Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/03/2013 :  11:34:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
fullstop

να μας πεις και εμας τι παίρνεις..... πλακα κάνω.
θα συμφωνησω μαζι σου για το εαν υπαρχουν μυστικα ή οχι στις διαδικασιες. και αυτο διοτι την ημερα που εκανα εγω το ablation, στην ομαδα του Δηλαβέρη υπηρχαν ενας απο τον Pappone και ενας απο το Μπορντώ (θητευσαντες και οι δύο)οι οποιοι συνεβαλαν και αυτοι με το know how τους.

χρηστο, εμαθα απο τον Νικο για σενα σημερα. κουραγιο όλα καλά. θα γυρισει ο τροχος και για σενα. θα δείς !

καλημερα σε ολους σας
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ranouita
Newbie Forum Runner

Greece
5 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/03/2013 :  11:48:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλήμέρα!! Melpo σε ευχαριστώ για τη συμπαράσταση και τα καλα σου λόγια, αν και είμαι σχεδόν απελπισμένη με όσα μου συμβαίνουν. Πήγα λοιπόν στην Αθήνα και είδα τον κ. Τούτουζα ο οποίος με διαβεβαίωσε πως η καλωδιομένη μου καρδιά (λόγω βηματοδότη) είναι μια χαρά. Όσον αφορά την κολπική μαρμαρυγη μου είπε πως ενδεχομένως να μου την δημιουργεί ο βηματοδότης και πως μπορεί να είναι ταχυκαρδία. Και επέμεινε στον αρρυθιμιολόγο στο Ιπποκράτειο να αλλάξουμε τη ρύθμιση του βηματοδότη και να λειτουργεί μόνο το κοιλιακό καλώδιο, αν και αυτή η ρύθμιση θεβρείται παλιά. Έτσι κ αλλιώς ο κόλπος μου ανταποκρίνεται σωστά. Εγώ ζήτησα μια εκτύπωση ενός επεισοδίου μαρμαρυγής γιατί ήθελε να το δει ο καρδιολόγος μου εδώ στην Πάτρα. Οκαρδιολόγος μου εδώ στη Πάτρα μου είπε πως είναι μάλλον μαρμαρυγή και το καλύτερο είναι να βάλω holter. Γιατί ειναι πιο αξιόπιστο σε σχέση με το βηματοδότη. Επιβεβαίωσε πως καλό είναι να δοκιμάσουμε αυτή τη ρύθμιση για κανα 2 μήνες να δούμε τι γίνεται με τη μαρμαρυγή. εγώ όμως χθες τη νύχτα ξύπνησα ξαφνικά και η καρδιά μου χτυπούσε πολύ γρήγορα και αισθάνθηκα και δυσφορία.Αν και απο τη στιγμή που απενεργοποίησαν το κολπικό καλώδιο οι παλμοί μου όλες αυτές τις μέρες είναι στους 50 με 52.Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Φοβάμια τόσο πολύ. Στην αθήνα στο Ιπποκράτειο μου είπαν να μην πάρω ρυθμονορμ. Στο Ωνάσειο μου είχε πει να πάρω και ρυθμονορμ και αντιπηκτική.Έχω πελαγώσει. Σκέφτομαι να πάρω και τη γνώμη της Συμεωνίδου αλλά φοβάμαι μην τα μπλέξω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/03/2013 :  12:46:10  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
γεια σας!ποιες ειναι οι πιθανες επιπλοκες του ablation?σε παροξυσμικη υπερκοιλιακη ταχυκαρδια.αυτη με ταλαιπωρει.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

PanosLts
Newbie Forum Runner

5 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/03/2013 :  13:03:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα σε όλη την παρέα!!!
Έχω να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις ,εσείς πως καταλάβατε πως πάσχετε απο κολπική μαρμαρυγή;; Εγώ έκανα τέλος Ιανουαρίου ablation για λόγους υπερκοιλιακης ταχυκαρδίας αλλά μέσα στο χειρουργείο έπαθα επιπλοκή με κολπική μαρμαρυγή!!Σύνηθες φαινόμενο από ότι μου είπε ο γιατρός μου αλλά πρώτη φορά του έτυχε και του ίδιου να το πάθει ο ασθενής του 4 φορές!!!Εγώ πάλι δεν κατάλαβα καμιά από τις 4!!!Ελπίζω να μην την απέκτησα μόνιμα ,αλλά έχω κάποια συμπτώματα της, όπως το ότι νιώθω συχνά τους παλμούς μου, αισθάνομαι κουρασμένος και έχω κάποιες ταχυκαρδίες μερικών δευτερόλεπτων!!
Άλλα κοντός ψαλμός αλληλούια, την Τρίτη έχω να πάω στον καρδιολόγο μου να βάλουμε holder και να δει την γνωμάτευση από τον γιατρό του Ωνασιου!!!

