Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Υγεία & Τραυματισμοί
 αρρυθμία - ηλεκτροφυσιολογική μελέτη - ablation
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 142

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 18/12/2014 :  21:01:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Παιδια συγνωμη κι ολας που σας εχω ζαλησει..
Θα θελα να μαθω αν εχει συμβει και σ εσας κατι παρομοιο ή αν απ οσα εχετε μαθει μεχρι τωρα ειναι φυσιολογικο αυτο που παθαινω..

Μπορει πχ να χορευω ενα 3ωρο τη μερα επι 5 μερες και να νιωθω μια χαρα.. και την 6η ή 7η μερα μετα απο 5 βηματα (κυριολεκτω) να νιωσω αποτομα κατακοπη (παρεα μ αυτο ερχεται συνηθως και καποιο επισοδειο) μπορει να μου παρει μια βδομαδα να συνελθω και να ξεκινησω να κινουμαι κανονικα. Οταν ειχα παθει ενα απ τα χειροτερα επισοδεια .. μου πηρε ενα μηνα να συνελθω.. κουραζομουν με το παραμικρο ενω πριν τ επισοδειο για κανα 10ημερο "πετουσα" (ημουν συνεχεια στο ποδι)..

Αυτες οι εναλλαγες γινονται συνεχεια.. μια μπορω να κινηθω σχετικα ανετα.. μετα παρ'την κατω... δυσκολευομαι να κινηθω ακομη και μεσα στο σπιτι (να παω απ το δωματιο στην κουζινα)

Οσο περισσοτερο ειμαι στην ξαπλα και στο χαλαρο περπατηματακι τοσο λιγοτερες οι αισθητες ενοχλησεις.. τοσο καλυτερα νιωθω..

Συνεβη σε καποιον αυτο?
Μου φαινεται πολυ κουλο..

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/12/2014 :  00:07:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
***Idss
Εγραψα και στη προηγουμενη σελιδα σε περιπτωση που δεν το δεις
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

