Nutrinews
RunningNews.gr Forum
RunningNews.gr Forum
Αρχική | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
Αποθήκευση Κωδικού
Ξεχάσατε Κωδικό?

 Όλα τα Forum
 Διάφορα
 Σχετικά με το Forum
 Το θρεντ των Τρολλ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Previous Page | Next Page
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα
Page: of 74

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2013 :  16:25:48  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Συγγνώμη, να κάνω μια αφελή ερώτηση: δε μπορεί να ξαναγραφτεί ως, ας πούμε MANOLIS 2013, δηλ., με ένα άλλο όνομα;


Πάντως, εδώ που τα λέμε, το είχε παρακάνει.Ακούς Μανώλη (ή μαλλον, διαβάζεις ). Καλή η πλάκα με τα τα τρολλ, με τα προεδριλίκια κλπ αλλά σε κάθε θέμα να πια να το ρίχνεις στην πλάκα, ε, σου χαλάει τη συζήτηση. Είχε δίκιο ο ΚώσταΠΒολ.





-------------------------
Ο μαραθώνιος είναι ένα ταξίδι για την Ιθάκη. Η Ιθάκη για εμένα είναι η αφετηρία, όχι το Καλλιμάρμαρο. Την Κυριακή στις 9 το πρωί ξεκινάει το πάρτυ για αυτούς που έφτασαν στην Ιθάκη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Panagiotis30
Advanced Forum-Runner

Greece


360 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2013 :  16:32:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Εκτιμώ ότι πρέπει να εγγραφεί με διαφορετικό e mail!

Πλέον...31!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Nick F
Master Forum-Runner

Greece


2942 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2013 :  16:36:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
εγώ κατάλαβα πως όποιος έχει την "εξουσία" στα χέρια του,κάνει ακριβώς τα ίδια με αυτά που κατηγορεί σε άλλα νήματα.

______________________
Βάφλα με παγωτό παρφέ σοκολάτα & κρέμα,με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και σιρόπι σοκολάτας...!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Panagiotis30
Advanced Forum-Runner

Greece


360 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2013 :  16:51:01  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Όπως το φοβόμουνα, ο Πρόεδρος δεν θέλει να κάνει νέο προφίλ!

Πλέον...31!!!!!
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2013 :  16:52:08  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Nick F

εγώ κατάλαβα πως όποιος έχει την "εξουσία" στα χέρια του,κάνει ακριβώς τα ίδια με αυτά που κατηγορεί σε άλλα νήματα.

______________________
Βάφλα με παγωτό παρφέ σοκολάτα & κρέμα,με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς και σιρόπι σοκολάτας...!!



Έτσι είναι, σε όλους τους τομείς. Και εσύ αν δούλευες γιατρός σε ένα νοσοκομείο και έρθει ένας δικός σου, σιγά μην τον αφήσεις να περιμένει στην ουρά. Όταν λέω "κι εσύ", μην το πάρεις προσωπικά αλλά ισχύει για το 98% των Ελλήνων.

Αλλά, και η δημοκρατία έχει κάποια όρια. Δε μπορώ να έρθω να σου σπάσω το αυτοκίνητο διότ έτσι μου αρέσει. Ούτε να σε βρίζω διότι έτσι εκτονώνομαι. Για αυτό υπάρχουν κάποιοι σε ορισμένες θέσεις για να βάζουν τάξη.
(τα περί σπασίματος αυτοκινήτου και βρισίματος, ουδεμία αιχμή έχουν προς τον Μανώλη)




-------------------------
Ο μαραθώνιος είναι ένα ταξίδι για την Ιθάκη. Η Ιθάκη για εμένα είναι η αφετηρία, όχι το Καλλιμάρμαρο. Την Κυριακή στις 9 το πρωί ξεκινάει το πάρτυ για αυτούς που έφτασαν στην Ιθάκη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

KostasPVol
Moderator

Greece


3992 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2013 :  17:00:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by dpkouk

