Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Τα πάντα για το τρέξιμο
 Οι Αγώνες μας
 Αποτελέσματα Αγωνων: Κάποιος που είναι υπεύθυνος ?
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 6

Speedy
Road Runner

Greece


2750 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2006 :  21:53:19  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Speedy Προσωπική Σελίδα
quote:
Originally posted by nickp7

Εγω την αποψη μου ειπα σε αυτο το θεμα και ανεφερα τις μεταβολες στο ποστ σου που παρατηρησα (και παραδεχτηκες) με κοσμιο τροπο και χωρις να προκαλω...

Ειμαι πολυ απογοητευμενος απο εσενα.Καλη συνεχεια στο εργο σου.Δεν ξανασχολουμαι ΟΡΙΣΤΙΚΑ μαζι σου (ελπιζω να μη χρειαστει...) και πιστευω και εσυ μαζι μου.

Πάντα την άποψη σου λες για τον τροπο που θες και σε βολευει να λειτουργει το φορουμ. Αυτο ειναι το προβλημα. Δεν ειναι δικη σου δουλεια και ουτε προκειται να γινει, καταλαβε το. Οι αποψεις των φιλων που αγαπάνε το φορουμ και την ιστοσελιδα ειναι παντα καλοδεχουμενες και σεβαστες. Η δικη σου όμως οχι γιατι προσπαθεις να φερεις το φορουμ στα μετρα σου και να πετυχεις προσωπικες επιδιώξεις.
Ναι, δεν προκάλεσες καθολου οταν με προσβάλεις λεγοντας ψευδως οτι εγω αλλοιώνω το διάλογο. Παραδεχτηκα οτι διορθωσα τη διατυπωση μου, οχι το νοημα της.
(και με το Διαμαντη προχτες τα ιδια...)
Δεν με νοιαζει καθολου η δικη σου άποψη για μενα. Κριτης για τους υπολοιπους το εργο μου για το οποιο καταναλωνω ολο το περισσευμα μου. Τις υποσχεσεις σου τις εχω ξανακουσει και δεν με πείθουν. Πάντα θα βρισκεις ευκαιρια να επανερχεσαι το ξερω.

Εδώ κλείνω και θα προσπαθησω να πεσω για υπνο. Ως το πρωι μπορεις να παρουσιάζεις τα πράγματα όπως τα έχεις στον κόσμο του μυαλού σου. Απο εκεί και περα δεν ειναι δυνατον να επιτρεπω να προσβάλεις και εμενα και την ιστοσελιδα και ειναι στη διακριτικη σου ευχαιρια να κανονισεις την πορεια σου απο εδω και περα.

Εγώ έχω και άλλα πράγματα να κανω στη ζωή μου. Δεν μπορώ να είμαι συνέχεια συνδεμενος για να συμμαζευω τις αβροτητες ορισμενων κακοβουλων.


Καληνυχτα σε όλους και ζητώ ταπεινά συγνώμη και την κατανοηση σας για αυτο μου το ξέσπασμα. Πραγματικά τα πράγματα τον τελευταίο καιρο εχουν ξεπερασει τα όρια και οσο και αν προσπαθω να κραταω χαρακτηρα ειμαι κι εγω άνθρωπος με αδυναμίες και συγκεκριμενες ψυχολογικες αντοχες. Κανείς δεν μπορει να παρουσιάζει εαυτον ως τελειο και αλαθητο και φυσικα δεν δηλωσα ποτε κατι τέτοιο σε αντιθεση με κατι άλλους που επιμένουν να παρουσιάζονται ως τετοιοι...


- - - - -
Οτι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>>>Speedy
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nickp7
persona NON grata

Greece


2071 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2006 :  21:58:13  Εμφάνιση Προφίλ
Ποτε δεν ειπα ή εδειξα καπου οτι ειμαι τελειος ή αλαθητος.
Δε σε προσβαλα ουτε εσενα, ουτε την ιστοσελιδα.Εσυ προσπαθεις να προσβαλεις εμενα.

