Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Γενική συζήτηση
 Σκουριές
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 47

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  11:59:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Προσωπικά είμαι κακόπιστος έναντι των δήθεν προστατών του περιβάλλοντος γιατί δεν θυμάμαι ούτε μια επένδυση η έργο που να μην εξεγέρθηκαν υποκινούμενοι κάτοικοι και δήθεν προστάτες τους. Τι να πρωτοθυμηθούμε? Το γήπεδο του Παναθηναικού? την Ψυττάλεια? το μετρό?
Εχουμε γίνει οι μεγαλύτεροι και μοναδικοί προστάτες των κορμοράνων, του χάνου, της μαρίδας και της αγριοτσουκνίδας...

MANOLIS2004
Μου γρατζούναγε την πόρτα ο αστυνόμος - ποντικός και τον καθάρισαν οι κανονικοί!!!

Edited by - MANOLIS2004 on 21/02/2013 12:00:13
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Bloom
Senior Forum-Runner

Greece
659 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  12:11:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
MANOLIS2004, με ειρωνίες δε βγαίνει επιχείρημα. Δούλευε τις απλήρωτες υπερωρίες σου λοιπόν και μη σε νοιάζει τι παθαίνει ο συμπολίτης σου. Μετά όμως να μην κλαίγεσαι για ότι τραβάς εσύ, γιατί ούτε το συμπολίτη τον νοιάζει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  12:29:16  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Εγώ υπερασπιστής του Μπόμπολα?
αχαχαχα, το άκουσα και αυτό.
Επειδή δεν είμαι υπέρ των ανταρτών είμαι υπέρ του Μπόμπολα?

Δεν είμαι υπερ του μπόμπολα και δεν τον ξέρω.
Είμαι όμως κατά της βίας,
είμαι 2 φορές κατά της βίας όταν βλέπω ότι γίνεται συνήθεια,
και 3 φορές κατά της βίας όταν πλέον αρχίζω και διακρίνω οργάνωση και σχέδιο, γιατί άλλο τα νεύρα της στιγμής και άλλο ένα οργανωμένο σχέδιο.
Δεν θέλω να γίνουμε Σύρια.
Και εδώ έιμαι 3 φορές κατά της βίας γιατί βλέπω πολλά πιο άσχημα πράγματα να κρύβονται από πίσω.
Και όχι δεν έχω πάει εκεί ούτε απέξω να κάνω πραγματογνωμοσύνη για τα αυθαίρετα και τα μπάζα. Δεν είμαι πολιτικός μηχανικός, δεν έχω παρά ελάχιστες γνώσεις για τα θέματα αυτά.

Όμως ξέρω άλλες περιοχές που όλοι ξέρουμε, που έχουν καταπατηθεί ΑΝΕΛΕΗΤΑ και ποτέ καμία συνέλευση κατοίκων δεν έκανε ντα, εκεί τις μπετονιέρες. Περιοχές που έχουν σηκωθεί οικισμοί ολόκληροι.

Αντίθετα οποτεδήποτε πάει να γίνει κάποιο έργο-επένδυση εμφανίζονται οι (σκοτεινές θα μου επιτρέψετε να πώ) δυνάμεις με ΠΡΟΦΑΣΗ το περιβάλλον, αλλά από πίσω κρύβονται άλλα πράγματα. Ποτέ δεν εμφανίζονται σε άλλες περιπτώσεις.
Οποτεδήποτε το περιβάλλον καταστρέφεται (κατά την γνώμη τους αυτή η καταστροφή, γιατί ούτε εκεί έχω πεισθεί) αλλά όχι από μεγάλη ιδιωτική εταιρία, δεν κουνιέται φύλλο δεν χύνεται κανένα δάκρυ.
Αν το περιβάλλον πειράξεις κανά φυλλαράκι, και είναι κάποιος επενδυτής... θα καεί το πελεκούδι.