theokal
Newbie Forum Runner

Greece
26 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 24/12/2014 :  22:39:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλησπέρα σε όλους, χρόνια πολλά με ΥΓΕΙΑ για όλο τον κόσμο.
Έψαχνα στο internet για το θέμα και έπεσα τυχαία σε αυτό το forum. Μου προκάλεσε εντύπωση το πλήθος των ανθρώπων που έχουμε το ίδιο πρόβλημα, κολπικής μαρμαρυγής γεγονός που φαίνεται και από το πλήθος των σελίδων στο συγκεκριμένο θέμα. Νοιώθω τυχερός που το πρόβλημά μου δεν ήταν τόσο οξύ όσο κάποιων άλλων εδώ μέσα - αν και η αγωνία σε κάθε κρίση είναι ίδια για όλους μας. Αποφάσισα να εγγραφώ για να σας πω για τη δική μου περίπτωση με την ελπίδα ότι η μικρή εμπειρία μου με την ασθένεια μας, μπορεί να βοηθήσει κάποιους. Έστω και ένας να βοηθηθεί κέρδος θα είναι. Αλλά πρέπει πρώτα να σας παρουσιάσω το ιστορικό μου για να κρίνετε μόνοι σας αν αυτά που θα σας διηγηθώ έχουν βάση ή όχι, για την περίπτωση καθενός χωριστά.
Κατ αρχάς είμαι γεννημένος το 1965 και τώρα αισίως 50 χρονών!
Πρώτη αρρυθμία στα 18 μου ενώ έπαιζα μπιλιάρδο.. χαλαρά! Περιττό να σας πω οτι "χέ..κα πάνω μου" από την τρομάρα μου. Μέχρι να πάω να βρω καρδιολόγο το συμβάν είχε λήξει και εκείνος το απέδωσε σε καφεΐνη κόκα κόλα κλπ.
Δεύτερη αρρυθμία στα 28 μου, στην τράπεζα που εργαζόμουν, έπειτα από σχετικά γρήγορο ανέβασμα σκάλας 20 σκαλιών. Με πήγαν συνάδελφοι στο νοσοκομείο όπου εκεί πρωτόμαθα τι έχω. Ο γιατρός μου είπε τότε να παίρνω "isoptrin επί αρρυθμίας και μόνο".
Έκτοτε είχα κρίσεις μια δυο φορές το χρόνο που τις περισσότερες φορές τις αντιμετώπιζα -χωρίς τη λήψη του φαρμάκου- χαλαρώνοντας για 2-3 λεπτά.
Είμαι επίσης καπνιστής - μη αθλούμενος με πολλή καθιστική ζωή, λόγω εργασίας και με ιδιοπαθή υπέρταση από μικρός.
Παρότι.. καθιστός όμως... όσο τα χρόνια περνούσαν ο χρόνος εκδήλωσης κάθε επεισοδίου ΣΤΑΔΙΑΚΑ μεγάλωνε με αποτέλεσμα να φτάνω τα 10, τα 20, τα 40 λεπτά και να μη σταματά η καρδιά μου να κτυπά 180 σφυγμούς. Ετσι προσαρμόστηκα να λαμβάνω το ισοπτρίν τα πρώτα λεπτά του κάθε επεισοδίου για να αποφύγω τα χειρότερα. Επίσης αυξήθηκε ΣΤΑΔΙΑΚΑ η συχνότητα εμφάνισης των επεισοδίων και από τα 2 το χρόνο που είχα στα 30 μου, έφτασα να έχω ένα την εβδομάδα στα 48 μου!
Πρίν δυό χρόνια επισκέφτηκα τον καρδιολόγο, του είπα το ιστορικό μου και μου άλλαξε το ισοπτρίν με το rythmonorm και μου σύστησε χάπια για την πίεση. Με τα χάπια της πίεσης δεν είδα βελτίωση ούτε στο θέμα της πίεσης αλλά ούτε και στο θέμα των αρρυθμιών. Δεν είμαι και φίλος των φαρμάκων και των γιατρών και έτσι αποφάσισα να ψάξω στο ίντερνετ για συμπληρώματα διατροφής, βότανα κλπ και έπεσα στη σελίδα ενός διατροφολόγου που λέγεται Μάριος Δημόπουλος και συστήνει τη λήψη συγκεκριμένων βιταμινών κλπ για την αντιμετώπιση διαφόρων ασθενειών. Μίλησα μαζί του τηλεφωνικώς, του είπα ποιες από τις προτεινόμενες βιταμίνες που διάβασα στη σελίδα του θεωρούσα εγώ χρήσιμες για την περίπτωσή μου, συμφώνησε μαζί μου και έτσι έκανα την πρώτη μου αγορά βιταμινών στη ζωή μου. Εγώ που ήμουν κατά και της ασπιρίνης ακόμα!