Edited by - nickp7 on 19/11/2006 21:58:37
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nickp7
persona NON grata

Greece


2071 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2006 :  22:20:34  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by Elina

Φίλοι δρομείς, με αφορμή τα παραπάνω σχόλια θα ήθελα να υπενθυμίσω ορισμένα πράγματα για το Runningnews.gr που αν και ευρύτερα γνωστά τείνουμε ενίοτε να παραβλέπουμε ή να ξεχνάμε. Το Runningnews γεννήθηκε από το μεράκι 2-3 ανθρώπων που χωρίς καμία επίσημη στήριξη συνδύασαν την αγάπη για το τρέξιμο με τις τεχνολογικές τους γνώσεις έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα "σπίτι" για τους έλληνες δρομείς μεγάλων αποστάσεων. Στον ενάμισυ περίπου χρόνο λειτουργίας του, η ιστοσελίδα κατάφερε όχι μόνο να συσπειρώσει τον κόσμο των δρομέων αλλά και να εδραιωθεί στις συνειδήσεις τους ως μια υψηλού επιπέδου υπηρεσία που παράχει άμεση και έγκυρη ενημέρωση όπως επίσης και ένα βήμα για την έκφραση και ανταλλαγή απόψεων. Χάρη στο Runningnews αποκτήσαμε κι άλλους φίλους δρομείς, εκφράσαμε παράπονα που ακουστήκανε ακόμα και από υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΕΓΑΣ, ενημερωθήκαμε άμεσα για αγώνες, διαβάσαμε αποτελέσματα, είδαμε τις φωτογραφίες μας δημοσιευμένες... Κι όλα αυτά τα ωραία και θαυμαστά, που πριν δυο χρόνια ούτε στο όνειρο μας δε φανταζόμασταν, μας δόθηκαν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς καμία δική μας επιβάρυνση. Μας δόθηκαν επειδή 2-3 ρομαντικοί δέσμευσαν και εξακολουθούν να δεσμέουν προσωπικό χρόνο, χρήματα και ενέργεια για να απολαμβάνουμε όλοι εμείς. Γι'αυτό φίλοι, ας είμαστε όλοι λίγο πιο συγκρατημένοι στα δικαιώματά μας, λίγο πιο ευγενικοί στο λόγο μας και λίγο πιο ανοιχτοί στη δική μας πιθανή προσφορά.






Με αυτα παντως συμφωνω...
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nickp7
persona NON grata

Greece


2071 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2006 :  22:41:58  Εμφάνιση Προφίλ
...αλλα ειπες οτι θα πεσεις για υπνο και ακομα διορθωσεις κανεις...
Ψευδως δεν ειπα τιποτα(εσυ ειπες...).Δεν ξερω αν πραγματικα η αποψη σου ειναι οτι οι αλλαγες σου δεν αλλοιωσαν το διαλογο, η δικη μου ομως ειναι οτι τον αλλοιωσαν.

Edited by - nickp7 on 19/11/2006 22:43:37
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Evita
Elite Forum-Runner

Botswana


1076 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 19/11/2006 :  22:44:38  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Evita Προσωπική Σελίδα
Αχ Νικολάκη-Νικολάκη ξύλο που θα το φας !!!
Τρύπες σε ξένο περιβολάκι γιατί τρυπάς ;;;

quote:
Speedy RunningNews Admin
Greece 1163 Δημοσιεύσεις
Δημοσιεύθηκε - 19/11/2006 : 20:42:10
Επισης συνεχιζε λοιπον αν θες να μας παρακολουθεις όλους εδω μεσα. Να διαβαζεις παλιά ποστ ψάχνοντας για την παραμικρη διόρθωση και ψεγάδι, να καταγραφεις συνομιλιες στο αρχειο σου, και γενικα να μας φακελωνεις όλους κανονικά όπως κανεις και ιδιαίτερα με τις γυναίκες (καθολου περιεργο...). Με όλα αυτά όμως αμφιβάλω τελικά αν ισχυει το επαγγελμα που διαδιδεις οτι κανεις (αν και με την κατανάλωση των εργατοωρών σου εδω μεσα ειμαι σιγουρος πως δεν δουλευεις καθολου και απλα παρασιτεις εις βαρος άλλων).
Με όλα αυτα λοιπον μάλλον για ασφαλιτης μου φαίνεσαι παρα για οτιδήποτε άλλο...



