Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/02/2015 :  19:55:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
katerina82 καλα κανεις κι εξηγεις τα δικα σου.. βοηθαει παντα.. αυτο που λες με την ανασα το παθαινω μονο οταν εχω ηδη επισοδειο.. ειδικα οταν κανω την μεθοδο βαλσαβα (νομιζω ετσι λεγεται) ζαλιζομαι τοσο πολυ και νιωθω οτι θα μεινω στον τοπο. αλλα δεν το χω αυτο με την ανασα καθημερινα.. Αυτο για κοντα στην περιοδο κ μεχρι την τριτη μερα της περιοδου το χω συνεχεια.. γινομαι πολυ χαλια. Και μονο που σηκωνομαι απ το κρεβατι αρχιζει να τα φτυνει η καρδια.. επισης κι απο το στομαχι επειδη εχω ηδη προβλημα καθε φορα που τρωω αμα για καμια ωρα με 2ωρο ζοριστω ή κουραστω ειναι σιγουρο οτι θ παθω επισοδειο.. καθως κι αν πινω ενα ποτηρακι κολα την μερα για καμια βδομαδα παλι θα παθω.. κι αμα χαρω ή λυπηθω ή αγχωθω.. και δεν το συζηταω για το αν δεν κοιμηθω εστω 5 ωρες.. εκει να δεις γλεντια.. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι το χω και γενικα.. κουραζομαι ευκολα.. περπαταω ενα στενο καο τα φτυνω.. πρεπει ν περπαταω αργα αλλιως μου κοβεται η ανασα και νιωθω την καρδια να βαραινει.. και δεν ειχα καθιστικη ζωη οταν μου πρωτοξεκινησε αυτο.. και ξεκινησε αποτομα.. εκει που για κανα 3μηνο ημουν ολο στο τρεξιμο ξυπναω την επομενη και τα φτυνω στα 2 βηματα μεσα στ σπιτι.. απο τοτε κλεινω εναν χρονο που παω σαν αργοπορημενο καρδιακο στν δρομο και εχω το ενα χερι στην καρδια.. και αμα ξεχαστω και περπατησω κανονικα αρχιζει η καρδια να βαραει.. Με ανησυχει πολυ που κανενας δν εχει αναφερει να κουραζεται πολυ ευκολα γενικα (εννοω εκτος των επισοδειων)
Εχω σκεφτει κ ανεπαρκεια μηπως εχω.
αλλα δν θα φαινοταν στ τριπλεξ ή το χολτερ?
Δεν ξερω τι ν πω.. Λυπαμαι πολυ που δεν τα εχεις ξεφορτωθει τελειως. Ποσος καιρος παει που χεις κανει το ablation και ποσος απο το τελευταιο επισοδειο?