Και πιστέψτε με, το περιβάλλον το πονάω πολύ περισσότερο από άλλους που υποκρίνονται. Μια ματιά στις φώτο μου στο ΦΒ φαίνεται, πόση "εξερεύνηση" κάνω, πόσες βόλτες μέσα σε δάση και άλλα "ανέγγιχτα" από τον άνθρωπο μέρη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  12:43:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Bloom

MANOLIS2004, με ειρωνίες δε βγαίνει επιχείρημα. Δούλευε τις απλήρωτες υπερωρίες σου λοιπόν και μη σε νοιάζει τι παθαίνει ο συμπολίτης σου. Μετά όμως να μην κλαίγεσαι για ότι τραβάς εσύ, γιατί ούτε το συμπολίτη τον νοιάζει.


1.Δεν ειρωνεύομαι..μάλλον εσύ το κάνεις..
2. Κανένας δεν νοιάστηκε για ότι τραβάω στον επαγγελματικό μου τομέα αλλά δεν έχει και νόημα δεδομένου ότι δουλεύω στον ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα..(οταν δουλεύω γιατί από το 2005 και μετά είχα αθροιστικά 27 μήνες ανεργίας)
3. Οι απλήρωτες η πληρωμένες υπερωρίες μου και γενικότερα οι εργασιακοί μου όροι δεν έχουν σχέση με την Ιερισσό η την Κερατέα και ούτε είχαν ποτέ..

MANOLIS2004
Μου γρατζούναγε την πόρτα ο αστυνόμος - ποντικός και τον καθάρισαν οι κανονικοί!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  13:02:31  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Τι θα κάνεις αν δεν βρίσκεις το δίκιο σου?

Υπάρχουν Ευρωπαϊκά δικαστήρια να απευθυνθείς όταν πιστεύεις ότι εδώ είναι όλα μια συνωμοσία.
Αν και εκεί δεν δικαιωθείς.
Μάλλον τελικά ή είναι παγκόσμια συνωμοσία, ή δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως θέλετε να πιστεύετε.

Τι περιμένεις να σου πω, ότι δικαιολογώ την βία?
Όχι. Δεν θα το πώ.

Οι μεγαλύτερες επαναστάσεις έχουν έρθει αναίμακτα και ειρηνικά και χωρίς να το καταλάβουμε. Οι μεγαλύτερες πρόοδοι στην ανθρωπότητα.
Έχουν έρθει με επενδύσεις και τεχνολογία και ιατρική.
Με μυαλό και όχι με συναίσθημα.
Με αυτά σήμερα, γράφουμε δώ στο ίντερνετ και ταυτόχρονα εργαζόμαστε (κολωβαρόντας εγώ το παραδέχομαι) και πίνω τον καφέ μου. Ναι για 600€-700-800€ όλα και όλα.
Όσα βήματα μπροστά έκανε η ανθρωπότητα με βία, (βλ. Γαλλική επανάσταση) η γνώμη μου είναι πως συναίπεσαν στο ίδιο διάστημα. Δεν ήταν αυτό το αίτιο. Ήταν και αυτό αποτέλεσμα των ίδιων βαθύτερων πηγών δλδ της ωριμότητας που είχε ήδη αρχίσει να συντελείτε σε πολλά επίπεδα.

Edited by - Deorum on 21/02/2013 13:05:19
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  13:16:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους


Οικολογικός εξτρεμισμός

Γράφει ο Γιώργος Καραμέρος
Η επίθεση στο εργοτάξιο των ορυχείων στις Σκουριές Χαλκιδικής

είναι κάτι σπάνιο αν όχι πρωτοφανές για τα ελληνικά χρονικά όχι τόσο για τη μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε ούτε για το αποτέλεσμα που προκάλεσε ή θα επιφέρει.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για την πρώτη σοβαρή ενέργεια οικολογικού εξτρεμισμού που καταγράφεται στη χώρα.

Είναι απλό και εύλογο να «καταδικάζεις την βία από όπου κι αν προέρχεται», είναι όμως πολύ ρηχό και πρόχειρο να κάνεις μόνο αυτό, όταν δεν μπορείς να αναλύσεις την αιτία του φαινομένου.