Τελικά... τι παίρνω.
Βιταμίνη C πίνοντας μια πορτοκαλάδα την ημέρα,
Κάλιο τρώγοντας μια μπανάνα την ημέρα και
σαν συμπληρώματα (εννοώ σε χάπια) παίρνω
βιταμίνη D3 5000iu (παράγεται από τον οργανισμό μας με την έκθεσή του στον ήλιο αλλά μπορεί και να μας λείπει ιδιαίτερα το χειμώνα),
βιταμίνη Β12 1000mcg (συμβάλλει στην δημιουργία υγιών ερυθρών αιμοσφαιρίων και στην σωστή λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος),
Omega3 λιπαρά (βρίσκεται στα λιπαρά ψάρια, σολομούς, πέστροφες, σκουμπριά κλπ- Γιαπωνέζοι-Εσκιμώοι κλπ που καταναλώνουν τέτοια ψάρια έχουν μειωμένα εγκεφαλικά-καρδιακά),
Ρεσβερατρόλη 200mg (ουσία που βρίσκεται στη φλούδα κόκκινων σταφυλιών-οι Γάλλοι που πίνουν κόκκινο κρασί έχουν επίσης μειωμένα εγκεφαλικά-καρδιακά επεισόδια),
Μαγνήσιο 400mg (ηλιόσποροι, σολομός, πράσινα λαχανικά - κάνει καλό στον καρδιακό μυ) και
Λ-Αργινίνη (χαλαρώνει και διαστέλλει τα καρδιακά αγγεία)
Σας μιλώ ειλικρινά, μου σταμάτησαν οι αρρυθμίες ! Από μία αρρυθμία την εβδομάδα που είχα πριν ... σε καμία ! 8 μήνες ανενόχλητος !
Και παρατήρησα το εξής. Όταν κάποια στιγμή βαρέθηκα να ακολουθώ τη συγκεκριμένη μέθοδο, σταμάτησα και για 3 μήνες σχεδόν δεν είχα καμία ενόχληση. Όταν μετά 3 μήνες μου συνέβη η πρώτη μου αρρυθμία ήταν εξαιρετικά ήπια, λίγων δευτερολέπτων. Ήταν "χρήσιμη" όμως γιατί μου υπενθύμισε την επιτυχία των βιταμινών και έτσι ξανάρχισα να ακολουθώ τη συγκεκριμένη μέθοδο. Η μέθοδος αυτή έχει την εξήγησή της καθώς έχει αποδειχτεί ότι οι συγκεκριμένες ουσίες-βιταμίνες επιδρούν ΟΛΕΣ θετικά στο καρδειαγγειακό σύστημα. Δεν μπορώ να προσδιορίσω ποια απ όλες έχει την θετικότερη επίδραση, είναι κάτι το οποίο δεν το έχω δοκιμάσει γιατί από την πρώτη μέρα ξεκίνησα με όλες μαζί. Δεν μ ενδιαφέρει άλλωστε να το ψάξω περισσότερο αφού όλες είναι χρήσιμες για τον οργανισμό. Ψάξτε το λιγάκι και δοκιμάστε. Οι αριθμοί που αναφέρω παραπάνω και ακολουθούν το κάθε συμπλήρωμα αντιστοιχούν στην ποσότητα της ουσίας που κάθε χάπι περιέχει. Το αναφέρω αυτό γιατί αν το ψάξετε λιγάκι θα δείτε ότι οι "πολυβιταμίνες" που διαφημίζονται περιέχουν μεν βιταμίνες και άλλες χρήσιμες ουσίες αλλά σε ποσότητες τόσο χαμηλές για τις ανάγκες του οργανισμού (προφανώς για να χωρέσουν όλες σε ένα χάπι και λόγω κόστους), με αποτέλεσμα η λήψη των πολυβιταμινών να είναι επι της ουσίας... άνευ ουσίας.
Ελπίζω να σας φανώ χρήσιμος καταθέτοντας την εμπειρία μου. Ψάξτε το. Καλές γιορτές σε όλους.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 26/12/2014 :  00:51:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Theokal
Πολυ ελπιδοφορο αυτο που σου συνεβη!!
Ελπιζω ετσι να συνεχισεις και να μην ηταν τυχαιο.. Θα μπορουσες να μας πεις το site αυτο? Καθως κι αν εχεις ξανακανει εξετασεις να δεις πως πας απο τοτε που ξεκινησες τις βιταμινες?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