παιδες νομιζω οτι αυτο το θεμα ειναι μεταξυ του μανωλη και των διαχειριστων και θεωρω πως εκεινοι μπορουν να δωσουν την οποια απαντηση για το γιατι..δεν εχει νοημα να γραψω εδω τι εμαθα, αν ειναι, ας μιλησουν οι αμεσα σχετιζομενοι με το θεμα..

http://marathon.yooblog.gr/

Όλα είναι σχετικά, άρα κι ανεκτά...



quote:
Originally posted by Amilkas

Ο manolis2004 δεν ήταν από τις συμπάθειές μου, πλην όμως ο admin θα πρέπει να ενημερώσει για το γεγονός του αποκλεισμού και τις αιτίες αυτού.




Καμμία προσωπική διαφορά δεν έχει κανένας με τον Μανώλη, ήταν και παραμένει φίλος, απλά το παράκανε κάνοντας κατάχρηση στο βήμα που μας δίνει το φόρουμ, δεν έλαβε υπόψη ούτε τις προειδοποιήσεις που έγιναν χθες το μεσημέρι συνεχίζοντας ακόμη πιο ακάθεκτος, και δυστυχώς τα πράγματα οδηγήθηκαν σε αυτή τη λυπηρή κατάληξη, αναγκαία για την εύρυθμη και περισσότερο ήρεμη λειτουργία του φόρουμ.

Δεν θα μιλήσω για τη γενικότερη στάση του, να κάνει πράξη την υπογραφή του τρολ, λειτουργόντας ως τρολ στη πράξη, στη πλειοψηφία θεμάτων του φόρουμ, ούτε θα μιλήσω για τις διαμαρτυρίες που έρχονται στο mailbox συχνότατα, τις εκφράσεις του όπως "δικαιολογούμε μαλακίες" όταν διαφωνεί με άλλους, ούτε για τη διαφήμιση που έκανε στο φόρουμ για ομάδα που δημιούργησε στο fb αυθαίρετα με την επωνυμία της adidas, κάτι που ανάγκασε την εταιρία να εκδόσει ανακοίνωση: http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=7062&whichpage=70 .

Είπαμε καλά τα αστεία, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Να ξεφεύγει η κουβέντα σε ένα θέμα είναι ανθρώπινο, να αστειευόμαστε είναι απαραίτητο, αλλά να αναζητούμε λόγο ντε και καλά να τρολάρουμε ένα θέμα, έχει μεγάλη διαφορά.

Θα αναφέρω γεγονότα μόνο του τελευταίου διημέρου.

Ανοίγει κάποιος θέμα για την ομάδα της Saucony http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=9109 , κι αμέσως σπεύδει να ειρωνευτεί με σχόλια τύπου "Από όλη την Αττική, στον Αστέρα βρήκανε να τρέχουνε την υπεραπόσταση των 3 χλμ!!!!! Νομίζω θα πρέπει η ομάδα να λέγεται Φλώρονυ!!!!!!", ειρωνεύεται δε την εταιρία ότι τα παπούτσια της χαλάνε μετά τα 150 χιλιόμετρα. (δεν υπάρχουν όλα τα σχόλια στο θέμα λόγω σβησιμάτων).