Ζήσε για να γελάς και γέλα για να ζεις!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

xristos 31
Forum-Runner

68 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/03/2013 :  14:53:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα σε ολους!
Ευχομαι να ειστε ολοι καλα και ευχομαι και οι νεοι φιλοι μας μεσα απο το φορουμ να βρουν τις σωστες αποφασεις!
Εδω και 3 μηνες ειμαι με 1 αγκορον την ημερα και μισο πρωι μισο βραδυ νεοκαρτον δυνατο β μπλοκερ.Εβλεπα ομως οτι δεν μου επεφτν οι σφυγμοι στους 60 με 55 που τους ηθελα.Ενω επερνα την μεγαλυτερη δοση του φαρμακου οι σφυγμοι μου ηταν 70 με 80 και τι εκανα ο γιατρος περνω και ενα το μεσιμερι.Σημερα πηγα στο Διλαβερη και του το ειπα,μου ειπε οτι καποιοι οργανισμοι θελουν και αντεχουν παραπανω.
Με αυτα που παιρνω εχω κριση κολπικης μαραμαρυγης καθημερινα 2 με 3 επισοδεια των 5 λεπτων ειναι κατι που δεν με κουραζει και το αντεχω αν μεινει ετσι.Eχω και ενα αλλο ευχαριστω να σας πω οτι θα ερθει στο ιπποκρατειο το Cryoablation υπαρχουν πολλα σαιντ για αυτο να ενημερωθητε μην σας κουραζω.Μου ειπε οτι ειμαι ενας καλος υποψηφιος για το Cryoablation το οποιο μεχρι το καλοκαιριθα ξεκινησει να δουλευει.Δεν ξερω τι θα κανω θα το σκεφτω πολλη για να μπω ΠΑΛΙ!
Αυτα απο μενα ελπιζω να μην σας κουρασα και αυτα που γραφω να ειναι χρησιμα για καποιους.Περιμενω συναντηση!
Ευχομαι ολοι να ειστε καλα και θελω να ευχαριστησω ιδιαιτερα τα παιδια που με πηραν τηλεφωνο για να μαθουν πως πηγε το χειρουργειο κηλης που εκανα πριν 1 μηνα!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

melpo1
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 08/03/2013 :  23:33:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Xρήστο επιτέλους έχουμε νέα σου. Περαστικά για την εγχείρηση. Εύχομαι να βρης την άκρη και οι ολιγόλεπτες καθημερινές κρίσεις μαρμαρυγής να φύγουν και αυτές. Λίγη προσοχή θέλει να βρης ακόμα πιο κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και τρόπο ζωής φυσικά. Προσπάθησε να μην κουράζεσαι. ΄Εφερες ενδιαφέροντα νέα από τον Δηλαβέρη. Και εμένα μου είχε πει οτι μόνο το κρυοαμπλεϊσον θα έφερνε κάποιο αποτέλεσμα στην περίπτωσή μου αν και ο καρδιολόγος μου λέει να κάνω μόνο κατάλυση κολπικού πτερυγισμού. Φοβάμαι όμως αν καίγοντας το δεμάτιο έχω περισσότερες κολπικές μαρμαρυγές. Και εσύ έκανες με επιτυχία την κατάλυση στον Γεωργακόπουλο αλλά από τότε παρατηρώ οτι έχεις κολπική ταχυπαλμία και πιο πολλές μαρμαρυγές.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

melpo1
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/03/2013 :  00:35:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ranouita γεια σου
μπαινοντας ξανα στο φόρουμ είδα τώρα τα νέα σου.Να πιστεύεις στον Θεό και να μην απελπίζεσαι.Βρισκεσαι σε ένα πρόβλημα ΝΑΙ σε καταλαβαίνω απόλυτα.Ολοι εδώ προβλήματα έχουμε και προσπαθούμε να τα λύσουμε όσο μπορούμε. Ο θυρεοειδής πρέπει να είναι ενταξει για να σου λένε ρυθμονορμ και αντιπηκτική. Αντιπηκτική και μαρμαρυγή πάνε πακέτο. Πρέπει λοιπόν αυτο να το διευκρινήσεις. Αν έχεις μαρμαρυγή ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις. Μη φοβάσαι οπλίσου με θάρρος. Ο Θεός δίνει μόνο στους δυνατους.Θα τα ξεπεράσεις όλα.Επικεντρώσου στην περίπτωσή σου. Πάρε γνώμες μπες στο ιντερνετ διάβασε την περίπτωσή σου ρώτα μετά όλα θα κατασταλάξουν μέσα σου και θα ξέρεις τι να κάνεις γιατί ως επι το πλείστον οι γνώμες συκλίνουν στο σωστό έτσι δεν είναι?. Παρόλο το πρόβλημά σου παρατηρώ ότι είσαι συγκροτημένη προσωπικότητα η φόρτιση σου αποσυντόνισε την ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ κουράγιο λοιπόν.....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

