Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

mixalis888
Newbie Forum Runner

Greece
21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/03/2015 :  14:40:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
κατερινα λυπαμαι που ενιωσες ταχυκαρδια αλλα πως εισαι σιγουρη οτι ειναι υπερκοιλιακη??μπορει να ειναι φλεβοκομβος..Στο λεω γιατι εχω ξυπνισει και εγω 2 φορες ετσι και εχω νιωσει ταχυπαλμια αλλα δεν ηταν υπερ.
αλλα εγω θα σου προτεινω κατι για να ηρεμισεις μια και καλη.Βαλε ενα holter και κανε γυμναστικη δεν σου λεω να ζωριστεις πολυ απλα να ανεβασεις και να δουλεψει η καρδια στα ψηλα αν δεν παθεις υπερ τοτε κατα την γνωμη μου εχεις θεραπευτει.. εγω οποτε εχω αμφιβολια αυτο κανω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/03/2015 :  14:56:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Cleopatra
Σ ευχαριστω! μπορει να παω και σ αυτον να δω τι θα εχει ν μου πει..

Ζoek

Πως καταλαβαινουμε αν εχουμε ορθοστατικη πιεση? Γιαυι αυτο που λες το χω κι εγω.. Ακομη κι αν καθομαι και σηκωθω για κανα 5 κεπτο με 10λεπτο ζοριζομαι.. ασε δε αμα σηκωθω αποτομα.. αυτο βεβαια το χω τελευταια 2 χρονια κι εχω σκεφτει μηπως ειναι απ το στομαχι..


mixalis88

Κι εγω θεμα με το στομαχι..
Ενα παραδειγμα.. Πηγα σινεμα μια φορα και κοντα στο τελος της ταινιας αρχησα να κρυωνω μου κοπηκαν τα ποδια και τα χερια ειχα ανωμαλους χτυπους και ενιωθα αδυναμη καο κρυωνα ακομη περισσοτερο.. (σκεφτηκα οτι σε 3 μερες θα αδιαθετουσα και το ριξα εκει..)
Παω δευτερη φορα σινεμα μετα απο καιρο...
παλι τα ιδια.. παω την τριτη το ιδιο ξανα.. αρχησα να σκεφτομαι τι κανω οταν παω σινεμα και το πρωτο που σκεφτηκα ηταν τα ποπ κορν κ η κολα.. Την τεταρτη φορα που πηγα δεν εφαγα ποπ κορν και ηπια λιγη κολα... Ημουν κομπε εντελως μετα.. δεν επαθα τιποτα... Αντε να καταλαβω εγω τωρα οτι με πειραζαν τα ποπ κορν οταν στο στομαχι μου δεν ενιωθα τιποτα.. δεν εχω καουρες.. μονο παλινδρομησεις αλλα πολυ σπανια.. Αυτο που μ ενοχλει ειναι οτι το πρωι ξυπναω κι εχω τα σεις εμετου ειτε εχω κοιμηθει με αδειο στομαχι ειτε με μισογεματο ειτε με γεματο... Αυτο δεν το γλιτωνω οτι κι αν εχω κανει... Επισης υπαρχουν μερες που στ στομαχι δεν μ ενοχλει ακομη κ πιτα να φαω... υπαρχουν αλλες που μ ενοχλει οτιδηποτε και δεν ξερω τι στο καλο να φαω...
Κατι αλλο κουλο.. εχω μεγαλο προβλημα με τα φαγητα που μας κανουν καλο... σαλατες φρουτα μαγειρευτα.. με πειραζει το ρυζι με πειραζουν ολα τα πρασινα και οι ντοματες με πειραζουν ολα τα φρουτα εκτος του μηλου με πειραζουν τα περισσοτερα φαγητα... και δεν με πειραζουν οι σαβουρες εκτος αν φαω υπερβολικα πολυ..
Δηλαδη αμα φαω μια σακουλα πατατακια θα με ενοχλησεο ελαχιστα.. αντιθετα αν φαω 5 πιρουνιες σπανακι θα με πεθανει για 5-6 ωρες το στομαχι.. Το μονο που μπορει να αιτιολογησει αυτο που μου συμβαινει ειναι οτι οι σαβουρες δεν εχουν χρησιμα συστατικα για τον οργανισμο οπως τ αλλα.. ετσι οταν του ριχνω σαβουρες δεν κουραζεται κ πολυ πολυ γιατι δεν εχει τιποτα ν απορροφησει πχ σιδηρο ή αλλα πολυτιμα συστατικα..
Συμβαινει σε κανεναν αλλον αυτο?
*Οσπρια - μακαρονια με σαλτσα - ποπ κορν - πρασινα λαχανικα - φυσικοι χυμοι- πιτες = θανατος για το στομαχι μου.. οι πιτες μου φερνουν σπανιοτερα προβλημα αλλα μου καθονται στο στομαχι... ολα τ αλλα ειναι σιγουρος τροπος για να γινω χαλια και να βγαλω οτι εφαγα..