Οι νόμιμος και μαζικός οικολογικός ακτιβισμός, από πολίτες που θεωρούν ότι στο όνομα της ανάπτυξης γίνονται οικολογικά εγκλήματα (στη φωτογραφία πως έγινε το δάσος ορυχείο μέσα σε δύο μήνες), καθίσταται ανεπαρκής και αναποτελεσματικός από τον κατασταλτικό μηχανισμό του κράτους που συνήθως συντάσσεται με τα επενδυτικά συμφέροντα άνευ «περιβαλλοντικών όρων».

Θεωρητικά και μόνο λοιπόν η ακτιβιστική και πολιτική δράση είναι επαρκής για την επίλυση των περιβαλλοντικών προβλημάτων.

Στην πραγματικότητα ουδενός ιδρώνει το αυτί και τότε κάποιοι που δεν μπορούν να «συμμορφωθούν εις τας υποδείξεις» ωθούνται να γίνουν οικολογικοί τρομοκράτες.

Στην περίπτωση της Χαλκιδικής ξυπνούν μνήμες της Κορσικής όταν προ εικοσαετίας οι ντόπιοι ανατίναζαν ξενοδοχειακές μονάδες και υπερπολυτελείς κατοικίες που ανεγείροντο πάνω σε ακτές και άλλους βιοτόπους. Μόνο που εκεί υπήρχε (και υπάρχει) και ένα κίνημα απόσχισης της Κορσικής από την μαμά Γαλλία.

Κατά τον Bron Taylor μάλιστα, καθηγητή του University of Wisconsin στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας που έχει ασχοληθεί με τον όρο, οι «Οικολόγοι τρομοκράτες» έχουν τρεις αρχές:

Α. Τα οικοσυστήματα έχουν έμφυτη αξία που δεν μπορεί να κριθούν με βάση τις ανθρώπινες ανάγκες,

Β. Η ανθρώπινη δραστηριότητα οδηγεί τη γη σε καταστροφή,

Γ. Η πολιτική δράση είναι «πολύ λίγη» για συνολικές κοινωνικές αλλαγές.

Είναι όμως λύση τα όπλα;

Σαφέστατα όχι. Βία είναι και τα δακρυγόνα της ΕΛ.ΑΣ μέσα στα ΙΧ των διαδηλωτών στις Σκουριές, βία είναι και οι δεμένοι πισθάγκωνα και περιλουσμένοι βενζίνη φρουροί του εργοταξίου. Η βία γεννά βία. Δεν φέρνω κουκουβάγιες στην Αθήνα, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Όπως επίσης δεν μπορώ να το κρύψω.

Η θέα ενός ξηλωμένου δάσους και των μολυσμένων υδάτων με ενοχλεί περισσότερο από 5 καμμένες μπουλντόζες που θα εξορύξουν τον «εθνικό πλούτο» για να τον στείλουν στον …Καναδά ή όπου αλλού.

Η βιώσιμη και αειφόρος ανάπτυξη έχει τρεις άξονες. Την κοινωνία το περιβάλλον και την οικονομία. Αυτοί που μας κυβερνούν αγνοούν τους δύο πρώτους.

Και δεν έχουν και καμμία ευαισθησία να ασχοληθούν με αυτούς.

Προτιμούν να βαφτίσουν τρομοκρατία τη βία που γέννησαν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Bloom
Senior Forum-Runner

Greece
659 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  13:35:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Deorum όταν ένα κράτος διατάζει από την πρωτεύουσα χωρίς να ρωτήσει κανένα, αυτό ονομάζεται δεσποτισμός. Αυτό είναι το καθεστώς στο οποίο ζούμε και νομίζω θα συμφωνήσεις.

Δυστυχώς ο δεσποτισμός θα φέρει την εξέγερση, ίσως και μια κανονική επανάσταση. Και βέβαια, αυτό που λες πως "Οι μεγαλύτερες επαναστάσεις έχουν έρθει αναίμακτα και ειρηνικά και χωρίς να το καταλάβουμε" είναι, συγνώμη δηλαδή, αλλά είναι για τα παιδικά σήριαλ και τις εκπομπές της Ναταλίας Γερμανού όπου όλοι αγαπιούνται μέσα στην τρελή χαρά.