fullstop
Advanced Forum-Runner

Greece
287 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/12/2014 :  07:35:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ THEOCAL.
ΟΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ .. ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ . ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΤΟ ΔΕΜΑΤΙΟ Η ΤΗΝ ΑΡΡΥΘΜΙΟΓΟΝΟ ΠΕΡΙΟΧΗ .
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ ΟΨΙΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ .

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

fullstop
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/12/2014 :  15:27:13  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
annoula γεια σου!απ οτι καταλαβα πιθανο να κανεις υπερκοιλιακες το εχω περασει και μαλλον ειναι αυτο.και μενα ξεκινησαν στα 18 και στα 30 εκανα ablation στο ωνασειο με τον κ.θεοδωρακη.δεν πονεσα καθολου εχω να πω.αυτο που με ενοχλησε ηταν οταν μου προκαλουσαν την ταχυκαρδια αλλα ενταξει το παθαμε εξω μονοι μας τοσες φορες αν το σκεφτεις εκει μεσα ειναι ποιο ασφαλες.την επομενη ρωταω τον κ Θεοδωρακη θα ξανακανω ταχυκαρδια?μου ειπε πρεπει να περασει τουλαχιστον χρονος για ποιο σιγουρα αλλα μαλλον οχι.λιγο πριν κλεισω χρονο εκανα ενα μικρο επεισοδιο στον δρομο αλλα για πολυ λιγο, ξενερωσα πολυ αν και μου ειπαν οτι μεχρι να επουλωθουν οι εστιες μετα την επεμβαση συμβαινει,τους περνω τηλ στο ωνασειο μου λενε χολτερ, ολα καλα στο χολτερ.πηγενω μετα απο ενα χρονο ολα καλα παρα μονο λιγους παλμους ανεβασμενους αλλα οταν ειναι να κανω καρδιογραφημα συνηθως ανεβαζω λογο ανγχους.ολα οκ φευγω.περασαν 5 μηνες περιπου, μετα το μπανιο σπιτι μου και εκει που μιλουσα με φιλη ξαφνικα σκαει ταχυκαρδια για περιπου 2μιση λεπτα ξαπλωσα περασε.το επαθα και αλλη μια φορα για λιγο ενω εβλεπα τηλ πεταχτηκα πανω πηγα ξαπλωσα μετα απο λιγο και στοπ.τους περνω τηλ ξανα χολτερ το στελνω γιατι δεν μενω αθηνα ολα καλα με το χολτερ.απο εδω μεσα μου εχουν πει οτι δεν ειναι κατι και οσο παει η συχνοτητα και η ενταση θα μειωνετε.αν με ρωτησει ομως αυτη τη στιγμη καποιος αν απαλλαχτηκα απο τις ταχυκαρδιες μετα το ablation δεν ειμαι βεβαιη και αυτο ειναι και το σπασιμο γιατι πηγα με σκοπο να ησυχασω απο αυτο και μετα απο 2 χρονια δεν ειμαι σιγουρη.και ειναι αλλιως οταν σου μιλανε για 95% επιτυχιας και βλεπεις οτι παλι με αυτο το ανγχος εισαι.α και κατι αλλο που εχω καταλαβει ειναι οταν περνω με φορα αερα απο το στομα κυριως αρχιζουν συστολες και λεω τωρα την επαθα.αφου το εχω σχεδον σιγουρο πως αν κανω μια δοκιμη θα με πιασει ταχυκαρδια ξανα.αλλα απο τον φοβο μου δεν το κανω.ο καρδιολογος που πηγενω εδω στην πολη μου, μου ειπε ισως να εχω και αλλο δεματιο το οποιο δεν φανηκε, και μου ειπε τοσο ατυχη να εισαι?αυτη ειναι η εμπειρια μου πηρα φορα και γω με τα δικα μου.να πω και κατι εδω οτι δεν τα ριχνω στον γιατρο και στο ωνασειο σε καμια περιπτωση,καναν οτι ηταν να κανουν και το σημαντικοτερο ουτε πεθανα εκει μεσα ουτε βηματοδοτη χρειαστηκα.απο κει και περα θα δω με τον καιρο.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mixalis888
Newbie Forum Runner

Greece
21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/12/2014 :  15:49:46  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
κατερινα και εγω αυτο το προβλημα εχω δεν ειμαι σιγουρος αν εχει πετυχει και με το παραμικρο κοιταω το σφυγμο μου,βεβαια εγω που μολις εκλεισα χρονο πριν κατι μερες δεν εχω κανει ακομα ταχυκαρδια μονο 3 φορες εχω νιωσει καποιες ριπες 2-3 γρηγορους χτυπους στην σειρα..τρεχω καθε μερα δεν νιωθω καποια ταχυκαρδια μονο εκτακτες..Απλα τον τελευταιο καιρο νιωθω σχεδον παντα 2 εκτακτες μαζι σαν δυδιμια..που μολις αρχισω το τρεξιμο φευγει αλλα μετα απο λιγο ξαναρχνται τι να πω!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 27/12/2014 :  23:19:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Katerina82
Λυπαμαι που δεν απαλλαχτηκες 100%
Κι εγω το φοβαμαι αυτο.. Ζεις με τον φοβο ακομη και μετα..
Θελω να σε ρωτησω αν νιωθεις αυτο με την κουραση που ειχα γραψει (ή στο τεκευταιο σχολιο σελ. 96 ή στο πρωτο σχόλιο σελ. 97)

mixalis888
Εχω την αισθηση οτι οι ριππες και οι εκτακτες δεν εχουν καμια σχεση με τις ταχυκαρδιες κι οτι η ηλεκτροφυσιολογικη μελετη δεν υποτιθεται οτι θα τις θεραπευσει..
Τωρα δεν βζω και το χερι μου στη φωτια.
Αν μπορεις απαντησε μου κι εσυ σ αυτο με την κουραση σε παρακαλω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mixalis888
Newbie Forum Runner