Οσο για τις ταχυκαρδιες εχω παεατηρησει οτι αρκει ν φαω ενα μπισκοτο cookies.. δεν υπερβαλλω.. και μεσα σε 2 με 3 λεπτα και για κανα 3ωρο θα χω ταχυκαρδιες (οχι επισοδειο αλλα ανεβασμενους ανωμαλους χτυπους)
Το ιδιο αν πιω ενα μικρο κουτακι Μιλκο ειδικα αν το φαω και με τυροπιτα που τρελαινομαι... θα χω θεμα κ με στομαχι κ με καρδια..
Και η Cola αν πιω ενα ποτηρακι την ημερα για καμια βδομαδα θα παθω επισοδειο..

Να πω οτι το στομαχι καποιες φορες μου δινει θολουρα στα ματια.. μιλαμε θολωνω τελειως.. δεν μπορω να δω σχεδον καθολου για κανα 2ωρο.. σπανια μου χει συμβει αλλα μου χει συμβει... δεν ειχα ανεβασμενο ζαχαρο οταν μου συνεβη ουτε εχω θεμα με την οραση.. το χω τσεκαρει..


Katerina82

Φυσικα και να το πεις και να πεις οτι δεν θες να βαλεις αλλο χολτερ κι οτι ξερεις καλυτερα ποτε κανεις επισοδεια. Αμα εχεις βαλει οντως τοσα χολτερ.. ελεος δλδη.. Περασαν 5 χρονια για να φανει για ορωτη φορα στο χολτερ μου οτι εχω ταχυκαρδια.. Ζητω που καηκαμε ... μεχρι τοτε με βγαζαν με ψυχολογικα γιατι φεν το δειξε το χολτερ... Να ξερουμε αλλη φορα να προγραμματιζουμε τις ταχυκαρδιες μας για οταν θα βαζουμε χολτερ.. Θα τρελαθουμε.. Αμα δεν βγαλεις ακρη εκει ρωτα και στα αλλα 2 που εχουν προταθει περισσοτερο εδω περα.. Ευαγγελισμο και ντυναν..
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/03/2015 :  14:59:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
mixalis888

Πως καταλαβαινεις τη διαφορα υπερκοιλιακης και φλεβοκομβου?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoek
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/03/2015 :  15:06:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Annoula αυτό με την ορθοστατική υπόταση το έχω από μικρή όταν σηκώνομαι απότομα εννοείται όχι πάντα αλλά κάποιες φορές ζαλίζομαι πρέπει να ξανακαθίσω και νιώθω να ανεβαίνουν οι σφιγμοί. Μαλιστα όταν ημουν μικρή κανα δύο φορές είχαν μαυρίσει όλα γύρω μου καθώς σηκωνόμουν και ζαλιζόμουν. Καθόμουν, έσκυβα για λιγο το κεφάλι χαμηλά και περνούσε. Τώρα γενικά εχουν μειωθεί αυτά.
Εγώ δεν εχω θέμα με το στομάχι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

