Συγγραφέας |
Θέμα  |
DaedraLord
Forum-Runner

Greece

181 Δημοσιεύσεις |
|
trexantiris
Master Forum-Runner

Greece

5735 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 16/07/2014 : 12:36:05
|
quote: Originally posted by echetlos
Πώς γίνεται ο υποκνημίδιος να σφίγγει λιγότερο με τα 0mm drop απ' όσο με τα 4mm...?????
"My sport is your sport's punishment"
...δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό Νίκο, οπότε δεν το έχω κι όλας ψάξει!...
Free your feet...free your senses! |
 |
|
trexantiris
Master Forum-Runner

Greece

5735 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 16/07/2014 : 12:41:48
|
quote: Originally posted by DaedraLord
Στη σύζυγο, μέλλουασ, τι λέμε που δεν θέλει οι "βρώμικες" πατούσες να ανεβαίνουν στο κρεβάτι?
---------- http://www.movescount.com/members/DaedraLord
...μετά από κάθε ανυπόδητο τρέξιμο πλένεις καλά τις πατούσες με σαπούνι (και όχι απλά νερό), ενώ επίμονοι "λεκέδες-μαυρίλες" φεύγουν με τη χρήση οινοπνεύματος. Γενικά προσέχοντας την υγιεινή των πελμάτων σου, μπορείς να πείσεις το έτερον ήμιση ότι τώρα που τρέχεις ΚΑΙ ανυπόδητος, οι πατούσες σου είναι πιο καθαρές από ότι στο παρελθόν έτρεχες ΜΟΝΟ παπουτσωμένος!
...και βέβαια πρέπει να την πείσεις ότι το σκληρό, "σκουρόχρωμο" πέλμα, δε σημαίνει ότι είναι και βρώμικο σε σχέση με το "ασπρουλιάρικο" πέλμα που ποτέ δεν πατάει γυμνό στο έδαφος!
Free your feet...free your senses! |
 |
|
gargadua
Master Forum-Runner

Afghanistan

7473 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 16/07/2014 : 12:59:31
|
Καλά τα λες Μανώλη αλλά ο λαός λέει "αν δεν χορτάσει το μάτι πρώτα......."!!!      
σαν λύση μπορείς να βάζεις στην καθημερινή σου χρήση σανδάλια και να λες ότι από εκεί μαυρίζουν.
Ηττημένος δεν είναι αυτός που χάνει αλλά αυτός που παραιτείται.
|
 |
|
echetlos
Master Forum-Runner

9191 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 16/07/2014 : 13:25:34
|
quote: Originally posted by trexantiris
quote: Originally posted by echetlos
Πώς γίνεται ο υποκνημίδιος να σφίγγει λιγότερο με τα 0mm drop απ' όσο με τα 4mm...?????
"My sport is your sport's punishment"
...δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό Νίκο, οπότε δεν το έχω κι όλας ψάξει!...
Free your feet...free your senses!
Καλά, όχι πως με απασχολεί ιδιαίτερα. Απλά μου κάνει εντύπωση κάθε φορά που τρέχω με τα 0...
"My sport is your sport's punishment" |
 |
|
DaedraLord
Forum-Runner

Greece

181 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 17/07/2014 : 15:20:19
|
quote: Originally posted by trexantiris
quote: Originally posted by DaedraLord
Στη σύζυγο, μέλλουασ, τι λέμε που δεν θέλει οι "βρώμικες" πατούσες να ανεβαίνουν στο κρεβάτι?
---------- http://www.movescount.com/members/DaedraLord
...μετά από κάθε ανυπόδητο τρέξιμο πλένεις καλά τις πατούσες με σαπούνι (και όχι απλά νερό), ενώ επίμονοι "λεκέδες-μαυρίλες" φεύγουν με τη χρήση οινοπνεύματος. Γενικά προσέχοντας την υγιεινή των πελμάτων σου, μπορείς να πείσεις το έτερον ήμιση ότι τώρα που τρέχεις ΚΑΙ ανυπόδητος, οι πατούσες σου είναι πιο καθαρές από ότι στο παρελθόν έτρεχες ΜΟΝΟ παπουτσωμένος!
...και βέβαια πρέπει να την πείσεις ότι το σκληρό, "σκουρόχρωμο" πέλμα, δε σημαίνει ότι είναι και βρώμικο σε σχέση με το "ασπρουλιάρικο" πέλμα που ποτέ δεν πατάει γυμνό στο έδαφος!
Free your feet...free your senses!
Τα τρίβω με χειροποίητο σαπούνι που φτιάχνει η γιαγιά και υποτίθεται καθαρίζει τα πάντα. Και οινόπνευμα αλλά πάντα μένει αυτό το γκριζάρισμα. Και όπως ακριβώς είπατε. Από τ΄τοε που άρχισα το ανυπόδητο έχω αυξήσει την καθαριότητα των ποδιών μου. Παλιότερα απλώς άφηνα νερά-σαπουνα΄δες από το υπόλοιπο σώμα να περάσουν και να τα καθαρίσουν. Πλεόν κάθομαι και τα καθαρ΄ζιω ξεχωριστά
---------- http://www.movescount.com/members/DaedraLord |
 |
|
ippokampos
Advanced Forum-Runner

