Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 03/04/2014 :  14:43:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Μαγια ευχομαι καλη επιτυχια . Ο εφραιμιδης θεωρειται πολυ εμπειρος γιατρος και εγω πιστευω σ συτον γιατι τον γνωρισα. Ευχαριστω για τις ευχες.
Φιλε Στατους σε ευχαριστω πολυ και ευχομαι γρηγορα να γινε η σνυαντηση .
Περαστικα σε ολους

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoek
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/04/2014 :  14:22:12  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Γεια σας και από μένα!! Είμαι νέα στο forum αυτό και αν και δεν είμαι και πολύ αθλητικός τύπος (περπατάω βέβαια) έχω και εγώ θέμα με την καρδιά και θα ήθελα τα φώτα σας!! Είμαι 31 έχω πρόπτωση μητροειδούς η οποία από το 2007 μου έκανε αρρυθμίες. Το 2009 έκανα αποξεση λόγω παλινδρόμησης και η αναισθησιολόγος μου είπε "ψαξε τις αρρυθμίες σου γιατί εγώ φοβήθηκα εκει μέσα μαζί σου". Πήγα για ένα καρδιογράφημα στον κ Θεοδωράκη μου είπε δεν έχεςι τιποτα φυγε. Τον επόμενο χρόνο γέννησα φυσιολογικά και το πρώτο μου παιδάκι έχοντας διαρκώς αρρυθμίες τις οποίες τις έγραφα και συνέχιζα σαν να μην συμβαίνει τιποτα. Τώρα όμως λέω δεν παει άλλο θα παθω τιποτα. Και αρχισα τον έλεγχο. Διαγνώστηκε κολπική μαρμαριγή ενώ ο καρδιολόγος που πηγαίνω δεν έχει καταληξει ακόμα αν είναι μαραμριγή η κολπικός πτερυγισμός. Μου έδωσε το αντιρυθμικό sotalol και το αντιπηκτικό xarelto και μου είπε ότι θα τα παιρνω σε όλη μου τη ζωή. Η καρδιά μου τώρα χτυπάει καλά εκτός από κάποιες έκτακτες που δεν τις καταλαβαίνω πια. Με πήρε όμως απο κάτω που σε τόσο μικρή ηλικία θα παίρνω φάρμακα και μαλιστα βαριά για όλη μου τη ζωή. Μου μίλησε για το abliation και ότι έχω 95% επιτυχία αλλά μου είπε ότι και να παει καλά και να ρυθμιστεί η καρδιά θα παίρνω οπωσδήποτε αντιπηκτικό. Τα αντιρυθμικά θα γλυτώσω. Εσείς ποου έχετ κανει abliation και έχει πετυχει συνεχίζετε να παιρνετε φάρμακα? Θα σας ήμουν ευγνώμων αν με διαφωτίζατε. Να είστε καλά!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 04/04/2014 :  17:01:59  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ζοεκ καλησπερα . Εγω δεν εχω κανει ablation ομως το ποσοδτο που σου εδωσαν ειναι απιθανο .• στην ελλαδαperipoy einai 70- 75 και κατοπιν με την παροδο του χρονου μειωνεται το ποσοστο . ψαξτο πολυ γιατι εδω υπαρχουν. Παιδια που εχουν κανει παραπανω απο 2 η και 3 ablations kαι ειχαypotropes . Περαστικα σου ευχομαι παντως ειναι μια ερρυθμια και μην σε πιανει πανικος (οπως ολοι μας βεβαια) μεινε ψυχραιμη. Τα αντιπηκτικα ειναι το υπερτατο φαρμακο .