cleopatra
Newbie Forum Runner

Greece


10 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/03/2015 :  16:24:14  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Annoula, νομίζω ότι εκτός από το θέμα της καρδιάς και του στομάχου, μάλλον θα έχεις και καμία σπαστική κολίτιδα, το έχω κι εγώ. Πολλές φορές με την κολίτιδα μας πειράζουν τα πράσινα λαχανικά και τα όσπρια και ένα από τα συμπτώματα είναι το φούσκωμα και το ανακάτεμα. Οι σάλτσες σε πειράζουν στο στομάχι. Όσο για τις ζαλάδες σου και τις τρεμούλες σου κανόνισε να κάνεις και καμία γλυκοζιλιομένη ή καμπύλη ζαχάρου. Μάλλον γλυκοζιλιομένη κάνε οπωσδήποτε γιατί αυτή η εξέταση ζαχάρου που μας κάνουν η απλή δεν είναι και απόλυτη. Εγώ στην 3η μου εγκυμοσύνη ανέβασα ζάχαρο η οποία φάνηκε αρκετούς μήνες μετά όταν έκανα καμπύλη ζαχάρου. Ξέρεις το ζάχαρο είναι ύπουλη ασθένεια, θυμάμαι ακόμα και cornflakes αν έτρωγα μετά ένιωθα σαν νταγκλαρισμένη, χάλια, κομμάτια και χωρίς διάθεση κοίταξε το σε παρακαλώ, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
Απογοητεύτηκα που διάβασα για ακόμα μια περίπτωση περιστατικού μετά από ablation...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/03/2015 :  19:14:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
zoek

εννοω υπαρχει καποιος τροπος να το διαπιστωσεις? πιχι με καποια εξεταση?

cleopatra

Για στομαχι εχω κανει μονο γαστροσκοπηση
και υπερηχο (δε θυμαμαι για ποιον λογο εκανα υπερηχο στην κοιλια και στα πλαινα αλλα θυμαμαι που μου οε οτο το εντερο μου ειναι πρησμενο κ μου οε οτι δεν θα πρεπε)
Φαινεται η κολιτιδα απ αυτες τις εξετασεις?

Ασε γιατι για το ζαχαρο φοβαμαι επειδη τρωω πολλα γκυκα (αλλοι λενε οτι τα γλυκα προκαλουν ζαχαρο αλλοι το αποκλειουν.. δεν ξερεις τι να πιστεψεις)
Το ελεγχω συχνα το ζαχαρο με το μηχανημα που χω σπιτι.. Νιωθω αδυναμη πολλες φορες κι αμα για κανα 5ημερο φαω υγειινα και οχι γλυκα με πιανει αδυναμια κ δε συνερχομαι παρα μονο αν φαω κατι γλυκο.. Ξεχλωμιαζω ροδοκοκκινιζουν τα μαγουλακια συνερχομαι πληρως.. Τα ποδια μου κοβονται πολυ συχνα και πιστευω οτι ειναι απο στομαχι.. Αυτη η εξεταση που λες κοστιζει πολυ αν παω κ κανω στον ιπποκρατη χωρις να μου την γραψει γιατρος?
Μετραω συχνα το ζαχαρο μου.. περιπου στις 2 ωριτσες αφοτου φαω ενα πιατο μακαρονια και 2 σοκολατες ειχε παει 148 το ζαχαρο.. αυτο ηταν το ψηλοτερο.. Αλλα μου παν οτι ειναι πολυ καλο γι αυτα που χω φαει..
Το φοβαμαι το ζαχαρο εχω και κατι σα μουδιασματα.. βασικα νιωθω σαν μυρμηγκακια στο δεξι ποδι (στη πατουσα) νιωθω σαν μυρμηγκακια στην επιφανεια της πατουσας οχι απο μεσα.. Και ξερω οτι το ζαχαρο δινει μουδιασματα και τετοια.. Γι αυτο μετραω τοσο συχνα
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/03/2015 :  20:46:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μολις βγηκα απο το νοσοκομειο με σναταξη κολπικης μαρμαρυγής . Δυστυχώς το νεο σχημα μονο με b blocker δεν πετυχε