Οι κάτοικοι της Ιερισσού έχουν κάνει προσφυγή στο ΣτΕ, και η κυβέρνηση, χωρίς να περιμένει την απόφαση, ενώ είναι υποχρεωμένη από το νόμο, γράφει το νόμο στα παλιά της τα παπούτσια και δίνει έγκριση έναρξης εργασιών, πώς θα βρουν οι πολίτες το δίκιο τους στα δικαστήρια; Τα βλέπεις πολύ αθώα τα πράγματα.

Λες δε θέλεις να γίνουμε Συρία. Ούτε εγώ. Δυστυχώς όμως, αν συνεχιστεί η κατάσταση θα γίνουμε Συρία. Δε μπορεί ένα κράτος από την Αθήνα να μας φέρεται σαν κατακτημένη χώρα! Ο κόσμος θα εξεγερθεί. Δεν είναι λύση αυτό που προτείνεις, ένας νεφελώδης απλοϊκός πασιφισμός, μην αντιδράτε και υποστείτε τη δικτατορία, για να γλιτώσουμε τον εμφύλιο. Στην ουσία του είναι ραγιαδισμός. Στη Συρία, η επανάσταση έχει μία και μοναδική αιτία και δεν είναι τα βίαια ένστικτα των ανθρώπων, αλλά η επί δεκαετίες καταδυνάστευση των ανθρώπων από το μπααθικό μονοκομματικό καθεστώς των Άσαντ, πατέρα και γιου. Ο δεσποτισμός και η τυρρανία προκαλούν την εξέγερση. Οι εξεγερμένοι έχουν το δίκιο, όχι το καθεστώς - αυτό μας έλειπε.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  13:51:41  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Gypaetos

quote:
Originally posted by KostasPVol

Βάλε Γιώργο να δούμε ποιο σύμπαν κάηκε.

Πιστεύω να μην εννοείς το προ τριών ημερών που κάηκαν πέντε μηχανήματα συμφερόντων Μπόμπολα.

(αν πάντως εννοείς αυτό, πως βρίσκεις το ότι για αντίποινα, συμβαίνουν πρακτικές μπλόκων του 40, τότε που όταν οι Γερμανοί είχαν τις δικές τους απώλειες από τους......τρομοκράτες, αντιδρούσαν με τέτοια ανδραγαθήματα?)


Δηλαδή επειδή τα μηχανήματα ήταν του Μπόμπολα, επιτρέπεται να τα καίμε;
Και δεύτερον: για έναν φύλακα που τον περιέλουσαν με βενζίνη και τον απείλησαν να τον κάψουν, πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα, επειδή ας πούμε δουλεύει κι αυτός για τον Μπόμπολα; Μα αυτό είναι η δικαιολογητική βάση κάθε τρομοκρατικής ενέργειας, ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, το εννοείς κι εσύ και το υποστηρίζεις; Υπάρχει σύγκριση της εθνικής αντίστασης του 40 με τα όσα γίνονται στην Χαλκιδική τώρα; Από πού κι ως πού;



quote:
Originally posted by Deorum

Ένταξει, εκεί γίνεται τις κακομοίρας από αυθαίρετα, δεν έχει μείνει τίποτα αμπάζωτο από ρέματα, κιχ δεν ακουστηκε ποτέ εδώ και 30χρόνια, ούτε βέβαια για παλαιότερες πυρκαγίες κτλ, αλλά οτάν πάει να γίνει κάποια μεγάλη επένδυσε όλες οι σκοτεινές δυνάμεις της ελλάδος (και όχι μόνο) ενώνονται και πολεμάνε.*

Όπως στην κερατέα.
Είναι ευκαιρία εκπαίδευσης των διαφόρων ανταρτικών δυνάμεων.

Και η βία δεν είναι τα 3-4-5 καμμένα οχήματα.

Τότε και ο ληστής με το όπλο στην τράπεζα, θα πεί... μα δεν πυροβόλησα, απλά κράταγα το όπλο και ζήτησα τα λεφτά.
Δεν άσκησα βία.