BILL5
Newbie Forum Runner

Greece
1 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/03/2013 :  02:36:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλησπερα σας και καλως σας βρηκα δεν ξερω αν ειναι στο σωστο τοπικ λεγομαι βασιλης ειμαι 29 ετων
και απο οτι ειπε ο καρδιολογος οτι πασχο απο κολποκοιλιακο δευτερου βαθμου και μου βαλανε βηματοδοτη γιατι ενιωθα ζαλαδες τασης λυποθειμιας και στο hollder ειπε οτι ειχα συγκοπη 9 δευτερολεπτα δεν καπνιζω δεν πινω καφεδες μια φορα την ημερα και αυτο για την παρεα μονο εδω και 2 χρονια γινοντουσαν τα επισοδια ενα τωρα και ενα τον οκτοβρειο π.χ ενω παλια ημουν μια χαρα η κουραση φταιει η στεναχωργια το στρες οποιος μπορει να βοηθησει ευχαριστω
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ranouita
Newbie Forum Runner

Greece
5 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 09/03/2013 :  13:54:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Melpo1 όσο και αν απελπίζομαι ώρες ώρες ξέρω πως όλα θα τα αντιμετωπίσω. Προς το παρόν είμαι σε φάση διερεύνησης. Θα περιμένω μέχρι και τον επόμενο έλεγχο του βηματοδότη ώστε να δούμε αν συνεχίζονται τα επεισόδια μαρμαρυγής. Όσον αφορά το θέμα της αγωγής εδώ οι γνώμες των γιατρών δεν συγκλίνουν. Οι περισσότεροι από αυτούς που με έχουν δει διαφωνούν με τη φαρμακευτική αγωγή, για την ώρα τουλάχιστον. Λόγω του νεαρού της ηλικίας και επειδή δεν πλρώ κάποιον άλλο παράγοντα ώστε να αυξάνεται το σκορ που να μας οδηγεί σε αντιπηκτική. Τι να πω....
Bill5 καλως ήρθες! Εγώ είχα συγγενή (γεννήθηκα δλδ έτσι) πλήρη κολποκοιλιακό αποκλεισμό (3ου βαθμού). Κ εγώ ήμουν πλήρως ασυμπτωματική, ούτε ζαλάδες, ούτε λιποθυμίες, ούτε τπτ, και το ανακάλυψα και τυχαία στα 31 μου! Κ εγώ έβαλα βηματοδότη πριν από ακριβώς ένα χρόνο. Που έκανες την εμφύτευση? Πως αισθάνεσαι τώρα? Να σκέφτεσαι πως είσαι πολύ τυχερός που το ανακάλυψες!!Θα μπορούσε να μην είχαμε καταλάβει τπτ και απλά να το ανακάλυπταν όταν θα ήταν πολύ αργά!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 10/03/2013 :  19:11:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα σε ολους
Χρησταρα περαστικα . Το cryoblation δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια κρυοπηξια ....Η κρυοπηξια χρησιμοποιειται πολλα χρονια σε γυναικολογικες παθησεις οπως και σε δερματολογικες. Αντι λοιπον να σου καυτηριαζει το δερμα με υψισυχνο ρευμα το κανει με παγωμενο ακρο. Εχει μερικα προτερηματα σε ασφαλεια οσον αφορα το υχισυχνο ρευμα αλλα τιποτα το επαναστατικο . Δηλ παλι γινεται καυτηριασμος των πνευμονικων φλεβων κλπ .Αυτο που δεν ξερω αν το συζητησες με τον Δηλαβερη ειναι για σε το θεμα αντιπηκτικης αγωγης.Επιμενω γιατι ξερω οτι και η κολπικη μαρμαρυγη μικρης διαρκειας μπορει να προκαλεσει θρομβο . Οποτε σκεψου το σοβαρα . Εμαθα απο τον παθολογο μου οτι ο Δηλαβερης ειναι αριστος αρυθμιολογος και ηλεκτροφυσιολογος . Καλο απογευμα σε ολους μια ακομα ημερα περασε χωρις αρυθμια....και μολις γυρισα απο εντονο βαδην 5 χλμ (55λεπτα)γρηγορο...περαστικα σε ολους