Στο θέμα της ΕΡΤ, κάνω αναλύσεις επί αναλύσεων και επειδή δεν έχει τι να μου απαντήσει, γράφει "Εν αντιθέσει με σένα που πιστεύεις ότι η χώρα μας είναι γεμάτη ευρώδενδρα..." Λες και είπα ή υποννόησα ποτέ κάτι τέτοιο. Αλλά είναι ο κλασικός τρόπος για να χαλάει κανείς μια συζήτηση. Και να ήταν η πρώτη φορά... Και καλά σε μένα, έχω την υπομονή να του απαντάω, έχω συνηθίσει και προσπερνώ τον τρόπο των απαντήσεων του. Αλλά οι υπόλοιποι χρήστες, τι χρωστάνε να βλέπουν εκφράσεις όπως στον Ηλία "Αλλη φορά θα σου ζητάμε την άδεια για το ποια θέματα μπορούμε να μαμήσουμε..", στη συνέχεια για τον ίδιο (έχει σβηστεί): "3. Ο φίλος με τα σκιτσάκια με τα τρολλς ήταν προκλητικός με το να μας "απαγορεύει" να μιλάμε, οπότε πήρε την απάντηση που του άξιζε..", τον χαρακτηρισμό κοπρόσκυλα παίρνοντας αφορμή από ψευδές μάλιστα λινκ που παρέθεσε, τη παραπομπή που βάζει σε λινκ για να μας δείξει ότι έγραψε σε σάιτ μέσω facebook "φάγατε π@@@τσα" (ολόκληρη η λέξη), και στη συνέχεια πανηγυρίζει που δεν του το διέγραψε το facebook. Για να μη πολυλογώ, στις σελίδες αυτού του θέματος (ΕΡΤ), θα βρείτε όσες απαντήσεις δεν έχουν διαγραφεί λόγω ύβρεων και τρολαρίσματος. Μετά δε τη παρατήρηση του διαχειριστή "Παρακαλούμε περισσότερη ηρεμία. Προσβλητικά ποστ που υποβιβάζουν το διάλογο, από σήμερα δίνεται έμφαση να διαγράφονται (σε όλα τα θέματα). Ισχύει για ΟΛΟΥΣ, ιδιαίτερη προσοχή σε όσους γράφουν αλλεπάλληλα και το κάνουν κατ'εξακολούθηση." http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=9096&whichpage=32 , μάλλον νόμιζε ότι ισχύει για τους άλλους, και ότι ο ίδιος είναι στο απυρόβλητο. Έτσι συνέχισε να μη σέβεται τους συνομιλητές, να γράφει πράγματα όπως (σβησμένο): "Βαριέμαι να αντικρούσω όλες αυτές τις παπαριές αλλά ας πω 2-3 πράγματα.", και να αγνοεί τη παρατήρηση.


Και φτάνουμε στο βράδυ χθες, όπου επέμενε να βάζει λινκ για σχετικό σάιτ που έχει μπλοκαριστεί λόγω της διαφήμισης του που γινόταν μέσω του φόρουμ επανειλημένα από δημιουργίας του (το redirect μια και αναφέρθηκε, ενεργοποιείται μόνο για σάιτ που δίνεται επανειλημένα η αφορμή, όχι για κάποιο που θα αναφερθεί μια φορά τυχαία. Σαν να πάει κάποιος στον αντένα και μιλήσει για το μέγκα. Αν το κάνει μια φορά, είναι λογικό και τυχαίο. Αν το κάνει συνέχεια, θα ληφθούν μέτρα). Το ότι αποριπτόταν το λινκ, βασικός κανόνας που έχει υπόψη του όποιος γράφεται στο φόρουμ και έχουμε συζητήσει, τον οδήγησε να ειρωνεύεται το σάιτ και τους διαχειριστές "για τη Δημοκρατία μας" χθες βράδυ.

Ε, δεν μπορεί κάθε μέρα από το πρωί ως το βράδυ να ασχολούμαστε με κάποιον που αυτοχαρακτηρίζεται επώνυμο τρολ, δικαιώνοντας το χαρακτηρισμό τη πράξη.


