Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/02/2015 :  09:30:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
maria4, zoek
Πολυ ευχαριστα αυτα!
Βεβαια να ρωτησω ποσο καιρο εχετε που χετε κανει τ αμπλασιον?? και τι θεμα ειχατε? παραπληρωματικο δεματιο ή κατι αλλο? Καθως να ρωτησω αν κανατε το αμπλασιον με μεθη ή χωρις??

Maria4
Αυτο μετα το φαι το χω κι εγω.. Εχει τυχει 2 φορες που εφαγα παρα πολυ και γρηγορα και ειχα καταναλωσει κ καφεινη και στις 2 περιπτωσεις και χρειαστηκε να περπατησω κανονικα προς γρηγορα επαθα επισοδειο και τις 2 φορες.. Αυτο βεβαια πιστευω οτι συμβαινει λογο δυσπεψιας αλλα και υπερβολικου φαγητου.. οταν περπαταω πιο αργα χωρις να μιλαω και ελεγχω τις ανασες μου το παλευω.. Και να φανταστεις οτι νομιζα πως μου πεφτε και η πιεση λογο ζαλαδας κι εγω ετρωγα πιο πολυ και επινα χυμο πορτοκαλι με το κιλο (ειναι θανατος για το στομαχι μου λογο παλινδρομησης) Που να ξερα..

Να σε ρωτησω λες οτι αποφευγεις κολα κι οτι αλλο εχεις δει να σου ανεβαζει παλμους..
Αν δλδη πιεις κολα σε ποσοτητα που σε πειραζει παθαινεις επισοδειο ή φοβασαι στην πιθανοτητα και τ αποφευγεις?

fullstop

ευχαριστω
πιστευω αμα κανω το πρωτο και μου φυγει η φοβια του αγνωστου
μετα δν θα εχω θεμα.. εκτος αν παει κατι στραβα ή γινω χαλια οταν μου προκληθουν οι ταχυκαρδιες..

mixalis888
ευχαριστω :) χαιρομαι που απαλλαχτηκες πληρως

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

maria4
Newbie Forum Runner

Greece
9 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/02/2015 :  10:10:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μιχαλη εγω εκανα το πρωτο ablation Μαρτιο του 2011.Στα επεισοδια εκανα υπερκοιλιακες ταχυκαρδιες που εφταναν τους 280 παλμους.Οταν εγινε ο καθετηριασμος και προκληθηκε η ταχυκαρδια ηρθε ο Ανδρικοπουλος και μου ειπε οτι το δεματιο για κακη μου τυχη ειναι κολλητα με το καλωδιο της καρδιας(δεν ξερω πως λεγεται) και αν συνεχισει υπαρχει κινδυνος να βαλω βηματοδοτη αν δεν παει κατι καλα.Εννοειται πως δεν υπηρχε περιπτωση να κανω πισω και να ζω με τα επεισοδια και δεχτηκα να συνεχισει.Κρατησε 5 ωρες και λιγο πριν τελειωσει ανακαλυψε και δευτερο δεματιο.Μεχρι εκεινη την στιγμη ομως το συγκεκριμενο δεν μου ειχε δωσει ποτε ταχυκαρδιες και υπηρχε περιπτωση να μην μου κανει ποτε.Ιουνιο του 2012 ξανακανω παλι επεισοδιο με διαφορετικα συμπτωματα απο τις προηγουμενες φορες και με βαζει να κανω το δευτερο ablation.Αφου τελειωσε, και οι δυο με σιγουρια μου ειπαν οτι οτι 99% αποκλειεται να μου ξαναδωσουν ταχυκαρδια τα συγκεκριμενα δεματια.Σεπτεβρη του 2012 ξαναπαθαινω, μεσημερι μετα απο φαγητο και καταναλωση κοκα κολας το τελευταιο επεισοδιο.Κοιλιακη ταχυκαρδια αυτη την φορα.Απο τοτε εχω κοψει μαχαιρι κοκα κολα και νες καφε που μου ανεβαζαν παλμους καθε φορα που επινα και δεν εχω ξανακανει κανενα επεισοδιο.Zoek οντως ειναι φοβεροι ανθρωποι και οι δυο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