*Δεν υπαρχουν και πολλα ατομα ισα ισα ενας 2 να παν οτι γλιτωσαν μετα τ αμπλασιον..
Ο γιατρος μου πε οτι στα 7 χρονια μονο 2 υποτροπιασαν.. δεν ξερω αν ειναι αληθεια.. αλλα εστω οτι ειναι... τι σημαινει υποτροπιασαν?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/02/2015 :  21:21:09  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
annoula γεια σου και παλι!αυτο με την κουρασει που παθαινεις δεν το γνωριζω..αλλα μηπως ειναι κατι ψυχολογικο?σιγουρα θα στο ξαναειπαν απλα μη τυχον.οσο για κοκα-κολα και γω αν το παρακανω οπως και με καφε οι συστολες πανε και ερχονται....οσο μπορεις γυμνασου εχω να πω μου το προτεινε και ο γιατρος μου.τωρα θα μου πεις αισθανεσαι ευκολα κοπωση και γω σου λεω να γυμναστεις..?εστω χαλαρο βαδισμα.ο γιατρος τι σου ειπε για αυτη τη κοπωση?το ablation το εκανα μεσα απριλιου του 13 και το τελευταιο επεισοδιο το καλοκαιρι τελος ιουνιου η αρχες ιουλιου καπου εκει.εμενα αυτο που με ξενερωνει να το πω λαικα ειναι αυτο με τις ανασες-αναπνοες,πως να το πω και καμια φορα να μην κανω ταχυκαρδια ξανα ,μονο που μου κοβεται η αναπνοη μαλλον την σταματαω απο μονη γιατι αν τραβηξω κι αλλο αερα το χω σχεδον σιγουρο οτι την επαθα εμενα αυτο και μονο με κανει να αισθανομαι οτι δεν απαλλαχτηκα εντελως απο αυτο.αυτο που ειπες για τους ενας δυο να απαλλαχτηκαν μετα το ablation υπερκοιλιακη καναν και αυτοι?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/02/2015 :  10:31:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
katerina82
απο τον Ιουνη/Ιουλη του 14 δλδη δν εχεις κανει επισοδειο?
Αυτο με την ανασα που λες μηπως ν πας σε κανεναν πνευμονολογο αν δν εχεις παει ηδη? Δν χανεις κατι.. Επισης επειδη μια περιοδο παθαινα αυτο με την ανασα με πολλα αλλα συμπτωματα.. κουραζομουν παλι ευκολα ειχα ενα βαρος απιστευτο στ λαιμο και κουραζομουν και ζαλιζομουν μονο που επαιρνα αναπνοες.. Πηγα σε καμποσους παθολογους κ μου λεγαν αγχος.. Το ιδιο κ ο γαστρεντερολογος.. υπερβολικο αγχος κ σουστες μπλε.. Επεισα τον γαστρεντερολογο ν μου κανει γαστροσκοπηση κ τελικα ειχα οισοφαγητιδα κ γοπ.. απο τοτε που κοψα τον χυμο πορτοκαλι κ τα τοστ τα οποια ετρωγα καθε μερα καθως κ τις πιτες.. εξαφανιστηκαν ολα μεσα σε 2, 3 μερες.. κι επι 2 μηνες ειχα τρελαθει.. φαντασου.. ακομη ν ο γαστρεντερολογος μου λεγε οτι δν εχω τπτα κ ειναι υπερβολικο αγχος.. και δεν ηθελε ν μου κανει καν εξεταση.. Οτι να ναι.. αυτο εχω ν πω.. Μηπως ν εκανες κ καμια γαστροσκοπηση? ποτε δεν ξερεις.. Εχω πεσει στον εναν μλκα μετα τν αλλον.. Δν ξερω τι αλλο θα μπορουσε να φταιει αλλα δν το υεωρω φυσιολογικο ν σου συμβαινει αυτο.. μπορει ν ναι κατι οου φτιαχνεται ευκολα κ να ταλαιπωριεσαι τσαμπα.


Εννοουσα οτι απ οσες σελιδες εχω διαβασει εδω ριναι αρκετες αλλα οχι ολες.. μονο κανα 2 ειδα ν λενε οτι απαλλαχτηκαν πληρως (κι ειχαν αρκετο καιρο που χαν κανει τ αμπλασιον)κι ειχαν κ αυτοι μονοπατι.. δλδη παραπληρωματικο δεματιο.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/02/2015 :  12:39:22  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
annoula οχι απο τοτε δεν εχω κανει επεισοδιο.τωρα οσο για στομαχι κοιλια κτλ εχω νοσο crohn και εχω κανει πολλες φορες εξετασεις και στο στομαχι οπου ειναι καλα.η νοσος εχει επηρεασει το εντερο και οχι στομαχι.αρα μαλλον δεν ειναι απο αυτο.τωρα για πνευμονολογο δεν εχω παει αλλα θα παω να δω τι θα μου πει και θα παω και σε εναν καρδιολογο εδω στην πολη μου να του το πω γιατι δεν το εχω αναφερει ουτε στον καρδιολογο μου ουτε στον κ.θεοδωρακη.οσο για το γοπ το εχω ακουσει οτι κανει αυτα τα (κολπα).η γνωμη μου παντος ειναι να το κανεις και 100% να μην απαλλαγεις θα μειωθουν τα επεισοδια και η ενταση.στο λεω γιατι θυμαμαι πολυ καλα την αισθηση αυτης της ταχυπαλμιας και απορω πως καποιοι μπορουν να κατσουν μερα οι μερες εχοντας αυτους τους παλμους.και ο καρδιολογος μου μου το ειχε πει οτι ειναι καποιοι που το καταφερνουν.χαρα στο κουραγιο τους!εγω το πολυ μια ωρα εχω αντεξει πηγενα νοσοκομειο και η σταματουσε ξαφνικα ενω μου λεγαν να κανω βαλσαβα η μου καναν αδενοσυνη.ενα θα σου πω καλυτερα αισθανθηκα στην διαδικασια ablation απο την αισθηση που σου προκαλει η αδενοσυνη.δεν ξερω ισως να σου χουν κανει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/02/2015 :  16:14:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
katerina82
Καταλαβα.. δεν νομιζω να μου χουν κανει.. ασε που μια φορα μονο προλαβα να παω στ νοσοκομειο με ταχυπαλμια το 2009 και ποτε ξανα.. στο 1 τεταρτο μου σταματαει.. και δν εχω προλαβει να παω ποτε γτ μεχρι να φτασω σταματαει..
Δεν ειμαι καθολου θετικη.. νιωθω οτι δν θα απαλλαγω για καποιον λογο.. Και φοβαμαι μην τυχον κι αυτες οι καθημερινες μινι ταχυκαρδιες (δευτερολεπτων) δεν βρω απο που προερχονται..
Και στην ουσια αυτος ειναι ο λογος που δεν κυκλοφορω εξω παρα μονο αν ειναι αναγκη..
Ασ τα να πανε..

