Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 34ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2016!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 43

PEPE
Forum-Runner

Greece
98 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/11/2016 :  22:47:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by ALEXANDRA

quote:
Originally posted by captain556

2 πράγματα δεν μου άρεσαν απο την διοργάνωση ,πρώτον οι σακούλες μας απο την DHL ηταν μακρια απο τον τερματισμό.Καθε επιπλέων μετρο ειναι θάνατος ειδικά αν δεν εχεις καλο τερματισμό.Και δεύτερον δεν γινεται επίσημη διοργάνωση σαν τον μαραθώνιο της Αθήνας να μην δουλεύει το site με τα αποτελέσματα.Τι μου το διαφημίζεις τοτε "μπες και δες live τα αποτελέσματα" ,δεν κατάφερα να μπω ούτε μια στιγμή μέχρι και τωρα.
Αυτα γενικα λογο αυτών των 2 γεγονότων έμεινα δυσαρεστημένος φέτος απο την διοργάνωση που γενικα στα αλλα θέματα ηταν καλη.



Παλαιότερα τα νούμερα τα είχαν έξω απο το καλλιμάρμαρο. Πλέον όμως λόγω πολυκοσμίας αυτό ειναι αδύνατον. Παντως πιστεύω οτι ειναι σε καλή απόσταση, οτι πρέπει για λίγο περπατημα. Δεν κανει να σταματάμε απότομα. Σε μαραθώνιους του εξωτερικού περπατάς και 3-4 χλμ για τα πράγματα. Και εκει βέβαια, λόγω πολυκοσμίας. Τι να κάνουν; Δεν υπάρχει άλλη λύση (νομίζω).

Το σαιτ, οκ, λογικό να εχει κρασαρει.



Sorry Αλεξάνδρα, δεν το θεωρώ λογικο να μην λειτουργεί το site. Έπρεπε να το εχουν προβλέψει. Επειδή τυχαίνει να ειμαι σχετικός, λύσεις υπαρχουν πολλες.


«Αν θέλεις να τρέξεις, τρέξε ένα μίλι. Αν θέλεις να ζήσεις μια εμπειρία, τρέξε έναν μαραθώνιο».
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Ar1stot3lis
Newbie Forum Runner

Greece
40 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  00:16:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα κι από μένα και συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.
Έκτη Αυθεντική η φετινή (τέταρτη συνεχόμενη) και οι στόχοι ηταν δύο: το πιο φιλόδοξο 3.29 και το πιο ρεαλιστικό sub 3.36 (η περυσινή μου επίδοση), δηλαδή ένα ατομικό ρεκόρ.
Ήλπιζα πως θα κρατήσω έναν ρυθμό 4.58-4.59 σε όλη τη διαδρομή και σχετικά με μικρή καταπόνηση, κάτι που δεν κατέστη δυνατό μετά το 26ο χιλιόμετρο. Τελικά κατάφερα με αρκετή δυσκολία και δυσφορία να πετύχω τον ένα μου στόχο τερματίζοντας σε 3 ώρες και 33 λεπτά. Μετά το 26ο ο ρυθμός άρχισε να πέφτει σταδιακά, ενώ και ο καιρός δεν βοηθούσε καθώς ο άνεμος ήταν αντίθετος σε ολόκληρη τη διαδρομή (δεν ξέρω εάν υπερβάλλω αλλά εγώ έτσι αισθάνθηκα!).
Επίσης, ενώ περιμέναμε σχετική συννεφιά τελικά είχε ήλιο. Ευτυχώς έλειπε η υγρασία. Σίγουρα καλύτερα από πέρυσι, αλλά όχι καλά!

Η Αυθεντική διαδρομή θέλει σεβασμό, καλή προπόνηση και ρεαλιστική προσέγγιση. Θα προσπαθήσω να διορθώσω κάποια λάθη σε αγώνα και προετοιμασία του χρόνου για να πέσω κάτω από τις 3,5 ώρες. Αλλά και αν δεν συμβεί αυτό μικρό το κακό!

Να έχουμε υγεία και του χρόνου εύχομαι να είμαστε ακόμα περισσότεροι στην αφετηρία γιατί πραγματικά αξίζει ο οποιοσδήποτε να ζήσει την εμπειρία ενός τερματισμού στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Σου αλλάζει όλη την κοσμοθεωρία σου...