Greece
21 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 28/12/2014 :  15:46:44  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
annoula αυτο με την κουραση δεν το εχω παθει ποτε!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/12/2014 :  21:46:13  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
annoula κατι παρομοιο που να θυμαμε ουτε εγω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/12/2014 :  21:51:04  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
annoula απο οτι θυμαμε ουτε γω. mixalis888 αυτο με τις ριππες δεν σημενει τπτ μην ανγχωνεσαι εγω αισθανθηκα την γνωστη ταχυκαρδια.εσυ αυτο με τις βαθιες ανασες το εχεις παθει?
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Annoula
Newbie Forum Runner

47 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 29/12/2014 :  22:59:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Katerina82 αυτο με την αναπνοη το παθαινω κι εγω ανα διαστηματα. Αμα ανασανω βαθυτερα μου δινει ταχυκαρδια μινι. Αν αυυο εννοεις ακομη και ριππες. Πολλες φορες νιωθω κ ελαφρια θολουρα.

Edited by - Annoula on 29/12/2014 23:00:04
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

katerina82
Forum-Runner

Greece
95 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 30/12/2014 :  19:51:51  Εμφάνιση Προφίλ  Visit katerina82 Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
annoula κατι τετοιο ναι.η μια μινι ζαλη αν οχι θολουρα.παντος ολοι περασαμε το ανγχος του ablation και αν τελικα το κανεις δεν ειναι και τοσο τραγικο απλα λογο αγνοιας με το μυαλο φτιαχνουμε δρακους.αν χρειαστει θα το ξανακανα οχι οτι το πηρα απο χαρα απλα ξερεις περιπου τι γινετε.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Giovanni
Forum-Runner

Greece
51 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 02/01/2015 :  11:11:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Καλημέρα σε όλους και όλες!

Εύχομαι καλή χρονιά και χρόνια ποιοτικά και δημιουργικά! Υγεία και... καλή καρδιά!
Μακάρι οι ανησυχίες μας να μειωθούν φέτος στο ελάχιστο δυνατό. Σε κάθε περίπτωση, η ορθή συνεισφορά όλων μας στο forum αυτό είναι σημαντική, από έναν απλό χαιρετισμό μέχρι μία συμβουλή ή την κοινοποίηση μίας χρήσιμης εμπειρίας.
Γι' αυτό ευχαριστώ κι εγώ όλους τους φίλους που μοιράστηκαν τις γνώσεις και εμπειρίες τους, μέσω των οποίων έλαβα θάρρος και έως ένα βαθμό γνώση -πάντοτε δίνοντας προτεραιότητα στην ιατρική καθοδήγηση- για να αντιμετωπίσω τα δικά μου θεματάκια. Γιατί πάνω απ' ολα μετράει το ενδιαφέρον, η προσωπική επαφή, ακόμη και αυτή η ιδιάζουσα αίσθηση της συμμετοχής σε μία τέτοια κοινότητα.
Τους ιδιαίτερους χαιρετισμούς μου στους xristos31, statusquo, NikosS, fullstop. Εύχομαι να είστε όλοι καλά!

Υγιαίνετε!
G.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

theokal
Newbie Forum Runner

Greece
26 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 07/01/2015 :  00:49:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Annoula

Theokal
Πολυ ελπιδοφορο αυτο που σου συνεβη!!
Ελπιζω ετσι να συνεχισεις και να μην ηταν τυχαιο.. Θα μπορουσες να μας πεις το site αυτο? Καθως κι αν εχεις ξανακανει εξετασεις να δεις πως πας απο τοτε που ξεκινησες τις βιταμινες?


Όχι εξετάσεις δεν έχω κάνει, άλλα ούτε και πριν είχα κάνει, άλλωστε σας είπα ότι ακούω εξετάσεις και γιατρούς και βγάζω σπυράκια. Έχω ξεκινήσει περίπου 8 μήνες και δεν έχω ενοχλήσεις, έχω αυτούς τους 8 μήνες πρόδρομα συμπτώματα δηλαδή αντιλαμβάνομαι ότι πάει να ξεκινήσει ταχυκαρδία αλλά...δεν ξεκινάει. Νομίζω ότι θα το έχετε κάποιες φορές νοιώσει και εσείς και καταλαβαίνετε τι εννοώ. Το site που διάβασα γκουγκλάρισε το με το όνομα του διατροφολόγου που έδωσα και θα το βρεις. Δεν θέλω να το αναφέρω εγώ και το γιατί θα το δεις παρακάτω.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 142 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000