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoek
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2014 :  14:49:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Σευχαριστώ πολύ fullstop να είσαι καλά!!! Όποιος ή όποια έχει κάνει abliation θα τον/την ευγνωμονούσα αν με διαφώτιζε για το αν εξακολουθεί να παίρνει φάρμακα και γενικά πως είναι η κατάσταση.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Giovanni
Forum-Runner

Greece
51 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2014 :  22:04:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
zoek, καλησπέρα!
Σκέφτηκα αρκετά αν θα έπρεπε από τη μεριά μου να απαντήσω διότι απευθύνεσαι σε όσους έχουν κάνει ablation και έχει πετύχει. Απ΄ όσο γνωρίζω όμως, και απ' όσες εμπειρίες φίλων έχω διαβάσει σε αυτό το forum, οι άνθρωποι που απαλλάχθηκαν οριστικά από τις αρρυθμίες τους κατόπιν ablation είναι ελάχιστοι. Η επιτυχία επομένως είναι μία πολύ σχετική έννοια στη συγκεκριμένη περίπτωση, γι' αυτό και θέλησα να απαντήσω και εσύ μπορείς να κρατήσεις ό,τι σου ταιριάζει.
Θα συμφωνήσω λοιπόν με τον Fullstop. Τα ποσοστά επιτυχίας που μου έδωσαν αρκετοί γιατροί τους οποίους επισκέφθηκα πριν τα 2 ablations που έχω κάνει κυμαίνονταν από 60 έως 75%. Μάλιστα οφείλω να πω ότι ορισμένοι γιατροί, ακόμη και ηλεκτροφυσιολόγοι, ήταν αντίθετοι προς την ιδέα του ablation σε αυτή την ηλικία (εγώ είμαι 33, άρα είμαστε κοντά). Η διάσταση των απόψεων για τις μεθόδους αντιμετώπισης θεμάτων τέτοιας φύσεως (που σίγουρα δεν χρήζουν επείγουσας αντιμετώπισης και δεν λύνονται με διακεκριμένες μεθόδους και απόλυτη επιτυχία) αντικατοπτρίζεται βεβαίως και σε αυτό το forum. Θεωρώ επομένως ότι οφείλει ο καθένας να είναι πλήρως ενημερωμένος για την κατάστασή του, πιθανές επιπλοκές ή μεθόδους και πιθανότητες απαλλαγής από τις όποιες αρρυθμίες, ωστόσο σε ένα βαθμό είναι και προσωπική υπόθεση και απόφαση του καθενός πώς θα πορευθεί και πώς θα παλέψει (φαρμακευτική αγωγή ή ablation) με υπομονή και κουράγιο να επανέλθει σε μία ποιοτική καθημερινότητα (από άποψη λειτουργίας της καρδιάς τουλάχιστον...).
Όσο για τη δική μου εμπειρία, συνέχισα να έχω έντονες ενοχλήσεις μετά και από τα δύο ablations, γι'αυτό και ενώ ξεκίνησα μόνο με αντιπηκτική αγωγή, βρέθηκα να τη συνδυάζω αργότερα με αντιαρρυθμικό και b-blocker. Σήμερα, 5 μήνες μετά το δεύτερο ablation συνεχίζω να παίρνω μόνο τα 2 τελευταία, αφού η αντιπηκτική αγωγή συστήνεται συνήθως για έως 3 μήνες μετά το ablation προς αποφυγή πιθανής θρόμβωσης λόγω των καυτηριασμών. Η κατάστασή μου με τα φάρμακα πλέον βελτιώνεται, ωστόσο με πολύ αργό ρυθμό. Συνεχίζω να έχω επεισόδια, ωστόσο είναι μικρότερης διάρκειας (όχι όμως και έντασης, κάποιες φορές).
Αυτή είναι η δική μου προσωπική εμπειρία και τα δικά μου συμπεράσματα από την περιπέτειά μου μέχρι στιγμής. Ίσως να έχει, ίσως και να μην έχει σχέση με την ανταπόκριση του δικού σου οργανισμού στην όποια μέθοδο επιλέξεις τελικά να "υποστείς".
Η ασυμφωνία των απόψεων των γιατρών στην περίπτωσή σου λιγάκι με προβληματίζει, όπως και η ασάφειά τους, αφού δεν σου δίνουν μία ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχεις, αν καταλαβαίνω σωστά. Μήπως θα ήταν καλό να επισκεφθείς και έναν τρίτο (και τελευταίο!) γιατρό;
