Συγγραφέας |
Θέμα  |
ioannismoldo
Newbie Forum Runner
20 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 13/10/2015 : 10:57:14
|
Όσον αφορά την διοργάνωση να προσθέσω και εγώ οτι υπήρχαν 2 σοβαρά λάθη: 1)Μεγάλο λάθος με την φύλαξη του ιματισμού, αφού υπήρχε πρόβλεψη για δυνατή βροχή, θα μπορούσαν να το λύσουν με τεντάκια-αντίσκηνα. Τα ρούχα ήταν μουσκεμένα όταν τα παρέλαβα, αφού ήταν εκτεθειμένα και τοποθετημένα στο έδαφος. Επίσης όσο έβρεχε καταρρακτωδώς, τα παιδιά που ήταν υπεύθυνα για την φύλαξη τους , έλειπαν, αφού πήγαν να προφυλακτούν από την βροχή και επομένως τα ρούχα και τα αντικείμενα μέσα στις τσάντες δεν ήταν μόνο εκτεθειμένα στη βροχή αλλά και στην ενδεχόμενη κλοπή
2)η αναστροφή στα δικαστήρια ήταν επικίνδυνη (κάποιοι καβαλούσαν το πεζοδρόμιο για να αποφύγουν το ποτάμι που είχε δημιουργηθεί)
3)μικρότερη διαδρομή
|
 |
|
costastsico
Forum-Runner

Greece
193 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 13/10/2015 : 17:17:22
|
Skyrunner συγνώμη που δεν θυμάμαι το μικρό σου ονομα, δυσκολεύομαι κ γω να πιστέψω πως μια τόσο μεγάλη διοργάνωση έκανε τοσο μεγάλο λαθος στη μέτρηση της διαδρομής . Αν υποθέσουμε οτι τα gps εχουν αποκλείση , δεν υπαρχει ουτε ενα ρολόι που να εχει γράψει παραπάνω απο 21 χιλιόμετρα , ουτε ενα !ενω ολοι ξέρουμε πως πάντα κάποια μέτρα +- ολα δείχνουν . Το δικό μου πέρσι στην προηγούμενη διαδρομή έγραψε 21,3 και φέτος 20.7. Πάντως μεγάλο λαθος να αφήσουν τα πραγματα των δρομεων αφύλακτα και κάτω απ τη βροχή ! Σίγουρα πολλοί δρόμεις απο γύρω περιοχές θα είχαν και τα κινητά τους τηλέφωνα μεσα αφού δεν θα είχαν που άλλου να τα αφήσουν ! |
 |
|
nectarios
Forum-Runner

60 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 13/10/2015 : 19:24:03
|
Η δική μου ένδειξη για τη διαδρομή ήταν 20830,αλλά αυτό ήταν το μόνο που δε με ενόχλησε.Με πείραξε που παρέλαβα τα ρούχα και το κινητό μου βρεγμένα,ενώ για πρώτη φορά σε τερματισμό αγώνα,μου έδωσαν μπανάνα κομμένη στη μέση........ |
 |
|
stavzzz
Advanced Forum-Runner

Greece
218 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 13/10/2015 : 20:54:57
|
Ξέρουμε κάτι για φωτογραφίες; |
 |
|
gtsimp
Forum-Runner

Greece

52 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 13/10/2015 : 23:34:23
|
σε 1-2 μέρες max θα έχει στο επίσημο site... |
 |
|
ioadim
Newbie Forum Runner
Greece
7 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/10/2015 : 00:40:59
|
Σοβαρό λάθος η αλλαγή της διαδρομής 3 μέρες πριν τον αγώνα. Ούτε στα "χωριά" δεν γίνονται αυτά!
Η διαδρομη που πιστοποιήθηκε από AIMS:

Η διαδρομή που τρέξαμε:

Λογικό να λείπουν ~450m |
 |
|
SakisZ
Forum-Runner

Greece

57 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/10/2015 : 01:22:30
|
Επίσης στην μεγάλου Αλεξάνδρου στον πρωτο γύρο σχεδόν οι μισοί και εγώ μέσα σε αυτους μπεναμε στον δρόμο απο τον οποίο γυρνούσαν οι προπορευόμενοι,αφού ειμασυαν παρα πολλοί και δεν χωρουσαμε ... είχε γίνει λίγο ενα μπαχαλο |
 |
|
gtsimp
Forum-Runner

Greece

52 Δημοσιεύσεις |
|
cheesed
Newbie Forum Runner
Greece
9 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/10/2015 : 09:05:14
|
Αν και δεν είμαι κανένας ιδιαίτερα έμπειρος δρομέας σε αγώνες, έχω να πω ότι η οργάνωση ήταν - λίαν επιεικώς - ερασιτεχνική! Τουαλέτες μόνο στον τερματισμό (τρέχαμε όλοι στην εκκίνηση στον Θερμαϊκο για να ξαλαφρώσουμε, αλίμονο αν είχες κάποια σοβαρότερη ανάγκη σε κάποιο άλλο σημείο της διαδρομής, κάποιοι ποτίσανε τον τοίχο απέναντι από τα Δικαστήρια), σε όλη την διαδρομή δεν υπήρχαν πουθενά μπανάνες, στον τερματισμό επίσης(!!!), κουβερτούλα ούτε(!!!), ότι υπήρχε μόνο για αυτούς που προλάβανε! 2 ώρες και 4 λεπτά έκανα, για να μην πει κανένας ότι τερμάτισα μετά το 3ωρο, άρα δεν είχε περισσέψει τίποτα. Λίγες μέρες πριν τον αγώνα αλλάζουν τη διαδρομή, η οποία όπως γράφουν πολλοί εδώ τελικά ήταν μικρότερη, τρέχαμε στην Μ. Αλεξάνδρου με τις φωνές των εθελοντών να μας φωνάζουν να μείνουμε μέσα από τους κώνους γιατί από την άλλη μεριά ερχότανε οι προπορευόμενοι...Και κάπου εκεί, αρχίζεις και κάνεις συγκρίσεις (ίσως άδικες, δεν ξέρω) με την οργάνωση του ΚΜΑ... |
 |
|
NIKOS T.
Master Forum-Runner

