Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Νυχτερινός ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 19

costa
Advanced Forum-Runner

Greece
235 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/10/2015 :  19:03:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Άρα αγαπητέ skyrunner πέραν των ασχέτων που μου δίνεις για απάντηση και στην ουσία δεν μου απαντάς σε αυτά που σου ρωτάω, πες μου λίγο τι πιστεύεις; στα αποτελέσματα λάθος λέει ότι πήγαινες με 4'35 ρυθμό και πιο κάτω. Που βρίσκεις το λάθος ότι υπάρχει; Στη μικρότερη διαδρομή ή μήπως στο ότι το gps ρολόι σου τελικά μετράει λάθος;

Πριν απαντήσεις σου θυμίζω ότι υπερασπιζόσουν τόσο πολύ την διοργάνωση και ότι η απόσταση είναι ολόσωστη και ότι τα gps φταίνε και ότι υπάρχουν δέντρα και ότι δεν υπάρχει καλό σήμα κλπ κλπ ότι έγραψες διάβασε και αυτό

http://www.thessalonikihalfmarathon.org/index.php?option=com_k2&view=item&id=390%3A%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7&Itemid=795&lang=el


Και θα σχολιάσω εγώ σε αυτό το άρθρο
"Μα είπαμε τον κ. Δούση να έρθει και ήρθε και μέτρησε και τον ξαναείπαμε να έρθει και ξαναμέτρησε αλλά δεν μέτρησε το ίδιο και μας είπε ότι θα ξαναμετρήσει και ότι δεν μέτρησε και τελικά μέτρησε άλλο νούμερο και τελικά το νούμερο που μέτρησε είναι το σωστό και τελικα αυτό που μέτρησε δεν το τρέξατε αλλά τρέξατε κάτι άλλο που ναι μεν το είχε μετρήσει ο κ Δούσης αλλά δεν ήταν σωστό."

Rogue Runner

Edited by - costa on 16/10/2015 19:06:15
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Bloom
Senior Forum-Runner

Greece
659 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/10/2015 :  19:14:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν ξέρω αν ειπώθηκε από κάποιον άλλο, όμως η λανθασμένη μέτρηση της απόστασης σε διεθνή ημιμαραθώνιο (το γράφω και μου έρχεται να γελάσω), δεν είναι το μόνο σημάδι τσαπατσουλιάς στα όρια της ανικανότητας.

Πώς καταφέρνει κανείς να στοιβάζει 4000 δρομείς σε ένα μοναδικό μπλοκ στην εκκίνηση; Εγώ τι να σκεφτώ άλλο από το ότι οι διοργανωτές, που μαθαίνω είναι κάποιος σύλλογος δρομέων, δεν κατάφεραν να σκεφτούν το αυτονόητο, ότι με 4000 δρομείς θέλει δύο τουλάχιστον μπλοκ εκκίνησης; Τι να υποθέσω άλλο από το ότι κάποιοι στο σύλλογο που διοργανώνει τον αγώνα, ενώ κατέχουν καίρια πόστα και αυτοαποκαλούνται δρομείς, δεν κατεβαίνουν ποτέ σε αγώνες και δεν έχουν ζήσει οι ίδιοι ποτέ εκκίνηση αγώνα;

Στην όλη γελοιότητα λαθών και παραλείψεων, που μόνο ολιγοφρενείς περιμένεις να κάνουν (πόσο λίγο μυαλό θέλει για να καταφέρεις διαδρομή μετρημένη με την "επίσημη" μέθοδο να τη βγάλεις λάθος και πόσο ακόμα πιο λίγο να κόβεις τις μπανάνες στη μέση, αλλά να μοιράζεις τις μπάρες δημητριακών τέσσερις-τέσσερις) προστίθεται και η φαεινής ιδέα που είχαν να μας ρωτάνε κατά την εγγραφή τι χρόνο κάναμε σε πρόσφατο ημιμαραθώνιο. Νόμιζα πως ρωτούσαν επειδή σκόπευαν να μας χωρίσουν σε μπλοκ, όμως μάλλον απλά ήθελαν να μας κάνουν να ανοίξουμε τις καρδιές μας...