maria4
Newbie Forum Runner

Greece
9 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/02/2015 :  10:19:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αννουλα η κοκα κολα πινωντας την εβλεπα οτι μου ανεβαζε παλμους οποτε την εκοψα.Το ιδιο και ολοι οι καφεδες εκτος απο ελληνικο.Δεν ξερω αν παιζουν ρολο στο να παθω επεισοδιο παντως την τελευταια φορα το φαγητο,η κοκα κολα και το σκυψιμο (εσκυψα να πιασω κατι )μου προκαλεσαν την κοιλιακη ταχυκαρδια.
Επειδη ταλαιπωρηθηκα πολυ στο πρωτο ablation οταν μου ειπε για το δευτερο του ειπα οτι θα το κανω μονο με μεθη.Μου ειπε οτι εκανε,αλλα εγω δεν καταλαβα καμια διαφορα.Δεν ξερω γιατι.
Επισης να σου πω οτι ολα τα επεισοδια τα παθαινα σε φασεις ηρεμιας.Μπορει να ανεβαζα παλμους πολυ ευκολα 115-120 παλμους αλλα ποτε δεν εκανα επεισοδιο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoek
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/02/2015 :  16:21:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Annoula με είχες ξαναρωτήσει 15/12 96 σελίδα. Είχα κολπική ταχυκαρδία που έκανε και πτερυγισμούς και κάποιες φορές παροξυσμική κολπική μαρμαρυγή. Το ablation το έκανα 25 Ιουνίου χωρίς μέθη. Από τότε έχω μόνο έκτακτες δηλ. χάνω κάπου κάπου ένα παλμό αυτό το είχα και πριν αλλά τότε ήταν πολύ έντονο. Ταχυκαρδία δεν έκανα ξανά. Αυτά προς το παρόν!! Ελπίζω έτσι να μείνουν.... Ο χρόνος μόνο θα δείξει....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mixalis888
Newbie Forum Runner

Greece
21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/02/2015 :  18:11:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μαρια λυπαμαι πολυ που ακομα υποφερεις απο ταχυκαρδιες και συγκεκριμενα κοιλιακες,αλλα δεν σου ειπαν γιατι κανεις κοιλιακεσ???δλδ καποιο δεματιο την εμφανισε η κατι αλλο ??
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mixalis888
Newbie Forum Runner

Greece
21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/02/2015 :  18:18:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ααααα και κατι αλλο παιδια ολοι εσεις γυμναζεστε?? και τις ειδους ασκησης κανετε και σε τι ενταση και διαρκεια?? ευχαριστω πολυ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

maria4
Newbie Forum Runner

Greece
9 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/02/2015 :  19:32:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μιχαλη δεν ξερω γιατι εκανα κοιλιακη ταχυκαρδια.Βασικα ουτε ο γιατρος μου μπορουσε να το εξηγησει.Εχω να κανω επεισοδιο απο τον Σεπτεμβρη του 2012.Νοιωθω την καρδια μου να δουλευει πλεον πιο καλα απο ποτε,περα απο καποιες ταχυκαρδιες της ταξεως 115-120 παλμους οι οποιες περνανε μετα απο λιγο μονες τους.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/02/2015 :  19:40:06  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
mixalis888 εγω ναι γυμναζομαι σχεδον καθε μερα αεροβια ασκηση ελειπτικο ποδηλατο περπατημα.απο βαρη δεν πολυσηκωνω χαλαρα τιποτα λαστιχα η βαρακια το πολυ 2 κιλων.δεν καταλαβαινω να ανεβαζω πολλους παλμους με το λιγο που εχω κοιταξει.ηθελα να παρω το ρολοι αυτο που μετραει τις σφιξεις αλλα το αφησα γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα με ανγχωνε και απο αυτο και μονο θα ανεβαζα ,οπως παθαινω και με το καρδιογραφημα ανεβαζω οταν μου κανουν.α η διαρκεια της ασκησης 20-25λεπτα.οταν βγω για περπατημα 35-40 παρεα με την σκυλιτσα μου τις περισσοτερες φορες!επι την ευκαιρια εχω υποψιες οτι καποια επεισοδια πιθανο να προκληθηκαν απο υπεραερισμο και η πρωτη μου ταχυκαρδια ξεκινησε οταν ανεπνευσα για για να χασμουρηθω.επειδη σημερα κι ολλας το εψαξα στο ιντερνετ διαβασα οτι προκαλει και αρρυθμιες.θα ξεκινησω απο εναν ΩΡΛ για την ωρα για να το αποκλεισω αν δεν ισχυει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/02/2015 :  21:00:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
maria4