Μπήκαν με καραμπίνες μέσα τόσα άτομα, και χωρίς καραμπίνα να μπαίναν, πάλι άσκηση βίας είναι.
Γιαυτό και δεν υπάρχει ειρηνικήες καταλήψεις. Αν μπουκάρουν 30 άνθρωποι σπίτι μου, τι ειρηνικό έχει αυτό?

Όχι πως το έναν λάθος βέβαια, δικαιολογεί το άλλο, για τα αυθαίρετα δλδ και τα μπαζώματα. Αν έγινε κάποτε κάτι λάθος, δεν σημαίνει ότι και αν αυτό είναι λάθος τώρα το δεχόμαστε.




Κοινή απάντηση.

Καταρχάς, καμμία κερδοφόρα επένδυση για το κράτος δεν υπάρχει στην Ελλάδα για τις Σκουριές. Το κράτος πήρε 11 εκατομμύρια ευρώ, και τέλος. Δεν θα πάρει τίποτα άλλο. Τα 11 εκ. που πήρε η Ελλάδα, είναι τόσο λίγα, όσο το να πουλήσεις τη φεράρι σου 100 ευρώ.
Κερδοφόρα επένδυση είναι μόνο για την εταιρία που πήρε για ψίχουλα έργο αξίας πολλών δις ευρώ. Η κυβέρνηση που δήθεν μας σώζει, στο όνομα των επιγόντων μέτρων που πήρε, χάρισε στο Κυβερνήτη Της Ελλάδας το φιλέτο. Το άρθρο βρίσκεται εδώ: http://www.ellinofreneia.net/details.php?id=5602 . Επίσης δείτε κι αυτό http://www.ellinofreneia.net/details.php?id=5621 , περιέχουν πολλά ακόμη στοιχεία για να φρίξετε.


Σαφώς και ο καθένας μας είναι υπέρ των δημοκρατικών και δικαστικών τρόπων επιλύσεων των διαφορών. Δυστυχώς οι τρόποι αυτοί δεν προωθούνται, όχι από τους πολίτες που εξαντλούν κάθε ένδικο μέσο, αλλά από τη κυβέρνηση και τη δικαιοσύνη που δεν βγάζει απόφαση. Η κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως να συνεχιστούν τα έργα, παρότι το ΣτΕ ή τέλος πάντων τα δικαστήρια, δεν έχουν αποφανθεί ακόμη για το νόμιμο ή μη των έργων.
Αν βγει μια απόφαση να γκρεμίσουν το σπίτι σου, πας στα δικαστήρια, και σου πούνε η απόφαση θα βγει του χρόνου, αλλά επιτρέπουμε να γκρεμιστεί το σπίτι σου αύριο, τότε οι δημοκρατικοί τρόποι αντίδρασης εκ μέρους σου, τελείωσαν. Το μόνο που μπορείς να καταφύγεις πλέον είναι η ανταρσία, και θα σου πω και ΕΥΓΕ.

Έχουμε μάθει μια ζωή να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος. Έχει περάσει η υποδούλωση και η δουλικότητα στο dna μας. Μας ενοχλεί η βία που ασκήθηκε σε εργαζόμενους για δυο ώρες, και προσπερνάμε τη ΒΙΑ και τη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ που ασκείται καθημερινά επί τρία χρόνια σε 10.000.000 Έλληνες. Ρίξανε για εκφοβισμό βενζίνη σε ένα άτομο? Η κυβέρνηση και η τρόικα ρίχνει βενζίνη και πετάει από τον 5ο όροφο καθημερινά συμπατριώτες μας. Οι αυτοκτονίες στο κόκκινο. Αλλά συνηθίσαμε πλέον σ'αυτά, το μόνο που μας ενοχλεί είναι μην εξεγερθεί κανένας δούλος.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  14:08:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by MANOLIS2004

quote:
Originally posted by KostasPVol

Αυτό συμβαίνει Τίμο επειδή πάσχεις από έλλειψη στοιχειώδους ενημέρωσης για τα ουσιώδη θέματα. Εγώ πχ, ξέρω για τις Σκουριές εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, με καθημερινή ενημέρωση.