καλη σενέχεια σε ολους

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/03/2015 :  21:02:58  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
mixalis888 οπως το πες με τα χολτερ.θα τους παρω τηλ ακομα μια φορα να δω τι θα μου πουν.αν και πιστευω πως θα μου πουν μαλλον για χολτερ και ισως να παω ξανα ωνασειο να με δει ο θεοδωρακης.και απο την πολη που ζω ειναι 4 ωρες ταξιδι εχω να πω....και οσο για τους αλλους γιατρους το σκεφτομαι πολυ εντονα μετα το χθεσινο.αλλα πρωτα θελω μολις φτιαξουν λιγο τα οικονομικα μου να παω εδω σε εναν ωρλ μηπως 1 τοις 1000 ειναι και απο το αναπνευστικο.και σε εναν αλλο καρδιολογο εδω στην πολη μου.θελω να παρω και αλλες γνωμες.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/03/2015 :  21:14:31  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
το παραπανω post τωρα το ειδα.ειμαι 99,9% σιγουρη γιατι ηταν η αισθηση αυτη που ειχα την ωρα που μου το εχει καταγραψει ο καρδιογραφος.το σφυξιμο αυτο στο λαιμο πρωτα χτυπουσε ακανονιστα και μετα απο λιγο ξεκινησαν τα τυμπανα των ζουλου.απιαστει οι παλμοι.τωρα οσο γι αυτο που ειπες με την γυμναστικη και το χολτερ αν ειναι να αποδειξει αν απαλλαχτηκα να το κανω αλλα αν δεν κανω υπερ την ωρα της γυμναστικης θα ειναι τοσο σιγουρο οτι παει περασε?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Giovanni
Forum-Runner

Greece
51 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/03/2015 :  21:15:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Fullstop, ελπίζω να ήταν μεμονωμένο επεισόδιο, αν και σοβαρό φαντάζομαι για να φτάσεις έως το νοσοκομείο. Έχω καταλάβει ότι δεν έχεις ιδιαίτερες ενοχλήσεις πια, ή κάνω λάθος; Οι γιατροί τι είπαν, με τι σε ανέταξαν;
Είθε η ανάταξη να έχει διάρκεια και να μην ταλαιπωρηθείς ξανά.
Καλό και ήρεμο βράδυ εύχομαι!
G.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

melpo2
Newbie Forum Runner

6 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2015 :  08:41:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα στο φόρουμ. Εύχομαι να περάσετε όλοι με την χάρη του Θεού μια όμορφη ΑΝΟΙΞΗ!!Διαβάζω εδώ στην παρέα των νέων παιδιών την αγωνία που έχετε για την υγεία σας. Εύχομαι ο Θεός να δίνει υγεία χαρά δύναμη για δημιουργία αισιοδοξία πάντα με χαμόγελο και να βρεθεί η λύση σε κάθε πρόβλημά σας..Fullstop σου εύχομαι περαστικά.Εσύ έχεις δύναμη και την προσφέρεις και σε μας. ΄Εχε υπ΄όψη σου οτι στην μόνιμη μαρμαρυγή δίνουν το Β μπλόκερ.Οσο για μένα συνεχίζεται η μαρμαρυγή και εδώ σκέφτονται να κάνω ηλεκτρική ανάταξη ή κατάλυση ξανά. Πόση δύναμη νάχει κανείς;Και όμως δεν υπάρχει δεν μπορώ υπάρχει δεν θέλω.Καλό μήνα λοιπόν καλή σαρακοστή γεμάτο χρώματα και χαμόγελα!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

