Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/11/2013 :  15:03:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Xaxa Status δεν μιλαμε για greek statistics !!!
Nα ξερεις οτι αναφορικα με τα φαρμακα αλλα και τις εφαρμογες η στατιστικη ειναι το Α και το Ω .
Επειδη εχω μπει και εχω διαβασει εργασιες για φαρμακευτικα προγραμματα αλλα και για το ablation βασιζονται κυρίως στην στατιστικη

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ARIS45
Newbie Forum Runner

Greece


17 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/11/2013 :  16:03:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα σε όλους
24 μέρες από το ablation και η καρδιά μου , κάνει κάποια ψιλονούμερα , κυρίως έκτακτες οι οποίες κάποιες στιγμές είναι αρκετές . Το αποκορύφωμα όμως έγινε την Τρίτη το μεσημέρι που ένοιωσα μια ύποπτη ταχυπαλμία . Επειδή φοβήθηκα για κολπική ( έχω διαβάσει ότι μετά το ablation η αίσθηση παλμών στην κολπική είναι αρκετά μικρότερη και υπάρχει η πιθανότητα να έχεις αλλά να μην το καταλαβαίνεις ) πήγα στο νοσοκομείο για καρδιογράφημα . Η διάγνωση ήταν αρχικά φλεβοκομβική ταχυκαρδία αλλά όταν έπεσαν λίγο οι σφυγμοί και είδαν καλύτερα ήταν κολπικός πτερυγισμός .
Έπεσα σε καλό γιατρό που εφημέρευε και μου είπε ότι , σε καμία περίπτωση να μην το θεωρήσω ένδειξη ότι το ablation δεν πέτυχε διότι ο κολπικός πτερυγισμός προέρχεται από τον δεξιό κόλπο και όχι από τον αριστερό που έγινε ο καυτηριασμός . Κατά την άποψή του όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της φλεγμονής που υπάρχει από τα καψίματα και τις εκδορές που κάνουν οι καθετήρες όπως τους χειρίζονται , επίσης φλεγμονή κάνει και το τρύπημα από τον δεξιό κόλπο στο μεσοκολπικό διάφραγμα . Κατά τη γνώμη του εφημερεύοντος γιατρού τα όποια αποτελέσματα πρέπει να μετρηθούν αφού περάσουν 3 ή καλύτερα 6 μήνες . Αναμένω λοιπόν . Βέβαια το γεγονός της Τρίτης με ψιλοαπογοήτευσε και μάλιστα ξεκινώντας για νοσοκομείο με είχαν ζώσει μαύρες σκέψεις , ότι όλα πήγαν στράφι , ότι ήταν λάθος να πάω για ablation κ.λ.π.

MZ αυτό για το γιλέκο είναι αξιόπιστο? γιατί ο δικός μου γιατρός μου λέει ότι τα περιστατικά στην Ελλάδα είναι λίγα και δεν βλέπει πιθανότητα να το φέρουν . Βλέπεις αντί να φτιαχτεί μία μόνον κλινική για Ελλάδα και ίσως όλα τα βαλκάνια με απόλυτη εξειδίκευση ( να κάνει μόνον ablation) έχουν ξεκινήσει να κάνουν σε όλη την Ελλάδα κι από λίγα .Πρόσφατα μάλιστα ξεκίνησαν και στο Ηράκλειο Κρήτης ( έχουν κάνει 8 από την αρχή του χρόνου )
Συμφωνώ με την άποψη πολλών Giovanni , full stop xristos κ.λ.π. για τα στατιστικά ότι πολλές φορές παρουσιάζονται με τρόπο που δεν είναι ψέματα αλλά δεν είναι και ολόκληρη η αλήθεια κάτι σαν τις δημοσκοπήσεις ένα πράγμα . Μάλλον δεν το έγραψα καλά όταν σε προηγούμενη ανάρτηση ανάφερα ποσοστό 50% , εννοούσα ότι στην πενταετία τα αρχικά ποσοστά μειώνονται στο 50 % , δηλαδή αν κάποιο κέντρο ανακοινώνει ότι κάνει ablation με επιτυχία 60-70% , αυτό αφορά μικρό διάστημα και στην 5ετία είναι το μισό δηλ 30-35% Ο φίλος μας ο Νίκος είναι σε αυτό το τυχερό ποσοστό .