Δεν χρειάζεται απλά να έχουμε κλειστή τη τηλεόραση και τα υποκάναλα. Χρειάζεται να έχουμε ανοιχτά και κάποια σάιτ, που μας ενημερώνουν για αυτά που τα ΜΜΕ θάβουν.


Εξαρτάται για πια σαιτ μιλάμε..αν μιλάμε το indymedia και το tsipriza.com, άστο καλύτερα!!

MANOLIS2004
Μου γρατζούναγε την πόρτα ο αστυνόμος - ποντικός και τον καθάρισαν οι κανονικοί!!!

Ας ξεκολλήσουμε Μανώλη, υπάρχουν χιλιάδες για ενημέρωση. Ο Τίμος δεν είναι ανενημέρωτος επειδή δεν βάζει ιντμίντια. Μη συγκαταλέγεις στα ιδιαίτερα αξιόπιστα σάιτ πάντως το in gr, ιδιοκτησίας ΔΟΛ είναι. Μικρή η διαφορά του από το πρώτο θέμα που κατηγορούσες.


quote:
Originally posted by MANOLIS2004

Προσωπικά είμαι κακόπιστος έναντι των δήθεν προστατών του περιβάλλοντος γιατί δεν θυμάμαι ούτε μια επένδυση η έργο που να μην εξεγέρθηκαν υποκινούμενοι κάτοικοι και δήθεν προστάτες τους. Τι να πρωτοθυμηθούμε? Το γήπεδο του Παναθηναικού? την Ψυττάλεια? το μετρό?
Εχουμε γίνει οι μεγαλύτεροι και μοναδικοί προστάτες των κορμοράνων, του χάνου, της μαρίδας και της αγριοτσουκνίδας...

MANOLIS2004
Μου γρατζούναγε την πόρτα ο αστυνόμος - ποντικός και τον καθάρισαν οι κανονικοί!!!

Στο όνομα των επενδύσεων η Αθήνα έχει γίνει το μπ@@@@@έλο που έιναι τώρα. Καταπατήθηκαν και ισοπεδώθηκαν τα πάντα. Η χειρότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης. Κονόμησε τουλάχιστον κανένας χάρη στην 'ανάπτυξη'? Όχι, πλην δέκα επιχειρηματιών. Ε λοιπόν όχι, ο παράδεισος που λέγεται Χαλκιδική, να μη γίνει Αθήνα για να κονομήσει ο κονομημένος.


quote:
Originally posted by MANOLIS2004


3. Οι απλήρωτες η πληρωμένες υπερωρίες μου και γενικότερα οι εργασιακοί μου όροι δεν έχουν σχέση με την Ιερισσό η την Κερατέα και ούτε είχαν ποτέ..

Έχουν και παραέχουν. Όλα είναι αλυσίδα. Όταν το καταλάβεις, θα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

giorgosdelta
Master Forum-Runner

Greece


4808 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  14:11:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
το μόνο που μας ενοχλεί είναι μην εξεγερθεί κανένας δούλος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  14:36:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εδώ διάβαζα τις προάλλες ότι θέλουν για να διατηρεί ελληνική έδρα η εταιρία να περάσουν με προεδρικό διάταγμα φορολογική ασυλία με ανώτατο φορολογικό συντελεστή 10% (που φαντάζομαι ούτε αυτό θα δίνουν με τους τρόπους που γνωρίζουν οι μεγάλες εταιρίες) για δέκα τουλάχιστον χρόνια (ενώ βέβαια ψάχνονται και πως μπορεί να διατηρεί έδρα στο εξωτερικό) και με τρόπο που να μη μπορεί ούτε η επόμενη κυβέρνηση (ακομα και αν έρθουν οι "αλήτες" του Σύριζα) να τον αλλάξει παρα μόνο με συνταγματική αναθεώρηση (που δεν μπορεί να το κάνει μόνη της καμία επόμενη κυβερνηση)

10%! και ζητάνε απο τον υδραυλικό της γειτονιάς σου 26% απο το πρώτο ευρώ και χωρίς καμία φοροαπαλλαγή για να πληρώνουν τον αστυνομικό που θα προστατεύει τους Καναδους και τον Μπόμπολα ... Χεστε με, με αυτή τη "δημοκρατία"

Και στα παλιά μου τα παπούτσια και ο Μπόμπολας και τα συμφέροντα του και οι Καναδοί και τα μηχανήματα τους και τα 1000 και 5000 άτομα που φωνάζουν ότι θα χάσουν τις δουλειές τους ... Ας τους καουν τα πάντα. Έχω τα δικά μου προτεραιότητα να σώσω.