Εμένα πάλι πιο πολύ για Ταγματασφαλίτης μου φέρνει ...

Μάλλον Speedy του έχει στοιχίσει που έκανες moderator τον George-Y και όχι την αφεντομουτσουνάρα του .
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Thanos
Advanced Forum-Runner

Greece


322 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2006 :  10:39:06  Εμφάνιση Προφίλ
Παιδιά καλημέρα. Περνώντας ένα ΣΚυριακο χωρίς ΟΤΕ δεν είχα πρόσβαση να δω τα τεκταινόμενα στο site. Χωρίς να γνωρίζω σε βάθος την αιτία της σύγκρουσης απαντάω μόνο στο λόγο που ξεκίνησε η συζήτηση. Φίλε Νίκο νομίζω ότι έχεις λάθος εδώ. Ο φίλος new runner δεν δικαιολογείται να απαιτεί τα αποτελέσματα των αγώνων από το Running news και όχι από το διοργανωτή. Θα μπορούσε κάλλιστα να μην εμφανίζονται αποτελέσματα στο forum αφού ο σκοπός του είναι να φέρει σε επαφή ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος για το τρέξιμο. Μην ξεχνάμε ότι ερασιτέχνες με μεράκι συντηρούν το forum όχι αμειβόμενοι webmasters.
Όσο για την φωτογραφία ο λόγος που εγώ την έβαλα ήταν για να με αναγνωρίζουν μέλη του forum και να επικοινωνούμε στους αγώνες. Γι’αυτό θα προτιμούσα και τις φωτογραφίες και άλλων μελών να δώ όπως και του Νίκου. Έτσι τον γνώρισα όταν συναντηθήκαμε στο Γέρακα για να κάνουμε αρκετοί μαζί από το forum ένα long run.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nickp7
persona NON grata

Greece


2071 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2006 :  10:51:47  Εμφάνιση Προφίλ
Kαλημερα.Θανο δεν ειπα πουθενα ουτε αφησα να εννοειθει οτι δικαιολογειται να απαιτει καποιος αποτελεσματα.
Ειπα οτι ηταν δικαιωμα του να ρωτησει σχετικα.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

new runner
Advanced Forum-Runner



232 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2006 :  12:13:09  Εμφάνιση Προφίλ
Βρε παιδια ειλικρινα θα τρελαθω!Εχω αρχισει να αμφιβαλω για αυτα που λεω! Thano μου διαβαζοντας τα μηνυματα μου βλέπεις οτι ΑΠΑΙΤΩ αποτελεσματα?Μια ερωτηση εκανα γιατι εχουν καθυστερησει και ποιος ειναι υπευθυνος για να τον ρωτησω τι συμβαινει?ΠΟΥ βλεπεις απαίτηση?

"Run Forest Run"!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

maria
Advanced Forum-Runner

Greece


321 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2006 :  12:24:14  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by new runner

θέμα 1
το οτι έχετε επικοινωνήσει με τους συγκεκριμένους διοργανωτές δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε όταν δεν έχετε ανακοινώσει κάτι!
θέμα 2
δεν θεωρώ ότι κάνω φασαρία με το να ρωτάω απλά για κατι που νομίζω έχω δικαίωμα
θέμα 3(και πιο σημαντικό για μένα)
αφού όπως λέτε έχετε διαπιστώσει να 'κάνω φασαρία' ρωτώντας για αυτά τα αποτελέσματα, τότε θα έπρεπε να απαντούσατε στην μια και μοναδική ερώτηση που έκανα στα σχόλια.
Δεν νομίζω να είμαι λάθος και στην τελική η ύπαρξη ενός forum έχει σκοπό να λύνει απορίες, να γίνονται συζητήσεις για ένα θέμα και να ενημερώνει τα άτομα που συμμετέχουν.