Greece

8812 Δημοσιεύσεις |
|
Savvas
Master Forum-Runner

Greece
4318 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/10/2015 : 09:46:15
|
quote: Originally posted by NIKOS T.
http://sportsfeed.gr/2015/10/13/akuroi-oi-xronoi-tou-nyxterinoi-imimarathoniou/
Άκυροι οι χρόνοι του νυχτερινού ημιμαραθώνιου!
"Αν νομίζεις ότι τα έχεις όλα υπό έλεγχο, τότε δεν τρέχεις αρκετά γρήγορα"
Ειμαστε μπανανια τελος.... "αφού όπως έγινε γνωστό δεν είχε εξασφαλιστεί η σχετική άδεια από την αστυνομία για να επιτραπεί στους δρομείς να στρίψουν από την Γενική Κλινική στην οδό Κορομηλά, όπως είχε προκηρυχθεί από τον Τρίτωνα και όπως είχε μετρηθεί από την IAAF η απόσταση για ημιμαραθώνιο." |
 |
|
giorgosdelta
Master Forum-Runner

Greece

4808 Δημοσιεύσεις |
|
Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece

1113 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/10/2015 : 10:41:47
|
Σύμφωνα με σχόλια υπεύθυνου της διοργάνωσης, κατόπιν απαίτησης και απειλών αγωγών-μηνύσεων από τους καταστηματάρχες-καφετερίες, αναγκαστήκαν να απομακρύνουν τις χημικές τουαλέτες που πήγαν να στήσουν στην πλατεία Αριστοτέλους με την δικαιολογία ότι ήταν αντιαισθητικές η παρουσία τους και ότι θα τους έκοβε την πελατεία, αλλά όταν τα τραπεζοκαθίσματα τους καταλαμβάνουν τον χώρο των πεζών κάνουν την πάπια !!
quote: Originally posted by cheesed
Αν και δεν είμαι κανένας ιδιαίτερα έμπειρος δρομέας σε αγώνες, έχω να πω ότι η οργάνωση ήταν - λίαν επιεικώς - ερασιτεχνική! Τουαλέτες μόνο στον τερματισμό (τρέχαμε όλοι στην εκκίνηση στον Θερμαϊκο για να ξαλαφρώσουμε, αλίμονο αν είχες κάποια σοβαρότερη ανάγκη σε κάποιο άλλο σημείο της διαδρομής, κάποιοι ποτίσανε τον τοίχο απέναντι από τα Δικαστήρια), σε όλη την διαδρομή δεν υπήρχαν πουθενά μπανάνες, στον τερματισμό επίσης(!!!), κουβερτούλα ούτε(!!!), ότι υπήρχε μόνο για αυτούς που προλάβανε! 2 ώρες και 4 λεπτά έκανα, για να μην πει κανένας ότι τερμάτισα μετά το 3ωρο, άρα δεν είχε περισσέψει τίποτα. Λίγες μέρες πριν τον αγώνα αλλάζουν τη διαδρομή, η οποία όπως γράφουν πολλοί εδώ τελικά ήταν μικρότερη, τρέχαμε στην Μ. Αλεξάνδρου με τις φωνές των εθελοντών να μας φωνάζουν να μείνουμε μέσα από τους κώνους γιατί από την άλλη μεριά ερχότανε οι προπορευόμενοι...Και κάπου εκεί, αρχίζεις και κάνεις συγκρίσεις (ίσως άδικες, δεν ξέρω) με την οργάνωση του ΚΜΑ...
|
 |
|
chrisliolios
Newbie Forum Runner
Greece

8 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/10/2015 : 10:46:27
|
Ηταν στραβό το κλίμα, τώρα το έφαγε και ο γαϊδαρος. Πέρυσι η διοργάνωση ήταν τόσο καλή σε όλα τα θέματα που απορώ πως πήγανε τόσο στραβά τα πράγματα εφέτος. Οι ίδιοι άνθρωποι δεν ήταν και πέρυσι; τι στο καλό έγινε;
Προσοχή!το τρέξιμο είναι μεταδοτικό |
 |
|
Skyrunner
Elite Forum-Runner

Greece

1113 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 14/10/2015 : 10:48:01
|
quote: Originally posted by Savvas
quote: Originally posted by NIKOS T.
http://sportsfeed.gr/2015/10/13/akuroi-oi-xronoi-tou-nyxterinoi-imimarathoniou/
Άκυροι οι χρόνοι του νυχτερινού ημιμαραθώνιου!
"Αν νομίζεις ότι τα έχεις όλα υπό έλεγχο, τότε δεν τρέχεις αρκετά γρήγορα"
Ειμαστε μπανανια τελος.... "αφού όπως έγινε γνωστό δεν είχε εξασφαλιστεί η σχετική άδεια από την αστυνομία για να επιτραπεί στους δρομείς να στρίψουν από την Γενική Κλινική στην οδό Κορομηλά, όπως είχε προκηρυχθεί από τον Τρίτωνα και όπως είχε μετρηθεί από την IAAF η απόσταση για ημιμαραθώνιο."
Για αυτό και τραβήχτηκε η εκκίνηση στην πλατιά Αριστοτέλους !! |
Edited by - Skyrunner on 14/10/2015 10:57:01 |
 |
|
Θέμα  |
|