Full stop η ανάπλαση ήταν από την αρχή της μεθόδου μία αρνητική παράμετρος και κάποιοι ανέπτυξαν και ξεχωριστούς τρόπους καταστροφής των κακών αυτών κυττάρων για να μην αναπλάθονται π.χ. cryoablation .

Giovanni είπες κάτι που με ανησύχησε ‘ ισχυρή πιθανότητα μυοκαρδιοπάθειας ‘ τι εννοείς , συνδέετε κάπως η κολπική με μυοκαρδιοπάθεια ?

Τελειώνοντας να πω κι εγώ το γνωστό κλισέ ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και ότι δεν είμαστε γιατροί αλλά νομίζω ότι πρέπει να μιλάμε για το πρόβλημα και ότι λίγο λίγο ο καθένας συμβάλει με αυτά που ξέρει ώστε να το κατανοήσουμε καλύτερα και ίσως να το απομυθοποιήσουμε κιόλας
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/11/2013 :  10:20:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
MZ
Cryoablation (ψυχομενο ακρο) εφαρμοσαν σε εμενα, ομαδα του κ.Δηλαβερη με συνεργατες απο Μπορντω και Pappone στο Ιπποκρατειο νοσοκομειο (Νοεμβρης 2011)
For your record
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/11/2013 :  10:22:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Sorry MZ
Aris45 , σε αυτον απευθυνομουν.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ARIS45
Newbie Forum Runner

Greece


17 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/11/2013 :  14:01:17  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Status , μου κάνει εντύπωση που συνεργάστηκαν επιτελείο από Bordeaux και Pappone αυτοί δεν τα πάνε καλά , ο ένας αμφισβητεί τον άλλο , σαν το σκύλο με τη γάτα . Πάντως το cryoablation βγήκε με ανακοινώσεις ότι αποτρέπει την ανάπλαση .
Άρης
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/11/2013 :  14:29:09  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
γεια σας!λοιπον εκανα ablation τον περασμενο απριλιο για δεματιο.απο τοτε οκ δεν εκανα ξανα εκεινη την τρομερη ταχυκαρδια εκτος απο 2 φορες την μια ηταν σχεδον ιδιο το συναισθημα αλλα σε καλυτερη κατασταση και κρατησε λιγο και με αφησε, το ειχα πει στον γιατρο μου το κ.θεοδωρακη και μου ειπε οτι συμβαινει και μετα την επεμβαση.χθες το βραδυ ερχομενη απο εξοδο φαγητο και κρασακι βγηκα στο κρυο και σε καποια φαση ετρεξα γιατι η φιλεναδα μου ηθελε w.c.και καποια στιγμη αντε ξανα μανα συστολες πετσρισμα και ειχα πολλους παλμους εκεινη την στιγμη αισθανομουν οτι μια λαθος κινηση, μια δυνατη αναπνοη να εκανα θα μου συνεβαινε ξανα στον γνωστο ποιο εντονο ρυθμο.αλλα ευτυχως δεν συνεβει απλα μετα ειχα κατι συστολες τα γνωστα.τον μαιο με ιουνιο θα παω για επανελενχο.εν τελη θα ηθελα να ρωτησω ποσο καιρο παιρνει μεχρι να τελεοιοποιηθει ο καυτηριασμος?εχει περασει ενα 6μηνο απο τοτε που το εκανα.και γιατι παλι κλωτσαει το μηχανακι?οι γιατροι μου ειπαν να κανω τα παντα...σιγουρα καλα τα λενε αλλα οταν ξαφνικα που ουτε καφε πινω ουτε τσιγαρο καπνιζω γυμναζομαι καθε μερα σχεδον πως να κανω τα παντα ενω και που δεν τα κανω αρχιζουν τα γνωστα και με κοψοχολιαζουν?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/12/2013 :  09:18:20  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
katerina82
δεν γνωριζω με λεπτομερειες την περιπτωση σου, αλλα σε γενικες γραμμες απαιτειται διαστημα τουλαχιστον 12 μηνων "για να κατσει η μπιλια" μετα απο ablation.
καλυτερα απευθυνσου στον ηλεκτροφυσιολογο σου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Panos80s
Newbie Forum Runner

29 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/12/2013 :  11:37:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα σε ολο το forum