Κρίμα γιατί καταφέρνουν να καταστρέψουν έναν αγώνα που θα μπορούσε να είναι άψογος. Επίπεδη διαδρομή, σε πολύ βολική ώρα, χωρίς καθόλου αυτοκίνητα.

Υ.Γ.1: Εγώ ο ίδιος πρόβλημα με την εκκίνηση δεν είχα, απλά επειδή έτυχε να σταθώ στο σωστό σημείο.

Υ.Γ.2: Δεν αξίζει να περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση. Το θέμα δεν είναι να βρουν ευλογοφανείς δικαιολογίες, όπως είναι τα τελευταία χρόνια οι παρομοίου περιεχομένου ανακοινώσεις, αλλά να πουν μια συγνώμη. "Κάναμε λάθη, συγνώμη". Τόσο απλό. Μάλλον ζητάω πολλά όμως: όπως και σε αγώνα την περασμένη άνοιξη, το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να τρέξουν να βγάλουν ανακοίνωση "Τεράστια επιτυχία ο αγώνας, στέφιηκε από οργανωτική επιτυχία κι ας πήγαν όλα κατά διαόλου, τρέξαν τόσες χιλιάδες, μπράβο μας".

Edited by - Bloom on 16/10/2015 19:16:44
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasKon
Newbie Forum Runner

Greece
40 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/10/2015 :  19:45:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εκτός από τα παρατράγουδα με τη λανθασμένη μέτρηση του αγώνα, να αναφέρω και ένα άλλο "λαθος" των διοργανωτών.
Καιρό τώρα αναφέρανε πως θα συμμετάσχει και ένα 93χρονος στον αγώνα, όπως και έγινε. Καθώς όμως έβλεπα την εκκίνηση στις ειδήσεις την επόμενη ημέρα είδα ότι είχαν βάλει τον άνθρωπο στην πρώτη σειρά την εκκίνησης (!!!), προφανώς για να τον πιάσουν οι κάμερες και να γίνει ντόρος. Μόνο που ο συγκεκριμενος άνθρωπος λόγο της ηλικίας του δεν μπορούσε να τρέξει (περπατούσε με γρήγορο ρυθμό) με αποτέλεσμα όλη η μάζα των αθλητών που ήταν πίσω από αυτόν να "απειλεί" να τον ποδοπατήσει με πιθανό αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ιδίου και των άλλων αθλητών. Ευτυχώς ο άνθρωπος κατάφερε και πήγε στην άκρη του δρόμου και δε συνέβη κάτι δυσάρεστο.
Πόσο ανεύθυνοι μπορεί να είναι κάποιοι για να κάνουν κάτι τέτοιο!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Fintel
Forum-Runner



200 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 16/10/2015 :  20:20:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by costa



Και θα σχολιάσω εγώ σε αυτό το άρθρο
"Μα είπαμε τον κ. Δούση να έρθει και ήρθε και μέτρησε και τον ξαναείπαμε να έρθει και ξαναμέτρησε αλλά δεν μέτρησε το ίδιο και μας είπε ότι θα ξαναμετρήσει και ότι δεν μέτρησε και τελικά μέτρησε άλλο νούμερο και τελικά το νούμερο που μέτρησε είναι το σωστό και τελικα αυτό που μέτρησε δεν το τρέξατε αλλά τρέξατε κάτι άλλο που ναι μεν το είχε μετρήσει ο κ Δούσης αλλά δεν ήταν σωστό."

Rogue Runner



Εαν εχει χιουμορ ο κ. Δούσης να βγει και να πει οτι η διαδρομη τελικα ειναι 21.300

