόγια κυνηγών στην Ελλάδα.
Θωμαΐδης Χ., Λογοθέτης Γ., Καραμπατζάκης Θ., Γ. Χριστοφορίδου

--Υβριδισμός μεταξύ της ορεινής πέρδικας (Alectoris graeca graeca) και της πέρδικας τσούκαρ (Alectoris chukar) σε αιχμαλωσία και στη φύση.
Μάνιος Ν., Αλεξίου Β., Χατζηνίκος Ε. & Παπαγεωργίου Ν.

--Η συνεισφορά των κυνηγετικών οργανώσεων στην ανάπτυξη του θηραματικού πλούτου και στην προστασία του περιβάλλοντος: η περίπτωση της Δ' Κ.Ο.Σ.Ε.
Αραμπατζής Γ., Χατζηνίκος Ε., Θωμαΐδης Χ., Σκαραφίγκα Μ., Δεδουσοπούλου Ε.

--Γενετική ταυτοποίηση της ελληνικής πέρδικας - Προκαταρτικά αποτελέσματα
Τριανταφυλλίδης Α., Τηλαβερίδου Κ., Καρατζάς Δ., Γεωργιάδου Μ., Δρίκος Ι., Χατζηνίκος Ε., Μάνιος Ν., Παπαγεωργίου Ν., Τριανταφυλλίδης Κ.

-------------------------------

http://www.ksellas.gr/eu_main.asp

Επιστημονικές Μελέτες: Ευρωπαϊκή Ένωση

--Επιρροή των κλιματολογικών παραγόντων στην δυναμική πληθυσμών της πεδινής πέρδικας (Perdix perdix Linnaeus, 1758).
Stoyan Stoyanov

--Εξέταση της χωροταξικής σχέσης μεταξύ των κλωβών απελευθέρωσης φασιανών (Phasianus colchicus) και των παραμέτρων που επηρεάζουν τους πληθυσμούς της πεδινής πέρδικας (Perdix perdix).
J.A. Ewald, H. Touyeras

--Oι λαγοί (Lepus europaeus) αποφεύγουν τις ψεκασμένες με φυτοφάρμακα καλλιέργειες;
Feroinano Ruehe

--Πρόσφατες αλλαγές στην δυναμική πληθυσμών του ευρωπαϊκού λαγού (Lepus europaeus) στην Πολωνία.
Ryszard Dzieciolowski, Michal Vasilewski,Jjacek Przypasniak και Piotr Wawrzyniak.

--H συμπεριφορά των φασιανών κατά το κούρνιασμα τους σε μια αγροτική περιοχή της βόρειας Ιταλίας και συμβουλές για τη διαχείριση τους.
Genovesi P., Bessa M., Scappia και S.Toso

--Διαχείριση πληθυσμών της πεδινής και της κοκκινοπέρδικας σε περιοχή ρεζέρβας θηραμάτων στην βόρεια Ισπανία.
Elena Junco

--Συνέπειες των ανθρωποκεντρικών παραγόντων στην άγρια ζωή χθες και σήμερα.
Eleonora Szukiel

--Εθνική διαχείριση θηραμάτων στην Ουγγαρία.
Sandor Csanyi

--Προστατευόμενες περιοχές και εκτάσεις θηραματικού ενδιαφέροντος στην Ιταλία.
Marco Genchini

--Οι ευρωπαϊκοί πληθυσμοί του λαγού, παραγωγή και διασπορά των μικρών.
Bray Y., Chambard T., Maraboutin E., Latiges A., Bernard M., Peroux R.

-----------------------------------

http://www.ksellas.gr/othercountries.asp

-Επιστημονικές Μελέτες: Λοιπές χώρες

--Αναπαραγωγική μετανάστευση και γεωγραφική διακύμανση του τρυγονιού στο Μαρόκο.
Mustafa Marraha

--Ανταγωνισμός μεταξύ άγριας ζωής και οικόσιτων ζώων στο Μαρόκο.
B. Haddane


Άντε και καλό διαβασμα...............

Edited by - Apneafrog on 21/12/2009 11:18:55
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

IVORWOMAN
Forum-Runner

Greece


113 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/12/2009 :  12:02:30  Εμφάνιση Προφίλ
Και βέβαια όχι,το "αποβράσματα" δεν ήταν για σένα!Εσένα σε κατατάσσω στους πρώτους,στους έχοντες συνείδηση.Εδώ και τόσες μέρες προσπαθείς φιλότιμα να μας πείσεις (εμάς,τα παιδιά της πόλης και του καναπέ) ότι αυτό που κάνεις δεν είναι και τόσο κακό και ειλικρινά πιστεύω ότι όντως εσύ είσαι καθ΄όλα νόμιμος.Αλλά,είναι σαν να προσπαθεί ένας ταξιτζής που σέβεται τον κώδικα να υποστηρίξει ότι ολόκληρο το σώμα των ταξιτζήδων δεν έχει αυτή την απαράδεκτη οδηγική συμπεριφορά που νομίζουμε ότι έχει.
Τώρα αν ο χαρακτηρισμός σου φάνηκε βαρύς,εσύ πως θα χαρακτήριζες κάποιον που θεωρεί το βουνό,τσιφλίκι του και που δεν διστάζει "να βγάλει απ΄τη μέση" και το θηροφύλακα;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 71 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000