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

PANOS372
Advanced Forum-Runner

262 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  09:06:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εχοντας δεν εχοντας κλεισει ενα χρονο συστηματικου τρεξιματος(φετος τον

Μάιο ετρεξα για πρωτη φορα στη ζωη μου 13 και 21 χλμ)

Χωρις να εχω τρεξει αγωνα δεκαρι η ημι, ο πρωτος μου μαραθωνιος ελαβε τελος

σε 4:31 με 6:20 ρυθμο μεσο ορο με πολυ ηλιο και κοντρα ανεμο...ειμαι πολυ

ικανοποιημενος, κι αν δεν μου τυχαιναν καποια "περιεργα" θα μπορουσε να ηταν και λιγο πιο γρηγορα...οι λεπτομερειες πολλες αλλα ας μεινω εδω.

Συγχαρητηρια σε ολες ολους και του χρονου!!!


"Never let the body tell the mind what to do. The body will always give
up...." George Patton
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Bladerunner
Advanced Forum-Runner

235 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  09:56:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Είχα στόχο το 3:42 (με ενδόμυχες σκέψεις για 3:40) κι ως "backup" το 3:45

Μέχρι το 20ο χλμ ήμουν σχεδόν εντός στόχου. Οι ανηφόρες όμως με χρέωσαν αρκετά. Περισσότερο απ΄ότι υπολόγιζα. Χρειάστηκε να σταματήσω και για άδειασμα της κύστης σε παρακείμενο χωράφι, οπότε αναθεώρησα προς τα πάνω. Πλέον, το ιδανικό σενάριο θα ήταν να σπάσω το 3:45

Δεν τα κατάφερα για 8 δεύτερα. Το ρολόι σταμάτησε στις 3:45:08
Προσωπικό ρεκόρ μεν αλλά δεν κρύβω ότι περίμενα κάτι καλύτερο.
Καλά να είμαστε να τρέχουμε. Ο Μαραθώνας εκεί θα είναι και του χρόνου.

Καλή αποκατάσταση σε όλους!

__________________________
Think faster than you ride
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Lagoi
Forum-Runner

Greece


155 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  10:31:36  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Lagoi Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγχαρητήρια και από εμάς σε όλους όσους συμμετείχατε εχθές στον ΚΜΑ και στους άλλους αγώνες!
Σας ευχαριστούμε για την θετική ενέργεια που μας δώσατε, ώστε να μπορέσουμε να παίζουμε τύμπανα και να χορεύουμε για 9 ώρες (με διαλείμματα για μετακινήσεις) στο 5άρι, στο 10άρι, στον ΚΜΑ σε 2 σημεία ταυτόχρονα και στο απογευματινό 5άρι.
Σας ευχόμαστε καλή εβδομάδα και καλή αποκατάσταση!

Ομάδα κρουστών, για αγώνες δρόμου μεσαίων & μεγάλων αποστάσεων
www.facebook.com/kroustalagoi
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

MasBass
Advanced Forum-Runner

Greece


389 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  10:59:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πάμε μουσική: Δεύτερος μαραθώνιος σε 2 εβδομάδες και κατέβηκα εντελώς τουριστικά με σκοπό απλά τερματισμό. Έτσι κι αλλιώς στην Κλασσική δεν πας για PB οπότε το πολύ πολύ να μην έκανα χειρότερο χρόνο από το 4:33 που είχα κάνει το 2014. Αφού φτάσαμε με το καλό Μαραθώνα κι επιζήσαμε τις μουσικές επιλογές του οδηγού του πούλμαν, ο αγώνας πια θα ήταν περίπατος. Άλλη φορά με το που μπαίνουμε "καλημέρα, αν μπορείς μη βάλεις μουσική για να κοιμηθούμε λίγο μέχρι να φτάσουμε" στον οδηγό και γλυτώνουμε τα χειρότερα. Στον αγώνα επίτηδες κρατιόμουν σε χαμηλές ταχύτητες για να κρατήσω δυνάμεις για το τέλος (ήμουν και καπάκι από άλλο Μαραθώνιο οπότε δεν είμαστε για τραυματισμούς), περπατούσα σε ανηφόρες κλπ με αποτέλεσμα να μην ταλαιπωρηθώ καθόλου μέχρι το 30 αλλά και να μη πετύχω κάποιον αρκετά καλύτερο χρόνο από 4:22. Με πέθανε κι ένας άσχετος πόνος στον αριστερό αστράγαλο επειδή χτυπούσε το κόκκαλο στο παπουτσι (με αυτα τα παπουτσια εχω βγαλει 400+ χλμ κ τον προηγουμενο Μαραθώνιο πριν 2 εβδομαδες κ τωρα με χτυπησαν εκει!) οποτε παλι καλα να λεμε, για το χρεος κατεβηκα και τελος.