Κοιμάσαι πατριώτης, ξυπνάς εθνικιστής
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2015 :  10:52:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όντως η λάθος μέτρηση στον ημι ήταν μεγάλο φάουλ για την διοργάνωση.
Οι 2 κυκλοι για φέτος ηταν προβληματικοί...ελπίζω να μην πάνε ξανά στους 3
Σαν ιδέα αγώνα πόλης (βράδυ Σαββάτου) είναι super αλλά έχει και δυσκολίες και κατά
την αποψή μου δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλο ημί (ίσως λίγο με Αθηνών αλλά αυτός είναι πρωί) λόγω των χιλιάδων συμμετοχών. Πολύ καλός ο Σταμόπουλος και άλλοι ημί, αλλά άλλο να έχεις 1300 δρομείς και αλλο 3000.
Τώρα όσο για τις βελτιώσεις πάντα θα υπάρχουνε, π.χ δεν γίνεται να μην έχουνε έστω ένα ξεχωριστό μπλόκ για τους πολύ καλούς και να μπαίνει ο κάθε π@π@ρ@ς μπροστά για......φωτό, το ίδιο γίνεται και με τον ίδιο διοργανωτη και στον μαραθώνιο την άνοιξη τα τελευταία χρόνια, η πλάκα είναι το '10 που τρέξαμε 350 τον μεγαλέκο είχανε μπλόκ (αυστηρό) για τους ελίτ!
Τώρα απο την άλλη σίγουρα παίζονται και παιχνίδια, η απορία μου είναι:
που στο διάολο ήταν ολα τα σωματεία οταν ο Τρίτωνας έκανε τόσα χρόνια αγώνες με 500 συμμετοχές;;;;;;;;;;;
(αν και βασικα ενα ατομο εκτόξευσε και τον μαραθώνιο την ανοιξη αλλά είχε και την πολύ καλή ιδέα για ημί πολης βράδυ)
απλα τώρα βρήκανε δικαιολογημενο πάτημα και τον...βαράνε.....ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ......
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece


1111 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2015 :  10:57:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αγαπητέ costa: μάλλον δεν είδες με τι ξεκίνησα την αναφορά μου στο θέμα της απόστασης στις 13/10/2015 στην ξανά παραθέτω "Το μόνο σημείο που μπορεί-ίσως να έκαναν λάθος" και από εκεί και πέρα όλοι μπήκαμε σε ένα μια συζήτηση το τι μπορεί να φταίει. τώρα αν δεν μπορείς να καταλάβεις τις απαντήσεις με τα παραδείγματα τι να σου πω ίσως να μην καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο όσο πρέπει.
4'40" με 4'45" μέσο όρο.
Την συγκεκριμένη μέτρηση split από οποιαδήποτε οργάνωση δεν την δίνω ποτέ σημασία και για αυτό φοράω χρονόμετρο για να μετράω τον προσωπικό μου χρόνο και όπου μου δίνεται η δυνατότητα να πατάω τα lab.
Εξακολουθώ να μην έχω εμπιστοσύνη στην μέτρηση ενός GPS όσο και ακριβό και να είναι (μιας και ορισμένοι κάτοχοι τους που τα χρυσοπλήρωσαν άρον άρον προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν μόλις διαπιστώσουν ότι δεν μετρούν αυτό που θέλουν πραγματικά).
Και το κυριότερο δεν με αρέσει να κατηγορούν κάποιον προτού αποδειχθεί η αλήθεια, μετά ας πούνε ότι θέλει ο καθένας.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
quote:
Originally posted by Skyrunner

Το μόνο σημείο που μπορεί-ίσως να έκαναν λάθος και να βγαίνει στα GPS λιγότερα τα μέτρα , να ήταν στην αναστροφή της Μεγάλου Αλεξάνδρου !!!
Αλλά επαναλαμβάνω η καλύτερη μέτρηση γίνεται με τον ειδικό τροχό ανά χιλιόμετρο στα οποία τοποθετούνται καρφιά στο οδόστρωμα για να γίνεται η αναγνώριση των χιλιομέτρων.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2015 :  10:57:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Για να δώ φέτος στο πιο γρηγορο 10άρι της Αθήνας, θα υπάρξει κάτι ανάλογο με τα gps.....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece


1111 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2015 :  11:09:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλύτερα θα ήταν να του έδιναν εκκίνηση μαζί με το αθλητή με το αναπηρικό αμαξίδιο, και περισσότερο δημοσιότητα θα έδινα και μεγαλύτερη ασφάλεια θα είχε η εκκίνηση, ακριβώς δίπλα μου είδα άτομα να προσπαθούν τελευταία στιγμή να μην πέσουν πάνω του με την φόρα που είχαν.
Αξιοθαύμαστη η προσπάθεια του !!
Ξέρει κάποιος αν κατάφερε να τερματίσει;
quote:
Originally posted by KostasKon