Όταν μπερδεύουμε την ελευθερία με την ασυδοσία, όταν νομίζουμε ότι η επωνυμία μας δίνει το δικαίωμα να μη σεβόμαστε τους κανόνες του φόρουμ παρότι αυτοί είναι ιδιαίτερα ανεκτικοί, ας ξέρουμε ότι αυτό κάποια στιγμή λαμβάνει τέλος, και ότι ισχύει για όλους μας, όχι μόνο για τους άλλους.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Deorum
Moderator

Greece
7283 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2013 :  17:02:27  Εμφάνιση Προφίλ  Visit Deorum Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Φίλτατοι ακούστε.
Ξέρω κ τον Μανώλη, και με έχει βοηθήσει κ με έχει συμβουλέψει σε διάφορα φορολογικά.
Ξέρω και τον διαχειριστή του RN (όχι τον Κώστα, τον Γρηγόρη) όπως ίσως έχετε καταλάβει, που επίσης με έχει βοηθήσει πολύ, καθώς με βοηθάει να μετατρέψω το ψώνιο μου σε επάγγελμα.


Το πρόβλημα είναι σε αυτά τα ζητήματα, πως αν έχεις όλη την καλή διάθεση να εξηγήσεις κάποια πράγματα, συνήθως δεν λύνεις απορίες αλλά δημιουργείς ακόμα περισσότερες. Ακόμα περισσότερα ερωτήματα.
Και στο τέλος για να τα λύσεις ΚΑΙ αυτά, θα έχεις φτάσει να εξηγήσεις στην ουσία όλο το μηχανισμό του "Running". Μαγαζιά, διαφημίσεις, συμφωνίες που υπάρχουν, διοργανώσεις, ακόμα και τι περιθώριο κέρδους υπάρχει σε κάθε προιόν κτλ! Από την παραγωγή ... στην κατανάλωση.

Και φυσικά αυτά δεν λύνονται ούτε είναι και λογικό κάποιος να αναλύσει τα πάντα έτσι δημόσια. Οπότε απλά όταν έρχεσαι σε έναν χώρο σέβεσαι τους κανόνες του οικοδεσπότη.
Βγάλτε παπούτσια πριν μπείτε μέσα?
Βγάζουμε παπούτσια τέλος, δεν είναι δουλειά μας να πείσουμε εκείνη την στιγμή ότι κακώς τα βγάζουμε. Ή ότι και να λερωθεί το χαλί καθαρίζει εύκολα...
Είναι απλοί (άγραφοί ή γραπτοί) κανόνες καλής συμπεριφοράς.


Επειδή έχω κλείσει καμιά 40ριά Κυριακές ως τώρα βγάζοντας φωτογραφίες, βλέπω διάφορα πράγματα και ανοίγει το μάτι μου. Έχω απειληθεί νομικά, έχω δεχθεί (και από τότε που το κάνω επι πληρωμή) συγχαρητήρια απο δρομείς και διοργανωτές, έχω προσκαλεστεί σε αγώνα, έχω φάει πόρτα (γιατί συνήθως ρωτάω) να μην πάω σε αγώνα, και διάφορα παρόμοια.

Πριν συνεχίσω να σημειώσω ότι ήθελα και άλλες φορές να γράψω κάτι (και σε άλλα παλαιότερα "ευλεκτά" θέματα) αλλά φοβόμουν μην παρεξηγηθώ με το θέμα των φωτογραφιών. Αλλά δεν βαριέσαι γράφω, και όποιος θέλει ας νομίζει ότι θέλει.

Σας λέω εγώ, ότι θέμα λογοκρισίας δεν τίθεται. Αγώνες που δεν διαφημίζονται, στο φόρουμ "παίζουν" κανονικά, ακόμα και το site έχει συνεργασία με άλλες διοργανώσεις. Και δεν χρειάζεται προβοκάτσια συνήθως, ο ίδιος ο διοργανωτής ανοίγει το θέμα, και λέει "ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ". (βλ. πρόσφατο θέμα Τριαθλο Γλαυκός).