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

neonkleos
Newbie Forum Runner

Greece
10 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/03/2013 :  13:54:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γειά σας σε όλους.
Αν και είναι η δεύτερη ή τρίτη φορά που γράφω στο forum (6/3/13),Παρακολουθώ ανελειπώς και με μεγάλη προσοχή τις εμπειρίες και απόψεις όλων των παιδιών, προσπαθώντας με τη σειρά μου να δώ πως θα πορευτώ και με το δικό μου θέμα. Παροξυσμική Κ.Μ. , με πρόπτωση μητροειδούς και εκτακτες συστολές .Δεν ξέρω πόσο ανυσυχητικό μπορεί να είναι το όλο θέμα αλλά σίγουρα είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο με την διαρκή αγωνία έως φόβο για το επόμενο επισόδιο Κ.Μ. στον επόμενο τόνο...

Αν και είναι χρόνια αυτή η ιστορία, από τον Οκτώβριο/12 και μέχρει 24/1/13 είχα περί τα 10 και πλέον επισόδια με 2 εισαγωγές σε νοσοκομείο για ανάταξη(angoron). Τις υπόλοιπες φορές στο σπίτι με rythmonorm 150 x 3 & salospire 100 x1.Από 24/01/13 δέν είχα άλλη Κ.Μ. αλλά έχω κάποιες έκτακτες που είναι πολύ κουραστικές για μένα μιάς και τις παίρνω είδηση ΟΛΕΣ. και μου δημιουργούν αίσθημα ταραχής-κόπωσης και εκνευρισμού. Ζώ εκτός Αθηνών και σε ένα ταξείδι μου στη προτεύουσα επισκέφτηκα Ευαγγελισμό και Ωνάσειο στους 2 γνωστούς και καλούς επιστήμονες που όλοι γνωρίζουμε για να δώ την περίπτωση του ablation, με την ελπίδα να κάνω την καθημερινότητά μου καλλίτερη και χωρίς φόβο και αγωνία για την επόμενη στιγμή.
Η εντύπωση από τους Ιατρούς είναι άριστη αν και περιορίστηκαν στην διαδικασία της επέβασης και μόνο, χωρίς ιδιαίτερες αναφορές σε επιπλόκές. Η διαφορά τους ήταν μόνο στη διάρκεια της επέμβασης.
4 ώρες στον Ευαγγελισμό με 2 ημέρες νοσηλίας, και περί τις 2-2,30 'ωρες στο Ωνάσειο με 1 ήμέρα διαμονή εντός και κάποιες έξετασεις που θα πρέπει να έχω μαζί.. Αναρωτιέμαι αν η διαφορά στον χρόνο διάρκειας σημαίνει κάτι και τί? Γνωρίζει κανείς να μου πεί?
Πάντως το κόστος και στις 2 περιπτώσεις είναι μέσω του ταμείου ασφάλισης.
Αυτό που δεν κατάφερα να ρωτήσω είναι την μέθοδο που ακολουθεί ο κάθε ένας ιατρός? αν έχει σχέση με το τελικό αποτέλεσμαεπιτυχίας, και αν μας απαλάσει και από τις έκτακτες ει δυνατόν? Ενημερωτικά ρωτώ!!

Τέλος αν και έχω πάνω απο 1 και μισό μήνα χωρίς την ακατανόμαστη, η διάθεσή μου δεν είναι πολύ καλή ιδιαίτερα τώρα που ετοιμάζομαι για την δουλειά μου στην Σαντορινη,και πρέπει να είμαι προετοιμασμένος και ενημερωμένος για να προχωρήσω στην κατάλυση , για να γλυτώσω. Αν κάποιος φίλος μπορεί να με διαφωτίσει κάπως περισσότερο με κάποιον τρόπο σχετικά με νοσοκομείο-Ιατρός, τεχνική επέμβασης θα είμαι υπόχρεος. Παράλληλα αισθάνομαι ευασθησία στο στομάχι και δυπεψία και έχω παρουσιασει τελευταία λίγο πίεση 8.5 - 13.0 παλμοί στους 70. περιπου. Πάντα είμουν περι το 7-11. μπορεί να έχει σχέση με τα φάρμακα??
Ευχαριστώ για τον Χρόνο σας και μας εύχομαι Υγεία καλή





Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 11/03/2013 :  16:15:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Neokleos καλησπερα .... για την επεμβαση δεν μπορω να σου πω παρ οτι ειμαι πολυ ενημερομενος και απ οτι εχω ακουσει απο τα παιδια συνηθως 4-7 ωρες ειναι ....
Αυτο ομως που μπορω να σου πω γιατι και εγω ειχα ακριβως τα ιδια συμπτωματα και αλλαξα τις συνηθειες μου δραματικα και τωρα 13 μηνες ειμαι σε αριστη κατασταση .
Κατ αρχας αυξησα την δοση του ρυθμονορμ σε 2 × 300....εκοψα Β μπλοκερ τελειως .....προσεχω την πιεση παντα να ειναι κατω απο 12 η μεγαλη και κυριως πλεον απο ροφηματα μονο χαμομηλι (για να μην καρφωνομαι στο καφε που παω το ζηταω σαν βαρυ γλυκο ) τερμα ο καφες ακομα και ο ντεκαφ με εστελνε...τελος το τσαι η τεινη ειναι χειροτερη απο την καφεινη ...τερμα η σοκολοτα και γλυκα που προκαλουν οξεα στο στομαχι ...τρωω 6 γευματα ανα τριωρο μικρα και χωρις καρυκευματα ....δεν ξαπλωνω ποτε μετα απο ενα γευμα αφηνω να περασουν δυο ωρες .....δεν βαζω σταγονα αλκοολ και κολα στο στομα μου ....σπανια ενα ποτηρι κρασι ....επισης λογω του εντονου στρεςς που ειχα ο γιατρος μου εδωσε αντικαταθληπτικη αγωγη και ενα λεξοτανιλ των 3 καθε βραδυ (παιρνω 1.5) αλλα μου εχει δωσει την αδεια σε περιοδους εντονου στρεςς να αυξησω την δοση (δεν χρειαστηκε ) ......δεν σηκωνω βαρη δεν ανεβαινω σκαλοπατια γρηγορα και αποφευγω τις ανηφορες ....προχωρα καθημερινα 3-5 χλμ με γρηγορο ρυθμο αλλα οταν θελω αναπνοες χαμηλωνω ταχυτητα ... εργαζομαι σαν τρελλος αλλα λογω αντικαταθληπτικης αγωγης δεν εχω αγχοε καθολου και βλεπω τα πραγματα αισιοδοξα και αυτο με βοηθαει να εχω καθαρη σκεψη ......δεν ξενυχταω ....κοιμαμαι απαραιτητα 8 ωρες δεν καπνιζω και κυριως περνω αντιπηκτικη αγωγη ....σιντρομ....η ασπιρινι σε επαννηλημενες εκτακτες και μαρμαρυγες δεν μας καλυπτει απολυτα ....
ΘΕΛΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ABLATION .....
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΓΩ ΖΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ (ΓΙΑΤΙ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ) ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΡΥΘΜΟΝΟΡΜ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ .....
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΧΡΟΝΟ ....Η ΚΟΛΠΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΥΓΗ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ .
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/03/2013 :  12:24:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
καλημερα σε ολους !

την περασμενη εβδομαδα γυρισα απο Dubai και πιστεψτε με , δοκιμάστικα με εντονο stress και πολυ κουραση για να βγει η εκθεση. δοξα τω Θεώ ,ολα καλα (σε αντιθεση με αυτη στο Παρίσι που άφησε το στίγμα της.
και επειδη ταξιδεύω συνεχως στο εξωτερικο για δουλειά, σας λεω οτι αυριο πετάω για Λονδίνο αλλά οχι για δουλειά , αλλά για το reunion των Status Quo !!!

ευχομαι σε ολους νάστε καλά και να προσέχετε.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/03/2013 :  17:47:41  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
γεια σας παιδια!status quo να περασεις τελεια!!!μια ερωτηση...μεχρι να κλεισετε το ραντεβου για το ablation σας πηρε χρονο...το λεω γιατι παει καιρος που περιμενω κανω τηλ.μου λενε απουσιαζει ο γιατρος μετα περνω δεν απαντανε..πηρα σημερα μου ειπαν να παρω αυριο κατα τις 11 και μετα και αν μου απαντησουν λογω δουλειας και τετοια.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

PanosLts
Newbie Forum Runner

5 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 12/03/2013 :  18:56:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα σε ολους!!
Εγτω σημερα πηγα στον καρδιολογο μου και με βρηκε καλα!!!την επομενη εβδομαδα κλεισαμε να βαλω και χολτερ για 72 ωρες για να δουμε που οφειλονται αυτες οι μικρες ταχυκαρδιες που εχω!!!Αν και μου ειπε πως τα περισσοτερα θα φανουν μετα τους 6 μηνες!!
Κατερινα σου εστειλα mail

Ζήσε για να γελάς και γέλα για να ζεις!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000