LARRY
Newbie Forum Runner



18 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2015 :  17:20:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γεια σε όλους! Είμαι καινούριος στο φόρουμ αν και σας διαβάζω τον τελευταίο μήνα. Είμαι 22 χρονών (αύριο 23 :P) και έχω εδώ και 3μιση μήνες έκτακτες κοιλιακές και μερικές υπερκοιλιακές συστολές. Έχω πάει σε 3 καρδιολόγους (ο ενας απο τους 3 αρρυθμιολόγος) και όλοι μου είπανε πως είμαι εντάξει και πως δεν θα πάθω κάτι γιατί η καρδιά μου είναι μια χαρά σύμφωνα με τα 3 υπερηχογραφήματα που έκανα. Έβαλα επίσης χόλτερ 24ωρο και μου είπανε πως είχα όντως 300 έκτακτες (ήταν κακή μέρα). Δεν θέλω να μπω στο τρυπάκι να πάρω Β Αναστολείς γιατί στην ουσία δεν σου γιατρεύουν το πρόβλημα. Έχω κάνει γαστροσκόπιση και μου βρήκαν ολισθαίνουσα διαφραγματοκήλη 2 εκατοστών και παίρνω ένα χάπι μισή ώρα πριν φάω πρωινό εδώ και κοντά 3 μήνες χωρις κάποια τεράστια βελτίωση και επίσης παίρνω μαγνήσιο 160mg τη μέρα το οποίο με βοήθησε! Στις αρχές είχα 300 έκτακτες και πλέον πότε έχω λίγες όπως πχ προχθες που είχα μόνο 20 όλη μέρα, αλλά το πρόβλημα είναι πως αυτές τις μέρες απο τη προηγούμενη βδομάδα κάνω ταχυκαρδίες με αποτέλεσμα να έχω και περισσότερες έκτακτες! Η φάση είναι πως πηγαίνοντας τουαλέτα με τις ταχυκαρδίες που έχω έκανα διάρροια (σόρυ για την περιγραφη αυτη!χαχα) και μετα ηρέμησα κάπως. Επίσης όταν σηκώνομαι και περπατάω έχω περισσότερη ταχυκαρδία και όταν κάθομαι πέφτει στους 90-80-70... σηκώνομαι και πάλι 110-120 (τωρα θα μου πείτε νορμαλ είναι αν περπατάς κλπ) απλά δεν πέφτουν οι παλμοί μετά. Πήγα λοιπόν σε κέντρο υγείας πριν μια βδομάδα που είχα 130 παλμούς το λεπτό χωρίς να πέφτουν για 5 ώρες και φοβόμουν μην έχω μαρμαρυγή και έκανα καρδιογράφημα και όλα καλά! όντως είχα ταχυκαρδία και έκτακτες αλλά μου είπανε πως είναι ψυχολογικό και μου έδωσαν 1/4 lopresor (β αναστωλεας) και 1/2 xanax και όλα καλα μετα. μετά απο 3 μέρες πάλι ταχυκαρδία αλλά είχα λίγο στρες. πάλι δεν έπεφταν οι παλμοί πήρα πάλι 1/4 lopresor αφού μίλησα με τον καρδιολόγο, πάλι πέσανε. απλά το θέμα είναι οτι ανεβάζω εύκολα παλμούς αλλά με πιάνει και η διάρροια... εκεί που θέλω να καταλήξω.... δείτε το απο κάτω ποστ γιατι εδω γέμισε. λολ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

LARRY
Newbie Forum Runner



18 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/03/2015 :  17:42:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αυτό που παρατηρώ λοιπόν είναι οτι το στομάχι παίζει τεράστιο ρόλο σε όλο αυτό! Έχω ψάξει πολλά άρθρα στο ίντερνετ κυρίως ξένα για το θέμα γιατί όλα στα Ελληνικά είναι ότι να'ναι και έχω μάθει αρκετά τα οποία θέλω να σας μεταφέρω!
Λοιπον:
1) το γαστροπνευμονικό νεύρο ή αλλιώς Vagus Nerve επηρεάζει την καρδιά, τους πνεύμονες και το στομάχι (περναει απο ολα αυτα). Οπότε η διαφραγματοκήλη ίσως επηρεάζει το νεύρο αυτό και γίνονται οι αρρυθμίες και οι πόνοι στο στήθος και στα πλευρά αριστερά.
2) τα γαστρικά υγρά μπορεί να ανεβαίνουν στον οισοφάγο και να νιώθεις αρρυθμίες (ΓΟΠ - Γαστοοισοφαγική Παλινδρόμηση). Επιπλέον εγκλωβισμένα αέρια στο στομάχι και το έντερο μπορούν να φέρουν τέτοιες αρρυθμίες!
3) Τα μεγάλα και βαριά γεύματα φέρνουν αρρυθμίες! (σε εμένα τουλάχιστον) και κάποιες τροφές ειδικά όπως πιτσα (πλουσιες σε λιπαρα)
4) ΝΕΡΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΟ. Πίνετε νερό όταν νιώθετε έκτακτες συστολές και ταχυκαρδία! Βοηθάει πολύ! Επίσης μπορείτε να πλύνεται το πρόσωπό σας με κρύο νερό. Άλλη λύση είναι να βγείς για joggin καθώς πολλοί λένε τους βοηθάει (εμένα όχι γιατί παθαίνω περισσότερες αρρυθμίες όταν η καρδιά μου έχει περισσότερους παλμούς)
5) ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ! Αν σας έχουνε πεί πως η καρδιά σας είναι οκ, τότε είναι οκ! Ξέρω είναι δύσκολο, ειδικά όταν τα συμπτώματα είναι έντονα αλλά μετά από όλα τα περιστατικά που είχαμε και έχουμε είμαστε ακομα εδω! :) όσο το σκεφτόμαστε τόσο χειρότερα! Ψυχολόγος μπορεί να βοηθήσει!
6) ΜΑΓΝΗΣΙΟ και ΩΜΕΓΑ 3! Το μαγνήσιο ηρεμεί την καρδιά και τους μύες γενικότερα! Εμένα με βοηθησε τρελα! Στις αρχες δεν μπορουσα να ηρεμήσω με τα συμπτώματα που ένιωθα την καρδια μου να κανει παυση και μπουμ μεσα στο στηθος και το λαιμο-κεφαλι και μετα το μαγνησιο δεν νιωθω σχεδον ποτε στο λαιμο και το κεφαλι!
7) Καφέ μόνο ντεκαφεϊνέ καθώς με πειράζει σε μεγάλο βαθμό και τσιγάρο ελάττωση ή κόψιμο! Το είχα κόψει για 5 μέρες και ειχα κανει 10 εκτακτες ολη μερα, μετα το αρχισα ξανα και τωρα δεν μπορω να το κοψω το βουρλο!
8) κάντε όλα τα απαραίτητα τεστ για να καθαρίσετε το μυαλο σας οτι δεν εχετε κατι σοβαρο! (θα παω για κοπωσεως και μαγνητικη σε λιγο καιρο)
9) δείτε θυροειδή TSH T3 T4. και αίματος γενικες. PS: το μαγνήσιο στις γενικές αίματος φαίνεται κομπλε και χωρις να ειναι! οποτε μην φοβαστε να παρετε το μαγνησιο.
10) πιειτε και κανενα κρασακι! δεν πειραζει αν εχετε ενα ποτηρι η δυο.
11) τροφιμα χωρις γλουτενη!!! Η γλουτενη ειναι υπευθυνη για πολλα προβληματα! οσο λιγοτερη, τοσο καλυτερα!