Τα καλά:
Η διοργάνωση όπως πάντα πολύ καλή, αντικειμενικά καλή, όχι απλά "καλή για Ελλάδα". Νερά, ισοτονικά, τροφοδοσία, όλα στη θέση τους και να ξαναπώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές.
Ο καιρός αν και ζεστός σχετικά, με το αεράκι που φυσούσε μέχρι το Σταυρό μη σας πω οτι κρύωνα κιόλας (φέτος δοκίμασα μια απλή ολόλευκη τεχνική και πιθανότατα έπαιξε μεγάλο ρόλο). Ίδρωσα ελάχιστα, δίψασα ελάχιστα επίσης.
Τα φορτηγάκια ήταν τοποθετημένα σωστά ώστε να έχεις δίοδο για ξεκούραση/άλλαγμα ρούχων στο πάρκο Ζαππείου και μετά βουρ για μετρό. Αν έχει τόσες χιλιάδες κόσμο τι να κάνουμε, να βάλεις τα φορτηγάκια το ένα πάνω στο άλλο δε γίνεται.
Το live tracking στο app ήταν πολύ καλή εφαρμογή αν και δεν λειτουργούσε όταν άνοιξα το κινητό μετά τον αγώνα (ίσως επειδή τραβούσε στοιχεία από το site που είχε πέσει;)

Τα άσχημα:
Η expo στο Φαληρο (δύσκολα την προλαβαίνεις καθημερινή μετά το γραφείο με μετρό και τραμ) και η διαρύθμισή της να πηγαίνεις τρένο μέχρι τέλος χωρίς δίοδο παράκαμψης.
Το site που έπεσε όλο το απόγευμα μετά τον αγώνα. Αυτό είναι απαράδεκτο γιατί όπως είπαν και παραπάνω λύσεις υπάρχουν και θα έπρεπε να προβλεφθούν. Δεν γίνεται να περιμένεις το τέλος του αγώνα που όλοι οι δρομείς συν φίλοι και οικογένειες από το εξωτερικό μπαίνουν να δουν αν τερμάτισαν και να τρως ενα cannot connect to MySQL. Απλά απαράδεκτο και κρίμα γιατί ήταν έτσι στη τύχη του για ώρες, δεν ήταν για κανα μισάωρο πχ το μεσημέρι.
Το στάδιο στον Μαραθώνα πια έχει φτάσει στα όριά του και δύσκολα χωράει τόσο πολύ κόσμο. Ειδικά η πρόσβαση στα πίσω block είναι προβληματική μ εκείνο το στένεμα, ίσως να χρειαστεί ένας άλλος σχεδιασμός εκεί πίσω -μιλάμε για μερεμέτι όχι καινούργιο στάδιο.
Όσο κι αν με βολεύει που μοιράζουν μπουκαλάκια (τα παίρνεις μαζί, ρίχνεις μέσα ηλεκτρολύτες κλπ) κάπου με χαλάει που βλέπω τόσο πλαστικό να πηγαίνει γι ανακύκλωση και τόσο νερό να πετιέται (κανείς δεν πίνει μισό λίτρο στην καθισιά του κάθε 2.5km).