Εκτός από τα παρατράγουδα με τη λανθασμένη μέτρηση του αγώνα, να αναφέρω και ένα άλλο "λαθος" των διοργανωτών.
Καιρό τώρα αναφέρανε πως θα συμμετάσχει και ένα 93χρονος στον αγώνα, όπως και έγινε. Καθώς όμως έβλεπα την εκκίνηση στις ειδήσεις την επόμενη ημέρα είδα ότι είχαν βάλει τον άνθρωπο στην πρώτη σειρά την εκκίνησης (!!!), προφανώς για να τον πιάσουν οι κάμερες και να γίνει ντόρος. Μόνο που ο συγκεκριμενος άνθρωπος λόγο της ηλικίας του δεν μπορούσε να τρέξει (περπατούσε με γρήγορο ρυθμό) με αποτέλεσμα όλη η μάζα των αθλητών που ήταν πίσω από αυτόν να "απειλεί" να τον ποδοπατήσει με πιθανό αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ιδίου και των άλλων αθλητών. Ευτυχώς ο άνθρωπος κατάφερε και πήγε στην άκρη του δρόμου και δε συνέβη κάτι δυσάρεστο.
Πόσο ανεύθυνοι μπορεί να είναι κάποιοι για να κάνουν κάτι τέτοιο!!!

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

jeremyalfisti
Forum-Runner

Greece


159 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/10/2015 :  13:07:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Δεν τερμάτισε δυστυχώς. Εγκατέλειψε.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sugar
Elite Forum-Runner

Greece


2249 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/10/2015 :  10:11:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ
ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ????
ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΙΑΤΑΛΙΑ....ΚΥΠΡΟ...)
ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ...
ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 400 ΜΕΤΡΑ...ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ 10 ΚΑΙ ΣΤΟ 15 ΧΙΛ....ΙΣΟΤΟΝΙΚΟ ΣΕ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΣΗ ΜΠΑΝΑΝΑ...ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΧΑΧΑ !!!!!
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ??? ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΩ...ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ....ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝΟΤΙΛ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΣΤΕΛΙΑ...ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΡΙΣΗ...ΟΚ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ...
ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΤΟ ΠΕΝΤΑΡΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ ....
ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ ???? ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΣΚΟΡΠΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΑ !!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΑΧΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ....
ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝΕ
ΝΟΥΜΕΡΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΟΥΓΑΛΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ( ΚΥΡΙΟΙ ???? )


"SUGAR"..TO ΑΡΓΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoro
Master Forum-Runner

Greece
3934 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/10/2015 :  15:14:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
...Αρουγαλία?????;;;;;;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece


1111 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 21/10/2015 :  15:57:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πρέπει ο Ευθύμης να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες γεωγραφικού προσδιορισμούς !!!
quote:
Originally posted by zoro

...Αρουγαλία?????;;;;;;

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sugar
Elite Forum-Runner

Greece


2249 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/10/2015 :  22:52:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΑΡΟΥΓΑΛΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.....Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ Α Ρ Ο Υ Γ Κ Α Λ Ο Ι !!!!


"SUGAR"..TO ΑΡΓΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sugar
Elite Forum-Runner

Greece


2249 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 22/10/2015 :  22:57:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
.....ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ....
ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ (ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΦΡΑΝΚΦΟΥΤΗΣ....) ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ ΜΑΖΙ...01.35 ΚΑΙ ΕΣΤΙ...
ΦΙΛΕ ΓΕΩΡΓΙΕ...ZORO... ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΕΔΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩ !!!!

"SUGAR"..TO ΑΡΓΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

petransfhp
Advanced Forum-Runner

296 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/10/2015 :  19:58:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Προσωπικά βλέπω ότι δεν μου έχει καταχωρηθεί το αποτέλεσμα στην βάση δεδομένων doliho.gr

To ίδιο έχει συμβεί και σε εσάς; γνωρίζετε κάτι;
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 19 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000