Συγνώμη για την ΦΑΣΑΡΙΑ που έκανα.

"Run Forest Run"!!!



Παρακολουθώ τη συζήτηση από την πρώτη στιγμή, ήθελα πριν μέρες να σχολιάσω κυρίως το θέμα 1, αλλά πριν προλάβω είδα να παίρνει άλλη τροπή.

Νίκο, η τοποθέτησή σου για το συγκεκριμένο θέμα δεν με βρίσκει σύμφωνη.
θέμα 1
Ο Speedy έχει αποδείξει ότι κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ενημερώνει όσο πιο έγκαιρα μπορεί, όσο περνά από το χέρι του. Δεν είναι ο ίδιος διοργανωτής. Το να αμφισβητεί ένα νέο μέλος κατ' αυτό τον τρόπο τις πράξεις του admin είναι άκαιρο, γιατί η ιστορία αποδεικνύει το αντίθετο.

Θέμα 2
Βεβαίως είναι δικαίωμα μας να ρωτάμε, αλλά σημασία πάντα έχει ο τρόπος που διαλέγει ο καθένας μας. Άλλο ερωτώ και άλλο απαιτώ εξηγήσεις και αμφισβητώ κάποιον που δεν γνωρίζω.

Θέμα 3
Μέσα από το φόρουμ και από απορίες, ίσως όπως ανέφερες να είχε κάποιος τα αποτελέσματα και για χ λόγους να είχε αμελήσει να τα ανακοινώσει. Πάλι όμως έχει να κάνει με το πως τοποθετείται κανείς.

Τέλος, o/η new runner σαν νέος μπορεί να έκανε λιγουλάκι φασαρία και έχει το ακαταλόγιστο ως μπεμπουλίνι μπουσουλίνι και ζήτησε και συγνώμη. Ως νέος μέχρι να μάθει τη λειτουργία του εν λόγω φόρουμ και την αξιοπιστία του και να μπει μέσα σ' αυτό το φιλικό και ζεστό κλίμα, μπορεί να κάνει λίγο σαματά όπως όλα τα μικρά παιδάκια
Εσύ ως μεγαλύτερος γιατί κάνεις τόσο σαματά βρε Νίκο; Με κάνεις να σκέφτομαι ότι σαν άλλος έφηβος θέλεις μονόμως επιβεβαίωση και να είναι όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σου. Δεν νομίζω να έχεις τέτοια ανάγκη...

Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ στο γεγονός ότι σε ένα άλλο φόρουμ εκπαιδευτικού περιεχουμένου, επειδή ο admin δεν είχε το θάρρος ή την κατευθυντήρια γραμμή να σβήνει μηνύματα προσβλητικά ή υβριστικά έχει καταντήσει ένα φόρουμ αντιπαραθέσεων, ειρωνίας, κόντρας, καυγάδων, ανταλλαγής "βαρέων μπινελικομάτων" και μόνο το κύρος των εκπαιδευτικών δεν προάγει και τον διάλογο.
Ως εκ τούτου είναι στα χέρια της διαχείρισης του φόρουμ μια τέτοια άχαρη αποστολή, για την καλή λειτουργία του.

Άλλωστε φιλοξενούμενοι ξεκινήσαμε όλοι και φτάσαμε να αισθανόμαστε σα στο σπίτι μας. Ας σεβαστούμε αυτό το χώρο που συνεχίζει να μας φιλοξενεί και αν θεωρούμε ότι δεν μας εκφράζει. κανείς δεν μας κρατά δέσμιους σε αυτόν.

Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση της Ελίνας.