Εύχομαι σε κάθε περίπτωση να απαλλαγείς οριστικά από την ανησυχία σου με τον πιο άμεσο και ανώδυνο τρόπο...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoek
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 05/04/2014 :  22:37:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ευχαριστώ και εσένα Giovanni για την άμεση και κατατοπιστική απάντηση. Προς το παρόν "φοβάμαι" να μπω στη διαδικασία του abliation και ψάχνω γιατρούς να διασταυρώσω εάν στην περίπτωσή μου είναι τόσο απαραίτητο το αντιπηκτικό ή αρκεί μια ασπιρίνη, ένα σαλοσπιρ δηλ αν είναι τόσο απαραίτητο το xarelto. Τι να πω και εγώ είμαι μπερδεμένη. Θα στείλω με έναν φίλο του πατέρα μου τις εξετάσεις μου στη Γερμανία γιατί είπε ότι γνωρίζει γιατρούς εκεί για να διασταυρώσω απόψεις. Να είστε όλοι καλά!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2014 :  12:38:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Zoek καλημέρα. Σχεδόν τρία χρόνια μετά το ablation (17-5-2011), δεν είχα ξανά κολπική μαρμαρυγή, και πήρα αντιπηκτικό μόνο τον πρώτο μήνα μετά την επέμβαση. Πριν την επέμβαση σαν αντιπηκτικό έπαιρνα μόνο σαλοσπίρ για περίπου 12 χρόνια. Οι γιατροί αυτής της περιόδου με διαβεβαίωναν ότι λόγω του νεαρού της ηλικίας μου (από 40 ως 53 ετών), δεν χρειαζόταν να παίρνω ειδικευμένα αντιπηκτικά. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά με εντυπωσιάζει που σου δίνουν εξειδικευμένο αντιπηκτικό από τα 30. Όσο για το ποσοστό που σου δίνει ο γιατρός σου (95%), εκτός του ότι είναι υπερβολικά αισιόδοξο για Κ.Μ., πώς το δίνει, χωρίς να καταλήξει στο τι έχεις? Επίσης, η φαρμακευτική αγωγή που ήδη σου έδωσε είναι για Κ.Μ., ή για πτερυγισμό? Θα σε συμβούλευα να επισκεφτείς κάποιον εξειδικευμένο τόσο στις αρρυθμίες, όσο και στα ablation, προκειμένου να μάθεις τι ακριβώς έχεις και τι δυνατότητες αντιμετώπισης υπάρχουν. Από την εμπειρία μου σου προτείνω την καρδιολογική του Ευαγγελισμού - Εφραιμίδης.
Φίλε Giovanni, δεν νομίζω ότι είναι ελάχιστοι αυτοί που απαλλάχθηκαν από την Κ.Μ. μετά από ablation. Πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετοί που απαλλάχθηκαν και ξέχασαν το forum που τους βοήθησε. Γιατί άλλωστε ο μέσος Έλληνας να είναι καλύτερος από τους πολιτικούς που τον κυβερνούν? Περιπτώσεις σαν τον fullstop, που αντιμετώπισε ένα βουνό (4πλό bypass), σε σχέση με την πέτρα (αρρυθμίες) που αντιμετωπίζουμε εμείς, και όμως συνεχίζει να βοηθά όσο μπορεί το forum με τις γνώσεις του, είναι απλά εξαίρεση που επιβεβαιώνει τα ελαττώματα του λαού μας.
Χαιρετώ την παρέα. Αγάντα.....
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoek
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 06/04/2014 :  22:40:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα και πάλι!! Ο γιατρός μου πιστεύει ότι έχω κολπικό πτερυγισμό. Οι εξετάσεις που έκανα στην Βιοιατρική μιλούν για κολπική μαρμαρυγή. Μου είπε ότι είτε το ένα έχω είτε το άλλο η φαρμακευτική αγωγή είναι η ίδια. Παράξενο παντως γιατί μου είπε ότι και το abliation να παει καλα θα παίρνω το αντιπηκτικό για όλη μου τη ζωή. Εννοείται θα το ψάξω. Σευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!! Πριν δεν με ένοιαζε το ζήτημα και ενώ είχα τρελές αρρυθμίες τις αγνοούσα. Τώρα με τα φάρμακα έπεσα ψυχολογικά. Σαν να έχασα 10 χρόνια από τη ζωή μου. Υγεία σε όλους!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