Μαδριτη 2013 | Τόκιο 2014 (http://bit.ly/1UwWPZl) | Παρίσι 2015 | Σύδνεϋ 2015 (http://bit.ly/1X8QoC6) | Σεούλ 2016 (http://bit.ly/1WDql6a)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece


6135 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  11:01:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Kαλημέρα και απο εμένα.
Φετος ξεκίνησα με το στόχο να μήν έχω κανένα στόχο και απλά όπως μου βγεί,αρκεί να τερματίσω υγιής και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Ολα κύλησαν ομαλά και παρά τα προβληματάκια που μας δημιούργησε ο αντίθετος αέρας στις ανηφοριές με συνέπεια να κόψω ρυθμό,έφτασα στο στάδιο μετά απο 3 ώρες και 40 λεπτά και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Να ξανατονίσω την μεγάλη δύναμη που μας έδινε ο κόσμος,οι εθελοντές,οι πολλοί φίλοι μας που ήταν σε πολλά σημεία της διαδρομής αλλά και οι μπάντες,με πρωτεργάτες τους φίλους μας τους λαγούς.
Αυτό που κατάλαβα φέτος είναι πως καλό είναι να έχεις βάλει στόχο κάποιο χρόνο αλλά αυτό σε αγχώνει αρκετά.Οταν πάς με το σκεπικό"Ας ξεκινήσω και άς έρθει ότι καλύτερο",τότε είναι σίγουρο πως το καλύτερο θα έρθει.
Συγχαρητήρια σε όλους,καλή αποκατάσταση,καλή δύναμη για την συνέχεια και καλή αντάμωση στον 35ο.

Δεν έχει σημασία πόσο αργά πάς αρκεί να μην σταματάς.
Ανθρωπος που γελά δεν είναι απαραίτητα ευτυχισμένος,δυνατός είναι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gabri
Forum-Runner

94 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  11:10:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

Οι τερματισμοι των πρωτων στο Καλλιμαρμαρο. Αλλο πραγμα αυτοι οι Κενυατες ρε παιδακι μου

https://youtu.be/ElOR-BUdBtk
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece


1111 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  11:12:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγχαρητήρια σε όλους !!
σας ζηλεύω φέτος !!!
καλή αποκατάσταση και ξεκούραση !!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

runner1979
Senior Forum-Runner

Greece


637 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  11:28:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά! ελπίζω να το διασκεδάσατε!!

Προσωπικά δεν το διασκέδασα καθόλου
όσες κατάρες έριξα από το 22 και μετά δεν πρέπει να έχω ρίξει σε όλη μου την ζωή

Αν και πήγαινα μέχρι το 22 εντελώς σβηστός, περίπου 5-5'05, αφού από το 9ο μπλοκ που ξεκίνησα απλά δεν γίνεται να τρέξεις το πρώτο μισό της απόστασης όσο πεζοδρόμιο και να ανεβοκατέβεις... Δυστυχώς εμφανίστηκε πάλι η περιοστίτιδα (ή μήπως να προέρχεται απ την μέση;) και έγιναν σίδερα οι περόνες μου με συνέπεια να μην μπορώντας να ξανατρέξω συνεχόμενα πάνω από 1 λεπτό, έτσι απλά περπάτησα σχεδόν σε όλη την απόσταση από τότε και έπειτα . Τελικός χρόνος περίπου 4'35

αυτό το πράγμα μου είχε εμφανιστεί ξανά πριν από ένα μήνα όταν έβγαινα στην άσφαλτο και αποφάσισα να μην ξανακάνω άσφαλτο μέχρι και τον αγώνα χθες. Φαινόταν σαν να βελτιώθηκε και οι προπονήσεις πήγαιναν πολύ καλά αλλά χθες έκανε την εμφάνισή του και πάλι.

Είχα προσπαθήσει αρκετά καθώς έβγαλα αισίως την προετοιμασία μου αλλά τζίφος... μου έχει μείνει ένα τεράστιο κενό με στεναχώρια και απογοήτευση. Βέβαια θα μου πείτε ότι αγώνες θα υπάρξουν και άλλοι αλλά είναι κρίμα όταν έχεις κάνει προετοιμασία να μην παίρνεις αυτό που έχεις δώσει όλο αυτό το διάστημα γιατί ποιος ξέρει αν θα υπάρξει η δυνατότητα να το ξανακάνεις με τις συνθήκες που επικρατούν.

Από την μία καλύτερα να είχα βγει έξω από τον αγώνα όταν με έπιασε αλλά από την άλλη σκεφτόμουν ότι ίσως να μην υπάρξη άλλη φορά στο μέλλον.

Τί να κάνουμε; δυστυχώς υπάρχουν και αυτά...