Το ίδιο και με τις φωτογραφίες φυσικά φυσικά. Δεν είναι το θέμα οι 15.000 φωτογραφίες κάθε φορά Elda. Αυτό μάλιστα, προέκυψε αρκετά μετά από το redirect! Πρώτα είχε πέσει το μπλοκάρισμα, και μετά εμφανίστηκε αυτό.
Με του Λιαπή υπάρχει πρόβλημα? Με του foto-trexoume κτλ? Με μερικούς άλλους που εμφανίζονται κατά καιρούς, love your sport, και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. (ελπίζω ξαναλέω να μην υπαρξει κανάς περίεργος και πει κανά κουφό για μένα). Το θέμα είναι βαθύτερο, και (έχω ακούσει και τις 2 πλευρές καθώς φωτογραφίζουμε δίπλα δίπλα αρκετές φορές) και το μόνο που έχω να πω, είναι ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑ. Εκεί καταλήγει. Δεν μας αφορά. Ίσως φαίνεται αυστηρό, ίσως όχι, αλλά δεν μας αφορά. Ο καθένας κοιτάει την δουλειά του, το σεβόμαστε και πάμε παρακάτω. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να σου αναλύσει τις επιλογές του. Δεν γίνεται και δεν πρέπει να σου εξηγήσει ο άλλος. Δεν υπάρχει δημοκρατία σε ξένο μαγαζί. Υπάρχει μαγαζί με προϊόντα, και ένα μέρος "καφέ" που ο κόσμος κάθετε και συζητάει.

Ο Μανώλης το τράβηξε το σχοινί πολλές φορές τις τελευταίες μέρες. Δεν ξέρω και εγώ αν τον προειδοποίησαν ή όχι, αλλά το τράβηξε. Ειδικά στο τελευταίο θέμα, με αφορμή το redirect που λες Elda, άρχισε πρακτικά να βρίζει (αν δεν ήταν βρισιές βρισιές ήταν σίγουρα βαρύτατοι χαρακτηρισμοί προς το RN). Όσα πρόλαβα να δω μέχρι να πέσει σκούπα δλδ.
Είναι αυτονόητο ότι θα έτρωγε ban, σε όλα τα φόρουμ του κόσμου θα είχε φάει ban ήδη. Και το ήξερε. Όπως όλοι ξέρουμε, πως αν μπείς σε ένα μαγαζί και βρίζεις, θα σε πετάξουν έξω.

Ώρες ώρες (του τα είπα και αυτού μην νομίζετε) λες και χάνει το "φιλτρο" στο στόμα του, την αίσθηση των ορίων.

Επειδή έχεις ένα δίκιο, (ή νομίζεις ότι έχεις ένα δίκιο γιατί στην προκειμένη με το redirect παίρνω ξεκάθαρα το μέρος του RN) δεν μπορείς να μπαίνεις και να βρίζεις. Είτε λέγεται RN, είτε λέγεται NIKE είτε λέγεται Saucony γιατί και οι 3 από αυτούς έχουν ακούσει βρισίδια.

Αυτά,
Και εγώ ελπίζω να τον ξαναδούμε τον Μανώλη, αν και να σας πω, δεν βλέπω να βάζει μυαλό! Αν το ξαναδούμε, θα είναι μέχρι να τον ξαναχάσουμε, γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Θα είναι θέμα χρόνου μέχρι να ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο, που δεν θα του αρέσει και κάποιος θα αρχίσει να τα ακούει. Οι διαφημιζόμενοι, το site, η διαχείριση, ελπίζω να μην είμαι εγώ. :P

Edited by - Deorum on 17/06/2013 17:22:48
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

ALEXANDRA
Master Forum-Runner

3240 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2013 :  17:22:25  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
quote:
Originally posted by Elda
[redirect=ανακατευθυνω, με αλλα λογια γραφω το λινκ μιας σελιδας και αντι να παω στη σελιδα αυτη οδηγουμαι καπου αλλου ή στο πουθενα. Δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει, εχει συμβει και σε μενα και μαλιστα προσφατα με αλλη σελιδα.

Ας μπει ενας κανονισμος να μην αναρτωνται καθολου λινκς αλλων σελιδων να το ξερουμε, το redirect το θεωρω λαθος.