magia34
Newbie Forum Runner



27 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  00:46:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
WELCOME ZOEK!!!ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ Ο ΠΥΧΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!ΤΙ ΣΕ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΩΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ!!!!ΜΗ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ !!!ΚΑΙ ΓΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΑBLATION KAI APO XAPIA DE ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ!!!ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΕΔΩ Η ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΕΠΟΧΗ ΑBLATION!!TO ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!! ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ 75 ΜΟΥ ΔΩΣΑΝ!ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙ!!ΔΕ ΘΑ ΝΙΩΘΩ ΖΑΛΗ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΥΠΟΘΥΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ!!!ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΑΜΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!!!!ΘΑ ΜΑΣΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.....(ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΑΠΩΣ.)...ΕΔΩ ΒΡΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ!!!GROUP-THERAPY!!!KAI ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ABLATION ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 16 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ 16 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ(ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ) ΧΩΡΙΣ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΤΣΙ!!ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 30 ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ32!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΚΤΕΙΛ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΡΥΜΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΑ !!!ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΣ?ΓΙΑΤΙ Σ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΗ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΛΑ!!!ΑΑΑ.. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕ ΜΕ ΑΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ!!!(ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ)ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΡΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ?ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ!!!ΠΡΙΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΓΙΝΕΤΕ ΧΑΜΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΡΘΕΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΡΟΗ!!!ΜΕΤΑ.... ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΙΔΙΑ...........
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

statusquo
Advanced Forum-Runner



280 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  09:27:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Zoek
θέλοντας και εγώ να απαντήσω στο ερώτημά σου ,σε όσους έχουν υποβληθεί σε ablation , έχω να προσθέσω στα όσα έχουν ήδη κατετεθεί :
Ablation στο Ιπποκράτειο με ομάδα κάτω απο τον κ.Δηλαβέρη τον Νοέμβριο του 2011.
Απο τότε μέχρι και σήμερα , έχω υποτροπιάσει 5 φορές (απο 24ωρες έως 12 ημέρες). όλες οι περιπτώσεις ανατάχθηκαν μόνες τους (χωρίς εισαγωγή σε νοσοκομείο κλπ).
Εμένα με έχει βοηθήσει σημαντικά, έχοντας μειώσει δραστικά τον αριθμό επεισοδίων αλλά και την ένταση της ΚΜ. Λαμβάνω γαστροπροστασία την οποία θεωρώ (για την δική μου περίπτωση) καταλυτική. Δεν παίρνω ρυθμονόρμ ή αντιπηκτική αγωγή παρά μόνον γαστροπροστασία διότι κατά την διαδικασία του ablation τους ανέφερα οτι τα περισσότερα επεισόδια έρχονται μετά απο φαγητό και έτσι μαζί με το ablation , έκαψαν και τα γάγγλια του παρασυμπαθητικού.
Να επαναλάβω ότι καταθέτω την εμπειρία μου και τίποτε άλλο. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις (όπως γράφουν σε κάποιες ταινίες) ειναι συμπτωματική

keep on rocking
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

NikosS
Forum-Runner

93 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  09:52:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Zoek καλημέρα. Ρώτησα-διάβασα για Κ.Μ.-κολπικό πτερυγισμό. Ο γιατρός σου έχει δίκηο, οι διαφορές είναι ελάχιστες και η αντιμετώπιση είναι ίδια.
Αγάντα......
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoek
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  14:52:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Πραγματικά νιώθω ότι έχω μπει σε group therapy!! Όπως στις ταινίες που βλέπουμε για τους αλκοολικούς και μαρέσει πολύ!! Ελπίζω και εγώ να μπορέσω να δώσω αργότερα σε όποιον θέλει βοήθεια για το ζήτημα όταν θα "παλιώσω" χεχε!!