Υ.Γ. οι θεατές, ειδικά αυτοί που μένουν και μετά την 1 το μεσημέρι απλά απίστευτοι να αισθάνεσαι χάλια, ντροπιασμένος και να είναι εκεί και να σε σπρώχνουν να συνεχίσεις
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

geopa
Elite Forum-Runner

Greece
2107 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  11:29:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγχαρητήρια σε όλους για το εγχείρημα να σταθούν στην γραμμή της αφετηρίας!!!!
Πολλά πολλά Μπράβο σε εθελοντές κόσμο και αστυνομία (αρκετοί ήταν αυτοί που μας εμψύχωναν)!!

Στα δικά μου πρώτος μαραθώνιος με την επέμβαση στον χιαστό, με μηδενική προετοιμασία ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ (1ος της μαραθώνιος) σε όλη την διαδρομή. Τελικά ειπωμέναμε ο ένας τον άλλο για 4.47 "ΧΈΡΙ ΧΈΡΙ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΉ", ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα αυτός ο χρόνος. Άρα παραπάνω από ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι και ΔΥΟ.

Καλή αποκατάσταση σε όλους!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Gabri
Forum-Runner

94 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  11:42:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Και καποιοι τερματισμοι αθλητων κατω των τριων ωρων.

https://youtu.be/RrpMtIW54jU
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ANASTASIOS
Master Forum-Runner

Greece


6135 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  11:52:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by geopa

Συγχαρητήρια σε όλους για το εγχείρημα να σταθούν στην γραμμή της αφετηρίας!!!!
Πολλά πολλά Μπράβο σε εθελοντές κόσμο και αστυνομία (αρκετοί ήταν αυτοί που μας εμψύχωναν)!!

Στα δικά μου πρώτος μαραθώνιος με την επέμβαση στον χιαστό, με μηδενική προετοιμασία ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ (1ος της μαραθώνιος) σε όλη την διαδρομή. Τελικά ειπωμέναμε ο ένας τον άλλο για 4.47 "ΧΈΡΙ ΧΈΡΙ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΉ", ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα αυτός ο χρόνος. Άρα παραπάνω από ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι και ΔΥΟ.

Καλή αποκατάσταση σε όλους!!!!




Μπράβο Γιώργη.Σε όλη την διαδρομή χέρι χέρι με την σύζυγο.Τί να πώ?Σπάνιο θάλεγαΠολλά πολλά συγχαρητήρια
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

lefaman
Newbie Forum Runner

23 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  11:56:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα συγχαρητήρια σε όλους
4ος συνεχόμενος ΑΜΑ για μένα, 4ος τερματισμός με μικρη βελτίωση κάθε χρόνο πολύ ευχαριστημένος! Πολύς κόσμος στα περισσότερα σημεία της διαδρομής μεγάλη βοήθεια. Ο καιρός καλός, το αεράκι λίγο εμπόδισε προς το τέλος αλλά μας δρόσισε κιόλας. Νομίζω αρκετά καλή η διοργάνωση με κάποια προβλήματά που αναφέρθηκαν και παραπάνω. Φέτος αυξήθηκε υπερβολικά ο αριθμός των δρομέων και να πω την αλήθεια περίμενα παραπάνω θέματα σε μεταφορά ρουχισμό κλπ. Ωστόσο αυτά πήγαν πολύ καλά

Καλή αποκατάσταση σε όλους γεροί και υγιείς να είμαστε να συμμετέχουμε και του χρόνου

ψαρεύοντας έρχεται η θάλασσα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Bloom
Senior Forum-Runner

Greece
659 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/11/2016 :  12:01:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Bladerunner

Είχα στόχο το 3:42 (με ενδόμυχες σκέψεις για 3:40) κι ως "backup" το 3:45

...

Δεν τα κατάφερα για 8 δεύτερα. Το ρολόι σταμάτησε στις 3:45:08
Προσωπικό ρεκόρ μεν αλλά δεν κρύβω ότι περίμενα κάτι καλύτερο.
Καλά να είμαστε να τρέχουμε. Ο Μαραθώνας εκεί θα είναι και του χρόνου.




@Bladerunner νομίζω είναι κρίμα να στεναχωριέσαι. Στο μαραθώνιο τα 8 δευτερόλεπτα διαφορά δεν έχουν καμία σημασία. Να ήταν πεντάρι το καταλαβαίνω. Τα πήγες πολύ καλά, δεδομένου και του πολύ σπαστικού πιτ στοπ...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 43 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000