_________________________________________________
T' όνειρο ειναι τα φτερά μα αν θελεις να πετάξεις
πρέπει και την αλήθεια σου λίγο να την πειράξεις





Συγγνώμη, αλλά δεν το καταλαβαίνω. Γράφω δηλαδή "δείτε εδώ www.nike.com" kai to link παραπέμει στο www.adidas.gr




-------------------------
Ο μαραθώνιος είναι ένα ταξίδι για την Ιθάκη. Η Ιθάκη για εμένα είναι η αφετηρία, όχι το Καλλιμάρμαρο. Την Κυριακή στις 9 το πρωί ξεκινάει το πάρτυ για αυτούς που έφτασαν στην Ιθάκη.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GLOU GLOU
Master Forum-Runner

France


2585 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2013 :  18:06:05  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
τι έγινε και πάλι, διαγραφή, redirect, βρισιές, παρατήρηση, τρολλαρισμα μα που ήμουνα και τα έχασα όλα. Δηλαδή δεν μπορούμε να βρίζουμε, να κάνουμε «παρατήρηση», να τρολλαρουμε, αμαν πια τι είναι αυτό το site. Πατάς ένα λινκ και πας αλλου του στυλ www.flower.com και βλέπεις αλλο ειδος λουλούδιου
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Amilkas
Newbie Forum Runner



46 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2013 :  19:27:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
@kostasPVol: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, όπως πάντα ήταν πλήρης.
@skoteinos: Ο διαχειριστής είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει τα λοιπά μέλη του φόρουμ για τέτοια περιστατικά, διότι:
α) όταν επιτρέπεις την λειτουργία φόρουμ στην ιστοσελίδα σου, αυτοδεσμεύεσαι με τους κανόνες που ο ίδιος έχεις ορίσει. Συνεπώς οι κανόνες ισχύουν για όλους.
β) το φόρουμ είναι μια δυναμική οντότητα, ο όγκος της οποίας εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τα μέλη. Εάν λοιπόν η διαχείριση επιθυμεί να παραμείνει στα επίπεδα που είναι ή και να επεκταθεί, θα πρέπει να δίνει αίσθημα ασφάλειας στα μέλη. Δεν μπορώ να έχω την ανησχία ότι θα με διαγράψουν, χωρίς να έχω κάνει κάτι.
γ) Το ban ενός μέλους μπορεί να λειτουργήσει και παραδειγματικά για άλλα μέλη, τα οποία δεν ακολουθούν τους κανόνες και για τα οποία η διαχείριση, είχε δείξει ανοχή παλαιότερα.
Η άποψή σου επίσης ότι η διαχείριση μπορεί να κάνει ότι γουστάρει είναι πολύ σκοτεινή.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

GLOU GLOU
Master Forum-Runner

France


2585 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2013 :  20:15:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
έλα Amilka τι φόβο να έχεις, να σε διαγράψουν? αν δεν έχει λόγο δεν το κάνουν, έτσι ΚωΠΒο? Και δεν κάνουνε ότι θέλουνε, είναι πολύ ανοικτό και για αυτό το γουστάρω, αλλά το ποτήρι πάντα μισό άδειό ή γεμάτο, ανάλογα, αλλά όχι να ξεχειλίζει. Πάντως είδα πολλά ορθογραφικά λάθη και στον deorum
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Veteran84
Senior Forum-Runner

Greece


426 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2013 :  20:20:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Ο Μανωλης,φιλος μας,αλλα ειχε ξεφυγει,,,Νομιζω πως ο KostasPvol,τα κατεγραψε αναλυτικα.