magia 34 όντως μετά την γέννα πιστεύω ότι χειροτέρεψαν αν και ένιωθα και παλιοτερα κάποια επεισόδια (μαρμαρυγής πτερυγισμού τι στο καλό έχω)
Το παιδάκι μου είναι 2,5 και δεν θα το βάλω κάτω συντομα θέλω να βάλω μπροστά και για δεύτερο. Ο γιατρός μου είπε ότι σε περίπτωση θέλω να προχωρήσω σε εγκυμόσυνη θα αντικαταστησω το αντιπηκτικό με αντιπηκτικές ενέσεις που κάνουν πολλές έγκυες και χωρίς κολπική μαρμαρυγή και θα συνεχίσω και το sotalol που παίρνω και με έχει βοηθήσει αρκετά!! Όντως και πριν την περίοδο η καρδιά χτυπούσε ακόμα χειρότερα σαν να ζορίζεται ένα πράγμα.
Ασχετο αλλά εγώ απο μικρή κατεβάζω τις σοκολάτες με τη σέσουλα πάει κ αυτό...Καμιά σοκολατίτσα όμως έτσι για παρηγοριά θα τρώω. Καφέ έχω πιει 2 φορές στη ζωή μου τον συχαίνομαι!!!

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  18:12:06  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
magia34 εγω παντος πριν την περιοδο εχω συστολες περισσοτερες ασυζητητι!και θυμαμαι καποιες ταχυκαρδιες πριν το ablation τις εκανα λιγο πριν αδιαθετησω η κατα την διαρκεια της περιοδου.εκει κοντα πανω-κατω.και η υγρασια μ επιρεαζει καπως.δεν τα ρωτησα στον γιατρο μου διοτι νομιζα μονο εγω τα παθαινω αλλα μιλωντας με ατομα απο εδω μεσα καταλαβα οτι δεν συμβαινουν τυχαια και θα του το αναφερω στο επομενο ραντεβου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

zoek
Newbie Forum Runner

46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  22:43:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Βρήκα ένα PDF που έχει τα ερευνητικά δεδομένα κατάλυσης αρρυθμιών 2008-2010 στην Ελλάδα. Αν έχετε όρεξη ρίξτε του μια ματιά.

www.hcs.gr%2Fcommon%2Fopenfile.php%3Fid%3D495&ei=GPxCU6qiO5HYsgbtqYH4Dw&usg=AFQjCNFxNcRa-Yxgx7s-3YRQccqzbgUFaA&sig2=BeXwSjDZ1Y93-01DfIIuoQ" target="_blank">http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&ved=0CEoQFjAE&url=http%3A%2F%2Fwww.hcs.gr%2Fcommon%2Fopenfile.php%3Fid%3D495&ei=GPxCU6qiO5HYsgbtqYH4Dw&usg=AFQjCNFxNcRa-Yxgx7s-3YRQccqzbgUFaA&sig2=BeXwSjDZ1Y93-01DfIIuoQ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/04/2014 :  22:46:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ζοεκ. Καλησπερα. Να ξερειςoti υπαρχουν μερικες τροφες που πυροδοτουν την ΚΜ . Σε αυτες περιλαμβανονται οι σοκολατες το κακαο οκαφες η κολες (κοκα κολα κλπ) τσαι (περιεχει τεινη) επισης η καταναλωση αλκοολ.

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000