Γιατρος δεν ειμαι αλλα εχω κανει τα περισσοτερα απο αυτα και με βοηθανε πολυ! Απο 350+ εκτακτες που ειχα, εχω 20-150 max τη μερα και μετα το μαγνησιο μπορω να κοιμαμαι το βραδυ χωρις συμπτωματα χαζα, ισως 1-2 εκτακτες που ουτε τις καταλαβαινω ενω στις αρχες ειχα συνεχεια και ειδικα οταν καθομουνα! Ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο!

Για εμένα λοιπόν έχω την εντύπωση ότι προέρχονται όλα τα κακά απο το στομάχι μου δυστυχώς και το πνευμονογαστρικο νευρο που σχετιζεται με αυτα! θα παω παλι στον γαστρεντερολογο και αν δεν γινεται κατι θα κανω εγχειρηση τη διαφραγματοκηλη! Ειναι δεν ειναι απο αυτο οι αρρυθμιες τουλαχιστον δεν θα εχω διαφραγματοκηλη και ΓΟΠ μετα. λολ
Επισης θα παω να κανω μαγνητικη και τεστ κοπωσεως να δω τι παιζει ετσι να καθαρισω το μυαλο μου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

n1kcha
Forum-Runner

90 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2015 :  01:56:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
@LARRY
η πίτσα χαρακτηρίζεται κατα αρχήν ώς πλούσια σε υδατάνθρακες (295g 1 ολόκληρη πιτσα),ακολουθούν οι πρωτεινες (108g 1 ολόκληρη) και τελευταία τα λιπαρά με (86gr 1 ολόκληρη)
http://nutritiondata.self.com/facts/fast-foods-generic/9326/2

Αν κάποιος φάει μια ολόκληρη πίτσα τα 295gr υδατάνθρακες μετατρέπονται γρήγορα σε γλυκόζη μέσα στο αίμα. 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη=4gr άρα οι 295g υδατάνθρακες της πίτσας/4=73. Όποιος κατεβάζει μια πίτσα λοιπόν τρώει το ισοδύναμο περίπου 73 κουταλιών (του γλυκού) ζάχαρης.