Aρκεί ένα λεπτό για να ερωτευθείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για ν΄αγαπήσεις. Όμως μια ολόκληρη ζωή δεν αρκεί για να ξεχάσεις.
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

Elda
Elite Forum-Runner

Greece
1906 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2013 :  20:40:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Αλεξανδρα, ειναι καποιες συγκεκριμενες λεξεις που οδηγουν σε δρομικα sites και που το παρον φορουμ δεν τις δεχεται και τις αντικαθιστα με αλλες. Αν πας να γραψεις αυτη τη λεξη θα σου την αντικαταστησει με αλλη με αποτελεσμα αν η λεξη αυτη ειναι μεσα σε λινκ, το λινκ να μην οδηγει πουθενα. Αυτο ειναι κατι που το ανακαλυψα τυχαια και συνεβη τωρα για δευτερη φορα, πιθανον να υπαρχουν κι αλλες τετοιες λεξεις. Ως μελος αυτου του φορουμ θα εκτιμουσα αν υπηρχε σχετικη ανακοινωση (οχι χωμενη μεσα σε καποιο αλλο τοπικ, αλλα ως υπομνημα και μερος των κανονισμων λειτουργιας του φορουμ), ωστε να το γνωριζουμε εκ των προτερων, ακομη και αν δεν αναφερονται οι λεξεις αυτες θα εκτιμουσα να υπαρχει αναρτημενη μια σχετικη ενημερωση καθως και τους λογους για τους οποιους συμβαινει.

Σαφως και ο διαχειριστης κανει ο,τι γουσταρει, εκεινος διαχειριζεται το φορουμ, οποτε λογικο ειναι εκεινος να θετει τους κανονες, και εκεινος ν αποφασιζει για το τι θα γινεται με τα μελη που δεν τους τηρουν, κακα το ψεματα, φορουμ με μεγαλη επισκεψιμοτητα και πολλα ενεργα μελη, χωρις κανονες δεν μπορει να λειτουργησει. Αλλα να υπαρχουν ολοι οι κανονισμοι αναρτημενοι, ωστε να τους γνωριζουμε απο τη στιγμη που αποφασιζουμε να ειμαστε μελη αυτης της ομαδας.

Oσο γι αυτο:
quote:
Originally posted by KostasPVol


το redirect μια και αναφέρθηκε, ενεργοποιείται μόνο για σάιτ που δίνεται επανειλημένα η αφορμή, όχι για κάποιο που θα αναφερθεί μια φορά τυχαία. Σαν να πάει κάποιος στον αντένα και μιλήσει για το μέγκα. Αν το κάνει μια φορά, είναι λογικό και τυχαίο. Αν το κάνει συνέχεια, θα ληφθούν μέτρα)


Eγω μια φορα και τυχαια το εκανα οταν προσπαθουσα να περασω λινκ για καποιον αγωνα που παρεπεμπε σε αλλο δρομικο site. To redirect δεν ενεργοποιειται αναλογα με το ποιο μελος γραφει την απαγορευμενη λεξη ή ποσες φορες τη γραφει, ενα αυτοματοποιημενο προγραμμα ειναι που απλα αντικαθιστα πχ τη λεξη "allositetreximatos" με τη λεξη runningnews oδηγωντας το λινκ του site στο πουθενα.

Κατανοω οτι προφανως αυτο ηταν το κερασακι στην τουρτα για τη διαγραφη του συγκεκριμενου μελους, αλλα απο τη στιγμη που δεν υπηρχε ενημερωση σχετικα με ολους τους λογους διαγραφης, ο καθεις δικαιουται να βγαζει τα συμεπρασματα του απ ό,τι προλαβε να διαβασει.

Επιμενω παντως στην πληρη αναρτηση ολων των κανονισμων λειτουργιας.

_________________________________________________
T' όνειρο ειναι τα φτερά μα αν θελεις να πετάξεις
πρέπει και την αλήθεια σου λίγο να την πειράξεις

Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

admin
Forum Admin



223 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2013 :  21:03:06  Εμφάνιση Προφίλ  Visit admin Προσωπική Σελίδα  Απάντηση σε αποστρόφους
Όροι εγγραφής και χρησης του Forum
http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=12

Απλοί κανόνες λειτουργίας:
http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=6

και περισσότερα σχετικα θεματα συγκεντρωμενα εδω:
http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=11

το συγκεκριμένο θεμα ειναι ανεκαθεν "sticky"
http://forum.runningnews.gr/forum.asp?FORUM_ID=12

Για το συγκεκριμένο μέλος που μπλοκαρίστηκε, τα λόγια και οι εξηγησεις είναι περιττες όταν αυτοαποκαλειται και αναφωνειται σαν "ο Προεδρος των Τρολ" σε ενα φορουμ και με τη συμπεριφορά του δικαιώνει απολυτα αυτον τον τιτλο. Υπάρχουν και όρια και δεν επιτρέπουμε σε κανενα να παίζει με τη δουλεια μας.