Πιστευω οτι δεν σου εκανε μεθη την δευτερη φορα.. Και το κανε για καλο..
Εχω καταλαβει οτι ειναι κατα της μεθης.. Και στο εξωτερικο στο Λονδινο συγκεκριμενα οι καλυτεροι καρδιολογοι το ιδιο λενε.. Οτι ειναι καλυτερα χωρις μεθη..
Οταν λες οτι ταλαιπωρηθηκες τί εννοεις??


zoek

Χαιρομαι που ειναι ετσι τα πραγματα για σενα κι εγω σου ευχομαι να συνεχισεις το ιδιο καλα..
Συγνωμη που ξεχναω αλλα εχω διαβασει παρα πολλα και τεμπελιαζω να γυρισω πισω στις σελιδες να ψαχνω..
Να σε ρωτησω μιας κι εκανες κι εσυ χωρις μεθη.. Πονεσες? Ποσο κρατησαν οι ταχυκαρδιες?

mixalis888
Εγω πλεον δεν γυμναζομαι σχεδον καθολου..
Χορευω 6 με 8 ωρες την βδομαδα..
Αυτο συμβαινει τους τελευταιους μηνες..
Μεχρι πριν μπιρει να χορευα και 3 ωρες την μερα καθε μερα... και να ετρεχα απο δω κι απο κει.. Ουτε καν λαχανιαζα φαντασου..
Απο ενα σημειο και μετα οσο περισσοτερο κινουμαι τοσο χειροτερα γινομαι.. Οσο περισσοτερο καθομαι τοσο καλυτερα ειμαι..
Το θεμα ειναι οτι σταματησα να κινουμαι γιατι αυξανονταν τα επισοδεια αναλογα με την κινηση.. Πλεον λαχανιαζω στα 2 στενα.. Δεν λαχανιαζω ομως απο κουραση του σωματος.. το λαχανιασμα οφειλεται στην καρδια που εχεξ ηδη αρχησει να χτυπαει ανωμαλα.. στην ουσια κουραζομαι λογκ της καρδιας μου και το λαχανιασμα προκυπτει απ αυτην.. Φανταδου οτι σωματικα δεν κουραζομαι καθολου..
Επισης δεν μπορω την ορθοστασια και την ζεστη..


katerina82

Οπα! Αυτο με την βαθυα ανασα που λες δεν το χω οπως σου χω ξαναπει πιο πριν.. ομως αυτο που λες για υπεραερισμο τι ειναι? Τι εννοεθς μ αυτο?
Ρωταω γιατι εγω οταν περπαταω
αμα μιλαω νιωθω οτι τα φτυνω μετα απο λιγο.. μια φορα που συνεχισα να μιλαω επαθα επισοδειο της ταξης 200 παλμων.. Ευτυχως εκανα αμεσως βαλσαβα και ηρεμησα πιο γρηγορα απο καθε επισοδειο.. Εκτος απο αυτο νιωθω οτι καθε φορα που περπαταω πρεπει να κοντρολαρω την αναπνοη μου.. Κι εχω την αισθηση οτι εχω γλιτωσει ετσι αρκετα μικροεπισοδεια..