"Οδοιπόρε, δεν υπάρχει δρόμος, το μονοπάτι σου το χαράζεις εσύ."
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

new runner
Advanced Forum-Runner



232 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2006 :  12:37:01  Εμφάνιση Προφίλ
Παιδιά μπορεί κάποιος να με πιστέψει?
Δεν ειχα κανένα σκοπο ΚΑΙ κανενα λογο να θίξω κανέναν admin,κανένα μέλος του forum και κανέναν γενικά!
Έκανα μια ερώτηση,σαν νεο μέλος(μπουσουλίνι είπαμε)και δεν περίμενα να ξεφύγει τόσο η κατάσταση!
Σέβομαι την προσπάθεια που γίνεται στο site και δηλώνω fun και θερμός υποστηρικτής του όλου αγώνα.Συγνώμη αν προσέβαλα κάποιον.Είμαι ο τελευταίος εδώ μέσα που θα το έκανα!

"Run Forest Run"!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GLOU GLOU
Master Forum-Runner

France


2585 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2006 :  12:37:50  Εμφάνιση Προφίλ
quote:
Originally posted by new runner

Ποιός είναι υπεύθυνος για τα αποτελέσματα των αγώνων που ανακοινώνονται στο site?Ο Αριδαίος ημιμαραθώνιος έγινε στις 29-10,πριν 21 ημέρες, και ακόμη να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!!!Γνωρίζει κανείς?

"Run Forest Run"!!!



Ehete trelathi, to running news den ine ypefthino gia ta apotelesmata. I diorganotes ton agonon ine ypefthini, an den ta dimosieftoun ti ftaie o allos: terma. Isa-isa ke na ta lavoun dikeoma tous na min ta anakinosoun, paie kala ke to psarnoune toso poly: den ehi symvoleo: Admin-meli, pare tilefono tous diorganotes ke vres akri monos sou (kali tihi) megala pedia imaste. Prin akoma kapious mines i pliroforisi gia tous dromis, tous "jogger", itan 0 (me ekseresi "o Dromeas"), tora ehoume, skedon, to telio: amesi pliroforisi (efoson stelnoune kati i diorganotes), plirofories apo to pio mikro laiko agona mehri to marathonio Neas Yiorkis ke pagosmia protathlimata, to forum, pou edose tin dinatotita se pollous na gnoristoune, na alaksoune apopsis ke na tis lene elefthera, idees, minimata. Fotografies, sholia, epistoles, arthra, apotelesmata apo olo ton kosmo. Diladi ti allo theloume? An den sas ftani to running news na kanete to diko sas site ke vlepoume. Ego prosopika mou ftani ke me to parapano. Ehoune steresi to logo se kapious? Ean ine etsi ti ehoune diagrapsi? Mipos ihan dikio? Den ksero ti ginete metaksi Speedy, Nickp7, Diamanti ke allous. Se kapia stigmi tha prepi na mas to pite re pedia, na ksekatharisoume mia thesi: allo na tsakonounde 2 i 3 ke 4 meli me anikto dialogo sto forum, allo me to Admin me iponooumenes anafores.
To running news den ine to pedi mou ke o Speedy den ine o Babas mou (logo ilikias tha borousse na ine ke to anditheto ). Oli esis pou den iste ikanopiimeni me tis ypiresies to Running news giati grafete akoma? Giati den ehete pouthena allou na lete tin apopsi sas i na milate apla gia na milate, na to skeftite afto.
Agapite new runner afta ta sholia den ine gia sena ine mia prosopiki ke geniki apopsi. An den sou ehoune apandisi ine mallon oti den ihan kati na sou poune afou den ihane ta apotelesmata.
Na prostheso den eho kamia skesi oute me to site oute me ton Speedy pou oute kan gnorizo (endaksi kala fouskomeno itan to fakelaki ) . Apla na imaste dikaii ke na anagnorisoume mia kali prospathia ke doulia.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

nickp7
persona NON grata

Greece


2071 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2006 :  12:41:09  Εμφάνιση Προφίλ
Μαρια δε διαφωνω οτι ο speedy κανει οτι μπορει.
Δε νομιζω οτι το μελος new runner αλλα ουτε και εγω αμφισβητησαμε τις πραξεις του admin γενικα.Καθε αλλο.
Ο new runner απλα αναφερει οτι ρωτησε αρκετες φορες και δεν πηρε απαντηση και εγω ανεφερα καποιες διορθωσεις σε κειμενα που δε με βρισκουν συμφωνο και δεν ταιριαζουν στο πνευμα και την εννοια του διαλογου στο φορουμ.
Εσυ βλεπεις μεσα απο αυτο και απο ολα τα παραπανω posts οτι εγω κανω σαματα...??!