Ευχαριστούμε
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας

sam
Master Forum-Runner

Greece
4855 Δημοσιεύσεις

Δημοσιεύθηκε - 17/06/2013 :  21:11:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση σε αποστρόφους
Elda θα σε μαλώσω και σένα. Είσαι διαχειρίστρια σε φορουμ και επιμένεις εδώ στη πλήρη ανάρτηση των κανόνων για να τους γνωρίζουμε, ενώ υπάρχουν εδώ και χρόνια και άρα εσύ προφανώς δεν τους έχεις διαβάσει (και όποιος άλλος λέει ότι ΔΕΝ τους γνωρίζει)

Το θέμα αυτό, που γράφουμε και εμείς αυτή τη στιγμή, ανήκει στη θεματική ενότητα "Σχετικά με το forum". Εάν πατήσεις λοιπόν στη κατηγορία (http://forum.runningnews.gr/forum.asp?FORUM_ID=12) όπως θα έπρεπε να κάνεις νομίζω συμμετέχοντας σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ φορουμ (και εάν δεν το κάνεις είναι δική σου αμέλεια) βλέπεις ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ αυτό:

"Διαβάστε πριν δημοσιεύεστε οτιδήποτε": http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=11

Μέσα εκεί έχει τον σύνδεσμο που έβαλε και ο admin

Απλοί κανόνες λειτουργίας: http://forum.runningnews.gr/topic.asp?TOPIC_ID=6

και μέσα εκεί ανάμεσα σε άλλα αναφέρει ΚΑΘΑΡΑ:

"Κάθε μέλος είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων του αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπονται:
- δημοσιεύσεις με υβριστικό, προσβλητικό και γενικότερα προκλητικό περιεχόμενο
- δημοσιεύσεις με καθαρά διαφημιστικό ή δυσφημιστικό περιεχόμενο σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και το συστηματικό εμπόριο υλικών αγαθών.
- η προσθήκη συνδέσμων που οδηγούν σε ιστοσελίδες με υλικό που θεωρούμε επικίνδυνο ή απρεπές
- η προσθήκη συνδέσμων προς ιστοσελίδες ανταγωνιστικού χαρακτήρα.
Τέτοιες δημοσιεύσεις είτε θα τροποποιούνται είτε θα σβήνονται εντελώς χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες που θα επιμένουν σε τέτοιου είδους δημοσιεύσεις θα αποκλείονται από την χρήση του Forum. "

Μην δηλώνετε λοιπόν έκπληξη για το γεγονός μπαναρίσματος ενός μέλους για κάτι που δεν ήταν ξεκαθαρισμένο γιατί δεν ισχύει... Έτσι είναι μάλιστα σχεδόν σε οποιοδήποτε φορουμ έχω συμμετέχει και οι ίδιοι πάνω κάτω κανόνες ισχύουν παντού... Το RN θεωρώ ότι μάλλον είναι -και κακώς κατά τη γνώμη μου- το πιο ήπιο σε τέτοια θέματα...


Edited by - sam on 17/06/2013 21:20:55
Μετάβαση στην κορυφή της σελίδας
Page: of 74 Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Προηγούμενη σελίδα | Επόμενη σελίδα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο θέμα
 Εκτυπώσιμη μορφή
Μετάβαση σε:
RunningNews.gr Forum © RunningNews.gr Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000