Αν πιει και μια κόκα κόλα με 330ml=35gr υδατανθράκων/4=8 κουταλάκια ζάχαρης φθανουμε στο 73+8=81 κουταλάκια ζάχαρη.
http://www.coca-cola.co.uk/faq/ingredients/how-much-sugar-is-in-coca-cola.html

Αν φάει και ένα γλυκό μετά μπορεί να βρεθεί στην περιοχή των συνολικά 90-100 κουταλακίων ζάχαρης.

Μετά οποιαδήποτε πρόβλημα είναι πιθανό...

Edited by - n1kcha on 06/03/2015 01:57:51
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

theokal
Newbie Forum Runner

Greece
26 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/03/2015 :  11:58:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
@LARRY
Καλημέρα και περαστικά.
Σε πολλά που αναφέρεις έχω δει και εγώ συσχέτιση.
1) Δεν το γνωρίζω για το γαστροπνευμονικό νεύρο αλλά έχω παρατηρήσει και εγώ διαταραχές στο στομάχι όταν είχα κρίσεις. Σίγουρα το καρδιακό νεύρο τα κάνει όλα. Αρα κεντρικό νευρικό σύστημα.
2) Επιπλέον εγκλωβισμένα αέρια στο στομάχι και το έντερο μπορούν να φέρουν τέτοιες αρρυθμίες! Όντως παρατηρώ και εγώ αέρια.
3) Σίγουρα τα βαριά γεύματα επηρεάζουν άλλωστε το καρδιακό φορτίο για να γίνει η πέψη αυξάνεται. Πιθανόν να παίζει ρόλο και το φορτίο σε υδατάνθρακες που ανέφερε ο n1kcha.
4) Πιθανό και το νερό, προσωπικά παίρνω εμφιαλωμένο για μεγαλύτερη ασφάλεια.
5) Αγχος. 100% σιγουράκι. Θα πρόσθετα και τη στεναχώρια 200% σίγουρη. Σε περιόδους τέτοιες λύπης και στενοχώριας έχω δει αύξηση συμβάντων.
6) Μαγνήσιο και Ωμέγα 3. Παίρνω και τα δύο έχω και εγώ αναφερθεί σε αυτά. Προσθέτω το κάλιο, τη βιταμίνη C και την Λ-Αργινίνη (σελίδα 97 αν δεν το έχεις δει).
7) Καφές όντως επηρεάζει. Και εγώ καπνίζω. Προσωπικά προτιμώ εσπρέσσο που έχει λιγότερη καφείνη απο νεσκαφέ και φίλτρου, και πίνω αρκετούς χωρίς επιπτώσεις. Η κοκα κόλα επίσης προκαλεί υπερδιέγερση και αρρυθμίες.
8) και 9) μάλλον έτσι θα είναι - δεν έχω άποψη
Το 10) όμως για το 1-2 ποτηράκια κρασί - δεν ξέρω γιατί αναφέρθηκες σ΄αυτό - Προσωπικά παίρνω ρεσβερατρόλη που είναι συστατικό της φλούδας των κόκκινων σταφυλιών και θεωρείται ότι έχει θετικές επιδράσεις στην καρδιά.

Είμαι και εγώ "δύσκολος" στα φάρμακα και της άποψης ότι τα προβλήματα που μας παρουσιάζονται εκτός από γονιδιακά είναι και κακής διατροφής άρα έλλειψης βιταμινών που έχουμε ανάγκη. Ειδικά για εσένα που έχεις τα μισά μου χρόνια, να προσέχεις και τώρα που υπάρχει η γνώση μπορείς να προλάβεις καταστάσεις. Παρεπιπτώντος σου αναφέρω οτι και η κόρη μου (18 χρονών κλεισμένα, εχθές 5/3!!) έχει παρουσιάσει παρόμοια προβλήματα. Επειδή είσαι πολύ νέος και φαίνεται οτι το ψάχνεις, πριν κάνεις κάτι με το στομάχι σου, θα σου πρότεινα να εμπλουτίσεις για 1 μήνα τη διατροφή σου ή να πάρεις συμπληρώματα με κάλιο και βιταμίνη C και αν δεν δεις βελτίωση μετά το μήνα να κάνεις ότι κάνεις.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, περαστικά και να μην αγχώνεσαι. Όλα θα πάνε καλά.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000