Edited by - sam on 21/02/2013 14:37:56
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  14:47:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Στο μεταξύ δεν καταλαβαίνω γιατί αυτοί που φωναζουν για τους δημόσιους υπαλλήλους, που τους πληρώνουμε όλοι κτλ κτλ ...τώρα έχουν ως επιχείρημα το ότι είναο σωστό να επιδοτεί το ελληνικό κράτος με τη περιουσία του και με φορολογικές ασυλίες την εργασία 1000 και 2000 ανθρώπων...

Οι εργαζόμενοι στο Σκαραμαγκά και στο Μετρό είναι αλήτες ενώ αυτοί των Ελληνικών χρυσών να τους πληρώνουμε όλοι σε είδος (παραχώρηση ελληνικής γης) και σε χρήμα (μη φορολόγηση) και ακόμα περισσότερο η τοπική κοινωνία των πολλών περισσότερων χιλλιάδων η οποία ανησυχεί για τις επιπτώσεις που θα έχει στις δικές της επιχειρήσεις η μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα και η καταστροφή του περιβάλλοντος
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

joker is job
Senior Forum-Runner

Greece
499 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  14:51:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
..το κράτος παραβατεί καθημερινά και όλοι είμαστε
σε πλήρη αναλγησία!
αλλο παλι και το σημερινό: η ειδική εισφορά αλληλεγγύης
που παρακρατείται απο τους μισθούς εδώ και δύο χρόνια κάθε μήνα με σκοπό
την ανακούφιση των ανέργων μέσω του ΟΑΕΔ, δεν αποδόθηκε
ποτέ στον ΟΑΕΔ για να μετατραπεί σε επίδομα ανεργίας!!

τα λέει ο ίδιος ο διοικητής του ΟΑΕΔ:
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=345061

τι να πει κανείς;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MANOLIS2004
Master Forum-Runner

Greece
6423 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  15:08:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάντως Σταμάτη οι φωτό που δημοσίευσες δεν είναι το ίδιο μέρος..
Μπορεί να είναι από διπλανό μέρος της Χαλκιδικής που οι ντόπιοι οικοπεδοφάγοι, οι ίδιοι που προφανώς φωνάζουν για τα ορυχεία, έχουν βάλει φωτιά.
Εγώ δέχομαι ότι το περιβάλλον μπορεί να βλάπτεται, δέχομαι ότι και η σύμβαση μπορεί να μην είναι επωφελής αλλά όταν βλέπω ότι υπάρχει παραπληροφόρηση δεν το πιστεύω. Και για το mall γκρινιάζουν αλλά δουλεύει 18000 κόσμος εκεί και μένα δεν μου χαλάει την αισθητική. Σου την χαλάει εσένα? Ισα ισα το σύμπλεγμα Αττικής οδού, γραμμών τραίνου και ενός σύγχρονου κτιρίου μου αρέσει.
Καλά που δεν ζούσαν οι κουκουλοφόροι στην Αρχαία εποχή και τους φορτωθήκαμε εμείς..Θα βάζανε φωτιά και στην Ακρόπολη..

MANOLIS2004
Μου γρατζούναγε την πόρτα ο αστυνόμος - ποντικός και τον καθάρισαν οι κανονικοί!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/02/2013 :  15:09:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
xaxaxa ...Τώρα το διάβασα αυτό στο λινκ του κώστα.

Για τους μισθούς των εργαζομενων το ελληνικό δημόσιο έχει επιδοτήσει ως τώρα την εταιρία μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ (που θα λείψουν φυσικά απο άλλους ανέργους) ... 3.000.0000 ευρώ συνολικά!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 47 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000