Edited by - nickp7 on 20/11/2006 12:43:36
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Evangelos
Senior Forum-Runner

Greece


445 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2006 :  12:41:28  Εμφάνιση Προφίλ
Το runningnews το βλέπω σαν χώρο ενημέρωσής μου στο διαδίκτυο σε θέματα που αφορούν την φυσική μου κατάσταση όπως βλέπω και άλλα παρόμοια sites. Αν από κάποιο site δεν πάρω την πληροφορία που θέλω πάω στο Google ή στο Altavista και αναζητώ την πληροφορία που με ενδιαφέρει από άλλους τόπους χωρίς να ζητώ από κανέναν τίποτα ούτε να παραπονιέμαι ούτε να τσαντίζομαι. Ένας εύκολος τρόπος άλλωστε να καταλάβει ο υπεύθυνος του site τις ελλείψεις του είναι να τσεκάρει την επισκεψιμότητά του. Κάποιος συνφορουμίτης έχει αναφέρει στο παρελθόν για το πόσο εύκολο είναι να παρεξηγηθείς στο γραπτό λόγο. Ο καλός μου φίλος Νίκος, για παράδειγμα, επειδή τον ξέρω προσωπικά, μπορεί να γράφει ίσως κάποια παρατήρηση και να μοιάζει απότομη – απαιτητική –κακόβουλη, το αγαθό του και καλοπροέρετο χαμόγελο όμως δεν μπορεί να το αποτυπώσει όσες φατσούλες κι αν χρησιμοποιήσει από τα wings του forum . Το ίδιο ισχύει και για τον επίσης καλό μου φίλο Γρηγόρη ο οποίος έχει κάνει εξαίρετική δουλειά σε αυτό το site και τον ξανασυγχαίρω. Ένας τρόπος να ελέγχουμε αυτό που γράψαμε αν είναι απότομο, άκρως σαρκαστικό ή κακόβουλο είναι να το ξαναδιαβάσουμε με προσοχή, ακόμα και να το δείχνουμε σε κάποιον τρίτο να το διαβάσει, πριν πατήσουμε το κουμπάκι “post reply”. Όλοι καλά παιδιά είμαστε, πιστεύω, απλά η παραπάνω τεστοστερόνη μας η οποία μας έχει οδηγήσει στην άθληση και όπου αλλού μπορεί να οδηγήσει αυτή η ορμόνη (άλοι το λένε ψυχικό σθένος άλλοι libido) είναι κάποιες φορές δύσκολο να ελεγχθεί . Είμαστε και θερμόαιμοι λόγω γεωγραφικής περιοχής ας μην το ξεχνάμε. Προς τι το μίσος λοιπόν και ο αληλοσπαραγμός;

Διαβάστε και αυτό, το βρήκα μόλις τώρα Τους φιλικούς μου χαιρετισμούς και να κανονίσουμε να τα πούμε κι από κοντά Μαγκες. Η συνάντηση του Διαμαντή πλησιάζει

http://www.greeknewsonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=4355


ΑΜ' ΕΠΟΣ ΑΜ' ΕΡΓΟΝ
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

mixalis_1
Advanced Forum-Runner

Greece
219 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2006 :  12:44:55  Εμφάνιση Προφίλ
PATRICK συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Evangelos
Senior Forum-Runner

Greece


445 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 20/11/2006 :  12:45:56  Εμφάνιση Προφίλ
Γρηγόρη βέλε πίσω και τη φοτο του κακομοίρη και πως θα τον παντρέψουμε αντε να ψάλω και στους γάμους σας
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 6 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Κλειδωμένο Θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000