Δυστυχως μαλλον μπαινω κι εγω στο club της κολπικης μαρμαρυγης. Τις τελευταιες εβδομαδες εχω πολλα επεισοδια με εκτακτες συστολες σε οποιαδηποτε σταση και σε καθε ωρα της μερας.
Μερικες φορες εκει που κανω καποια δουλεια ξαφνικα νιωθω τον χτυπο της καρδιας μου εντελως αρρυθμο και με συνεχης εκτακτες (μαλλον διδυμιες) για 7-8 δευτερολεπτα και μετα σταματανε.
Και χθες ενω κοιμομουν ενιωσα στον υπνο μου αυτο ακριβως το απαισιο αισθημα. Διδυμιες για μερικα δευτερολεπτα ενω ημουν ανασκελα, αλλαξα σταση και σταματησανε.
Την Παρασκευη επισης, προς τις βραδυνες ωρες με πιασανε εκτακτες συστολες οταν σηκωνομουν ορθιος και οταν καθομουν σταματαγανε. Με επιανε και αυτο το αισθημα που οταν παρω βαθια αναπνοη εκανα και εκτακτη.
Ολο αυτο το πραγμα εχει επηρεασει την καθημερινοτητα μου, την ζωη μου, και ειμαι στα προθυρα της καταθλιψης. Μπαινω σε ενα φαυλο κυκλο εξετασεων παλι, και ελπιζω να μην συμβαινει κατι πολυ σοβαρο.
Ευχομαι τα καλυτερα για ολους παιδια.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/12/2013 :  17:45:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπερα .
Panos 80 το οτι εχεις εκτακτες δεν σημαινει και κολπικη μαρμαρυγή . Μην απογοητευεσαι και μην αφήνεις την ψυχολογία σου να πέσει . Επειδη αναφέρθηκες οτι κυρίως στον υπνο σε πιανει μηπως κοιμασαι με βαρύ στομάχι ? .
Εχει σημασια να κοιμασαι αφου εχεις χωνέψει την τροφή σου . Επισης απο πλευρας καφέ κοκακολα σοκολατα τσαι κλπ μηπως κατι πινεις η τρως και σε πειράζει ? .
Βεβαια πρεπει αμεσως να βαλεις holder 24 ωρου και καρδιογραφημα . Μπορει να ειναι απλη αρυθμία η ζεύγη ατρυθμιών που με ενα καλο αντιαρυθμικο και λιγη διαιτα να ηρεμήσεις .
Ευχομαι τα καλυτερα .



fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Panos80s
Newbie Forum Runner

29 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/12/2013 :  18:26:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
fullstop,

Εχω κανει καρδιολογικες εξετασεις και παλαιοτερα (καρδιογραφημα, holter, triplex καρδιας) αλλα δεν βρεθηκε κατι περα απο μια πολυ μικρη προπτωση μητροειδους. Δυστυχως τοτε στο holter δε εντοπιστηκε αρρυθμια (δεν εκανα εκτακτη την μερα που το εβαλα) οποτε πρεπει να το επαναλαβω.

Τα ζευγη αρρυθμιων με πιανουν και με αδειο στομαχι και χωρις εκεινη την μερα να πιω καφε. Επινα καφεδες αυτες τις μερες αλλα το τελευταιο τριημερο τους σταματησα.