*** Παρεα με τα υπολοιπα προβληματα ξεκινησε και η μη αντοχη μου στην ζεστη και στην ορθοστασια και ειδικα οταν κανω μπανιο δν υπαρχει περιπτωση να μην νιωσω ζαλη και κουραση.. Ειχε κανεις τετοια?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoek
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/02/2015 :  23:20:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μιχάλη εγώ δεν γυμνάζομαι ποτέ δεν γυμναζομουν ποτέ και οποία δικαιολογία να βρω θα είναι πρόφαση. Έτσι και καθιέρωσω ενα20 λεπτάκι περπάτημα ανά δυο μέρες θα είναι κατόρθωμα.
Annoula μου ναι πόνεσα πολύ.Εκεινη την ώρα νιώθεις εξαντλημένος αλλά αντέχεις. Όμως δεν πονάνε όλοι. Δεν σημαίνει ότι επειδή πόνεσα εγώ θα πονέσεις και εσυ. Εάν χειροτερέψουν κάποια στιγμή τα πράγματα ναι θα το ξαναέκανα γιατί την ποιότητα ζωής που έχω τώρα δεν την είχα πριν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 13/02/2015 :  23:47:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
zoek

χαιρομαι τουλαχιστον που αξιζε τον κοπο
Ευχομαι να μην ξαναχρειαστει
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mixalis888
Newbie Forum Runner

Greece
21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/02/2015 :  00:32:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
αννουλα αυτο το ειχα κ εγω δεν μπορω με σιγουρια να σου πω τι ειναι εγω εκανα ablation αρχες του 14 και αρχισα να περπαταω τον αυγουστο ειδκα το πασχα δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορουσα να κουνηθω ορθιος ειχα πανω απο 110 παλμους αλλα ετσι ξαφνικα λεω μια μερα αφου μου λενε οτι δεν εχω τπτ ας παω για περπατημα εκανα κοντα 50 μετρα και ενιωθα χαρουμενος και ειχα κοντα 150 παλμους χχαχαχααχαχαχαχαχαχχα σιγα σιγα μου εφυγαν ολα τα συμπτωματα
μετα εβαλα και λιγο τρεξιμο στο προγραμα ετρεχα 30 δευτερολεπτα εως 3 λεπτα και ενιωθα τρομερα χαρουμενος με την καρδια να χτυπαει σαν τρελη,5 μηνες μετα τρεχω 30λεπτα την μερα αλλες φορες το βγαζω ανετα αλλες η ταμπουρλο και περπατημα ανετα 2ωρες με ανηφορες..αλλα καποιες φορες σε ηρεμια μου ανεβαινουν οι παλμοι οχι ομως πολυ γυρω στους 95 παλμους αλλα για λιγα λεπτα κυριως μετα απο φαγητο!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/02/2015 :  10:24:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
mixalis888
Ποιο εννοεις οτι ειχες κι εσυ?
Και γιατι εκανες τοσο καιρο να κινηθεις μετα τ αμπλασιον?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mixalis888
Newbie Forum Runner

Greece
21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/02/2015 :  11:25:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
εννοω οτι δεν μπορουσα ουτε να περπατησω γιατι ανεβαζα παλμους ευκολα και πριν και μετα το ablation...και εκανα τοσο καιρο να κινηθω γιατι ειχα αυτα τα συμπτωματα ταχυπαλμια σε ηρεμια και ευκολο ανεβασμα παλμων..αλλα δεν εφταιγε το ablation για αυτο..δεν ξερω τι εφταιγε ισως ολα ηταν στο κεφαλι μου γιατι τωρα μου εχουν σταματησει ολα τα συμπτωματα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 14/02/2015 :  12:54:41  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
annoula τι να σου πω δεν ξερω.εγω θα παω να μιλησω και με καποιον ωρλ.http://www.iatronet.gr/symptom-checker/yperaerismos.html ριξε μια ματια εδω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000