Πριν που με ρωτησες για το τι μου πε ο γιατρος σχετικα με την ασκηση.. Δν μου χουν πει κατι γιατι δν εχω προλαβει ν μιλησω παρα μονο σε εναν.. Και μου πε οτι μαλλον θα ναι καλυτερα να μην ζοριζομαι.. Αλλα τιποτα σιγουρο.. ηταν ενας απο τους πολλους καρδιολογους. Γενικα ολα αοριστα μου τα λενε..

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/02/2015 :  22:20:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αννουλα ισως να χρειαστεις παλι ενα ablation για να σου καλύψει τις μικρης διαρκειας ταχυκαρδιες . Οι ταχυκαρδιες εχουν μεγαλο ποσοστο επιτυχιας δεν ειναι σαν την κολπικη μαρμαρυγη
να εισαι και ψυχραιμα

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

n1kcha
Forum-Runner

90 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/02/2015 :  00:06:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
[Όπως έχω αναφέρει πιο αναλυτικά σε προηγούμενα μηνύματα το πρόβλημα που έχετε δεν υπάρχει. Είναι κατά την γνώμη μου σύμπτωμα μιας κατάστασης που μπορεί να ορισθεί ως carbohydrate intolerance/insulin resistance. Τα επεισόδια είναι λοιπόν ένα απλό σύμπτωμα και όχι το πρόβλημα. Υποθέτω ότι είναι ζήτημα μερικών ημερών (3-4) να εξαφανιστούν τα επεισόδια στην συντριπτική πλειοψηφεία των περιπτώσεων και στο χέρι του παθόντα να μην εμφανιστούν ποτέ ξανά...]

Προτείνω να δείτε την ταινία ...First Do No Harm όπου πρωταγωνιστεί η Meryl Streep
Η ταινία είναι του 1997 και βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. H Streep φίλη του σκηνοθέτη προσφέρεται να παίξει την μητέρα ενός παιδιού με επιληψία (στην πραγματικότητα ηταν παιδί του σκηνοθέτη). Μετά από απίστευτες περιπέτειες και φαρμακευτικές αγωγές που δεν εφερναν καμμία επιτυχία και την ώρα που ετοιμαζόταν οι "επιστήμονες" να εγχειρήσουν στο κεφάλι το άτυχο παιδάκι η μητέρα του μέσα στην απελπισία της ανακαλύπτει -κάνοντας μόνη της έρευνα- ότι στο νοσοκομείο John Hopkins προσφέρεται μια διαφορετική μέθοδος αντιμετώπισης της επιληψίας που βασίζεται στην διατροφή και ονομάζεται ketogenic diet. Τελικά μετά από ηρωική μάχη καταφέρνει να πάρει το παιδί της απο τα χέρια των "επιστημόνων" και να το πάει στο John Hopkins, να εφαρμόσει την δίαιτα και μέσα σε 3-4 μέρες σταμάτησαν μια για πάντα οι επιληπτικές κρίσεις...
Το 1994 μόνο το John Hopkins εφάρμοζε αυτή την μέθοδο. Σήμερα περισσότερα από 200 νοσοκομεία στον κόσμο (και πάλι λίγα είναι) προσφέρουν αυτή την θεραπεία.

Δείτε την ταινία, έχει πολλά να πεί και για την δική σας υπόθεση. Πιστεύω (IMHO) οτι έχετε το ίδιο πρόβλημα με τα παιδάκια. Σε αυτά εκδηλωνεται με την επιληψία, σε σας με την ΚΜ.