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Giovanni
Forum-Runner

Greece
51 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/12/2013 :  20:47:42  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα (ή και καλημέρα! γιατί όχι?) σε όλους σας!
Νομίζω πολύ σοφά έχει σημειωθεί από πολλούς ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, αντιδρά και αντεπεξέρχεται διαφορετικά στα ερεθίσματα μίας επέμβασης ή ενός φαρμάκου. Διαφορετικά η ιατρική θα είχε σταθερές και η λύση θα ήταν μία και κοινή για όλους. Από 'κει και πέρα, τα ποσοστά μπορεί να είναι σχετικά, μικρά ή μεγάλα αναλόγως μίας σειράς εγγενών παραμέτρων (μεταξύ των οποίων και η ηλικία), ωστόσο για τον καθένα ξεχωριστά είναι απόλυτα, ακριβώς λόγω της ιδιαιτερότητας κάθε οργανισμού, και σίγουρα πάντως οι μαρτυρίες του forum δεν θα έπρεπε να θεωρούνται ενδεικτικές ποσοστών επιτυχίας, και μόνο επειδή ελάχιστοι άνθρωποι με επιτυχή ablations ή αγωγές θα είχαν ουσιαστικό λόγο να ασχοληθούν ξανά με το "παρελθόν" τους καταθέτοντας εδώ τις εμπειρίες τους. Θεωρώ πως μάλλον αυτή η e-παρέα απαρτίζεται κυρίως από φίλους που ταλαιπωρούνται ακόμη με κάποιο τρόπο στη ζωή τους από ΚΜ ή άλλου είδους ταχυαρρυθμίες, και βέβαια από κάποιους ελάχιστους αλτρουιστές που επιμένουν να προσφέρουν την πολύτιμη γνώση τους [ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε :-)].
Για να αναφερθώ στα δικά μου πρόσφατα νέα, κατόπιν του 1ου ablation KM, υποβλήθηκα εντός 1 μήνα σε 2ο ablation (αριστερού) κολπικού πτερυγισμού, καθώς υπέφερα πραγματικά από πολύ συχνές και έντονες ταχυκαρδίες, ενώ είχα χάσει τον ύπνο μου (κανονικότητα επεισοδίων 3-5 η ώρα κάθε βράδυ). Είδα το γιατρό μου και την ομάδα του ενθουσιασμένους σχεδόν μετά την ολοκλήρωση της 2ης διαδικασίας και πήρα πολύ θάρρος. Δεν κράτησε πολύ ωστόσο η χαρά, καθώς μετά από 4-5 ημέρες είχα προ-λιποθυμικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να εισαχθώ άρον-αρον, βραδιάτικα, στο νοσοκομείο. Αυτή τη φορά ο γιατρός μου με υπέβαλε σε διαδικασία ανάταξης με Angoron επί 42ώρου. Εξήλθα ταλαιπωρημένος μεν, ανακουφισμένος δε, πάντως σε κάθε περίπτωση ήρεμος αφού είχα "πιει όλο το Βόσπορο" σε Angoron. Συνεχίζω εδώ και λίγες ημέρες με Angoron και Pradaxa, ωστόσο από χθες έχω ξανά στιγμές πιο ήπιας ταχυκαρδίας, οι οποίες εναλλάσσονται ενίοτε και με βραδυκαρδία (παρενέργεια του φαρμάκου διαβάζω). Σκέφτομαι ότι ίσως είναι πολύ νωρίς να εξάγω συμπεράσματα κατόπιν ενός ablation, αλλά θεωρώ την ένταση των επεισοδίων ικανή ώστε να κινητοποιούμαι ήδη για κάτι "επόμενο μεγάλο". Εδώ όμως υπεισέρχεται και ένας υποκειμενικός παράγοντας, προς επιβεβαίωση της θεωρίας της σχετικότητας ασθενών-μέσων ίασης: όπως έχω αναφέρει ξανά, κάνω παράλληλα εξετάσεις (αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει κάτι) για πιθανή μορφή μυοκαρδιοπάθειας. Aris 45, αυτό αφορά καθαρά εμένα, δεν υπονόησα καμία σχέση μυοκαρδιοπάθειας με κολπική ταχυκαρδία σε προηγούμενο post μου.
G.M., βάσει των παραπάνω, θεωρώ ότι οι περιπτώσεις μας (ως προς τη διαδοχή των ablations) μοιάζουν αρκετά! Fullstop (πρώτε συνομιλητή μου), StatusQuo σας χαιρετώ με την ελπίδα πως προοδεύετε!
Εύχομαι ολόψυχα να είστε όλοι μα όλοι -αν όχι καλά!- τουλάχιστον λίγο καλύτερα μέρα με τη μέρα, είτε τελούντες υπό φαρμακευτική αγωγή είτε μετά από ablation!
Θερμούς χαιρετισμούς!
Giovanni
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ARIS45
Newbie Forum Runner

Greece


17 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/12/2013 :  13:27:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα σε όλη την παρέα , νομίζω ότι καλό θα είναι όταν κάποιος αναφέρει ότι έκανε ablation να αναφέρει και για πιο λόγο ( π.χ. κατάλυση πρόσθετου δεματίου όπως η katerina ) καθώς και το κέντρο ( π.χ. Ανόσιο ) ώστε έστω στατιστικά να ξέρουμε τι γίνετε πού .