309 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 16/05/2015 : 15:41:11
|
Γνωριζει καποιος που θα βρω σανδαλια για τρεξιμο;κανω 2 χρονια ξυπολητο τρεξιμο εχω βρει την υγεια μου,απλα τα χρειαζομαι τωρα για τις δυσκολες ωρες της ασφαλτου.ευχαριστω. |
 |
|
ippokampos
Advanced Forum-Runner

309 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 16/05/2015 : 15:44:17
|
Γνωριζει καποιος που θα βρω σανδαλια για τρεξιμο;κανω 2 χρονια ξυπολητο τρεξιμο εχω βρει την υγεια μου,απλα τα χρειαζομαι τωρα για τις δυσκολες ωρες της ασφαλτου.ευχαριστω. |
 |
|
xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece

1954 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 16/05/2015 : 19:49:47
|
Καλησπέρα εχεις γράψει το μήνυμα σου δυο φορές οπότε τη μια μπορείς να να την διαγράψεις.
ippokampos welcome to the club..!   Σανδάλια θα βρείς στο Μοναστηράκι σε διάφορα σχέδια και προσιτές τιμές. Αν για κάποιο λόγο δεν σε βολέψουν ή δεν βρεις αυτό που θες στα έτοιμα, υπάρχουν τεχνίτες που στα κατασκευάζουν κατα παραγγελία. Τα διικά μου τα φτιάχνω μόνος μου. (..και τα φοράω με ή χωρίς το ταγάρι..)   |
Edited by - xipolitos on 16/05/2015 19:53:13 |
 |
|
andrem
Senior Forum-Runner

483 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 16/05/2015 : 20:41:00
|
Στο ταγαρι βαζεις νερο μπανανες κ τζελακια? |
 |
|
echetlos
Master Forum-Runner

9191 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 16/05/2015 : 20:44:47
|
Και μολότοφ... (σόρρυ xipolitos, δεν άντεξα! Άλλωστε, είπες ότι έχεις χιούμορ... )
"My sport is your sport's punishment" |
 |
|
xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece

1954 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 16/05/2015 : 20:51:01
|
quote: Originally posted by andrem
Στο ταγαρι βαζεις νερο μπανανες κ τζελακια?
Το ταγάρι τα χωράει όλα.. κρύβω και κανα μπουκαλάκι ρακί για το "ζέσταμα"...    |
Edited by - xipolitos on 16/05/2015 21:17:21 |
 |
|
xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece

1954 Δημοσιεύσεις |
|
andrem
Senior Forum-Runner

483 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 16/05/2015 : 22:40:51
|
Παντως ειναι χρησιμο,ειδικα στα LR, τι να λεμε τωρα.
 |
 |
|
xipolitos
Elite Forum-Runner

Greece

1954 Δημοσιεύσεις |
Δημοσιεύθηκε - 17/05/2015 : 04:43:54
|
Ναι όντως είναι χρήσιμο. Παρ΄οτι το "ταγάρι" χωράει πολλά πράγματα και θα μπορούσα να το γεμίσω με μολότωφ, εν τούτοις ως "εναλλακτικός τρομοκράτης το γεμίζω με χίππικα βιβλία λουλούσια προκυρήξεις και μανιφέστα..    ..και επειδή είμαστε στην ωραιότερη εποχή που τα λουλούδια ανθίζουν και μοσχοβολούν και η καρδιά μας ανοίγεται στην ομορφιά και στην αγάπη.. Flower power_ Peace and love https://youtu.be/Kn9hi9fAwUQ https://youtu.be/LJDSyFH98LE https://youtu.be/OdvCqUguIh8
|
 |
|
Θέμα  |
|