Ολοκληρη η ταινία εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=HyeC9IiFKpw

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mixalis888
Newbie Forum Runner

Greece
21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/02/2015 :  02:36:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
αννουλα ευχομαι το ablation να πετυχει και να σου δωσει επιτελους μια οριστικη λυση!!! τωρα οσο για την ΓΟΠ τι να σας πω την εχω και εγω δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο ισως παιζει ισως οχι,ξερω παντως οτι γοπ εχει πααααρα πολυς κοσμος οπως και μια θεια μου αλλα δεν νομιζω οσοι εχουν γοπ να εχουν και αρρυθμιες...κατερινα εσυ γυμναζεσαι?Ααα να πω κιολας οτι πολλες φορες ανθρωποι που εχουν δεματιο εκτος απο αυτο εμφανιζουν και μια αλλη ανωμαλια που αφορα κυριως τον φλεβοκομβο δλδ εχουν σε ηρεμια σχετικα ανεβασμενους παλμους 85-95 η μπορει και παραπανω και με την παραμικρη ασκηση φτανουν ευκολα στους 150 λεγεται IST δεν ειναι επικυνδινη και ουτε εχει θεραπεια σε μερικους ασθενεις δινουν φαρμακα αλλα τις περισσοτερες φορες περναει απο μονη της..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/02/2015 :  10:05:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους

καλημέρα,

διαπιστώνω πως η ανευθυνότητα με την οποία αντιμετωπίζουν την ΚΜ μερικοί εδώ μέσα, είναι τουλάχιστον προκλητική.
Είναι δυνατόν να ισχυρίζεσαι ότι το πρόβλημα που έχουμε , δεν υπάρχει ?? και μάλιστα να προτείνεις ως μέσο θεραπείας το παράδειγμα ενός σεναρίου κινηματογραφικής ταινίας ??

Έχω συνειδητά "αραιώσει" τις επισκέψεις μου στο forum και αυτό διότι υπάρχει από ορισμένους, μιά προσέγγιση "lost in space" και από την άλλη, άνθρωποι (όπως και εγώ στο παρελθόν) όπου συμμετείχαν εδώ, με σκοπό την άντληση πληροφοριών που δυνητικά και κάτω από συνθήκες, θα μπορούσαν να φανούν χρηστικές.

ο Θεός να μας φυλάει
keep on rocking
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/02/2015 :  11:10:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
fullstop

Δεν εχω κανει ακομη ουτε μια φορα αμπλασιον.
Δεν ξερω ποσο ψυχραιμη θα καταφερω να μαι την πρωτη φορα.


Mixali

Ευχαριστω! Εχω καταλαβει οτι το στομαχι χειροτερευει την κατασταση κατα πολυ το ιδιο κ η αυπνια το ιδιο και τα γυναικολογικα το ιδιο και η παραμικρη κουραση το ιδιο και η αποτομη χαρα και η ζεστη και η κλεισουρα και η ορθοστασια.. ολα να πουμε.. απο κει που ημουν τ αντιθετο και δεν ειχα κανενα θεμα οσο κι αν κουραζομουν.. οπως κι αν κοιμομουν οτι κι αν ετρωγα κλπ κλπ..
Δεν ηξερα γι αυτο που λες με τον φλεβοκομβο το ανακαλυπτει ο γιατρος που κανει το αμπλασιον ή πρεπει να το ψαξουμε με αλλον τροπο?

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/02/2015 :  11:30:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
statusquo

Συμφωνω μαζι σου..
Κι εμενα μου φαινονται οτι να ναι..
Ειδικα οταν σε τοσα προβληματα μου λενε αγχος κι αγχος και τελικα υπαρχει οργανικο προβλημα..
Πιστευω απλα οτι δεν τα λενε για κακο οσοι υποστηριζουν τετοιες "λυσεις"
Αν και καποιες φορες αναρωτιεμαι αν ειχαν ποτε τους οντως προβλημα..

n1kcha

ΑΛηθεια ειχες ποτε σου σχετικο προβλημα και το λυσες με διατροφη? (συγνωμη αν ρωταω κατι που μπορει να εχεις αναφερει παλιοτερα εδω μεσα)