Panos πριν σκεφτείς για το παρακάτω νομίζω ότι το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι holter ρυθμού και μάλιστα τουλάχιστον τριών ημερών διότι σε εσένα ακόμη δεν έχει καταγραφεί επίσημα τι ακριβώς έχεις (μόνον υποθέτεις ) και από πού προέρχονται , είναι ριπές Κ.Μ. , είναι φλεμβοκομβική ταχυκαρδία , είναι κολπ. Πτερυγισμός ? προέρχεται από αρ. κόλπο , από δεξιό , από συμπαθητικό ή παρασυμπαθητικό ? Ένας καλός αρρυθμιολόγος μπορεί να τα δει και να σταθμίσει . Άρα πριν πάς να παλέψεις με κάτι πρέπει να γνωρίζεις τι ακριβώς είναι . Εγώ στη θέση σου θα έβαζα holter με πρόβλεψη ( μπαταρίες κ.λ.π. ) για 5 μέρες και θα το σταμάταγα όταν θα ένοιωθα ότι κατέγραψε το πρόβλημα .

Giovanni μου κάνει εντύπωση που πριν περάσει μήνας ώστε «να κάτσει η μπίλια ‘’ όπως λέει και ο status πέρασες από το πρώτο στο δεύτερο ablation , επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο κολπ. Πτερυγισμός προέρχεται στον δεξιό κόλπο , είσαι σίγουρος ότι το δεύτερο ablation έγινε στον αριστερό ?
Πάντως σε γενικές γραμμές νομίζω ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε , η μέθοδος είναι στην αρχή και περιμένοντας έστω και με σφιγμένα δόντια μόνον να κερδίσουμε έχουμε . Επίσης Giovanni αν φοβάσαι μυοκαρδ/θια , συμβουλεύσου τον γιατρό σου πώς να το αντιστρέψεις , ήπια άσκηση κ.λ.π. μην το παρατάς .

Capetanio ευχαριστώ για το εμψυχωτικό τηλ. Είχες δίκιο σε όλα , με πήρε λίγο αποκάτω .

Τέλος , παιδιά επειδή όλο τον Νοέμβριο είχα άδεια μπορούσα να γράφω με άνεση αλλά δυστυχώς από χθες άρχισα τη δουλειά ξανά κι έτσι θα αραιώσω τα post , θα επανέλθω όμως στο 3μηνο με τα νέα μου .
Πάντως όποιος θέλει , ελεύθερα στο 2810232607 .
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/12/2013 :  14:34:10  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
statusquo η περιπτωση μου παραπληρωματικο δεματιο.ενα στον αριθμο.εφτανα και τους 280 παλμους απο τα 18 μου ειχαν ξεκινησει τωρα ειμαι 31.ποιο μικρη με επιανε ποιο σπανια εως και 4 χρονια το μεγαλυτερο διαστημα.τα τελευταια χρονια το παθαινα ποιο συχνα ο καρδιολογος μου μου προτεινε το ablation και ενας λογος ηταν οτι ειχα φτασει να εχω πολλους παλμους.η εμπειρια απο το ablation ηταν αρκετα καλη και δεν κρατησε ωρα η διαδικασια 1ωρα και 20 λεπτα περιπου.κατα πασα πιθανουητα απο οσο μου ειπαν ειπε και ο κ.θεοδωρακης οτι πετυχε απλα κρατησε μια πισινη μεχρι τον τελευταιο επανελενχο.απλα με ταραξαν αυτοι οι αποτομοι παλμοι.νε μεν μου εχει και ο γιατρος και αλλα παιδια που το εχουν κανει οτι χρειαζεται καποιο χρονικο διαστημα μεχρι να κλεισουν τα (του) καυτηριασμου απλα ακουσα και 3μηνο και 6μηνο.οπως και να χει τα (μηχαχανακια) μας κανουν τα παιχνιδακια τους τουλαχιστον να ειναι ακινδυνα που ευτυχως για το μεγαλυτερο ποσοστο σε αρρυθμιες απο τι εχω διαβασει ειναι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

hara
Newbie Forum Runner

3 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/12/2013 :  20:53:21  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΕς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ABLATION TO EKANATON IOYLIO 2013 ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΥΡΟ ΤΟ ΔΕΚΑΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Ο ΓΙΑΤΡΟς ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΙς ΣΥΜΦΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕΙ. ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/12/2013 :  21:13:33  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
hara γεια σου!εγω βασικα δεν γνωριζω κατι για αυτο λυπαμαι.αλλα αν θελεις γραψε τον λογο για τον οποιο εκανες ablation γιατι βοηθαει κατα πολυ γιατι οι λογοι που το κανουμε ειναι διαφορετικοι.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000