Ξερεις καποιες φορες πιστευω οτι η τροφη οντως μπορει να βοηθησει.. και πρεπει να δοκιμαστει ως πρωτη μεθοδος σε αρρωστιες οπως ο καρκινος που δημιουργειται σε οξινο περιβαλλον ενω στο αντιθετο δεν μπορει να επιβιωσει και πεθαινουν καρκινικα κυτταρα.. Κι εχω ακουσει για γνωσοτυς μου με την αρρωστια στο αιμα κ στα κοκκαλα που απαλλαχτηκαν.. Εχω μεγαλες ελπιδες σ αυτη την μεθοδο..
Ομως σε προβληματα οπως τις ταχυκαρδιες οταν αυτες δεν δημιουργουνται μετα απο καταναλωση καφεινης και δεν ξεπερνανε τις 150 (τοσο νομιζω μου χουν πει οι γιατροι) τοτε με την μειωση της καφεινης μπορει να φτιαξει.. κι οτιδηποτε αλλο παρομοιο.. Οταν ομως υπαρχει προβλημα το οποιο ειναι απο γεννηση και ειναι οργανικο οπως το παραπληρωματικο δεματιο.. (ή αλλα σοβαροτερα οπως η μαρμαρυγη) ξερεις οτι οσοι εχουν παραπληρωματικο δεματιο και τ αφηνουν ετσι μπορει να φτασουν στην μαρμαρυγη?

Ξερεις οτι τις ταινιες δεν πρεπει να τις παιρνουμε 100% σοβαρα κι οτι απ οτι καταλαβα στη συγκεκριμενη προσπαθουσαν να δωσουν στον κοσμο να καταλαβει ποσο σημαντικη ειναι η διατροφη.. Που δεν διαφωνω σε καμια περιπτωση..
Αλλα μην ξεχνας οτι παλιοτερα που τρωγαν πολυ πιο υγιεινα ακομη θεριζε ο καρκινος πεθαιναν ακομη πιο νωρις οι ανθρωποι.. ακομη κι απο πυρετο.. κι απο καρδια κι απ ολα.. και τοτε δεν ηταν ουτε η ατμοσφαιρα ουτε η διατροφη σε τοσο χαλια κατασταση.. ουτε ο τροπος ζωης..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

maria4
Newbie Forum Runner

Greece
9 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/02/2015 :  15:26:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλησπέρα σε ολους...εχω καποια χρονια να γραψω στο φορουμ αν και σας παρακολουθω.Καταρχην να ευχηθω σε ολους να σταματησουν να ταλαιπωρουνται αμεσα.Τα δικα μου νεα τωρα μετα τα δυο ablation ειναι θετικα.Τελος τα επεισοδια.Βεβαια απο καφε πινω μονο ελληνικο που δεν με πειραζει,εκοψα μαχαιρι την κοκα κολα και γενικα οτι καταλαβαινω οτι μου ανεβαζει παλμους τα αποφευγω.Annoula και τα δυο ablation τα εκανα στον Ανδρικοπουλο σε συνεργασια με τον Τζεη και εμεινα πολυ ευχαριστημενη.Σε οτι εχει να κανει με το φαγητο,εχω παρατηρησει οτι μετα πρεπει να ξεκουραστω γιατι οι παλμοι ανεβαινουν και αυτο με κουραζει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/02/2015 :  16:20:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αννουλα ισως να χρειαστεις παλι ενα ablation για να σου καλύψει τις μικρης διαρκειας ταχυκαρδιες . Οι ταχυκαρδιες εχουν μεγαλο ποσοστο επιτυχιας δεν ειναι σαν την κολπικη μαρμαρυγη
να εισαι και ψυχραιμα

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoek
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/02/2015 :  21:43:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΧΑ! maria4 και εμένα ο Τζέης μου έκανε ablation!! Ηταν και ο Ανδρικοπουλος αλλα δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Και εγώ προς το παρόν παω καλά. Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος πάνω απ όλα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mixalis888
Newbie Forum Runner

Greece
21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/02/2015 :  01:36:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
αννουλα στο ablation το βλεπουν αυτο καθως ελενχουν ολο το ηλεκτρικο συστημα της καρδιας δεν χρειαζετε να κανεις καποια αλλη εξεταση...αν και τις περισσοτερες φορες δεν υπαρχει ανωμαλια αλλα κυριως ανχος..
Μαρια εσυ τι ακριβως ειχες? και εγω στον Κ.Ανδρικοπουλο το εκανα μαζι μ τν Κ.Τζεη και ειμαι τελειως καλα! (φτου φτου μην το ματιασω)
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000